fsh yüksek olanlar

Cnm merhaba ben Başlarda yazıyordum belki hatırlarsın sonra okudukça üzülüyorum diye bakmadım ama sen niyeyse Hep aklimdasim durumlar nasıl ben aşılama yaptırdım 2 gün sonra belli olacak

Tatlımm Merhaba nasılsın asilaman tuttu mu..ben çok şükür daha iyiyim lustral a basladim 2 ay oldu çok iyi geldi artık eskisi gibi ağlamiyorum.ALLAH RAZI OLSUN SENDE BENIM AKLIMDASIN INŞALLAH HERSEY GÜZEL OLUR KUCAKLARIMIZ DOLAR CANIM BENİM..olmazsa da dünyanın sonu değil inan bana hayat yaşamaya gülmeye değer. .

Arkadaslar Merhaba bende fsh yuksek olanlardanim ve kendimin uyguladigi ve iyi gelen şeyleri. Sizlerle paylasmak istedim öncelikle Saraçoğlu hocanın kurlerinden sasmayin derim ben 1. Olarak soğan suyu içtim onunla beraber testere disli aslan pencesi ve hayit tohumu cayi ictim bu arada benim fsh 12.89 du allahin izniyle 1 ayin icinde 8.90 düştü arkadaşlar deneyin sakin vazgeçmeyin suan incir kürü yapıyorum faydasini gorursem yazarım birbirimize dua edelim inşallah :(

Selam arkadaşlar buraya üye olalı yıllar oldu.bende sizin gibi çocuk hasretiyle yanan biriydim çok tedaviler gördüm maddi manevi çok yiprandim benimde prolaktinim ve fsh hep yüksekti hele fish 38lerdeydi tüp bebek bile denedim tutmadı ondan önceki tedaviler cabasi ve sonunda bu kadar sıkıntıya dayanamayıp panik atak oldum mecbur çocuk tedavisi bıraktım panik atak tedavisi gördüm iki yıl.Epey duzelmistim aklımda artık tedavi falan yoktu işe başlamıştım çalışmak bana iyi gelecekti ve iyi geldide çocuk tedavisini rafa kaldirmistim olursada Allahtan olmazsada Allahtan dedim ve panik atak ilaclarimi bırakma asamasinda yine her zaman ki gibi günüm geçiyordu yine arkadaşın israriyla test aldım ve gidip istekliler testi yaptım.ve yıllardır çift çizgi hayaliyle yanan ben o çift çizgiyi görmüştüm soktaydim afalladim inanamadim ben aklımı yiyorum dedim ama evet doğruydu HAMİLEYDİM.RABBİM diledimi olur kardeşlerim asla umidinizi yitirmeyin hiç tedavisiz çocuk sahibi oldum çok şükür veren Allah veriyo herseyin vakti saati var.yazdiklarim belki size biraz ümit olur diye yaşadıklarımı paylaşmak istedim..Mevlam hepinize tattirsin evlat sevgisini inşallah

Kızlar merabaaaa nasılsınız uzun zaman oldu yazamıyorum giremiyorum siteye ezgimm nasıl kuzun adını ne koydun. Ebe nasılsın inşallah iyi haberler alırım senden ve hepiniz hepinizi çok özledim sadece şunu söylicem Sak'ın umutsuz olmayın Sak'ın benim fsh 15 olmuştu en son ama Rabbim ol dedi mi oluyor Şükürler olsun oldu duayı ve çabayı tabi kendinizi hırpalamadan yormadan çabayı elden bırakmayın Sak'ın sevgilerrrr

Kızlar merabaaaa nasılsınız uzun zaman oldu yazamıyorum giremiyorum siteye ezgimm nasıl kuzun adını ne koydun. Ebe nasılsın inşallah iyi haberler alırım senden ve hepiniz hepinizi çok özledim sadece şunu söylicem Sak'ın umutsuz olmayın Sak'ın benim fsh 15 olmuştu en son ama Rabbim ol dedi mi oluyor Şükürler olsun oldu duayı ve çabayı tabi kendinizi hırpalamadan yormadan çabayı elden bırakmayın Sak'ın sevgilerrrr

Yağmur nerdesin yaa merak ettik seni çok şükür iyiyim bir degisiklik yok maalesef ama daha iyiyim çok şükür. Sen ne yaptın

Arkadaşlar hamilenin dualari kabul olur.. dualarinizda bizleride unutmayin lütfen bende 1 sene olmadi daha evleneli ama fsh la tanistim inmesi icin bol dua ediyorum birde Rabbimin yarattigi sifali otlari deniyorum insallah olur sizlerden dua istiyorum :(

Arkadaşlar hamilenin dualari kabul olur.. dualarinizda bizleride unutmayin lütfen bende 1 sene olmadi daha evleneli ama fsh la tanistim inmesi icin bol dua ediyorum birde Rabbimin yarattigi sifali otlari deniyorum insallah olur sizlerden dua istiyorum :KK43:
Canm bn de çok kullandım o otlardan evet düşürüyorlar testere dişli aslan pençesii civan perçemi özellikle hayıt otu kullandığım ay 15 olan fshmı 4e düşürmüştü ama aynı ay kist yaptı geçmişi oku istersen paylsşmıştım o zamn yani yine tedavi ertelenmişti düşmesine rağmen bnde kist olmazdı oluştu o ay ve hayıt otu yüzünden. Ama diğerlerinin bi zararını görmedim. En son 8e düştüğünde hiçbirşey kullanmamıştım kendi doğru değerimdi tabi şimdi nasıl bilmiyorum. Dus ediyoruz tabi hepimiz ama daha çok yenisin karamsar olma doktor bna neler demişti yazmıştım hep burada hep aksilikler olmuştu ama tüp bebeğe gerek kalmadan aşılamayla kavuştum yavruma hiç ummadığım bir anda. Rabbim büyük dua et amin de ve gerisini ona bırak inşallahhh

Haklısın aslinda herşey mevlamda bitiyor onun bir tek ol demesiyle oluyor Rabbim yardımcımız olsun..ben bide yeni evliyim daha bir.sene bile olmadi doktor tüp bebek dedi ama bide bu isin maddiyati var 7 bini buluyormus insan üzülüyor ister istemez normal yolla olmanin yollarini arıyor, bu arada doktor bana asilamanin tutma orani % 10-15 dedi tüp bebek %50 dedi en kötü ihtimalle tüp bebek yaptiricam.sanırım bişey sormak istiyorum tüp bebekde bilginiz güzel ve isinin ehli olan hastane biliyor musunuz.. ben karşıda amerikan Hastanesine gittim 7 bin dedi tamam ucuz olmasini elbette beklemiyorum ama 7 de cok gereksiz. Pahalı ya 4 yaptiranlar bile var ama iste hastane ismi bilmiyorum varsa bilginiz yardimci olabilir misiniz..

Haklısın aslinda herşey mevlamda bitiyor onun bir tek ol demesiyle oluyor Rabbim yardımcımız olsun..ben bide yeni evliyim daha bir.sene bile olmadi doktor tüp bebek dedi ama bide bu isin maddiyati var 7 bini buluyormus insan üzülüyor ister istemez normal yolla olmanin yollarini arıyor, bu arada doktor bana asilamanin tutma orani % 10-15 dedi tüp bebek %50 dedi en kötü ihtimalle tüp bebek yaptiricam.sanırım bişey sormak istiyorum tüp bebekde bilginiz güzel ve isinin ehli olan hastane biliyor musunuz.. ben karşıda amerikan Hastanesine gittim 7 bin dedi tamam ucuz olmasini elbette beklemiyorum ama 7 de cok gereksiz. Pahalı ya 4 yaptiranlar bile var ama iste hastane ismi bilmiyorum varsa bilginiz yardimci olabilir misiniz..
Canm bilemyorum ki ankarada da bilaç yerle görüşmüştüm ben gürgan klinik vardı anatolia tüp vardı bi onlatı da araştır istersen

Merhaba arkadslar.bu topige cok yazdim bilen bilir.eskilerden sayilirim :)
Cok guzel paylasmlarimz oldu burda onun icin burdan reele gectik.kizlarla gorusuyorz.ama buranin cok iyi bi arsiv oldugunu bildiğimden ve umit olmak icin yazmak istedim.cunku yazacagim hikaye gibi cokca hikayeden umit aradım bende zamaninda
Kizlar lütfen umidinizi yitrmeyin.bakin yaklasik 4 yildr fsh la ugrasiyorum.yapmadgim sey kalmadi.gerek alternatf gerek modern tip herseyi denedim.
Tup bebek sansim bile olmadi hic.degerlerin dusmesi icin dahasi bir tek yumurta bulunmasi icin yillarca bekledim.ama yok ne folikul oluyordu nadiren bir tane cok cansz bi folikul gorulurdu.fakat tup bebek icin yeterli canlilikta ve ciddiyette olmadgindan degerlendrilemedi bile.her ay folikul baktr fsh olctur degisen bisey yoktu
28 yasindayim.bir kizim var.ama erken menopoz hayatima bomba gibi erkenden dusunce tum dengem alt ust oldu.en buyuk arzum kizima bir kardesti ve en onmlisi sagligma kavusmk
Cunku ilacsz adet olamiyordum.yillardr hormon ilaclari iciyorum.cok sukur buna da diyo insan ama olur ya her insanin yuku ona agir gelir.24 yasinda menopoz olmk cok sarsiciydi
Fsh im kac miydi.cok degiskendi ama soyle diyim en dusuk fshim sadece bi sefer oldu 16 idi.ortalama fsh degerim 55 70 arasi idi.ve en son iki ay once yaptrdgim fsh en pik noktaya ulasti ve 90 i buldu
Dr lar her zamanki gibi asla olmaz dediler.tek sansimin donasyon oldugunu soyleyenlerde hic az degildi
Her zamanki gibi ilacim bittikten 4 gun sonra adet olmayi bekledim.gunler gecti ama adet gelmedi.icimi korku kapladi artik ilacla da mi adet olamiyacam dedim
Icimden bi ses test al dedi.sayisz test almisimdr ayni eczaneden.ve her gidisimde beni gordugunde direk teste yonelen eczaci kalfam :)
Neyse testi aldim ama oylesine.yani hic umidim yoktu.eve gidip umursamazca yaptgimda aniden iki cizgi belirdi.şok oldum.bu imkanszdi.yumurta yoktu fsh tavandi.tup sansim bile olmadgm halde dogal yoldan hamile kalmak neyin nesiydi
O saskinlikla dr a kostum.zaman gecmiyirdu tabi.aksine sira da coktu.beklerken hastane tuvaletinde bi test daha yaptim o da pozitifti.
Siram geldiginde artik emindim.evet dr bakti şok oldu.kese olusma asamasindaydi ve rahim gebelige uygun sekilde kalinlasmisti
Evet hamilesin dedi ama kan testi de yapalim dedi evet test sonucum da 7900 cikti.artik resmen hamileydim ama daha kese tam goruneckti ve kalp atisi
Bir hafta beklemem gerekti.o bi hafta bitmk bilmedi neyse bi hafta sonunda nihayet kontrol geldi cok sukur keseyi bebegi de kalp atisini da gorduk
Dr um bu bir mucize dedi.nasil oldu diye şokta hala.
Evet 7.haftamdayim
Sizlere umit olmk istedim.bu topikte fsh i en yuksek bendim.ultrason desen o da kotuydu.bir ya bir folikul o da cok cok nadir gorundu.cogunlukla folikul kiriltsi bile yoktu
28 yasindaydim ama 55 yasindaki kadinin yumurtaligina sahip oldgum soylendi
Siz siz olun hic umidinizi yitrmeyin
Rabbim ol dese yeter
Cok uzattim
Sevgiyle kalin :)

Uzatmak mi inan sonunu merak ederek okudum bende 24 dumden gun aldim ve fsh la tanistim günlerce ağladım ve ümidimi yitirmemeye çalışıyorum inan cok zor yani cevremdede hic bole bişey yasamis kimse yok ve sadece ailem biliyor bebek soranlara nasip diyorum sitres.yapmiyim diyorum ama yok her sol kasigima giren agriya acaba diyorum gerçekten beni en iyi siz anlarsiniz artik kasigima giren agrilardan esime söz etmeye bile cekiniyorum mesela bugün pazara gittim pazar arabasini cekerken bile sol kasigim agridi ama iste sonuc yine husran biliyorum.. hani sen demişsin ya uzatmiyim diye inan suan suraya bir sürü sey yazasim geliyor icimi.nasıl dökerim bilmiyorum :KK42:

Uzatmak mi inan sonunu merak ederek okudum bende 24 dumden gun aldim ve fsh la tanistim günlerce ağladım ve ümidimi yitirmemeye çalışıyorum inan cok zor yani cevremdede hic bole bişey yasamis kimse yok ve sadece ailem biliyor bebek soranlara nasip diyorum sitres.yapmiyim diyorum ama yok her sol kasigima giren agriya acaba diyorum gerçekten beni en iyi siz anlarsiniz artik kasigima giren agrilardan esime söz etmeye bile cekiniyorum mesela bugün pazara gittim pazar arabasini cekerken bile sol kasigim agridi ama iste sonuc yine husran biliyorum.. hani sen demişsin ya uzatmiyim diye inan suan suraya bir sürü sey yazasim geliyor icimi.nasıl dökerim bilmiyorum :KK42:
Evet biz anlarz anca birbirimizi
Zor biliyorum.bu surec yipratici.ozellikle ilk zamanlar bir cikmaza giriyor insan
Ben de hic tanimadgm kisileri yolda durup anlatmak isterdim.bu yasta menopoza girdim diye
Ama hep soylerim doktor bize fsh yuksekligi yumurtlama bozukluğu yerine kanser oldugumuzu soylemedigi icin sansliydik..
Sakin ol ve umidini yitirme asla.benim bu kotu degerlerime doktorlarin asla olmaz demelerine ragmen dogal yoldan olduysa sizin de olur.vakti geldiginde elbette sabrinin sonucunu alacaksin
Unutma stres hormonlarimizi daha da kotu hale getirir.yasin da cok genc.olmaz deme..

Mrb cnm bebegin hayırlı olsun.kiz mi erkek mi oldu.kac aylik oldunuz.uzun zamandr yazmiyorsun.biz de watsapta gorusuyorz diger kizlarla
Canmmmmmmm çok sevindim yaaaa hamilesin Şükürler olsun çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah arkadaşım dikkat et kendine de miniğe de :) ben de iyi işte oğlum oldu teyzesi Şükürler olsun 3 buçuk aylık falan iyi çok şükür aynı Günlerden ben de geçtim neler yaşadık neler duyduk yeter ki Rabbim ol desin bak oldu bin şükür . Diğer kızlar naiyorlar nasılsınız

Canmmmmmmm çok sevindim yaaaa hamilesin Şükürler olsun çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah arkadaşım dikkat et kendine de miniğe de :) ben de iyi işte oğlum oldu teyzesi Şükürler olsun 3 buçuk aylık falan iyi çok şükür aynı Günlerden ben de geçtim neler yaşadık neler duyduk yeter ki Rabbim ol desin bak oldu bin şükür . Diğer kızlar naiyorlar nasılsınız
Sagol cnm evet zor gunlerdi.mucadeleyle gecti ama olsun degdi.masallah ogluna Allah bagslasin
Bayram girmisti araya esinin isleri nedeniyle tup yaptrmaya gidememistin.cok uzulmustun.umitszce asilama yaptrmistin her iste bi hayir var tutar belki.tupe gerek kalmamis olur derdik.nihayet oyle oldu
diger kizlarda iyi onlar da ugrasiyor mucadeleyi birakmiyolar.yakinda guzel haberlerini alacaz insallah.sende dua et cnm.ezginin cok tatli bi kizi var 6 aylik oldu.
Kaybolma yaz yine.oglusunu cok optum :)

Sagol cnm evet zor gunlerdi.mucadeleyle gecti ama olsun degdi.masallah ogluna Allah bagslasin
Bayram girmisti araya esinin isleri nedeniyle tup yaptrmaya gidememistin.cok uzulmustun.umitszce asilama yaptrmistin her iste bi hayir var tutar belki.tupe gerek kalmamis olur derdik.nihayet oyle oldu
diger kizlarda iyi onlar da ugrasiyor mucadeleyi birakmiyolar.yakinda guzel haberlerini alacaz insallah.sende dua et cnm.ezginin cok tatli bi kizi var 6 aylik oldu.
Kaybolma yaz yine.oglusunu cok optum :)
Evet aynenöyle olmuştu nasip böyleymiş . İnşallhh hepimizin mutlu haberlerini alırızz bütün kızlara çok selamlarımı söyle ezginin kuzusunu da çok öptüm hoşça kal

Emoşşşş kimse yok mu eskilerden yav ezgimm farah elann okulum nerelerdesinşz yahu
Canım maş. Oğlun olmys. Allah a çok şükür. .Burayı unuttum ben ya farah dibam dedi yağmur yazmış diye Bskayım dedim..şükür canım iyiyim kızlarla konuşuyoruz iyiyiz. .öpüyorum oğlunu ve seni..

Back
X