fsh yüksek olanlar

Kayseride hıc araştırma hastanesi yok mu kı cnm yaa benım sana tavsiyem bı ay klozet kullan olmassa,hemen aşılamaya gec hayırlısı hakkımızda
Sem bayağı bi yol katetmişin canım maşallah inşallah bu emeklerin karşılıksız kalmaz. Ben yarın doktorla herşeyi açıkça konuşmak istiyorum ilaç iğne artık ne önerir bilmiyorum ama daha 7 aylık evliyim ondan dolayı eli boş göndermesinden korkuyorum ama başka doktora başvurcam o zaman. Yumurta rezervim beni çok tedirgin ediyor dediğin doktoru saha önce duymadım bu işlere saha yeni girdiğim için galiba. Doktor iki aydır alttan ultrasonda yumurtamı görüyo en son yumurtam 12. Günde 16mm olmuştu bi iki güne çatlar değerlendir dedi ama tutmadı yani bemce yumurtam büyüyor ama neden döllenmiyo bilmiyorum kafayı yarına kadar yemezsem iyidir :( dediğin gibi aşılama ile çok fazla vakit kaybetmek istemiyorum eğer rezervim kötü ise direkt tüp bebeğe geçmek en mantıklısı ama maddi anlamda da kendimizi hazırlamak lazım zaten bu yaz ilk düşüncem yumurtalarımı dondurtmak olacak ne olur ne olmaz bu arada tedavilere devam etmek istiyorum yarın dananın kuyruğu kopacak. İnşallah senin için aşılama olumlu karar çıkar ve daha fazla yıpranmazsınız :) bu arada histereskopi ilk defa duydum ben sadece hsg yi biliyordum

Hayırlısı olsun canım stres yapma dicem ama :KK43: ıyı erken davranmıssın bende hemen 6.ayımda gıtmıstım herseyi normal bekle bı sene denildi bekledim rahim filmi cektırdım bıraz da oyle bekledım bu arada arabada hormon testleri yaptırıyordum oyle farkettim fshı oldu bu arada 1,5sene klomene basladım sonra ıkı ay da o denendi hersey hocanın ıstedıgı gıbıydı oluştu buyudu catlanma ıste vuruldum ama olmadı hoca bıraz anısına bırak olmassa ıkı asılama onerırım dedi ne yapacağımı bilemiyorum sonra aşılamaya cesaret edemedım baska doktora gittim ozel muayene oda ordada hoca klomen kullanmasın zate ılk sayamam dedi ıkı ay normal gozlemledıgı gayet ıyıdı bı tanesinde ıgnebıle catlanma vurdu olmayınca hoca asılama ama bu da olmassa hıstereskopı dedım evett ıste korktuğumdan buyduuuu araştırıyorum ve ben hıstereskopı denilecenı hıssetmıstım mustafa Acet hoca duymussundur belkı ona netten zate rahim filmimi gostermıstım gerek var demişti ama sıra almak hocaya cok zordu ve gıtmıstım doktorda 20subat hıstereskopı oldum ve hoca ıyı bu ıslemi yaptık dedi rahim cok kalın traslama yapıldı videoda var elimde hakket oyle ama ve hoca 4 5 ay gelme at kafandan dusunme dedi ama oyle boyle yazın tam 2 sene olacak buarada maddî olarakta git gel doktorlara hep ozel para da cok gitti sadece hıstereskopı yye 3.5mılysr verdık doktor muayene ucretleru desen 200

Okudum canim ama bana soyle geldi senin sorunun fsh falan degil sonucta ultrasyonda yum gorunuyor catliyor,hem de amh de kotu degil.Sanirim kafana fazlaca takiyorsun gerci takmamak da elde degil.

Ben de hamdolsun iyiyim tatilden donduk bu ay kafa dinliyorum reglme 10 kaldi olursam gidip tekrar baktiricam hormonlara bakalim nasil bir surec bekliyor beni bilmiyorum.
vallla sorma tatlım ya ama histerskobiden sonra bıraktım artık dusunmeyı akısına bıraktım hakket benımde 9 gun kaldı adete gelir gene :) hadi hayırlıs guzel sonucların olur ınsaalah :)

Sem bayağı bi yol katetmişin canım maşallah inşallah bu emeklerin karşılıksız kalmaz. Ben yarın doktorla herşeyi açıkça konuşmak istiyorum ilaç iğne artık ne önerir bilmiyorum ama daha 7 aylık evliyim ondan dolayı eli boş göndermesinden korkuyorum ama başka doktora başvurcam o zaman. Yumurta rezervim beni çok tedirgin ediyor dediğin doktoru saha önce duymadım bu işlere saha yeni girdiğim için galiba. Doktor iki aydır alttan ultrasonda yumurtamı görüyo en son yumurtam 12. Günde 16mm olmuştu bi iki güne çatlar değerlendir dedi ama tutmadı yani bemce yumurtam büyüyor ama neden döllenmiyo bilmiyorum kafayı yarına kadar yemezsem iyidir :KK43: dediğin gibi aşılama ile çok fazla vakit kaybetmek istemiyorum eğer rezervim kötü ise direkt tüp bebeğe geçmek en mantıklısı ama maddi anlamda da kendimizi hazırlamak lazım zaten bu yaz ilk düşüncem yumurtalarımı dondurtmak olacak ne olur ne olmaz bu arada tedavilere devam etmek istiyorum yarın dananın kuyruğu kopacak. İnşallah senin için aşılama olumlu karar çıkar ve daha fazla yıpranmazsınız :) bu arada histereskopi ilk defa duydum ben sadece hsg yi biliyordum
aminn canım inş canım skıntı yapma tek bı fsh la hemen yıkılma :) hsg rahim filmi histereskopide onun bi üst asaması cnm bende rahım fılmımde skıntı yok denıldu ama varmıs megersem umarım rabbim hepimizin yüzünü güldürür oo sen daha yeni evliymişşsin ya :) takma kafana okadar :)) ama dedigin de mnatıklı direk tüpe gecmek :) su amhyi yaptır cnm zate doktorlar yonlendirir seni ) yarın bizide haberdar et mutlakaa :)

vallla sorma tatlım ya ama histerskobiden sonra bıraktım artık dusunmeyı akısına bıraktım hakket benımde 9 gun kaldı adete gelir gene :) hadi hayırlıs guzel sonucların olur ınsaalah :)
Ben tam yumurtlama doneminde istanbuldaydim yani bu ay imkansiz gibi bir sey.
Kpss nasil gidiyor sinava az kaldi.Sordum mu bilmiyorum ama bransin neydi?

aminn canım inş canım skıntı yapma tek bı fsh la hemen yıkılma :) hsg rahim filmi histereskopide onun bi üst asaması cnm bende rahım fılmımde skıntı yok denıldu ama varmıs megersem umarım rabbim hepimizin yüzünü güldürür oo sen daha yeni evliymişşsin ya :) takma kafana okadar :)) ama dedigin de mnatıklı direk tüpe gecmek :) su amhyi yaptır cnm zate doktorlar yonlendirir seni ) yarın bizide haberdar et mutlakaa :)
Tamam canım ilk işim zaten amh yi sormak olacak. Birde canım alttan muayene ettiğinde foliküllerde toplam o ay ki kaç yumurta olduğunu da görüyormuş doktor ve bu sayı 7-10 arasında olursa iyiymiş senin bu konu ile ilgili bir bilgin var mı?

Sem bayağı bi yol katetmişin canım maşallah inşallah bu emeklerin karşılıksız kalmaz. Ben yarın doktorla herşeyi açıkça konuşmak istiyorum ilaç iğne artık ne önerir bilmiyorum ama daha 7 aylık evliyim ondan dolayı eli boş göndermesinden korkuyorum ama başka doktora başvurcam o zaman. Yumurta rezervim beni çok tedirgin ediyor dediğin doktoru saha önce duymadım bu işlere saha yeni girdiğim için galiba. Doktor iki aydır alttan ultrasonda yumurtamı görüyo en son yumurtam 12. Günde 16mm olmuştu bi iki güne çatlar değerlendir dedi ama tutmadı yani bemce yumurtam büyüyor ama neden döllenmiyo bilmiyorum kafayı yarına kadar yemezsem iyidir :KK43: dediğin gibi aşılama ile çok fazla vakit kaybetmek istemiyorum eğer rezervim kötü ise direkt tüp bebeğe geçmek en mantıklısı ama maddi anlamda da kendimizi hazırlamak lazım zaten bu yaz ilk düşüncem yumurtalarımı dondurtmak olacak ne olur ne olmaz bu arada tedavilere devam etmek istiyorum yarın dananın kuyruğu kopacak. İnşallah senin için aşılama olumlu karar çıkar ve daha fazla yıpranmazsınız :) bu arada histereskopi ilk defa duydum ben sadece hsg yi biliyordum
Canim neden bukadar stres yapiyorsun biraz akisina birak stres hormonlari da cok kotu etkiler.Ben de iki hafta once ilk duydugumda sok oldum sonra internetten baktim daha bir husrana ugradim ama fsh yuksek ve amh cok dusuk olmasina ragmen dogal yolla hamile kalanlar var biraz pozitif dusun.
Hersey beyinde bitiyor guzelim benim ablamin sag tupu kapaliydi uc dort yil tedavi gordu asilama oldu hic biri sonuc vermedi.hatta son gittigi ay doktor bu ay yumurtan sagda olusmus asilama yapilmasina gerek yok dedigi ay ablam hamile kaldi suan ikinciyi dogurmak uzere o da normal dogal yolla oldu.

Tamam canım ilk işim zaten amh yi sormak olacak. Birde canım alttan muayene ettiğinde foliküllerde toplam o ay ki kaç yumurta olduğunu da görüyormuş doktor ve bu sayı 7-10 arasında olursa iyiymiş senin bu konu ile ilgili bir bilgin var mı?
Canim bana bakan doktor gecen ay 7 yum gordu ama 10 olsa daha iyi olur dedi ve klomen yazdi tabi ben bu ay tatile gittigim icin kullanmadim bi de ilk defa yaptirmistim tahlilleri diger tekrar yaptirayim dedim.Hem bu her ay degisebiliyor bir ay 5 olur diger ay belki 8 olur degisir yani.

Vallaacnm o konuda bi bilgim yok ama kagitta af 5_4 yaziyordu heralde folikul sayim bilmiyorum ki takilma sen bunlara bu kadar cnm yarin doktorun zate gerekli aciklamayi yapar mutlaka stres yapma okadar yarina kadar nasil dayanacan sen ya :)))

Allhim ya olsun belki tutmustur ne diek:)) eh iste arada bi bakiniom okul oncesi canım:) senin neydi
Branslarimizda cok yakin ben de sinif ogretmeniyim.Canim bence kafani dagitmak icin kpss agirlik verebilirsin tabi kontrollerini aksatmadan.Hem sizinde atamalar cok rahat oluyor degerlendir:)

Vallaacnm o konuda bi bilgim yok ama kagitta af 5_4 yaziyordu heralde folikul sayim bilmiyorum ki takilma sen bunlara bu kadar cnm yarin doktorun zate gerekli aciklamayi yapar mutlaka stres yapma okadar yarina kadar nasil dayanacan sen ya :)))
Canim senin doktor alttan bakip yumurta saydi mi hic benim doktor gibi merak ettimde:)

Canim neden bukadar stres yapiyorsun biraz akisina birak stres hormonlari da cok kotu etkiler.Ben de iki hafta once ilk duydugumda sok oldum sonra internetten baktim daha bir husrana ugradim ama fsh yuksek ve amh cok dusuk olmasina ragmen dogal yolla hamile kalanlar var biraz pozitif dusun.
Hersey beyinde bitiyor guzelim benim ablamin sag tupu kapaliydi uc dort yil tedavi gordu asilama oldu hic biri sonuc vermedi.hatta son gittigi ay doktor bu ay yumurtan sagda olusmus asilama yapilmasina gerek yok dedigi ay ablam hamile kaldi suan ikinciyi dogurmak uzere o da normal dogal yolla oldu.
Canım gerçekten haklısın benim tek endişem bişeylere geç kalmak ve doktordan keşke daha önce gelseydin veya önce başlasaydın lafını duymak birde yaşım 30 geç evlendim biraz. Yoksa emin ol bu kadar üzmem kendimi. Ama ne zaman ki bırakıyorsun bu işin peşini o zaman oluyo zaten dün şöyle düşündüm Rabbim bumu bana da nasip edecek dedim ve ona inanmak istiyorum :)

Dayanırım inşallah akşam tv falan izleyip erkenden yattım mı tamam bu iş ;) bu arada benim eşim de kpss ye hazırlanıyor bizim evde de bi stres var bakalım Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın

Branslarimizda cok yakin ben de sinif ogretmeniyim.Canim bence kafani dagitmak icin kpss agirlik verebilirsin tabi kontrollerini aksatmadan.Hem sizinde atamalar cok rahat oluyor degerlendir:)
Ayy ne guzel sinif :) evet sizr gore bizimki ii sayılır iste bakalim ama umutlu deilim hayirlisi:)

Canım gerçekten haklısın benim tek endişem bişeylere geç kalmak ve doktordan keşke daha önce gelseydin veya önce başlasaydın lafını duymak birde yaşım 30 geç evlendim biraz. Yoksa emin ol bu kadar üzmem kendimi. Ama ne zaman ki bırakıyorsun bu işin peşini o zaman oluyo zaten dün şöyle düşündüm Rabbim bumu bana da nasip edecek dedim ve ona inanmak istiyorum :)
Canim, benim yazin iki yil olacak evleneli ben de suan 29 yasindayim ama evlendikten sonra vajinismusla cok ugrastim bir yil kadar yani erken evlensen de gec evlensende engel cikti mi cikiyor iste.Dua edelim baska bir sorunumuz yoksa fsh cokta belirleyici degil bence.

Ayy ne guzel sinif :) evet sizr gore bizimki ii sayılır iste bakalim ama umutlu deilim hayirlisi:)
Orasi hic belli olmaz canim hem ozelde is imkanida cok sizin heleki istanbulda.

Ayy bu arada bir kac haftaya tayinler de belli olacak bakalim ipkalarimiz kabul edilecekmi:)

Back
X