Sem bayağı bi yol katetmişin canım maşallah inşallah bu emeklerin karşılıksız kalmaz. Ben yarın doktorla herşeyi açıkça konuşmak istiyorum ilaç iğne artık ne önerir bilmiyorum ama daha 7 aylık evliyim ondan dolayı eli boş göndermesinden korkuyorum ama başka doktora başvurcam o zaman. Yumurta rezervim beni çok tedirgin ediyor dediğin doktoru saha önce duymadım bu işlere saha yeni girdiğim için galiba. Doktor iki aydır alttan ultrasonda yumurtamı görüyo en son yumurtam 12. Günde 16mm olmuştu bi iki güne çatlar değerlendir dedi ama tutmadı yani bemce yumurtam büyüyor ama neden döllenmiyo bilmiyorum kafayı yarına kadar yemezsem iyidir

dediğin gibi aşılama ile çok fazla vakit kaybetmek istemiyorum eğer rezervim kötü ise direkt tüp bebeğe geçmek en mantıklısı ama maddi anlamda da kendimizi hazırlamak lazım zaten bu yaz ilk düşüncem yumurtalarımı dondurtmak olacak ne olur ne olmaz bu arada tedavilere devam etmek istiyorum yarın dananın kuyruğu kopacak. İnşallah senin için aşılama olumlu karar çıkar ve daha fazla yıpranmazsınız :) bu arada histereskopi ilk defa duydum ben sadece hsg yi biliyordum