- 9 Ocak 2015
- 12.843
- 29.165
- 798
Kesinlikle canim hamdolsun varliklari yeter, rabbim butun annelere hayirli uzun omurler versin.Olsun yakin olduklarini bilmek bile yetiyor insana:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle canim hamdolsun varliklari yeter, rabbim butun annelere hayirli uzun omurler versin.Olsun yakin olduklarini bilmek bile yetiyor insana:)))
Evet meslektaşız demekki canım bizim düğün değil kaynım evlenecek düğüne kadar da bizde kalacak artık mecbur bi çaresine Bakacaz es geçmem mümkün değilUcumuzde ogretmeniz desene:)aman olsun siz odaniza cekilin kimseyi umursamayinsizin dugun daha olmadi mi?ozaman biraz stresli gunler seni bekliyor Allah kolaylik versin canim
Aminnnnn canimm amin şükürler olsunKesinlikle canim hamdolsun varliklari yeter, rabbim butun annelere hayirli uzun omurler versin.
Dogru diosun canim.. Cokk var kalan hamile darisi bize ins:) umutluyum her zamanBi de soyle dusun fsh yuksek olup hamile kaldiklari icin girmeye firsat bulamiyorlardir.Cunku baska konularada arada bakiyorum fsh cok daha yuksek olup amh cok dusuk olup anne olan okadar cok kisi varki.
Canım benim seni çok iyi anlıyorum ama şöyle düşün Rabbimin bir bildiği var ve ondan dolayı daha nasip etmiyo düşünsene allah korusun sağlıksız bi bebek dünyaya getirip ömür boyu onun altında ezildiğini ne kadar ağır bi sınav Rabbim vermesin. Ona ruh üfleneceği zaman bellidir herşey bahane inan bana eğer nasip olursa bi ilişki ile bile hamiş olabilirsin. Hepimizin burda müjdeli haberi vereceği güzel günler olacak inşallah iyi düşün iyi olsunKizlar bugunum biraz buruk geciyor sizlerle paylasmak istedim,malum anneler gunu bugun ve ben iki hamilelik haberi aldim(sevinmedim diye dusunmeyin gercekten mutlu oldum) biri alt komsum ilk ayinda hamile kaldi sabahtan beri kizi teselli ediyorum yok dusuk olur mu kese gorulurmu falan filan iste.Rabbim icim daraldi biliyorum Allahin gucune gider ama rabbim bu mubarek gunlerde bize de o duyguyu tattir.
Canimbenim cok iyi anlıyorum seni bende ilk defa bugün hisettim ama hersey icin rabbim hakkimizda hayirlisini verecek ins seneye bu zamanlar biz de bebisimizi kucagimiza almis olucaz insKizlar bugunum biraz buruk geciyor sizlerle paylasmak istedim,malum anneler gunu bugun ve ben iki hamilelik haberi aldim(sevinmedim diye dusunmeyin gercekten mutlu oldum) biri alt komsum ilk ayinda hamile kaldi sabahtan beri kizi teselli ediyorum yok dusuk olur mu kese gorulurmu falan filan iste.Rabbim icim daraldi biliyorum Allahin gucune gider ama rabbim bu mubarek gunlerde bize de o duyguyu tattir.
Cok sukur Allaha inancim tam verecek biliyorum ama iste zor bir donem benim icin,beni nasil bir tedavi bekliyor hic bilmiyorum o beni cok korkutuyor,bi de ust uste hamile haberi alinca kotu hissettim.Canım benim seni çok iyi anlıyorum ama şöyle düşün Rabbimin bir bildiği var ve ondan dolayı daha nasip etmiyo düşünsene allah korusun sağlıksız bi bebek dünyaya getirip ömür boyu onun altında ezildiğini ne kadar ağır bi sınav Rabbim vermesin. Ona ruh üfleneceği zaman bellidir herşey bahane inan bana eğer nasip olursa bi ilişki ile bile hamiş olabilirsin. Hepimizin burda müjdeli haberi vereceği güzel günler olacak inşallah iyi düşün iyi olsun![]()
Insallah habibecim Allah kimseyi evlatsizlikla sinamasin.Bu konunun gecmisine baktim dun, bizden daha skintili olanlar hepsi anne olmus hatta ikinciye hamile cogu.Insallah bizimde bu yazdiklarimiz kotu birer ani olarak kalir ve sadece sukur icin bu sayfalari neler yazdigimizi acip okuruz evlatlarimizla beraberCanimbenim cok iyi anlıyorum seni bende ilk defa bugün hisettim ama hersey icin rabbim hakkimizda hayirlisini verecek ins seneye bu zamanlar biz de bebisimizi kucagimiza almis olucaz ins
Gunaydin canim,burasi da gunesli mis gibi.Hayirli bir hafta olur insallahgünaydın bayanlarrrr bugün hava güneşli tertemiz bi sabah uyandık) çaldı ziller ders başladı
![]()
canım burdaki herkesin bi problemi vr emin ol bu sadece senin sorunun senin yükün değil hepimizin kafasında soru işareti var ama bu endişe ve takıntılar fayda getirmiyo daha da olumsuz etkileniyoruz olacağı varsa da olmuyo yaniCok sukur Allaha inancim tam verecek biliyorum ama iste zor bir donem benim icin,beni nasil bir tedavi bekliyor hic bilmiyorum o beni cok korkutuyor,bi de ust uste hamile haberi alinca kotu hissettim.
Esim cok kizdi bana bir daha boyle taktinigini gorursem cocuk mocuk yapmayiz Allahtan gelene sabret falan dedi hakli olarak.
Canim benim valla simdi utandim yazdiklarindan,cok gecmis olsun ya insallah durusmayi problemsiz halledersin,esinin de Allah yardimcisi olsun insallah guzel sonuclar alir sinavi guzel gecer.Neyseki dugune az kalmis Allah mutlu mesut etsin onlari da.canım burdaki herkesin bi problemi vr emin ol bu sadece senin sorunun senin yükün değil hepimizin kafasında soru işareti var ama bu endişe ve takıntılar fayda getirmiyo daha da olumsuz etkileniyoruz olacağı varsa da olmuyo yanibu hafta benim için çok zor mesela perşembe günü duruşmam var bi trafik kazasına karıştığım için ,çarşamba amh nin sonucu belli olacak, ev dersen curcuna kayınvalidem kaynım ,bi yandan eşim iki hafta sonra kpss ye gircek stresli görünmemek için ona sürekli gülümsüyorum mutlu rolü yapıyorum.... yaa düşün işte neler neler yani tüm dünyanın yükü senin omzunda gibi davranma kendine senden daha kötü durumda olanları düşün ve bol şükret tevekkelü ol
![]()
Yok Estağfurullah canım utanman için değil sadece kendini rahatlatman için söyledimCanim benim valla simdi utandim yazdiklarindan,cok gecmis olsun ya insallah durusmayi problemsiz halledersin,esinin de Allah yardimcisi olsun insallah guzel sonuclar alir sinavi guzel gecer.Neyseki dugune az kalmis Allah mutlu mesut etsin onlari da.
Aslinda bukadar karamsar degilim ama bu hafta sonu hersey ustuste geldi. Kendimi eksik gibi hissettim.Hatta esime dun diyorumki cocugum olmayacagini bilseydin benimle yine de evlenirmiydin sacmalama evlilik sadece cocukmu demek tabiki evlenirdim dedi.Hamdolsun anlayisli bir esim,isim var daha ne olsun evlatta hayirli vakti bekliyordur elbet oda girer hayatimiza
Burasi da oyle güneşli ama ben iyi degilim kizlar dun den beri bellm feci dun gece nasil sabahladim bi ben bir Allah bilir evdeyim ben bugun izin aldimgünaydın bayanlarrrr bugün hava güneşli tertemiz bi sabah uyandık) çaldı ziller ders başladı
![]()
Haklisin canim biraz duygusallastim bu haftasonu malum anneler gunude vardi bi de ust uste hamile haberi alinca kotu oldum.Allahin bir imtihani cidden bukadar ust uste gelmesi tesaduf degil,Allah beni bunla siniyor sabrimi gormek istiyor.Veren de o alanda,umarim moralinizi bozmamisimdir.Benim duygu durumum biraz degiskendir sizde alisirsiniz:)Yok Estağfurullah canım utanman için değil sadece kendini rahatlatman için söyledimsen bayağı duygusallaşmışın eşine böyle sorular sorduğuna göre kendini bu kadar koyverme her günümüze ve anımıza çok şükür bebek olduğunda ne evine ne eşine bu kadar vakit ayıramayacaksın bemce yalnızken bol boş tadını çıkar o zaten olur yoluna koyar Rabbim:)))
Canim cok gecmis olsun ne olduki ya ciddi bir sey degil insallah.Bel fitigi falanmi var yoksa dikkat etBurasi da oyle güneşli ama ben iyi degilim kizlar dun den beri bellm feci dun gece nasil sabahladim bi ben bir Allah bilir evdeyim ben bugun izin aldimyürümeye bile zorlaniyorum okadar yani ;((
Hayırdır noldu canımBurasi da oyle güneşli ama ben iyi degilim kizlar dun den beri bellm feci dun gece nasil sabahladim bi ben bir Allah bilir evdeyim ben bugun izin aldimyürümeye bile zorlaniyorum okadar yani ;((