fsh yüksek olanlar

Çok sessiz bu aralar buralar hamile kalan arkadaşlar emel farahdiba sizler nasılsıniz lütfen arada yazın bize umut olun çok ihtiyacimiz var ...

Herkese merhaba arkadaslar iyiyim cok şükür gebelik devam ediyor şükürler olsun.gebe kalinca hersey bitmiyormus butun korkular heyecanlar seninle devam ediyormus.zor bulunca insanda kaybetme korkusu cok yuksek oluyor.inşallah en yakın zamanda tum isteyen arkadaslarada Allahım nasip etsin..ben kunfeyekun duasi nin etkisine tesirine cok inanıyorum tup bebek asamasinda ve hala hergune özel birtane okuyorum Allahım kabul etsin.hic birakmadim bu duayi isterseniz sizde okuyun..oglumuz olacak insallah.en umutsuz onlardan biride bendim biliyorsunuz..hic umudunuzu kaybetmeyin istemekten vazgecmeyin Kunfeyekun ol der ve olurrr...hepinizi cok seviyorum hepiniz kardesimsiniz:))

Çok sessiz bu aralar buralar hamile kalan arkadaşlar emel farahdiba sizler nasılsıniz lütfen arada yazın bize umut olun çok ihtiyacimiz var ...
Mrb cnm tesadufen gördm yazini
Tabi ki istedgnz zaman yardmci olurz.sormk istedgnz şeyler varsa
Benim mucizebkizim 3.5 aylik oldu.onunla ugrasiyorum.darisi sizlere olsun

Bu topige en son 12 ocak 2015 de yazmisim..tam bir yil 3 gun sonra 2.kizimi kucagima aldim rabbimin izniyle..fsh ve prolaktin hormonum stresten yukseliyormus fsh 15 iken hamile kaldim.Doktorumun etkisi kesinlikle cok fazla.Bana bitkisel ilac veren doktoru bir sonuc almayinca biraktim yeni bir doktorla yoluma devam ettim.Bana fsh in yuksekliginin sorun oldugundan bile bahsetmedi bosuna cok stres yapmisim duzenli bir yumurtlama takibinden sonra ilk ayda hamile kaldim doktorum yasimin genc olmasini dikkate alarak (34) cok onemli olmadigini gebeligin olabilecegini soylemisti onun telkinleriyle inacla Allaha teslim olmakla bebegime kavustum su an 5 aylik...Allah isteyen herkese hayirli zamanda hayirlisini versin ...

Bu topige en son 12 ocak 2015 de yazmisim..tam bir yil 3 gun sonra 2.kizimi kucagima aldim rabbimin izniyle..fsh ve prolaktin hormonum stresten yukseliyormus fsh 15 iken hamile kaldim.Doktorumun etkisi kesinlikle cok fazla.Bana bitkisel ilac veren doktoru bir sonuc almayinca biraktim yeni bir doktorla yoluma devam ettim.Bana fsh in yuksekliginin sorun oldugundan bile bahsetmedi bosuna cok stres yapmisim duzenli bir yumurtlama takibinden sonra ilk ayda hamile kaldim doktorum yasimin genc olmasini dikkate alarak (34) cok onemli olmadigini gebeligin olabilecegini soylemisti onun telkinleriyle inacla Allaha teslim olmakla bebegime kavustum su an 5 aylik...Allah isteyen herkese hayirli zamanda hayirlisini versin ...
Masallah cnm Allah bagislasin.burasi ugur getrsin fshzedelere.göruldugu gibi yuksek fsh la da gebe kaliniyor.stres yapmayin arkadaslar

şuan okadar büyük bi iyilik yaptın ki...allah razı olsun...çocuklarının güzel günlrini göstersin allahım..sağlılı mutlu olsunlar.benim sorunum sadece fsh değil eşimde de sorun var ama inşallahh atlatıcaz.moral oldu bana...

şuan okadar büyük bi iyilik yaptın ki...allah razı olsun...çocuklarının güzel günlrini göstersin allahım..sağlılı mutlu olsunlar.benim sorunum sadece fsh değil eşimde de sorun var ama inşallahh atlatıcaz.moral oldu bana...
Amin kardesim ne guzel dua ettin Allah sanada hayirlisini versin insallah,Allaha teslim ol gerisi geliyor inan...

aylar önce hastaneden eve gelene kadar gözyaşı dökmüş, doktorun "aaa 29 yaşında bu değerler olmamalı, çok kötü"(fsh15) sözleri kulağımda çınlarken, kocamın çaresizce beni sakinleştirmeye çalışmasını gördükçe, onu baba olma hakkından mahrum ettiğimi düşünerek daha da kendimden geçer olmuştum. bu forumu okuyor, hamile kalanlardan umut buluyordum ama nedense olumsuz düşünceler beni yiyip bitiriyordu. arkadaşlarım doktorumun iyi bir doktor olmadığını, sonuçların yanlış çıkabileceğini söyleseler de ben yıkılmıştım. ertesi aya başka bir doktordan adetimin üçüncü gününe randevu aldım. hastaneden bir gün önce aradılar, randevuya gelip gelemeyeceğimi soruyorlardı ancak ben adet olamamıştım ki! bir kaç gün daha geçince bu adet hanım, okul çıkışı eczaneye koşuverdim. testi uyguladım ve çift çizgi! rabbime bin şükür. tedavi için gideceğim doktoruma ilk muayenem için randevu aldım. ama hala içim içimi yiyordu. bu fsh olayını sormalıydım ona da. gülümsedi. "o çok da kafanıza takacağınız bir değer değil ki, neden üzüldünüz. bazen yüksek çıkar, bazen düşük çıkar, bazen yanlış ölçülür..."
rabbim her zaman dileklerinizi kabul etsin inşallah. hayırlı vakitlerde, hayırlı ve sağlıklı evlatlarınıza kavuşun, hep gülümseyin. vücudumuz mucizelerle dolu bir hazine, pes etmeyin...

Selam arkadaşlar
İstanbulda ozel gazi osman paşa hastanesine şu meşhur Dr. Kutluk Oktay geliyor ara ara. Aradım randevu almak istedim 2 kasıma vermek istediler büyük bir heyecanla tmm dedim ta ki muayene ücretini duyan kadar tam 750 tl... yani bu duruma ne denir bilemedim bu durumu kullanmaktır suistimaldir daha neler neler demek isterim de kalsın .. Hayır yani bana olumlu bişey diyeceklerini bilsem tedaviye başlayacaklarını bilsem içim yanmaz ama tutup bu değerlerle tedaviye başlayamayiz kök hücreyi bekleywceksiniz diyecekse 750 tl nedir yani .. durum budur kızlar bütçesinegüvenen varsa bi gidip görüşsun bize dehayrina bilgi versin duacisi oluruz ...

s.a arkadaşlar lütfen bu konuya gelin ve destek verin.
ErkenMenopozİçinKökHücreÇalışmalarınınTürkiye'de deUygulanmasıveHızlandırılmasıİçinElEleVerelim!!!!!

evet aynen foliküler kısmında öyleydi dediğin gibi cihaza göre değişebiliyor.fsh da çoğu yerde 9 üzeri yüksek ama benim yaptırdığım yerde 12,5 üst sınır diyor.

Estradiol (E2) 196 pg/mL 24.4-195 pg/mL Folikül

FSH 5.5 mIU/mL 3.5-12.5 mIU/mL Folikül

66.1-411 pg/mL Ovulasyon

40.0-261 pg/mL Luteal

< 54.7 pg/mL Menopoz

4.7-21.5 mIU/mL Ovulasyon

1.7-7.7 mIU/mL Luteal

25.8-134.8 mIU/mL Menopoz
Merhaba allah yardımcımız olsun Bu sonuçla nasıl bir tedavi uygulandı benimde yaklaşık sonuçlarım böyle Çarşamba günü randevu aldım

Merhaba. Bende Fsh yüksekliği yüzünden hamile kalamayanlardanım. Bu ay içerisinde k.maraş tüp bebek merkezine gittim. Fsh 28 olmuş. Doktor Hsg ve Amh istedi. Dün hsg yapıldı. Çok zordu ama çocuk için çekilen acıya değer,amh sonucum henüz çıkmadı . Nisan ayı içerisinde eşime randevu aldık sonuçların hepsini görelim ona göre bir değerlendirme yapalım dedi. Fsh diğer ay tekrar ölçelim stres hava bile etkiler dedi ilaç olarak d vitamini ve folik asit verdi. HSG sonucunda tüpler ve kanallar açık herhangi bir sıkıntı yok,rahimde ve yumurtalıklarda kist miyom ya da enfeksiyon yok. Sadece Fsh yüksek amh sonucumda iyi gelirse aşılama deneriz dedi doktorum

Merhaba. Bende Fsh yüksekliği yüzünden hamile kalamayanlardanım. Bu ay içerisinde k.maraş tüp bebek merkezine gittim. Fsh 28 olmuş. Doktor Hsg ve Amh istedi. Dün hsg yapıldı. Çok zordu ama çocuk için çekilen acıya değer,amh sonucum henüz çıkmadı . Nisan ayı içerisinde eşime randevu aldık sonuçların hepsini görelim ona göre bir değerlendirme yapalım dedi. Fsh diğer ay tekrar ölçelim stres hava bile etkiler dedi ilaç olarak d vitamini ve folik asit verdi. HSG sonucunda tüpler ve kanallar açık herhangi bir sıkıntı yok,rahimde ve yumurtalıklarda kist miyom ya da enfeksiyon yok. Sadece Fsh yüksek amh sonucumda iyi gelirse aşılama deneriz dedi doktorum
Allah yardimcin olsun cnm doktorun gayet iyi demis amh sonucun onemli ins iyi cikarsa asilama dene dusuk cikarsa zaten direk tup der ama inan bu değerler cok degisik benim fsh bi sene olmadi dshs ama 13 .36 ydi amh mesela 1.4e cikti amh cok vasat deik ama yasim 27 yasima gore dusuktu bana devlette tup karari cikti benden daha amh dusuk olanlardsn dsha cok yumurta bile cikan olmusti brnim ilk 2 cikti sonraki toplamada 8 cikti ikk transferikde sukurler olsub tuttu suan 8 ayim biticek o yuzden bu değerlere pek takilma amh sonucunu paylasirsin cnm ins Hayirlsi olsun hakkinda

Merhaba fsh testimi Ilk yaptirdigimda 12.37 cikmisti 26 yasimdaydim. Hemen tup bebegeyonlendirdiler erken menopoz olabilir diye.o ara cok stresli bir hayatim vardi. 5 ay son tekrar yaptirdim fsh 3.33 cikti. Sonra amh yaptırdım hemen amh 9,7 çıktı. Doktoruma sordum nasıl olabilir fsh çok yüksekti diye dönem dönem aratabilirmiş ama bağlayıcı olan amh imiş. O yüzden fsh a çok aldırmayın derim ben. Amh testi yaptırım hemen

Merhaba fsh testimi Ilk yaptirdigimda 12.37 cikmisti 26 yasimdaydim. Hemen tup bebegeyonlendirdiler erken menopoz olabilir diye.o ara cok stresli bir hayatim vardi. 5 ay son tekrar yaptirdim fsh 3.33 cikti. Sonra amh yaptırdım hemen amh 9,7 çıktı. Doktoruma sordum nasıl olabilir fsh çok yüksekti diye dönem dönem aratabilirmiş ama bağlayıcı olan amh imiş. O yüzden fsh a çok aldırmayın derim ben. Amh testi yaptırım hemen
Amh testini yaptırdım sonucu haftaya salı yada çarşamba alacağım. Değer iyi çıkarsa hemen tedaviye başlayacağım

Allah yardimcin olsun cnm doktorun gayet iyi demis amh sonucun onemli ins iyi cikarsa asilama dene dusuk cikarsa zaten direk tup der ama inan bu değerler cok degisik benim fsh bi sene olmadi dshs ama 13 .36 ydi amh mesela 1.4e cikti amh cok vasat deik ama yasim 27 yasima gore dusuktu bana devlette tup karari cikti benden daha amh dusuk olanlardsn dsha cok yumurta bile cikan olmusti brnim ilk 2 cikti sonraki toplamada 8 cikti ikk transferikde sukurler olsub tuttu suan 8 ayim biticek o yuzden bu değerlere pek takilma amh sonucunu paylasirsin cnm ins Hayirlsi olsun hakkinda
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Amh sonucumu öğrendim maalesef 0,1 çıktı tüp bebek şansım bile az. moralim öyle bozukki
Bir an önce çok iyi bir merkez ve doktor bulmanız lazım. Umarım sonuç alırsınız. Bahçeci tüp bebek merkezini tavsiye ederim. Allah yardıcınız olsun

Back
X