Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb cnm tesadufen gördm yaziniÇok sessiz bu aralar buralar hamile kalan arkadaşlar emel farahdiba sizler nasılsıniz lütfen arada yazın bize umut olun çok ihtiyacimiz var ...
Masallah cnm Allah bagislasin.burasi ugur getrsin fshzedelere.göruldugu gibi yuksek fsh la da gebe kaliniyor.stres yapmayin arkadaslarBu topige en son 12 ocak 2015 de yazmisim..tam bir yil 3 gun sonra 2.kizimi kucagima aldim rabbimin izniyle..fsh ve prolaktin hormonum stresten yukseliyormus fsh 15 iken hamile kaldim.Doktorumun etkisi kesinlikle cok fazla.Bana bitkisel ilac veren doktoru bir sonuc almayinca biraktim yeni bir doktorla yoluma devam ettim.Bana fsh in yuksekliginin sorun oldugundan bile bahsetmedi bosuna cok stres yapmisim duzenli bir yumurtlama takibinden sonra ilk ayda hamile kaldim doktorum yasimin genc olmasini dikkate alarak (34) cok onemli olmadigini gebeligin olabilecegini soylemisti onun telkinleriyle inacla Allaha teslim olmakla bebegime kavustum su an 5 aylik...Allah isteyen herkese hayirli zamanda hayirlisini versin ...
Bu topige en son 12 ocak 2015 de yazmisim..tam bir yil 3 gun sonra 2.kizimi kucagima aldim rabbimin izniyle..fsh ve prolaktin hormonum stresten yukseliyormus fsh 15 iken hamile kaldim.Doktorumun etkisi kesinlikle cok fazla.Bana bitkisel ilac veren doktoru bir sonuc almayinca biraktim yeni bir doktorla yoluma devam ettim.Bana fsh in yuksekliginin sorun oldugundan bile bahsetmedi bosuna cok stres yapmisim duzenli bir yumurtlama takibinden sonra ilk ayda hamile kaldim doktorum yasimin genc olmasini dikkate alarak (34) cok onemli olmadigini gebeligin olabilecegini soylemisti onun telkinleriyle inacla Allaha teslim olmakla bebegime kavustum su an 5 aylik...Allah isteyen herkese hayirli zamanda hayirlisini versin ...
Amin kardesim ne guzel dua ettin Allah sanada hayirlisini versin insallah,Allaha teslim ol gerisi geliyor inan...şuan okadar büyük bi iyilik yaptın ki...allah razı olsun...çocuklarının güzel günlrini göstersin allahım..sağlılı mutlu olsunlar.benim sorunum sadece fsh değil eşimde de sorun var ama inşallahh atlatıcaz.moral oldu bana...
Merhaba allah yardımcımız olsun Bu sonuçla nasıl bir tedavi uygulandı benimde yaklaşık sonuçlarım böyle Çarşamba günü randevu aldımevet aynen foliküler kısmında öyleydi dediğin gibi cihaza göre değişebiliyor.fsh da çoğu yerde 9 üzeri yüksek ama benim yaptırdığım yerde 12,5 üst sınır diyor.
Estradiol (E2) 196 pg/mL 24.4-195 pg/mL Folikül
FSH 5.5 mIU/mL 3.5-12.5 mIU/mL Folikül
66.1-411 pg/mL Ovulasyon
40.0-261 pg/mL Luteal
< 54.7 pg/mL Menopoz
4.7-21.5 mIU/mL Ovulasyon
1.7-7.7 mIU/mL Luteal
25.8-134.8 mIU/mL Menopoz
Allah yardimcin olsun cnm doktorun gayet iyi demis amh sonucun onemli ins iyi cikarsa asilama dene dusuk cikarsa zaten direk tup der ama inan bu değerler cok degisik benim fsh bi sene olmadi dshs ama 13 .36 ydi amh mesela 1.4e cikti amh cok vasat deik ama yasim 27 yasima gore dusuktu bana devlette tup karari cikti benden daha amh dusuk olanlardsn dsha cok yumurta bile cikan olmusti brnim ilk 2 cikti sonraki toplamada 8 cikti ikk transferikde sukurler olsub tuttu suan 8 ayim biticek o yuzden bu değerlere pek takilma amh sonucunu paylasirsin cnm ins Hayirlsi olsun hakkindaMerhaba. Bende Fsh yüksekliği yüzünden hamile kalamayanlardanım. Bu ay içerisinde k.maraş tüp bebek merkezine gittim. Fsh 28 olmuş. Doktor Hsg ve Amh istedi. Dün hsg yapıldı. Çok zordu ama çocuk için çekilen acıya değer,amh sonucum henüz çıkmadı . Nisan ayı içerisinde eşime randevu aldık sonuçların hepsini görelim ona göre bir değerlendirme yapalım dedi. Fsh diğer ay tekrar ölçelim stres hava bile etkiler dedi ilaç olarak d vitamini ve folik asit verdi. HSG sonucunda tüpler ve kanallar açık herhangi bir sıkıntı yok,rahimde ve yumurtalıklarda kist miyom ya da enfeksiyon yok. Sadece Fsh yüksek amh sonucumda iyi gelirse aşılama deneriz dedi doktorum
Merhaba fsh testimi Ilk yaptirdigimda 12.37 cikmisti 26 yasimdaydim. Hemen tup bebegeyonlendirdiler erken menopoz olabilir diye.o ara cok stresli bir hayatim vardi. 5 ay son tekrar yaptirdim fsh 3.33 cikti. Sonra amh yaptırdım hemen amh 9,7 çıktı. Doktoruma sordum nasıl olabilir fsh çok yüksekti diye dönem dönem aratabilirmiş ama bağlayıcı olan amh imiş. O yüzden fsh a çok aldırmayın derim ben. Amh testi yaptırım hemenMerhaba. Bende Fsh yüksekliği yüzünden hamile kalamayanlardanım. Bu ay içerisinde k.maraş tüp bebek merkezine gittim. Fsh 28 olmuş. Doktor Hsg ve Amh istedi. Dün hsg yapıldı. Çok zordu ama çocuk için çekilen acıya değer,amh sonucum henüz çıkmadı . Nisan ayı içerisinde eşime randevu aldık sonuçların hepsini görelim ona göre bir değerlendirme yapalım dedi. Fsh diğer ay tekrar ölçelim stres hava bile etkiler dedi ilaç olarak d vitamini ve folik asit verdi. HSG sonucunda tüpler ve kanallar açık herhangi bir sıkıntı yok,rahimde ve yumurtalıklarda kist miyom ya da enfeksiyon yok. Sadece Fsh yüksek amh sonucumda iyi gelirse aşılama deneriz dedi doktorum
Amh testini yaptırdım sonucu haftaya salı yada çarşamba alacağım. Değer iyi çıkarsa hemen tedaviye başlayacağımMerhaba fsh testimi Ilk yaptirdigimda 12.37 cikmisti 26 yasimdaydim. Hemen tup bebegeyonlendirdiler erken menopoz olabilir diye.o ara cok stresli bir hayatim vardi. 5 ay son tekrar yaptirdim fsh 3.33 cikti. Sonra amh yaptırdım hemen amh 9,7 çıktı. Doktoruma sordum nasıl olabilir fsh çok yüksekti diye dönem dönem aratabilirmiş ama bağlayıcı olan amh imiş. O yüzden fsh a çok aldırmayın derim ben. Amh testi yaptırım hemen
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Allah yardimcin olsun cnm doktorun gayet iyi demis amh sonucun onemli ins iyi cikarsa asilama dene dusuk cikarsa zaten direk tup der ama inan bu değerler cok degisik benim fsh bi sene olmadi dshs ama 13 .36 ydi amh mesela 1.4e cikti amh cok vasat deik ama yasim 27 yasima gore dusuktu bana devlette tup karari cikti benden daha amh dusuk olanlardsn dsha cok yumurta bile cikan olmusti brnim ilk 2 cikti sonraki toplamada 8 cikti ikk transferikde sukurler olsub tuttu suan 8 ayim biticek o yuzden bu değerlere pek takilma amh sonucunu paylasirsin cnm ins Hayirlsi olsun hakkinda
Allah yardımcın olsun. İnşallah güzel sonuç alırsınAmh testini yaptırdım sonucu haftaya salı yada çarşamba alacağım. Değer iyi çıkarsa hemen tedaviye başlayacağım
Amin cnm ins allah razi olsunAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amh sonucumu öğrendim maalesef 0,1 çıktı tüp bebek şansım bile az. moralim öyle bozukkiAllah yardımcın olsun. İnşallah güzel sonuç alırsın
Bir an önce çok iyi bir merkez ve doktor bulmanız lazım. Umarım sonuç alırsınız. Bahçeci tüp bebek merkezini tavsiye ederim. Allah yardıcınız olsunAmh sonucumu öğrendim maalesef 0,1 çıktı tüp bebek şansım bile az. moralim öyle bozukki