fsh yüksek olup hamile kalan varmı.....

1.5 ay olmuş buraya mesaj yazılmayalı. Gelişme var mı kızlar, gebe olanlarınız filan. Benim de 6 aydır olmadı morale ihtiyacım var

Fsh23,amh0.230.dr.imkansız geç kalmışsın dedi.erken menapoz.yum kalitesiz falan.başımdan aşağı kaynar sular döküldü.ağlamaktan şiştim.ama o ayki tüp denemem de hamile kaldım ve herşey yolunda.dr inanamadı.o yüzden Allah a teslim olun ve Ona inanın.ben sadece dua ettim.çünkü tüm tedaviler sonunda elimden duadan başka hiçbişey kalmamıştı.inş.Allahım hetisteyenin kucağını doldursunDR UN DEMESİ DEĞİL ALLAH IN DİLEMESİ ÖNEMLİ OLAN.UNUTMAYIN.Allah yardımcımız olsun her isteyenin.

Aynen öyle canim rabbim ol derse olur.. Bi arkadaş vardı doktorlar erken menopoz dediler yeni evliydi . hemen tüp bebek yapmalısın dedi. Arkadas ilk aşılmasında ikiz bebeklere hamile şimdi. Tamam bilim çok ilerledi ama Rabbim yoktan var edendir mucizeleri sonsuzdur

Bende fsh 7 yle basladim 2.senem dolucak suan 13.36 amh yaptirdim sonucu bekliyorum ultrasonda sukur yumurtam buyuyor catliyor var gozukuyor doktor hatta fsh bakma srn su ultroson kagidibdaki yumurtaya bak demisti ama iste genede stres yapıo insan

Rabbim saglikka kucagina almayi nasip etsin cok dogru diosum bol bol dua etmeliyiz rabbim Banada isteyen herkesede nasip eder ins.

Gunaydin kizlar bende kontrol amacli dun doktora gittim fsh 10.8 doktor alttan ultrasyonla bakti 7 yum var dedi 10 olsaydi keske falan dedi.29 yasindayim 2 aydir bebek istiyorum moralim yerlerdeydi dun halada tam toparlayamadim dertlesmek istedim.Ben zaten bu ay normalden cok ama cok az adet gordum sizce bu aya ozgu bir seymiydi yani duzelirmi yoksa rezerv azsa yapilacak hirbirsey yok mu?

Ben 22 yasindayim bi 8 ay once adetim azaldi die fitmistim doktora ve fsh im 26 cikti sonra tekrarladin 30 civariydi hep hepiniz o donem bunalimini bilirsiniz bi de ben bunun ustune surda ambulansta calisiyordum psikolojim cok kotuydu yani anlicaniz bi kez tul bebek denedim tuttu sonra olduler karninda 3 gun sonra betahcg 5 e dustu ve dusuk yaptim cehenneme donmustu resmen hayatim bide doktorum engellilerdi dedimi kafayi yiyecek gibi oldum gitmedigim doktor kalmadi 7 tane yumurta toplayabilmislerdi anca o kadar hormon ilaciyla neyse tayinimiz cikti gecen ay ve suan 6 haftalik hamileyim dogal yollarla oldu hemde rabbim su mubarek gunde hepinize nasip etsin diyecegim o ki hersey dua ve moral ile alakali insallah benim hikayem size bizim gibilere moral olur dua edin rabbim hicbir eli bos cevirmez dualarim sizinle

4 ay ust uste baktirdim bu fsh a iste degisir bi ay duser bi ay yukselir dediler ama nerde hep 30 civariydi o kadar umudum yokki 5 gun gunum gecti onemsemedim cunku dusukten sonra hep gecer olmustu idrar testi almis getirdi annem yaptim kizardi hemen inanmadim yanlis dedim kalktim doktora gittim ve mucizemi gordum rabbim helinizin mucizesini sizin icin en hayirli olan gunde nasip etsin umarim hikayem ilham verir umarim dayanacak guc verir rabbim sizlerede hepinizede saglikli salih guzel evlatlar nasip etsin insallah

Ayy masallah ne guzel rabbim nasip etmis,insallah saglikla kucagina alirsin bebegini Allah isteyen herkese tattirsin bu duyguyu.Paylasip bize de moral oldugun icin cok sagol.Ben de ilk defa gecen ay hormonlara bi baktirayim dedim ve fsh 10.8 cikti bu ay da baktiricam korkuyorum gerci ama yapacak bir sey yok.
Bitkisel bir seyler denedin mi merak ettim?

Inan hic bise denemedim ama cok kotu bi yerde calisiyordum ve moral duzeyim 0 di yasadigim yeri degistim sadece mutlu oldum ve biriyle muhabbet ederken bile icinden hep dua ettim rabbime cok sukur ki dualarim kabul oldu.tup bebek denedim olmadi rabbim bekle ben vericam dedi iste cok sukur ki verdi de

Tekrardan masallah suphanallah saglikla kucagina aldigin gunleri de gorursun insallah.

Canim n

Canim ne durumdasin bilmiyorum ama , aradan 2 yil gecti yazinin. Sana tavsiyem ne yap ne et FSH dusurmeye calis ve dustugu an maddi durumun el veriyorsa bir tup bebek merkezinde tedavi ol kac tane yumurta elde biliyorlarsa yumurtalarini toplattir ve dondur. Allah nasip eder de birgun evlenirsen dondurulmuslarla transfer yaptirirsin ve insaAllah da hamile kalirsin. Senin durumun gercekten dusundurucu ama daha mantikli cozumu var midir bu isin gercekten bilemiyorum. Cok gecmis olsun arkadasim

Bende erken menapozcu oldum artık. 30 yaşındayım fsh 138. 2 ay önce evlendim. 1 hafta once öğrendim ve moralim çok kötü. Soğan suyuna başladım. Bakalım umudumu kaybetmiyorum. Ama şuan çok zor. Sürekli Ağlıyorum. Buradaki yazılanları satır satır okudum. Umudum biraz daha arttı.

Ben 16 fsh ile.hamile.kaldigimi ogrendim.hic umudum yokken. Hersey nasip arkadaslar . Rabbim herkese versin ins. tabi meryem suresi ve hayit tohumunun da vesile oldgunu dusunuyorum

arkadaşlar fsh değeri günden güne değişkenlik gösterir mi. yani hormanlarımıza adetin iki ya da üçüncü günü baktırmamız daha sağlıklı olduğunu biliyoruz biz hormonlara 5. gün baktırdık bu değer değişkenlik gösterir mi iki ya da üçüncü günle beşinci gün arasında.

Benimde fsh 29 du aslanpencesi hayıt otu ve civan percemini kaynatip demledim ve 1 ay boyunca içtim doktora gittim fsh ım 12 ye düştü su an klomene başladım

Benimde fsh 29 du aslanpencesi hayıt otu ve civan percemini kaynatip demledim ve 1 ay boyunca içtim doktora gittim fsh ım 12 ye düştü su an klomene başladım
Aynen devam et canim cunku ayni islemi yaptim hic ilac kullanmadim hamile kaldim dun de kalp atiisini duydum Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…