- 26 Ağustos 2014
- 2
- 3
- 6
- 40
Canim umut ışığı yazın için teşekkürler sağlıklı kucağına sl bebeğini inşallah. Ben daha transfer aşamasına gelmedim malesef döllenme olmuyor boş çıkıyor inşallah bende ve tum isteyenler de senin gibi mutlu sonuca ulaşır tedavi nerde gördünArkadaşlar üstünden zaman geçmiş ama yazmak istedim aslında konu başlığı açmak isterdim ama devrim82 senin yazına cevaben yazıyorum. Ben 2014 Ağustos ayında doktordan 23,5 fshla ağlayacak çıktım sağolsun beni bi uçurumun kenarına itmesini kaldı. Çocuğun olmaz tüp bebekte olmaz ancak donasyon ama yasal değil falan dedi..........ağladım zırladım tabi. Doktor araştır interneti kurcala falan derken bi çıkmaz döngüye giriverdim herkes gibi . Stres, hormonlar , kocam , ailem , bebek, anne olmak yada olamamak ..... Bu konu başlığına girip tüm sayfaları okudum defalarca bi umut ışığı bulabilirmiyim diye. Kimi zaman buldum kimi zaman çok ağladım... Ama şimdi size umut ışığı olmak için yazıyorum anne oldum yüksek fshla da hamile kalınabiliyormuş. O zaman bu sayfaları okurken bende eğer birgün bende hamile kalırsam yazacağım dedim çünkü umut etmenin ne demek olduğunu bu sayfaları okuyanlardan daha iyi bilen yoktur. Tüp bebekle hamile kaldım ikizlerim oldu.ağustosta öğrendim Aralık ayında hamile kaldım. İlaçlar iğneler falan filan bide saraçoğlunun testere dişli Aslan pençesini yapıp içtim bide polenli bala arı sütü katıp onu tükettim. En çokta hayırlısı istedim isyan etmedim. Niye ben dedim, doğurup sokağa atanların oluyo da benim neden olmuyo da dedim ilk şokla, acıyla... Allah de ötesin bırak diye bi kitap okudum beni çok sakinleştirdi tavsiye ederim orada bizimle ilgili bir hikaye var her ağladığımda onu getirmeye çalıştım aklıma işe yaradı bende. Sakın o güçlüymüş ben değilim demekki demeyin bende değildim gece , gündüz , evde , işte, sokakta, uyuyor numarası yapıp yatakta her an ağladım. Allah'tan umut kesilmez herşeyim hayırlısı diye diye sakinlemeye çalıştım herkes gibi. Bu arada tek sorunum fsh ta değildi prolaktin, lh , tiroid falan filan birsürü şey işte ama Rabbim ol dedikten sonra oluyo. Asla vazgeçmeyin, ne olur vazgeçmeyin örnekleri var demekki imkansız değil. Özür dilerim çok uzun oldu ama hissettiklerimi yazarak yanlız değilsiniz demek istedim her gece evlat sahibi olmak isteyen herkese Rabbim bu duyguyu yaşatsın diye dua ediyorum.
Geçmiş olsun canım. Dr una biesteron ilacını danis ben kullanıyorum 3 aydır. Hayır suyu mutlaka hergün iç düzenli ve incir ye ya da kurunu yap eğer prolaktinin normalse. Arı sütü bal polen karışımı al aktaran aç karnına sabahları bi kaşık ye faydası olacaktır mutlaka e vitamini ve D3 vitamin mutlaka kullanMerhaba bende fsh magduruyum galiba insana araba carpmisa donuyo 1 kez tup bebek dedim sonra dustuler once yukseldi beta 17 oldu sonra 2 gun sonra 5 oldu simdi bi kez daha deneyip psikolojik olarak zaten yikimdayken daha cok zorlamak istemiorum kemdimi oluruna birakayim diorum ama kürleride denemek istiyorum bu arada fsh en son 30 du ve nerdeyse adetten kesildim sadece lekeleniyorum yardim eder miisiniz ? Şu kür tarifleriyle ilgili bilgi verirseniz çok memnun olurum
Amin canım. Çok zor işimiz .. umudumuz tukenmeden anne olabilirz inşallahCok saol allah razi olsun cnm rabbim kimseyi ne evlatsizlikla ne de hayirsiz evlatla terbiye etmesin isteyen herkeze rabbim nasip etsin insallah
Canim bu hormon testleri amh hariç hepsi adetin 2. Ya da 3. Gu u yapılır sonrasında ki değerler doğru degildirHamile olmayı düşünüyordum genel kontrol amaçlı dr. Gittim. Ve alttan baktı normal olduğunu sağ tarafta 18.55 büyüklüğünde yumurta olduğunu ve hazır olduğunu söyledi sonra bende kan test istedi Adet bitmişti yani altı gün Adet oluyorum. Gittiğim gün dokuz gündu Adet üç gün sonra yani fsh. 25.55 lh81 prOlaktin21.5 çıktı ve bana tüp. Bebek falan dedi bir ay. İlaç kullan tekrar gel dedi net. Düzenli adet görüyorum 24 günde bir altı gün sürüyor adetm Çok araştırdım Adet üç gününde'bu test alınmalı yoksa yanlış çıkar yazıyor hiç iyi değilim lütfen'bana yardım edin doğru mu yanlış mi lütfen
İnşallah yanlıştır o. Zaman Başka bir dr aradım ikinci gün Gel dedi adet olmama iki hafta var çok dua ediyorum hem kendim için hem sizlere rabbim. Hepinize evlat nasip etsinCanim bu hormon testleri amh hariç hepsi adetin 2. Ya da 3. Gu u yapılır sonrasında ki değerler doğru degildir
Amin canım inşallah. O yanlış emin ol. Inşallah güzel çıkar sonuclarin4
İnşallah yanlıştır o. Zaman Başka bir dr aradım ikinci gün Gel dedi adet olmama iki hafta var çok dua ediyorum hem kendim için hem sizlere rabbim. Hepinize evlat nasip etsin
Amin inşallah yanlış olur. Çok dua ediyorum Canım iki hafta var umutla bekliyorum. Umarım yanlış olurAmin nim
Amin canım inşallah. O yanlış emin ol. Inşallah güzel çıkar sonuclarin
FSH i yüksek olan arkadaşlar. Adetleriniz düzenli mi yoksa iki yada uç kadar sürer mi arası
Peki FSH in sınırı kaç . bide bebeğin var mi ??benim fsh 17 düzenli adet oluyorum
Fsh 10 un altında olması gerekiyor. Çocuğum yok 2 tup denedim olmadı asıl önemli olan amh ona baktım bence. Yumurta durumunu gösteriyorPeki FSH in sınırı kaç . bide bebeğin var mi ??
Canım 28 yaşındayım 10-11 yasında çok erken adet gordum ve o zamandan beri iki hafta bile gecikmem olmadan duzenli bir hafta adet görüyorum ama FSH bende de 19.66 çıktı ve diğer degerlerimde öyle hepsi ustlerdeFSH i yüksek olan arkadaşlar. Adetleriniz düzenli mi yoksa iki yada uç ay kadar sürer mi arası
Anladım canim . evli misin ? Bebek var miCanım 28 yaşındayım 10-11 yasında çok erken adet gordum ve o zamandan beri iki hafta bile gecikmem olmadan duzenli bir hafta adet görüyorum ama FSH bende de 19.66 çıktı ve diğer degerlerimde öyle hepsi ustlerde
Önceki mesajini şimdi okudum cnm gormemisim. hangi sehirdesin. Ne güzel iyi bi doktora denk gelmen . nasıl rahatlatmış seniCanım 28 yaşındayım 10-11 yasında çok erken adet gordum ve o zamandan beri iki hafta bile gecikmem olmadan duzenli bir hafta adet görüyorum ama FSH bende de 19.66 çıktı ve diğer degerlerimde öyle hepsi ustlerde
Ankaradayim canım evet ilk Dr bayandı ve şunu anladım ki gerçekten erkek Dr lar bu alanda daha iyi erkek Dr a gitmem diyodum ama ona gittiğimde ki tavırları konuşması çok rahatlattı beni klomen de 4. Gunum bakalım çarşamba ultrasonla bakacak yine inş iyi şeyler söyler yine Dr önemli gerçektenÖnceki mesajini şimdi okudum cnm gormemisim. hangi sehirdesin. Ne güzel iyi bi doktora denk gelmen . nasıl rahatlatmış seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?