fsh yüksek olup hamile kalan varmı.....

Canim umut ışığı yazın için teşekkürler sağlıklı kucağına sl bebeğini inşallah. Ben daha transfer aşamasına gelmedim malesef döllenme olmuyor boş çıkıyor inşallah bende ve tum isteyenler de senin gibi mutlu sonuca ulaşır tedavi nerde gördün

Merhaba bende fsh magduruyum galiba insana araba carpmisa donuyo 1 kez tup bebek dedim sonra dustuler once yukseldi beta 17 oldu sonra 2 gun sonra 5 oldu simdi bi kez daha deneyip psikolojik olarak zaten yikimdayken daha cok zorlamak istemiorum kemdimi oluruna birakayim diorum ama kürleride denemek istiyorum bu arada fsh en son 30 du ve nerdeyse adetten kesildim sadece lekeleniyorum yardim eder miisiniz ? Şu kür tarifleriyle ilgili bilgi verirseniz çok memnun olurum

Geçmiş olsun canım. Dr una biesteron ilacını danis ben kullanıyorum 3 aydır. Hayır suyu mutlaka hergün iç düzenli ve incir ye ya da kurunu yap eğer prolaktinin normalse. Arı sütü bal polen karışımı al aktaran aç karnına sabahları bi kaşık ye faydası olacaktır mutlaka e vitamini ve D3 vitamin mutlaka kullan

Cok saol allah razi olsun cnm rabbim kimseyi ne evlatsizlikla ne de hayirsiz evlatla terbiye etmesin isteyen herkeze rabbim nasip etsin insallah

Cok saol allah razi olsun cnm rabbim kimseyi ne evlatsizlikla ne de hayirsiz evlatla terbiye etmesin isteyen herkeze rabbim nasip etsin insallah
Amin canım. Çok zor işimiz .. umudumuz tukenmeden anne olabilirz inşallah

Hamile olmayı düşünüyordum genel kontrol amaçlı dr. Gittim. Ve alttan baktı normal olduğunu sağ tarafta 18.55 büyüklüğünde yumurta olduğunu ve hazır olduğunu söyledi sonra bende kan test istedi Adet bitmişti yani altı gün Adet oluyorum. Gittiğim gün dokuz gündu Adet üç gün sonra yani fsh. 25.55 lh81 prOlaktin21.5 çıktı ve bana tüp. Bebek falan dedi bir ay. İlaç kullan tekrar gel dedi net. Düzenli adet görüyorum 24 günde bir altı gün sürüyor adetm Çok araştırdım Adet üç gününde'bu test alınmalı yoksa yanlış çıkar yazıyor hiç iyi değilim lütfen'bana yardım edin doğru mu yanlış mi lütfen

Canim bu hormon testleri amh hariç hepsi adetin 2. Ya da 3. Gu u yapılır sonrasında ki değerler doğru degildir

4
Canim bu hormon testleri amh hariç hepsi adetin 2. Ya da 3. Gu u yapılır sonrasında ki değerler doğru degildir
İnşallah yanlıştır o. Zaman Başka bir dr aradım ikinci gün Gel dedi adet olmama iki hafta var çok dua ediyorum hem kendim için hem sizlere rabbim. Hepinize evlat nasip etsin

Amin nim
4

İnşallah yanlıştır o. Zaman Başka bir dr aradım ikinci gün Gel dedi adet olmama iki hafta var çok dua ediyorum hem kendim için hem sizlere rabbim. Hepinize evlat nasip etsin
Amin canım inşallah. O yanlış emin ol. Inşallah güzel çıkar sonuclarin

FSH i yüksek olan arkadaşlar. Adetleriniz düzenli mi yoksa iki yada uç ay kadar sürer mi arası

Meraba kızlar 6 aylık evliyim ve çok bebek istiyorum iki aydır adet gordugumde çok üzülüyorum ve bu ay gidip bi hormon testi yaptırmak istedim birinci gittiğim kahrolası Dr muayene etti hiçbirşey yok ama illa kafam rahat olsun dersen yaptir testlerini dedi ve yaptırdım adetin 4. Günüydü ertesi günü sonuç almaya gittim ve baktığımda FSH 19.66 ydi kiii bütün değerlerin hep sınır ustuydu TSH e2 lh fln ve Dr yapacak bisey yok önümüzdeki ayda yaptir dedi eee o zaman da böyle olursa ? Dedim hemen tedavi dedi eve nasıl geldim anlatamam hemen başka bi Dr a gittim bi kaç saat içinde ve o Dr tahlile baktı bana baktı senin adet düzensizliğin varmı dedi hayır dedim güldü noldu dedim hiç korkma ağlama gel bi muayene ediyim sonra konuşalım dedi baktı ohooo senin bi sürü folikullerin var dedi ve bak inş bi daha ki ay nasıl kalacaksin dedi nasıl bi rahatlamaydi anlatamam klomen başladım ve çarşamba günü tekrar ultrason var eğer çatlama olmamışsa iğne yapacak ama beni o kadar rahatlattı ki anlatamam Dr dan Dr a çok fark bu bi gerçek ve ben 28 yaşındayım 10-11 yasında adet gordum o gunbugundur daha hiç iki hafta bile aksamadan adet görüyorum Rabbim inş isteyen herkese nasip eder bana da tabi

FSH i yüksek olan arkadaşlar. Adetleriniz düzenli mi yoksa iki yada uç ay kadar sürer mi arası
Canım 28 yaşındayım 10-11 yasında çok erken adet gordum ve o zamandan beri iki hafta bile gecikmem olmadan duzenli bir hafta adet görüyorum ama FSH bende de 19.66 çıktı ve diğer degerlerimde öyle hepsi ustlerde

Canım 28 yaşındayım 10-11 yasında çok erken adet gordum ve o zamandan beri iki hafta bile gecikmem olmadan duzenli bir hafta adet görüyorum ama FSH bende de 19.66 çıktı ve diğer degerlerimde öyle hepsi ustlerde
Anladım canim . evli misin ? Bebek var mi

Önceki mesajini şimdi okudum cnm gormemisim. hangi sehirdesin. Ne güzel iyi bi doktora denk gelmen . nasıl rahatlatmış seni

Önceki mesajini şimdi okudum cnm gormemisim. hangi sehirdesin. Ne güzel iyi bi doktora denk gelmen . nasıl rahatlatmış seni
Ankaradayim canım evet ilk Dr bayandı ve şunu anladım ki gerçekten erkek Dr lar bu alanda daha iyi erkek Dr a gitmem diyodum ama ona gittiğimde ki tavırları konuşması çok rahatlattı beni klomen de 4. Gunum bakalım çarşamba ultrasonla bakacak yine inş iyi şeyler söyler yine Dr önemli gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…