- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
Canım fsh senin çok yüksek çıkmamış ki. benim ilk 13 çıktığını öğrendiğim günden itibaren sabah akşam testere dişli aslan pençesi çayı içtim. bi daha ki kontrolümde 6 ya düşmüştü. bende ilk gebeliğimde düşük yaşadım. şimdi Allaha şükür 19 haftalık hamileyim. bu aslan pençesi çayını sende iç çok faydasını göreceksin. İbrahim saraçoğlundan dinlemiştim ben.Kizlar konu uzerinden zaman gecmis ama bisey ogrenmek istiyorum. Hayıt otunu icerken korundunuz mu? Hamile kaldigimizi bilmeden icersek gebelige zarari dokunmaz mi?? Benim de fsh degerim 9.74 cıktihenuz doktoruma sonuclarimi gostermedim.. ama benim durumum cok garip. Soyle ki, ben korunmayi biraktigim 2.ayda hamile kalabilmistim. Ama gelismedigi icin 7.haftasinda kurtajla aldilar. Ne olduysa ondan sonra oldu... kurtaj uzerinden 5 ay gecti ve ben adetlerimi eski yogunlugunda olamiyorum.. adetlerim de azaldi.. cok korkuyorumm
Canım fsh senin çok yüksek çıkmamış ki. benim ilk 13 çıktığını öğrendiğim günden itibaren sabah akşam testere dişli aslan pençesi çayı içtim. bi daha ki kontrolümde 6 ya düşmüştü. bende ilk gebeliğimde düşük yaşadım. şimdi Allaha şükür 19 haftalık hamileyim. bu aslan pençesi çayını sende iç çok faydasını göreceksin. İbrahim saraçoğlundan dinlemiştim ben.
Canım ben düşük yaptıktan sonra çayı içmedim. kürtaj olmadım kendi düştü. kanamam bittikten sonra da hiç korunmadık. çok şükür iki ay sonra normal yolla hamile kaldım. ama bu çayın zararından çok faydası olduğunu düşünüyorum. benim yumurtalık rezervimde çok değildi onun testini de yaptırmıştım. ama Allah büyük. stres olma yeter canım. kendiliğinden gelişiyor herşey. inşallah tez zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın canım.Canım, cevabın için çok teşekkür ederim. Peki ilk kaybından ne kadar süre sonra tekrar hamile kalabildin? Bir de hamile kalmayı planlarken bu tür çayların zararı olmaz mı? Bilmeden hamile kalırsak falan? Yumurtalık takibi yada Amh testi istediler mi senden canım? Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.
Canım ben düşük yaptıktan sonra çayı içmedim. kürtaj olmadım kendi düştü. kanamam bittikten sonra da hiç korunmadık. çok şükür iki ay sonra normal yolla hamile kaldım. ama bu çayın zararından çok faydası olduğunu düşünüyorum. benim yumurtalık rezervimde çok değildi onun testini de yaptırmıştım. ama Allah büyük. stres olma yeter canım. kendiliğinden gelişiyor herşey. inşallah tez zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın canım.
Maşallah sağlıkla buyutun inşallah,yaptığınız özel bir şey var mıydı?tüp bebek denemiş miydiniz doğal mi oldu?Merhaba ben 1 buçuk yıl önce burda ağlaya ağlaya yazmıştım. Size umut olması için yazıyorum şimdi. 138 fsh sonra 150 sonra 160 görmüş biriyim. Yumurtalıklarım kalmamıştı. Kaç dr gittim ise yumurta nakli olmam söylendi. Ama ben umudumu kaybetmedim ısrarla tedavi olmak istedim. Ve şuan 50 günlük kiz bebek sahibiyim. Kızımı kucağıma aldim.vazgecmeyin. dr lara göre mucize bebekmis. Darısı başınıza
Canım ilaçları tedavi oldun yoksa hayıt tohumu falan mı içtinMerhaba canım hiç canını sıkma benimde fsh ım 26 çıkmıştı ve inan aylarca hayat küstüm çok ağladım çok üzüldüm . Ama moralimi yüksek tutup tedaviye başlamaya karar verdim ve şuan 14+2 haftalık hamileyim . her zaman olumlu düşün lütfen tavsiyem kuru incir ve hayıt suyuda iç umarım ben gibi sende olumlu haberler alırsın. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
sadece fshmi yuksek yani tekbasina fsh mi belirliyor hamileliğiarkadaslar fsh yüksek olup hamile kalan varmı... benim fsh 16.............
Canım ilaçları tedavi oldun yoksa hayıt tohumu falan mı içtin
evet ben 45 fsh ile doğal yollardan hamile kaldım. doktorda çok şaşırdı.
45 fsh ile adet görüyor muydunuz3 ay cyclo progyonava kullandım hiç düşmedi. ilacı bıraktım 1 ay sonra 45 fsh ile hamile kaldım. canım hiç üzülmemek ve oluruna bırakmak morali olmak ben böyle yaptım. doktor çok şaşırdı. sanıyorum insan vucudu çok az biliniyor. tıp endüsrisinin tuzaklarına düşmemek lazım. genede tüp bebek vs öneririm. inşallah her şey istediğn gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?