Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deniz ay bilmiyorum canım....bir kaç gün sonra gidicem dua et cnm.........
inşallah birkaç tane güzel folikülün vardır. ümidini kaybetme. benim 2. tüpten sonra doktorum folikül sayısı 2 tane olunca bir sonraki ay da böyle olursa bu şekilde devam eder demişti. bir sonraki ay 2 folikülüm vardı. sonraki ay kontrole gitmedim. 2 ay hayıt tohumu buğday çimi vitamin vs kullandım. fsh 17 den 12 ye düştü. folikül sayısı da 5-6 ya çıktı. o ay kendiliğimden hamile kaldım. hala o doktoruma gidip sayenizde size inat hamil kaldım diyemedim. fsh da folikül sayısı da değişiyor. ümitsiz olma.
inşallah birkaç tane güzel folikülün vardır. ümidini kaybetme. benim 2. tüpten sonra doktorum folikül sayısı 2 tane olunca bir sonraki ay da böyle olursa bu şekilde devam eder demişti. bir sonraki ay 2 folikülüm vardı. sonraki ay kontrole gitmedim. 2 ay hayıt tohumu buğday çimi vitamin vs kullandım. fsh 17 den 12 ye düştü. folikül sayısı da 5-6 ya çıktı. o ay kendiliğimden hamile kaldım. hala o doktoruma gidip sayenizde size inat hamil kaldım diyemedim. fsh da folikül sayısı da değişiyor. ümitsiz olma.
bugday çimini ingilizce sitelerde tesadüfen buldum. Ileri yaş yüksek fsh diye ararken. Wheat grass adı. High fsh wheat grass vs yazarsanız bulursunuz. Osmanbey de zencefil aktarda buldum hapını (levet ve göztepe de de şubesi var). Türkiye ye gelen tek hap bu. 250 mg 200 tane 25 liraydı sanırım. Günde 5000 mg içmek lazım. Olmadı en az 3000-4000 mg. Taze yetiştirebiliyorsanız organik tohum bulup organik topraga ekilecek ve günde 5 çorba kaşığı tüketilecek. Hapı da içilse yense de sabah aç karnına tüketilecek. Türkiyeden almaktansa e bay dan ve amazon dan 500 mg lık 300 tanelik falan şişelerden almak daha karlı geldi (yüksek kargo ücretine ragmen) oradan devam ettim. Tozu da var (sanırım günde 2-3 tatlı kaşığı tüketiliyordu) ama hapı daha hesaplı geldi. Ben bunun bana çok fayda ettiğine inanıyorum. 1,5 ay kullanınca önce ishal oldum vücut temizleniyor kan toksinleri atıyor diye okudum devam ettim ishal geçti (zaten herkeste olmuyor) daha sonra adete yakın yine bağırsaklarım bozuldu ama bu sefer yumurtalıklarımın ağrısından uyuyamıyorum yürüyemiyorum falan. Dedim bir terslik var bir yerimi bozuyorum galiba. 2 gün içmedim korkudan. Ama adette kanın rengi koyu kahveden kırmızıya döndü miktarı çoğaldı ve fsh 12 oldu. Eğer e2 değeriniz 80 den yüksekse calsium d glucarate diye bir ürün var onu kullanabilirsiniz. Internette bir eczaneden almıştım. 1 ay kullandım. Fsh 12 e2 25 oldu. Tabii e2 yi ölçtürmeden uzun süre kullanmayın nasıl etki eder bilmiyorum. Sabah akşam robottan çektiğim 1 er tatlı kaşığı hayıt tohumu-seven seas plus ın omega 3 ünü-multi vitamin ve bal polen arısütü de tükettim. Kafeini kestim günde 2 açık çay dışında kahve-kola içmedim. Mümkün olduğunca da et ve süt ürünü tüketmemeye çalıştım. Uzun süre dayanabilir miydim böyle bilmiyorum ama allahtan fazla beklemem gerekmedi. 2 yıl çeşitli denemelerin ve çabaların üstüne bu şekilde 2-3 ay uğraştım. Inşallah size de faydası olur
türkiye den 250 mg lık almıştım yurtdışından önce e bay sonra amazon aracılığıyla 500 mg lık getirttim. önemli olan günlük 5000 mg civarı içmek. 3000 mg dan başlayıp arttırabilirsiniz. benim fsh 17 den 12 ye indi folikül de 2 den 5-6 taneye çıktı. doktorlara göre her ay değişiyor bu değerler ama ben kanın renginden miktarından falan buğday çiminden diyorumcanım senin kullandığın 250mg lık mı 500 mglık mı? Bilgilerinden dolayı tşkler... Bende arı sütü bal polen de tüketiyorum...haftaya baktırcam bakalım düştü mü fsh??
Nİko netten bende baktım İlaÇ Çok pahalı 280 dolar dİyor 1 tane gÜnde 10 tane İÇmek Çok deĞİlmİ canım.
Bende almak İsterdİm ama Çok pahalı bİr İlaÇ
<DHEA yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyormuş...
bilginize
NİKO canım peki kesin düşüyor muymuş fsh.içinde neler hangi bitkiler var peki çok merak ettim bu ilacı gerçekten
Veroj bende İsta.dayım canım sana uzaĞım yanİ. 34 yaŞına gİrecem bende fsh yÜksek.İnŞ. BebİŞlerİmİz olur allah emeklerİmİzİn karŞılıĞını verİr