canımsın Allah yardımcımız olsun...aglamaktan bir hal oldum ama çözüm degil biliyorum...seninle ortak noktalarımız çook..35 yaşındayım ve geç mi kaldım acaba...
bu kadar yıl çoçuk sahibi olmayı erteledigim için bu bir ceza mı.
isyan etmiyorum çook şükür tabiki ama canım yanıyor çok çagresizim.
incir kürü+bal tarçın çörekotu+hayıt otu civan perçemi aslan pencesi+bal arısütü polen
ne varsa uyguluyorum.fsh degerini ölçmeden karar verdi.çünkü tek 1 folikül gözüküyor onunda ne durumda oldu belli bile degil.
canım bende bazen çok ağlıyorum sinirleniyorum ama çare değil işte bende 35 yaşındayım zaten geç evlendim 4 yıllık evliyim 1 sene oldu olacak diğe bekledik sonra doktorlar kontreller bende problem olmadığı söylendi hep
sonra eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu düzeldi bu arada 2 yıl geçmiş oldu hamile kaldım düştü bebeğim 3-4 ay bekledikten sonra tedavilere başladık
1 yumurta takibi 1 aşılama 2
tüp bebek yaptırdık 2. tüp bebek tuttu hamileydim kalp atışı durdu kürtaj oldum aralıkda
sonra yine bekleme süreci genetik testleri yaptırdık geçen ay bende pıhtılaşma bozukluğu çıktı bebeklerimi kaybetme nedeni yani en büyük nedeni
bu ay başlayacaktık pıhtılaşma içinde iğne ve aspirin kullanacaktım fsh yüksek çıktı ertelendi
bn ara ara bal çörekotu tarçın kullandım ama hep kist yaptı tedavilerim ertelendi bu yüzden tedavi dışında kullanmamak lazım tedavide yumurtaların daha kaliteli olmasına yardımcı olur ama
şimdi beynim durdu sanki düşünmekten zaten küçük bir ilçede yaşıyorum ve çalışıyorum tedavi için 5-6 saat uzaklıktaki trabzona gidiyoruz sabahın köründe çıkıp gece dönüyoruz sadece yumurta toplama işleminden transfer sonrasına kadar kalıyoruz
yollardan çok yoruldum çalışırken ayarlayıp gitmek dahada zor maddi olarakda bayağı zor biz hep cepten karşılıyoruz rapor çıkartmadık maneviyatım çöktü sanki bedenimde yoruldu
aslında kendime gelmem lazım toparlanmam lazım ama bu ay ben çok etkilendim
evet seninle ortak noktalarımız çok kimseye anlatamıyorum biliyor çevremdeki birçok kişi ama artık paylaşamıyorum anlamıyorlar çünkü anlamalarınıda beklemiyorum burda böyle yazıp rahatlıyorum biraz işte deşarj oluyorum
inşallah herşeyi hallederiz de başlarız tedavilerimize