FSH yüksek olupta düşdükten sonra tüp bebek tedavisine başlayanlarrrr...????

merhaba planlar yaparken ertelemek kötü bir duygu ben onlarca kere bu durumu yaşadığım halde halen alışamadım
inşallah fsh ın düşer canım zaten senin çok yüksek değil erken düşer inşallahda tedavine başlayıp kavuşursun bebeğine
bende bu ay 3. tüp bebeğe başlayacaktım ama 24 çıktı ve belirsiz bir zamana ertelendi
inşallah herşey hepimiz için yoluna girer

canımsın Allah yardımcımız olsun...aglamaktan bir hal oldum ama çözüm degil biliyorum...seninle ortak noktalarımız çook..35 yaşındayım ve geç mi kaldım acaba...
bu kadar yıl çoçuk sahibi olmayı erteledigim için bu bir ceza mı.
isyan etmiyorum çook şükür tabiki ama canım yanıyor çok çagresizim.
incir kürü+bal tarçın çörekotu+hayıt otu civan perçemi aslan pencesi+bal arısütü polen
ne varsa uyguluyorum.fsh degerini ölçmeden karar verdi.çünkü tek 1 folikül gözüküyor onunda ne durumda oldu belli bile degil.

canımsın Allah yardımcımız olsun...aglamaktan bir hal oldum ama çözüm degil biliyorum...seninle ortak noktalarımız çook..35 yaşındayım ve geç mi kaldım acaba...
bu kadar yıl çoçuk sahibi olmayı erteledigim için bu bir ceza mı.
isyan etmiyorum çook şükür tabiki ama canım yanıyor çok çagresizim.
incir kürü+bal tarçın çörekotu+hayıt otu civan perçemi aslan pencesi+bal arısütü polen
ne varsa uyguluyorum.fsh degerini ölçmeden karar verdi.çünkü tek 1 folikül gözüküyor onunda ne durumda oldu belli bile degil.

canım bende bazen çok ağlıyorum sinirleniyorum ama çare değil işte bende 35 yaşındayım zaten geç evlendim 4 yıllık evliyim 1 sene oldu olacak diğe bekledik sonra doktorlar kontreller bende problem olmadığı söylendi hep
sonra eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu düzeldi bu arada 2 yıl geçmiş oldu hamile kaldım düştü bebeğim 3-4 ay bekledikten sonra tedavilere başladık
1 yumurta takibi 1 aşılama 2 tüp bebek yaptırdık 2. tüp bebek tuttu hamileydim kalp atışı durdu kürtaj oldum aralıkda
sonra yine bekleme süreci genetik testleri yaptırdık geçen ay bende pıhtılaşma bozukluğu çıktı bebeklerimi kaybetme nedeni yani en büyük nedeni
bu ay başlayacaktık pıhtılaşma içinde iğne ve aspirin kullanacaktım fsh yüksek çıktı ertelendi
bn ara ara bal çörekotu tarçın kullandım ama hep kist yaptı tedavilerim ertelendi bu yüzden tedavi dışında kullanmamak lazım tedavide yumurtaların daha kaliteli olmasına yardımcı olur ama
şimdi beynim durdu sanki düşünmekten zaten küçük bir ilçede yaşıyorum ve çalışıyorum tedavi için 5-6 saat uzaklıktaki trabzona gidiyoruz sabahın köründe çıkıp gece dönüyoruz sadece yumurta toplama işleminden transfer sonrasına kadar kalıyoruz
yollardan çok yoruldum çalışırken ayarlayıp gitmek dahada zor maddi olarakda bayağı zor biz hep cepten karşılıyoruz rapor çıkartmadık maneviyatım çöktü sanki bedenimde yoruldu
aslında kendime gelmem lazım toparlanmam lazım ama bu ay ben çok etkilendim
evet seninle ortak noktalarımız çok kimseye anlatamıyorum biliyor çevremdeki birçok kişi ama artık paylaşamıyorum anlamıyorlar çünkü anlamalarınıda beklemiyorum burda böyle yazıp rahatlıyorum biraz işte deşarj oluyorum
inşallah herşeyi hallederiz de başlarız tedavilerimize

Kızlar bence takmayın bu fsh ı bu sadece yumurtaların azaldıĞını gÖsterıyor.bıze tek 1 yumurta bıle yeterlı olacaktır fsh Önemlı deĞıl.yumurta gÖrÜldÜĞÜ zamanda bal tarÇın ÇÖrek otu yıyın.arısÜtÜ polen yıyın

fsh bence Önemlı deĞıl Önemlı olan yumurtanın olması.fsh rezervde az yumurta olduĞunu gÖsteren sınyal dıye dÜŞÜnelım

aslan penÇesı adaÇayı cıvanperÇemı ve ÇobanÇantası marankının kÜrÜ ıyıymıŞ bende ona baŞlıcam.bu ay ınŞ. Allah dualarımızı kabul etsın

semoşcum aslanpencesi kürünü ibrahim saracoğlunu 2 ay yaptım....düşüreceğine tam tersine artmış yine sen bilirsin....semoş sen neler yapıyorsun......

filo canım adaçayı aslanpençesi civanperçemi çobançantası iç marankinin kürünü yap.sitesine gir bak erken menopoz için.onun faydasını micra diye bir arkadaş görmüş 2 ay üst üste o kürle regl oldu fsh 80 miş.38 yaşında sanırım.fsh ölçtürmemiş.ama regl olmuş.sende onu yap.bende ona başlıcam.ben şu an incir kürü yapıyorum hayıt suyu içiyorum.ömer coşkundan aldığım kürlerimi yapıyorum hayıt macunu yiyorum.ama daha regl olmadım inş. olurum.ama takmıyorum o kadar.

kendim daha önemliyim.çocuk için yapmıcam kendim için yapıcam.sırf regl olmak için.karar verdim.
üzülmekle elime bişey geçmiyor.kendimi daha fazla yıpratıyorum çünkü. kafama göre bişeyler yapıcam

birde böğürtlen kökü bir arakadaşa çok iyi gelmiş hamile kalmış onu da denemeyi düşünüyorum işte bakalım

NİKO canım nasıl gidiyor ilacı içiyorsun değilmi bir değişiklik varmı kendinde merak ettim nerelerdesin canım sabah akşam 5 er tanemi alıyorsun aç karnına

herkese merhaba.ilaçlarımı içiyorum sabah 5 akşam 5 yemekten yarım saat önce.istersen yemekten 2 saat sonrada yutabilirsin.bunların yanısıra vitaminleri içiyorum günde üç tane.600 ilaçtan yani 6 kutudan şuan 4.ye başladım.yaklaşık temmuz 15 gibi bitiyor ilaçlar.temmuz sonu adet görünce gidicem doktora umarım işe yarar.kendimde herhangi bir değişiklik hissetmiyorum.

herkese merhaba.ilaçlarımı içiyorum sabah 5 akşam 5 yemekten yarım saat önce.istersen yemekten 2 saat sonrada yutabilirsin.bunların yanısıra vitaminleri içiyorum günde üç tane.600 ilaçtan yani 6 kutudan şuan 4.ye başladım.yaklaşık temmuz 15 gibi bitiyor ilaçlar.temmuz sonu adet görünce gidicem doktora umarım işe yarar.kendimde herhangi bir değişiklik hissetmiyorum.

NıKO canım adet görünce fsh ta ölçtürücenmi canım hadi inş. iyi sonuçlar çıkar bizede gelişmeleri yaz.bakalım kaç yumoşun olacak.sen kaç yaşındaydın canım.

güzel haberlerini bekliyoruz

bilmiyorum ki ölçerler herhalde.ben bu bitkisel ilacı kullanmadan önce tedavide 4 yumurta oluştu.biri doluydu. Allahtan o döllendi ve donduruldu.amh testim 0,4 çıktı en az 1 olmalıymış.rezervim baya düşük.nerdeyse menopoz.bakalım.dondurduktan sonra iki ay bunu kullanmamı istedi doktorum ben de merak ediyorum.bakalım faydası olacak mı.çikolata kisti aldırdım 5 sene önce.tüpler tıkalı ve hasarlıydı.onları da aldı bu doktorum.önce bağlamadan samsunda denemiştim.sonra samsunda bağlayıp denedik. sonra istanbulda aldılar tamamen tüplerimi.umarım bu kez olur sanırım bu benim son şansım .işe yarar inşallah şu ilaçlar.

sen nerde yaşıyorsun niko canım
bende o ilacı inş. bayramdan sonra almayı düşünüyorum.ama sana yarayıp yaramıyacağını da bilmek isterim canım. sen de fsh ölçsünler söyle doktoruna fsh önemli çünkü. bakalım kaça düşürmüş fsh ını

fsh 10
1 tane folikül oluşmuş bu ay...temmuzda tüp bebek yapmayı planlarken dr um vazgeçti...
çook mutsuzum ...

Starsuziecim bugun ogrendigim bir haberi seninle paylasmak istedim.. hayit suyu, hapi, cayi donusumlu olarak gunde 3-4 defa kullaniyorum.. ve suanda 19 olan fsh imi 6 ya dusurdum :) kesinlikle tavsiye ederim. bugun incir kurumunde son gunuydu eger boyle giderse ki daha da dusurmeyi planliyorum fsh imi Allahin izniyle.. ozaman agustos veya eylul gibi baslayacagiz.. ama tabiki acupunckture yi kesinlikle tavsiye ediyorum... hepinizi optum :)

Starsuziecim bugun ogrendigim bir haberi seninle paylasmak istedim.. hayit suyu, hapi, cayi donusumlu olarak gunde 3-4 defa kullaniyorum.. ve suanda 19 olan fsh imi 6 ya dusurdum :) kesinlikle tavsiye ederim. bugun incir kurumunde son gunuydu eger boyle giderse ki daha da dusurmeyi planliyorum fsh imi Allahin izniyle.. ozaman agustos veya eylul gibi baslayacagiz.. ama tabiki acupunckture yi kesinlikle tavsiye ediyorum... hepinizi optum :)

canım çok sevindim...hadi hayırlısı inşallah.
bende hayıt suyu ,çayı içiyorum ama çok düzenli saatlerde degil aklıma geldikçe.
incir kürünü uyguluyorum bende son 21 deyim.
akapunkture için nereye gidiyorsun?
tedavini nerde oluyorsun?
BA ŞA RA CA GIZ:)

canım çok sevindim...hadi hayırlısı inşallah.
bende hayıt suyu ,çayı içiyorum ama çok düzenli saatlerde degil aklıma geldikçe.
incir kürünü uyguluyorum bende son 21 deyim.
akapunkture için nereye gidiyorsun?
tedavini nerde oluyorsun?
BA ŞA RA CA GIZ:)

bende Hayit suyunu yada hapini gun icerisinde 3-4 defa iciyorum yani belirli saatlerde degil. ama aksam yatmadan once icmiyorum.. benim dun bitti incir kurum 42 gunumu tamamladim. ben americadayim burada olacagim tedavimi. tr de kisitli zamanda kalacagiz tatil amacli o nedenle tr ye geldigimde bir merkeze goturup yapilacak olan tedavi dogru mu diye danisacagim. bu sefer kendimi 3 aylik kampa gercekten aldim. sistemli gitmeye calisiyorum. hersey nasip kismet.. dr mizi de degistirdik. hayirlisi neyse o olsun.. acupunckture yi kesinlikle oneriyorum. ilk baslarda ammmann igneler batirinca bisi olmaz diyordum icimden.. nezaman basladim resmen regl onceki gerginligim kesinlikle kalmadi sinirli olurdum.. eger musait oluyorsan bence denemek icinde bile olsa git bir gor. yapsinlar.. benim yumurtalik kismima agirlik veriyorlar.. elektrik de vermislerdi minicik hissediyorsun zaten. acitmiyor. yumurtaligini harekete gecirtiyormus. ve bitkisellerde veriyor.. resmen acu.den cikinca sarhos gibi oluyorsun :))) ama % 100 tavsiye ediyorum.. el-muallim diye bir arkadasimiz var ya iste onun topigini okuyarak karar verdim. ve buradada cok duydum faydasini.. bence denemende fayda var.. haftada bir defa gidiyorum.. butun haftayi sakin gecirmeme sebeb oluyor :) acu.cunun verdigi bitkiselleri yazayim : BA ZHEN TANG, TOTAL FERTILITY, DONG QUAI, dong quai ve ba zhen tang bunlar cin bikiselleri iceriyormus. birde pregnancy tea verdi cok karisimli bitki var icinde..
zannedersem dong quai yi kapsullerini tr de de bulabiliyorsun. bugday cimide yiyebilirsin dedi bana. sende acu. ye gittiginde bitkiseller verecektir. bi arastir istersen, faydasini gorecegine eminim.. umarim benim fsh tedaviye kadar 3-4 e duser. ve kaliteli yumurtalarim olur umarim. omega-3 almayi unutma folic asid de... madem bebisimiz boyle istiyor ozaman yapacagiz elimizden gelenini :))

Back
X