FSH yüksek olupta düşdükten sonra tüp bebek tedavisine başlayanlarrrr...????

NıKO CANIM sen gelişme olursa sende yazarmısın bize de bilgi verirmisin belki ben de bir şekilde başlarım daha sonra ilaca.ama benim çok yüksek fsh 60 larda senin fsh kaç canım sen kaç yaşındaydın canım sen de regl olamıyor musun.
doktoruna sorar mısın benim için fsh 60 regl olamıyorum bendede etkili olurmu ilaç 33 yaşındayım bende

VEROJ cnaım bana erken menopoz teşhisi kondu.bebeğim olmazmış tüp bebekle bile olmaz dediler

AMH testi yaptırdın mı?benim 0,4 idi.arkadaşımın 0,2 idi adet görüyor o.doktor pek umutlu konuşmamış onun için ancak o son kez denemek istediğini söylemiş.doktor elimden geleni yaparım demiş.yaşım 33 benim çikolata kisti aldırdım.tüpleri aldırdım.adet görüyorum.geçen aylarda bir yumurtam oldu donduruldu.şimdi bu ilaca başladım.gelişmeleri bildiririm.fsh mi bilmiyorum kaç olduğunu.

VEROJ cnaım bana erken menopoz teşhisi kondu.bebeğim olmazmış tüp bebekle bile olmaz dediler

merhaba canm.benimde önce 38 idi tüp bebek olaz dedi dr.,sonra baska bir dr.a gittim tekrar tahlil yapışdı bu seferde 5 cıktı.yalnız o tek basına birsey ifade etmiyor.e2 hormonu 50 ve 50 nin altında cıkarsa o zaman doğru sonucu veriyor.dr.un bana verdiği ilaçtan sonra fsh 8 e2 de 37 cıktı.bu durumda tup bebek sansımın olduğunu sıyledi dr.bence sende ümidini yıtırmr surekli belli aralıklarla tahlil yaptı.sogan suyu kuru var oda ıyı geliyor.duenli yapıp içersen.aslan penceside nide kaynatıp suyunu içebilirsin.

VEROJ canım ginerayı kaç ay kullandın canım

2 ay kullandım canm.gecen ayda belata adında bir ilaç verdi .onu kullandım.şimdi tekrar onu verdi.haziranda adet olunca 1.gunu içecem,17.gunu dr.a gidecem tup bebek için.daha öncede dediğim gibi yumurta rezervlerim azalmış bakalım hayırlısı.sen ne zamandan beri adet olmuyorsun soğan kurunu kullanırsan tekrar adet olma ihtimalin yuksek .bence seb bi dene 15 gun iç.sonra adet olcan.birdahakı adet donemine 15 gun kala tekrar sabah aksam yada oğlen akşam ,aralarında en az 5 saat olacak sekilde iç.ben faydasını gorecegine inanıyorum.banada erken menepoz teşhisi koyuldu.ben normalde içiyordum.adetm daha yoğun gelmeye basladı.dr.um şımdilik bırakmamı ıstedığı için bıraktım.hiçbir zararı yok denemekte fayda var.

veroj canım sen fsh kaçtı...........

günaydın canm,şubatta 38 idi.sonraki ay 5 e düştü,fakat e2 hormonu 147 idi.e2 yuksek çıktığı için fsh ve lh nin doğru sonucu göstermediğini soyledi.bu yuzden dr.um bir ilaç verdi. ama 2 aydır tahlil yapmadım suan kac olduğunu da bilmiyorum..ilacı kullandıktan sonrada 8 oldu,e2 de 37 oldu.e2 nin 50 ve daha aşağısı olması gerekiyormuş fsh ve lh nin doğru olduğunu göstermek için.

VEROJ ama senin kullandığın doğum kontrol hapıymış.onu kullanırken hamile kalamazsın.neden onu verdiki doktor sana.hamilelik isteyenlere daha uyugun triquensadet düzenleyici ilaçlar var.hem onları içincede fsh düşüyor ve hamile kalma şansın da var.

sana neden ginerayı veriyor doktor

VEROJ ama senin kullandığın doğum kontrol hapıymış.onu kullanırken hamile kalamazsın.neden onu verdiki doktor sana.hamilelik isteyenlere daha uyugun triquensadet düzenleyici ilaçlar var.hem onları içincede fsh düşüyor ve hamile kalma şansın da var.

sana neden ginerayı veriyor doktor

BİLİYORUM CANM DOĞUMKONTROL HAPI.RAHMİMDE PROBLEM DE VARDI HİSTEROSKOPI OLMAM GEREKİYORDU.hamile kalmamam gerekiyordu ondan.histeroskopi oldum bu ay vermedi.baska bir ilaç verdşi.adet olunca 1.gunu içip 17 .gunu gidecem tup bebek için.ama o ilaç fsh ve e2 yi duşurdu.

VEROJ şimdikinin adı ne peki.

sanırsam şimdikide doğum kontrol hapı ismini tam hatırlayamadım ama belata gibi bir isimdi.şimde iş yerindeyım,eve gidince bakarım sana cevap yazarım.daha kullanmaya baslamadım o yuzdende ismi aklımda degil.tüp bebek tedavisindede d.k.h. kullanıyorlar ,ondan verdi büyük bi ihtimalle.

merhaba kızlar bende bir sürü problemle uğraşırken üstüne birde fsh ım yüksek çıktı artık beynim durdu sanki birini hallediyorum diğeri karşıma çıkıyor
iki kere tüp bebek yatırdım bir doğal gebelikte düşük yaptım birde 2. tüp bebekte hamileydim ama kalp atımı olmadı kürtaj oldum kürtajdan 4 ay sonra nisanda 3. tüp bebeğe başlayacaktık iki bebek kaybından sonra genetik testleri yaptıralım dedi doktor bende pıhtılaşma bozukluğu çıktı bebeklerimi kaybetmemin en büyük nedeni buymuş mayısta başlayacaktık aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyormuş ama bu seferde kistim vardı doğum kontrol hapı kullandım haziranda başlayalım dedik geçen hafta gittim doktora kistim geçmiş ama bu seferde fsh ım yüksek çıktı 2. gün 15 idi 3. gün tekrar baktık tahlile 24 çıktı ben şok oldum tabi tedaviye yine başlayamadık doktor bir kere yükselmesi çok önemli dedi düşerse başlayabiliriz dedi ne yapacağımı bilmiyorum diyorum bırak boşver olurda düşerse belki kendiliğinden hamile kalırım ama o zamanda pıhtılaşma probleminden dolayı bebeği yine kaybedebilirim yani tedavisiz olmayacak ki hemen kan sulandırıcı iğnelere başlayayım
zaten başka şehire gidiyoruz tedaviye hep yollarda geçiyor günlerimiz 35 yaşındayım zamanda geçiyor allahım yardım et ne olur diyorum problem yaşayan çocuk sahibi olmak isteyen herkese yardım et allahım zorlukları kolaylaştır yarabbim
ben artık gerçekten dayanamıyorum yoruldum herşeyden

merhaba kızlar bende bir sürü problemle uğraşırken üstüne birde fsh ım yüksek çıktı artık beynim durdu sanki birini hallediyorum diğeri karşıma çıkıyor
iki kere tüp bebek yatırdım bir doğal gebelikte düşük yaptım birde 2. tüp bebekte hamileydim ama kalp atımı olmadı kürtaj oldum kürtajdan 4 ay sonra nisanda 3. tüp bebeğe başlayacaktık iki bebek kaybından sonra genetik testleri yaptıralım dedi doktor bende pıhtılaşma bozukluğu çıktı bebeklerimi kaybetmemin en büyük nedeni buymuş mayısta başlayacaktık aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyormuş ama bu seferde kistim vardı doğum kontrol hapı kullandım haziranda başlayalım dedik geçen hafta gittim doktora kistim geçmiş ama bu seferde fsh ım yüksek çıktı 2. gün 15 idi 3. gün tekrar baktık tahlile 24 çıktı ben şok oldum tabi tedaviye yine başlayamadık doktor bir kere yükselmesi çok önemli dedi düşerse başlayabiliriz dedi ne yapacağımı bilmiyorum diyorum bırak boşver olurda düşerse belki kendiliğinden hamile kalırım ama o zamanda pıhtılaşma probleminden dolayı bebeği yine kaybedebilirim yani tedavisiz olmayacak ki hemen kan sulandırıcı iğnelere başlayayım
zaten başka şehire gidiyoruz tedaviye hep yollarda geçiyor günlerimiz 35 yaşındayım zamanda geçiyor allahım yardım et ne olur diyorum problem yaşayan çocuk sahibi olmak isteyen herkese yardım et allahım zorlukları kolaylaştır yarabbim
ben artık gerçekten dayanamıyorum yoruldum herşeyden

günaydın canım,öncelikle geçmiş olsun.bu kadar cabuk pes etme.bende 4 yıldır bebek için uğrasıyorum.ama hiçbir zaman umudumu yıtırmedim,çünkü biliyorum ki bir gun olacak,geçte olsa.banada erken menepoz teşhisi kondu.yumurta rezevlerim az.ama yınede allahtan ümit kesilmez.inanmak basarmanın yarısıdır biliyorsun.önce olacagına inankı ,sonucu guzel olsun.

günaydın canım,öncelikle geçmiş olsun.bu kadar cabuk pes etme.bende 4 yıldır bebek için uğrasıyorum.ama hiçbir zaman umudumu yıtırmedim,çünkü biliyorum ki bir gun olacak,geçte olsa.banada erken menepoz teşhisi kondu.yumurta rezevlerim az.ama yınede allahtan ümit kesilmez.inanmak basarmanın yarısıdır biliyorsun.önce olacagına inankı ,sonucu guzel olsun.

merhaba canım biliyorum hepimiz bazı problemlemlerle ğraşıyoruz kimi zaman ümitler azalıyor sonra yeni umutlar doğuyor inşallah sende sorunsuz bir şekilde kavuşursun bebeğine
bende 4 yıldır uğraşıyorum doktora her kontrole gidişimde umutla gidiyorum ama hep yeni problemler çıkıyor kavuşamamakda kötü ama kavuşup kaybetmek bin kat daha kötü
aylardır olumlu bir durum olmadı ki umutlanayım hep hayal kurardım bebeğimin olduğu güzel günlere dair ama sanırım artık hayallerimde bitti
hayırlısını diliyorum allahtan hepimiz için

fsh 10
1 tane folikül oluşmuş bu ay...temmuzda tüp bebek yapmayı planlarken dr um vazgeçti...
çook mutsuzum ...

merhaba planlar yaparken ertelemek kötü bir duygu ben onlarca kere bu durumu yaşadığım halde halen alışamadım
inşallah fsh ın düşer canım zaten senin çok yüksek değil erken düşer inşallahda tedavine başlayıp kavuşursun bebeğine
bende bu ay 3. tüp bebeğe başlayacaktım ama 24 çıktı ve belirsiz bir zamana ertelendi
inşallah herşey hepimiz için yoluna girer

merhaba canım biliyorum hepimiz bazı problemlemlerle ğraşıyoruz kimi zaman ümitler azalıyor sonra yeni umutlar doğuyor inşallah sende sorunsuz bir şekilde kavuşursun bebeğine
bende 4 yıldır uğraşıyorum doktora her kontrole gidişimde umutla gidiyorum ama hep yeni problemler çıkıyor kavuşamamakda kötü ama kavuşup kaybetmek bin kat daha kötü
aylardır olumlu bir durum olmadı ki umutlanayım hep hayal kurardım bebeğimin olduğu güzel günlere dair ama sanırım artık hayallerimde bitti
hayırlısını diliyorum allahtan hepimiz için

merhaba canım,bende 2 aylıkken bebeğimi miyom yüzünden kaybettim.seni iyi anlıyorum.bendede hamileliğe engel bircok problem var.hipotroid hastasıyım miyom var rahimde yapısal bozukluk var.ama buna ragmen umıdımı hiçbirzaman yıtırmedim.tup bebek yaptıracaz ama sansımın az oldugunuda biliyorum,belkıde hiç yok.hepimiz için hayırlısı artık.yıne de ümitlerimizi kaybetmeyelim.opuyorumnanaktan

Back
X