FSH yüksek olupta düşdükten sonra tüp bebek tedavisine başlayanlarrrr...????

benim bitkisel ilaç yumurtalarımı çok çalıştırmış.doktorum çatlatma iğnesi yaptı.bugün adet oldum.yarın doktordayım.

ben acupunkturdan çok korkuyorum ya.acı oluyormu.
imoje.sen nereye gidiyorsun acupunktura

Semoscum acu. acitmiyor hatta ben dalga gecerek yattim. dedim bunlar mi stressi azaltacak :)) hatta dedim eger acitiyorsa istemiyorum diye.. hemen kadin elime bir deneme yapti okadar incecikki igneler minicik.. acitmiyor.. benim dusun yumurtalik bolgeme elektrik verdiler ki pit pit diye atiyor sadece.. asla acitmiyor emin olabilirsin. ve yattigim yerden kalktigimda ilk seansta sarhos gibi oldum :) vallahi kesinlikle tavsiye ederim cok rahatlatiyor. stres ilk baslarda azaltiyor sonra alisiyor vucut kolay kolay bisilere sinirlenmiyorsun dingin oluyorsun. tatlim ben acu. yu yurt disinda yasadigim icin burada yaptiriyorum... ama acu. ozel bolum vardi hatta el-muallim arkadasimiz in cok yazisi var.. onun da yazilarini okuyup tavsiye aldiktan sonra baslamaya karar verdim.
eger firsatin varsa tatlim basla bence...

artık ben ümidimi yitirmeye başladım....fsh bir kere yükseldikten sonra düşsede fayda sağlamıyor demekki....

bencede filocumm hiçde öle düşünme fsh yi boşver yumurta olsun yeter bizee
bak benim geçen ay yumoşum oluştu yüksek fsh ye rağmen gerçi büyümedi ama ben inanıyorumm büyüyecekte tatlımm
allah büyük

benim bitkisel ilaç yumurtalarımı çok çalıştırmış.doktorum çatlatma iğnesi yaptı.bugün adet oldum.yarın doktordayım.

canım kullandığın bitkisel ilacın adı ne? doktorun mu verdi?benm fsh yüksek ilaçla düştü ilaca devam etmeme rağmen yükseldi ilacı bıraktım en son 24 çıktı tekrar yükselmez inşşşllh ama yükseleceğini biliyorum. yeni bir dr gittim o fsh 24 ken iki üç küçük folikül var dedi bakalım tekrar başka bi ilaç kullanıyorum adet olunca gittcem hayırlı şeyler olur inşşşllh dua edermisiniz ben dua ediyorum hepinize

bir çok doktora gittim.çok ünlü,işinde çok iyi prof.lar da dahil.hepsi aynı olumsuz ve kesin cümleleri kurdu.tıp zaten bu konuda çok net.asla çocuğun olmaz dediler.benim dr um da başta öyle konuştu.ama yine de olumlu bir örnek anlattı.tabii tüm duyduğumuz olumlu örnekler birer mucize ve yaşanması çok düşük ihtimaller.sonra ultrason muayenesinde bir folikül gördü ve şaşırdı..ben dr mdan memnunum.bahçeci kliniği çok prof ve ne yaptığını bilen insanlardan oluşan bir merkez.kesinlikle tavsiye ederim.

canım fsh nasıl düşürdün neler yaptın????

Back
X