Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel gelinim.fsh düşmüş benim hiç düşmüyor.stresten uzak kalmayı başarman çok güzel canım.
Keşke bende yapabilsem
ben acupunkturdan çok korkuyorum ya.acı oluyormu.
imoje.sen nereye gidiyorsun acupunktura
benim bitkisel ilaç yumurtalarımı çok çalıştırmış.doktorum çatlatma iğnesi yaptı.bugün adet oldum.yarın doktordayım.
artık ben ümidimi yitirmeye başladım....fsh bir kere yükseldikten sonra düşsede fayda sağlamıyor demekki....
benim bitkisel ilaç yumurtalarımı çok çalıştırmış.doktorum çatlatma iğnesi yaptı.bugün adet oldum.yarın doktordayım.
bir çok doktora gittim.çok ünlü,işinde çok iyi prof.lar da dahil.hepsi aynı olumsuz ve kesin cümleleri kurdu.tıp zaten bu konuda çok net.asla çocuğun olmaz dediler.benim dr um da başta öyle konuştu.ama yine de olumlu bir örnek anlattı.tabii tüm duyduğumuz olumlu örnekler birer mucize ve yaşanması çok düşük ihtimaller.sonra ultrason muayenesinde bir folikül gördü ve şaşırdı..ben dr mdan memnunum.bahçeci kliniği çok prof ve ne yaptığını bilen insanlardan oluşan bir merkez.kesinlikle tavsiye ederim.