Fsh yüksekliği ve hamile kalamama

yok canım her ay kan da bakıldı ultrasonla da bakıldı gittikçe azalıyor yumurta rezervi en son sağ ve sol da 2şer tane gözüküyordu şuanda da tüp bebeğe başlayamıyorum fsh yüksek diye
Fsh dusurucubılac vermediler.mı hipofiz bezine batırdın mı beyin Dr una gitmen lazımdı

kendi özel kadın doğum doktorum da bu ilaçları vermişti zaten 2 ay kullanıcam eğer düşmezse tüp bebek şansım yok denilcek gibi
Hicam umutsuz bakma benimde sizin gibi sorunum var acibademe gittim brn gecen hafta amh düşük çıktı bana prp tedavisini önerdi birden fazla takviye ilac verdi rahimici film crktim 17 gun sonra adet olunca gidecem eger yumurta yoksa prp tesavisine baslayacagiz turkiye de sadece acibadem de varmis 2 yildir bu tedavi uygulaniuomus doktorun ismni soyluyeim prf dr Ahmet Yiğit Çakıroğlu

duydum onu umutsuzluk ne bilim böyle kendimi heveslendirmek istemiyorum daha sonra daha çok hayal kırıklığına uğramıyım diye. benim doktorum da ilaçları kullan düşmezse senle bir konuşma yaparız dedi ama ne konuşucak ne diyecek bilmiyorum ama bende prp şansımı denerim en azından yapmadım demiyim daha ilerki zamanlar pişman olmamak için. umarım seninde prp ye gerek kalmazda istediklerine ulaşırsın hemen

Amin hepimizin icin inşallah hocam bu doktoru bir izleyin

Anne olmak için can atan arkadaşlarım merhaba :) 15 ay önce ani bi kanama ile doğum doktoruna gittim ve doktor hanım fsh değerimin 40 olduğunu ve menopoza girdiğimi söyledi.Tüp bebek ile bile şansımın olmadığıno söyledi.Sonrasında gittiğim 2 farklı doktor da aynı cümleleri tekrarladı,kaldı ki fsh 70 lerdeydi.Günlerce ağladım.Soğan kürü,vitaminler,takviyeler... 10 yıllık evliyim .6 kez hamile kaldım.4 düşük bir de ölü doğum yaptım 2018 öncesinde.(Ne kadar çocuk istediğimi anlayın istiyorum)..Ekim ayında bi arkadaşımın tavsiyesiyle bitkisel udi hindi yağı ve macunu kullanmaya başladım.İki gün önce 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve düşmemesi için tedaviye başladım.Menopoza girdiğim dönemde böyle forumlara girip hep bi teselli umut aramıştım.Şimdi umut arayanlara umut olsun istedim.Moral,sabır,dua ve sebeplere sarılmak gerek.Elinizden gelen her şeyi yapın ve Allahtan samimi bi şekilde isteyin.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşaallah :) Allah'a emanet olun...

İlaç olarak ne kullandın takviye ilaçları solgar aldım

Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah benimde fsh cok yuksek nasil kullandiniz anlatabilir misiniz

Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah benimde fsh cok yuksek nasil kullandiniz anlatabilir misiniz
14 gün macun ve yağ aç karnına sabah akşam içtim.Sonra 14 gün macuna ara verip udi hindi yağı devam ettim.Bu şekilde devam ediyo..Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim .Dualarım hep sizlerle ...

14 gün macun ve yağ aç karnına sabah akşam içtim.Sonra 14 gün macuna ara verip udi hindi yağı devam ettim.Bu şekilde devam ediyo..Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim .Dualarım hep sizlerle ...
Allah razi olsun bunuda deniyecegim en kisa zamanda insallah bende faydasini gorurum benimde fsh 30 larda

Allah razi olsun bunuda deniyecegim en kisa zamanda insallah bende faydasini gorurum benimde fsh 30 larda
Lütfen üzülmeyin.Rabbim olmazları olduruyor.Yoktan var eden Rabbimiz.Bizi yalnız bırakmayacak.Bol sadaka verin.Elinizden geldiğince yardım edin ihtiyaç sahiplerine.Bi de çooookkk dua.

Lütfen üzülmeyin.Rabbim olmazları olduruyor.Yoktan var eden Rabbimiz.Bizi yalnız bırakmayacak.Bol sadaka verin.Elinizden geldiğince yardım edin ihtiyaç sahiplerine.Bi de çooookkk dua.
4 yil oldu rabbimin takdiri bu ama gelde anlat cevrene hepsi cok acimasiz iyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim dualarinizda bizleride katin

4 yil oldu rabbimin takdiri bu ama gelde anlat cevrene hepsi cok acimasiz iyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim dualarinizda bizleride katin
İnsanların söyledikleri ve düşündüklerine takmayın.Bi çocuk olur 2. yi sorarlar.kızınız olur erkek ne zaman diye sorarlar. Hepsi tam olur ne zaman yürüyecek niye hala konuşmuyor diye sorarlar.Benim ablamın evlendikten 20 yıl sonra ikizi oldu.Hem de o kadar tedavi operasyon aşılama tüp bebek hepsini deneyip.Artık tamam dedikten sonra.Sabredin nolur Rabbim bi vesile ile dualarımıza cevap verecektir.Elhamdülillah her halimize.Dualarım sizinle...

Cok haklisiniz hepsi ayni rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…