- Konu Sahibi PurpleRain
-
10 üzerinden 6 puan.Fazla birşey beklemeyin
death note'da hemfikir olmuşuz enteresan.
Death Note insanların içindeki zeki insanı okşuyor aslında:)iki taraflı bıçak gibi bir anime ya beyenirsin ya beyenmessin ortası yok.
Cowboy Bebob zaten gönüllerin birincisi yerimsenibenooyoyoyyy canevimden vurdun beni tuce :gitme: resimden belli oluyodur serideki favorimin kim olduğu :gitme: ama cowboy bebopu hepsine tercih ederim, benim 3ümcüm olur kendileri.
canım o kadar sevindim ki anlatamam, cowboy bebop özellikle müzikleriyle sevgilimdir :kedi:ooyoyoyyy canevimden vurdun beni tuce :gitme: resimden belli oluyodur serideki favorimin kim olduğu :gitme: ama cowboy bebopu hepsine tercih ederim, benim 3ümcüm olur kendileri.
ben takip edemedim valla canım açıkçası, o kadar çok seri var ki daha sırada opuyorumnanaktanbu arada 2009 serisini de takip ediyosunuz dimi?
Cowboy Bebob zaten gönüllerin birincisi yerimseniben
canım o kadar sevindim ki anlatamam, cowboy bebop özellikle müzikleriyle sevgilimdir :kedi:
ben takip edemedim valla canım açıkçası, o kadar çok seri var ki daha sırada opuyorumnanaktan
vereliniortak
yeni seri manganın konusundan gidiyor, tavsiye ederim. çizimler çok iyi.
yeni basladim 2-3 gun oldu. bu kadar zamanda 25. bolume geldim..
valla ben cok begendim.. tam benim istedigim gibi bir dizi.. karisiklik ilim bilim duygular hepsi ic ice.
yalniz daha etkileyici konusmalar olabilirdi gibime geliyor. yine de olaylar o kadar etkileyici ki ne konustuklarini bile takip etmene gerek kalmiyor bazen :)
bucur dediginde nasil deliriyo yanniz :)))
ben de çok seviyorum, ilerleyince sıkıyor yer yer ama yine de çok güzel sabredince opuyorumnanaktan
51 bolum demi tucem?
bir de oyle hissediyorum ki babasi ile ilgili cok supriz bisey cikacak en buyuk merakim babasi oldu resmen ya :)
bi de hughes ne tatli bir karakterdi ya oyle kizina asik boyle baba var midir acaba :))
hughes ideal erkek :gitme: sakın forumları sözlükleri falan okıyım deme çok fena spoiler yiyosunn.51 bolum demi tucem?
bir de oyle hissediyorum ki babasi ile ilgili cok supriz bisey cikacak en buyuk merakim babasi oldu resmen ya :)
bi de hughes ne tatli bir karakterdi ya oyle kizina asik boyle baba var midir acaba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?