Fullmetal Alchemist (Anime/Manga seri)

PurpleRain

what if i'm the bad guy?
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
8.190
10
156
İngiltere
İnsan ve kayıplarıyla ilgili muhteşem bir bir kült seri daha, 2002 yapımı, animeseverler arasında bunu sevmeyen yoktur sanırım...

“İnsan bir şeyleri feda etmeden hiçbir şey elde edemez,
Bir şeyi elde etmek istiyorsan ona eş değerde bir şey sunmalısın,
Bu simyanın eşdeğer değiş-tokuş prensibidir.”

Elric kardeşler Edward ve Alphonse ölen annelerini diriltmek için simyaya başvururlar. Ama insan ruhu ile değiş-tokuş yapılacak eş değerde bir şey bulunmamaktadır. Deney sırasında büyük kardeş Edward bacağını, küçük kardeş Alphonse ise bedenini kaybeder. Edward elindeki son çareyi kullanıp Al’ın ruhunu bir zırha bağlamayı başarır ama bu esnada da kolunu kaybeder. İki kardeş annelerini diriltmenin imkansız olduğu büyük kayıplardan sonra anlar. Automail sayesinde mekanik uzuvlarına kavuşan Ed, kardeşine olanların kendi suçu olduğuna inanır. Al'ın bedenini geri almak ve simyayı daha da iyi öğrenmek için Elric kardeşler evlerini yakıp bir yolcuğa çıkarlar.

Death Note insanların içindeki zeki insanı okşuyor aslında:)iki taraflı bıçak gibi bir anime ya beyenirsin ya beyenmessin ortası yok.

beğenmeyen duymadım hiç Death Note'u, konuda da yazmıştım benim için çok özel bir seri o, her anından zeka fışkırıyor dediğin gibi opuyorumnanaktan

ooyoyoyyy canevimden vurdun beni tuce :gitme: resimden belli oluyodur serideki favorimin kim olduğu :gitme: ama cowboy bebopu hepsine tercih ederim, benim 3ümcüm olur kendileri.

bu arada 2009 serisini de takip ediyosunuz dimi?

ooyoyoyyy canevimden vurdun beni tuce :gitme: resimden belli oluyodur serideki favorimin kim olduğu :gitme: ama cowboy bebopu hepsine tercih ederim, benim 3ümcüm olur kendileri.
canım o kadar sevindim ki anlatamam, cowboy bebop özellikle müzikleriyle sevgilimdir :kedi:
bu arada 2009 serisini de takip ediyosunuz dimi?
ben takip edemedim valla canım açıkçası, o kadar çok seri var ki daha sırada opuyorumnanaktan
Cowboy Bebob zaten gönüllerin birincisi yerimseniben

vereliniortak

canım o kadar sevindim ki anlatamam, cowboy bebop özellikle müzikleriyle sevgilimdir :kedi:

ben takip edemedim valla canım açıkçası, o kadar çok seri var ki daha sırada opuyorumnanaktan

vereliniortak

yeni seri manganın konusundan gidiyor, tavsiye ederim. çizimler çok iyi.

yeni basladim 2-3 gun oldu. bu kadar zamanda 25. bolume geldim..
valla ben cok begendim.. tam benim istedigim gibi bir dizi.. karisiklik ilim bilim duygular hepsi ic ice.
yalniz daha etkileyici konusmalar olabilirdi gibime geliyor. yine de olaylar o kadar etkileyici ki ne konustuklarini bile takip etmene gerek kalmiyor bazen :)
bucur dediginde nasil deliriyo yanniz :)))

ben de çok seviyorum, ilerleyince sıkıyor yer yer ama yine de çok güzel sabredince opuyorumnanaktan

ben de çok seviyorum, ilerleyince sıkıyor yer yer ama yine de çok güzel sabredince opuyorumnanaktan

51 bolum demi tucem?
bir de oyle hissediyorum ki babasi ile ilgili cok supriz bisey cikacak en buyuk merakim babasi oldu resmen ya :)
bi de hughes ne tatli bir karakterdi ya oyle kizina asik boyle baba var midir acaba :))

51 bolum demi tucem?
bir de oyle hissediyorum ki babasi ile ilgili cok supriz bisey cikacak en buyuk merakim babasi oldu resmen ya :)
bi de hughes ne tatli bir karakterdi ya oyle kizina asik boyle baba var midir acaba :))

51 bölüm evet asminim, ama yeni serisi de varmış, çizimleri de çok iyiymiş, ben hala izleyemedim yeni seriyi, bakalım bitir, konuşuruz sonra :):):)

51den sora devam niteliğinde bir filmi var.
sora 3 tane de OVAsı var ilk serinin, hepsi birbirinin devamı niteliğinde.
ikinci seri ise tamamen mangaya bağlı olarak başlayan ve devam eden bi "remake". bu yeni seride geçen pazar 26. bölüm yayınlandı ve devam ediyor.

51 bolum demi tucem?
hughes ideal erkek :gitme: sakın forumları sözlükleri falan okıyım deme çok fena spoiler yiyosunn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…