Fullmetal Alchemist (Anime/Manga seri)

bitti kizlar bohuhuhuh nasil acikliydi son bolum ya..:a015:
valla cok fena oldum..
december im okumadim sozluk falan okurmuyum hic ya tadini kacirir miyim.. meraktan kudursam da bakmadim.. ve merak ettgim duzeyde aktif rolu cikti merak ettiklerimin..
filmini bir kac gun icinde izlicem sanirim.. ama tek diyebilecegim HARIKA ydi..
resmen datmin oldum yahu dizi film izlemeye :))))
hughes ya.. sirf onu cekseler koysalar yine de yetmezdi bana sanirim.. harika bir adam..opuyorumnanaktan

winry ile kitap kurdu da cok tatliydi valla... hele hele kitap kurdu.. rose nin (yazilisi boylemydi hatirlamiyorum) rolunun daha aktif olmasini beklerdim acikcasi.. son bolumlerde aval aval bakti hatun sadece.. gicik oldum..
valla bitti ve rahatladim.. tek kelime ile mukemmel di..
filmini de izliyim bakalim :))

beğendiğine çok ama çok sevindim canım opuyorumnanaktan filmi izleyemeyeceğim ben daha uzun bir süre :gitme:

ben de tavsiye ettigin icin tesekur ederim canim ya
nedense onyargim vardi bu diziye izlemem gibi gelmsti ilk bolumu izledigim andan itibaren tum fikrim degisti yahu :)
resmen yemeklerimi bile dizi karsisinda yedim :)
saol tucemmm:asigim:

ben de öle 3 günde bitirmiştim seriyi, filmi de sabah güneş doğarken izlemiştim hemen ardından :ecrin_bebek:
feci sürükleyici.. izleyip de beğenmeyen yoktur herhalde fmayı..

filmi inmis olsa ben de izlicektim de malesef filmini indirmedigimi gec farkettim oyle olunca da indirme sirasinda sona kaldi malesef. yarin sabaha kadar inmis olur diye tahmin ediyorum :)
yarin da disarda olcam aksam izlerim en gec heralde degilse meraktan ikiye ayrilcam o olacak yani :)
dizi de zaten smdi ne olacak o oyleyse bu boyleyse diye dusunmekten sonunu getirdim :)
yanniz son bolumde mustang da fena degildi kizlar :))
neyse bi de death note bu kadar deli gibi izlemisti beni son zamanlarda bi de listeme fma eklenmis oldu.
bu adamlar isi biliyo valla dahasi da yok..

ben de tavsiye ettigin icin tesekur ederim canim ya
nedense onyargim vardi bu diziye izlemem gibi gelmsti ilk bolumu izledigim andan itibaren tum fikrim degisti yahu :)
resmen yemeklerimi bile dizi karsisinda yedim :)
saol tucemmm:asigim:
ŞenizŞeniz
¤ decemBer ¤;9553317 .!.:
ben de öle 3 günde bitirmiştim seriyi, filmi de sabah güneş doğarken izlemiştim hemen ardından :ecrin_bebek:
feci sürükleyici.. izleyip de beğenmeyen yoktur herhalde fmayı..
bence de yoktur canım, anime listelerinde hep ön sıralarda bu opuyorumnanaktan

ya bu ay kotam doldu, indiremiyorum ben, konusunu biliyorum gerçi ama şimdi iştahım açıldı iyice, izlemek istiyorum akannehir

Son düzenleme:
ya bu ay kotam doldu, indiremiyorum ben, konusunu biliyorum gerçi ama şimdi iştahım açıldı iyice, izlemek istiyorum akannehir
tucem nerde oturuyorsun dvdye cekip kargo ile yolliyim sana :)
ayin bitmesine daha cok var yahu:bbo:

tucem nerde oturuyorsun dvdye cekip kargo ile yolliyim sana :)
ayin bitmesine daha cok var yahu:bbo:
bir arkadaştan medet umuyorum asminim ya hiç filmim de kalmadı, olmazsa utanmam isterim senden Şenizkaydirigubbakcemile3
youtubedanmı izlicem nerden..death note da bana tavsiye edilmişti

canım netten (isohunt ya da mininova vs) seriyi indirmen lazım, youtube'da her bölümü bulacağını sanmam gamyoncuiremsu

arastirmaya basliyorum bakalim bulabilcem mi :)
malesef bulamadim.. benim herufe soleyem de torrent ten bakinsin bagri :)

Son düzenleme:
asmin film bittikten sora yutupta da bulabilirsin, kids OVAsını bul seyret fma'nın. o da filmin devamı niteliğinde bikaç dakikalık bi vidyo :) bulamazsan ben yetişirim imdada.

oy oy oy siz benim anime meleklerim mi oldunuz yau :))
tamamdir december im :asigim:

asminim canım nodame bunlardan çok farklı ama enfes klasik müzik ziyafeti var, konservatuvar öğrencileri zaten konu da, seveceğine eminim opuyorumnanaktan
decemberim var mı sende öneriler başka,, paylaş rahatla canım opuyorumnanaktan

tuce ben eski deilim bu konularda, o yüzden henüz popüler olanları bitiremedim.
senin kadar geniş bi kültürüm yok yani.. hatta şu an death noteu yeni izliyorum dersem anlarsın durumumu. aslında one piecei izliyodum 200e gelince ara verdim buna geçtim biraz farklı olsun die. çooookk sevdim one piecei, ama dayanamıyorum bi oturuşta 20-25 bölüm izliyorum artık bi dur dedim.. onu şiddetle tavsiye ediyorum.

asmin, ben böle arayıp da bulamamanın ne olduğunu biliyorum ondan yardım ediyorum :)) şimdi dedim işte death notu izliyorum, ama istediğim gibi düşük boyutta yüksek kalitede mkv uzantılı ve japon dublajlısını bulana kdr 2 günüm geçti. altyazı da öle. yeni yeni siteleri öğrendim sayılır. ben de bi izledimmi bütün özel bölümlerini izliyorum, soundtracklerini indiriyorum bayağı zaman alıyo bulması. bu yüzden ben de tecrübelilerden yardım beklerim her zaman :))

tucem konsuna baktim zaten ki ben keman ve piyano hayrani biri olarak klasik muzik iceren bir animeyi kaciramam yani :)
keske bleach indirmeseydim dedim hatta
yalniz o da baya bi bolum sanki ya da ben mi yanls gordum ama 200 lere gelmis nerdeyse bolum sayisi?

december im bu diziler zaten kesinlikle japonca izlenmeli. degilse hic ama hic tadi yok annem kiziyo bugun bana bisey anlamiyosun neden caponca izliyosun diye
ama onlarin o vurgu ile konusmalari diziler bambaska hale getiriyor :)
death note da bolumlerin kirpilmis bir ozeti olan filmi var sakin onu indirme canim baaya kirpik hali sozde eklenmemis bolumler olarak geciyor ama aynisi hemen hemen.
tabi yine de sen bilirsin,
death note dan sonra ghost in the shell de bakabilirsin, konusu biraz matrix i andiriyor bende filmini izlemeye basladim ama yarida kaldi.

Son düzenleme:

canım death note benim ilk ve tek aşkım ya, o derece fanıyım, hastasıyım opuyorumnanaktan one piece sanırım biraz gençlere hitap eden bir anime? gerçi şu aralar da popüler ama izlemedim onu ben de bak canım. bizde cd cd anime serisi var, eşim koleksiyon yapıyor, ben de yetişmeye çalışıyoru ona :kedi:

dediğim gibi canım bleach'e sırf bu kadar uzun olduğu için hiç başlayamadım ben elimde olduğu halde, o zaman nodame tam sana göre, hem fullmetal alchemistten sonra daha bir gevşemiş olursun kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan nodame çok uzun da değil, biter hemen :):)

Son düzenleme:
oooh hazıra konuyosun yani ne güzel :ecrin_bebek: one piece öle gibi dursa da fma düzeyinde yaş ortalaması diyeyim. bayağı ağır konuları ve duygusallıklarla dolu. kelime bulamıyorum yani. herşey var içinde. belki sen sevmeyebilirsin ama. anladığım kadarıyla sen daha çok "shojo" dediklerini seviyosun, yani romantizm, kız işleri falan ben daha çok aksiyonlulara bakıyorum.. death notedan sora narutoya bakcam ona taktim kafayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…