merhaba kızlar 28 yaşındayım son 5-6 yılım adeta çöküşteydim dayanamadım artık gittim devlet hastanesine
tek seansta doktorun bakışlarından işlerin yolunda olmadığını kuruntu yapmadığımı anladım geçen ay gittim nasılsın dedi sanki hiçbir şey değişmedi hocam dedim
o da o zaman dozu artıralım dedi şok geçirdim üstelik sana rapor yapmış mıydık diye sordu orda dünyam başıma yıkıldı ne yani uzun süre kullanacak mıyım diye çok çok üzüldüm geçen gece aniden aklıma düştü bi bakayım dedim meğersem rapor günüymüş tanı koymuş unipolar depresyon diye geçmiş ilacı alır almaz iki ay içinde çok sevdiğim bir erkek arkadaşımla sözlenmeye karar verdik aramız Allahım korusun çok iyi çok anlayışlı ailelerimiz de tanıştı
sormak istediğim şu o bana bu kadar şefkatli anlayışlı iken bu durumu ona anlatmalı mıyım?
hoca travma kaynaklı olduğunu da söyledi ve gerçekten acı bir şekilde abimi kaybettik o da bunu biliyor sizce benimle yaşamak zor olur mu?
her açıdan çok düzenli çok temiz bi insan bu kafamı çok kurcalıyor onu çok seviyorum fikrinizi lütfen nazik bi dille yazın