arkadaşlar bende şubat ayında başlıcam inşallah:)Benim ilk iki denemem memorialde oldu ve tabiki negatif.Tabi negatif olmasının nedeni benim cd56(doğal öldürücü hücre) diye bişey varmış.yani sizin anlıcağınız benim vücuduma giren herhangi bişey direk ölüyormuş.Ama benim doktorların aklına böyle bişey gelmiyor nedense.Yeni doktoruma bu testi ısrarla ben istedim daha önce çok duydum bu yüzden hamile kalamayanları, o yüzden ben 3. ye başlarken bütün alt yapımı bilmek istedim.Bütün testler 2000 tl tuttu ama artık biliyorum neyim var neyim yok.Size tavsiyem kendinizi tamamen doktorlara bırakmayın.kendinizden başka kimse sizin neler çektiğinizi bilemez.Tabiki herşey allah tan ama yinede ben 2 kere negatif yaşayıp kahroldum.doktorum önceden akıl etseydi bunu belkide şu aralar doğuruyor olurdum bebeğimi.Ama yinede hayırlısı
arkadaşlar bende şubat ayında başlıcam inşallah:)Benim ilk iki denemem memorialde oldu ve tabiki negatif.Tabi negatif olmasının nedeni benim cd56(doğal öldürücü hücre) diye bişey varmış.yani sizin anlıcağınız benim vücuduma giren herhangi bişey direk ölüyormuş.Ama benim doktorların aklına böyle bişey gelmiyor nedense.Yeni doktoruma bu testi ısrarla ben istedim daha önce çok duydum bu yüzden hamile kalamayanları, o yüzden ben 3. ye başlarken bütün alt yapımı bilmek istedim.Bütün testler 2000 tl tuttu ama artık biliyorum neyim var neyim yok.Size tavsiyem kendinizi tamamen doktorlara bırakmayın.kendinizden başka kimse sizin neler çektiğinizi bilemez.Tabiki herşey allah tan ama yinede ben 2 kere negatif yaşayıp kahroldum.doktorum önceden akıl etseydi bunu belkide şu aralar doğuruyor olurdum bebeğimi.Ama yinede hayırlısı
cd 56 gebe kalmayı zorlaştırırmış ayrıca düşük riskini arttırırmış.
büyük bir ihtimalle evet nisanda başlarız.ben dr istemedi ama bu ay genetik testleri yaptırdım onun sonucunu bekliyorum.bu arada akapunktur desteği aldım.hasan ali bey çok iyi bir dr.iğnelere gerek kalmadan bile konuşmalarıylada büyük bir rahatlama sağlıyor. stres anlamında çok faydası oldu. kötü dönemleri daha rahat atlattım.diğer tedavimdede almayı düşünüyorum.canim belki nisanda tedavi olursan hastanede karsilarisiriz
bende aslinda haziran gibi dusunuyordum ama guvenc bey daha erken gelemezmisin dedi.. eger islerimi ayarliyabilirsem nisanda giderim insallah.. ama biryandanda erkenmi acaba diyorum. cunku en son tedavimi bu ay basinda bitirdim.. hemen 3 ay sonrasi tekrar baslamak erken geliyor..subat ayinda bi ararim doktoru, ona gore karar veririm. sen akupuntur destegi aldinmi? busefer bende dusunuyorum. ama daha cok rahatlamak icin. insani bu tedaviler ister istemez strese sokuyor.
EVİMİCİN cd56 tedavisi için neler yapıldı sana, tedavinin hangi aşamasındasın anlatırsan sevinirim çünkü sana verdikleri gibi banada her hafta serum vereceklermiş ve eğer işe yaramazsa başka tedaviler uygulayacaklarmış
EVİMİNCİN cevabın için teşekkür ederim ve bebeğin hayırlı olsun senin adına sevindim ve darısı isteyen herkese olsun.Benim doktorum benim bu cd56 değerim için -ki benim baya yüksek murat beye yönlendirdi.Banada aynen etsiz bir diyet listesi verdi.İşte verecekleri serumla bu değerim düşmezse 3 ay kortizon tedavisi falan dedi.Murat bey beni baya korkuttu bu konuda gebelik olsa bile seruma devam etmeliyiz yoksa düşük olur falan dedi.Zaten Diğer bütün testlerim normal çıkmasına rağmen halit bey bu ay tüp bebek denemesine başlamıcaz dedi bu cd56 değerini önemsediğini ve onu düşürmeleri gerektiğini söyledi.Çok korkuyorum açıkçası.Murat bey bana bisürü ilaç, balık yağı ve vitamin verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?