Tüp Bebek Merkezleri Fulya (Bahçeci) Tüp Bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

gecmis olsun canim.. peki bu cd56 icin ilac falan verdilermi? 3ncu tedavide degisik birseymi uygulanacak?

Benim de cd56 yuksek cikmisti. Sende kac cikti? Benim 24 cikti, referans deger 19 altiymis yanlis hatirlamiyorsam. Bu sonuctan sonra doktorum beni murat berksoya yonlendirdi, o da hala nadenini anlayamadigim serumlar verdi bana. Bu cd56 ile ilgisi oldugunu zannetmiyorum. Sonrasinda da ne arayan ne soran.
Snen ne yaptin bu cd56 konusunda?

Benim de cd56 yuksek cikmisti. Sende kac cikti? Benim 24 cikti, referans deger 19 altiymis yanlis hatirlamiyorsam. Bu sonuctan sonra doktorum beni murat berksoya yonlendirdi, o da hala nadenini anlayamadigim serumlar verdi bana. Bu cd56 ile ilgisi oldugunu zannetmiyorum. Sonrasinda da ne arayan ne soran.
Snen ne yaptin bu cd56 konusunda?

benim cd56 37,5 çıktı.ilaç tedavisi uygulanıyormuş değer düşürülünce 3. denememe başlıcakmışız.

cd 56 gebe kalmayı zorlaştırırmış ayrıca düşük riskini arttırırmış.

Neden yuksekmis bisi soylediler mi? Tahlillerim yapildi derken histeroskopi oldun mu hic? Bende enfeksiyon gozlenmisti. Bu yuzden artabilir deger demislerdi. İlac olarak kortizonlu ilac mi kullaniyorsun?

Doğru söylüyorsun, herşeyi normal görüyorlar bende de yine de tutmuyor. Yaptırdığın testlerin ismini bana özelden mesaj atar misin ben de yaptırayım. 3.cüye başlamadan önce. En kısa zamanda bebeğimize kavuşmak dileğiyle

merhaba, ben de yakında Mustafa Bey'le görüşmeye gideceğim. fiyatların yükseldiğini okuyunca üzüldüm. embriyo dondurma ve dondurulmuş transferi fiyatlarını biliyor musunuz? E2 için de ayrıca ücret alıyorlar yazılmış. önceki merkezde her kontrole gittiğimde E2 me bakılıyodu. Behceci'de de E2 ye her seferde bakılıyor mu , hepsi için ücret mi alınıyor?

doktorumla görüşemedim daha 1 şubatta inşallah ama ben merak ettiğim için başka doktora ve benim doktorun hemşiresne sordum nasıl bi tedavi uygulanıyor diye ilaçla ve serumla indirilmeye çalışıyorlarmış.Ben ilk tüp bebek yaptırdığım merkezindeki doktorumada sordum hani böyle bişey varmış falan diye, kadın bana dediki biz bu değeri önemsemiyoruz bizim için bir anlamı yok dedi hatta biraz tersledi gibi.Ama benim doktorumda bu değeri çok önemsiyormuş hatta hemşireye sordum oda çok önemli falan dedi.Benim anlamadığım biri memorial diğeri bahçeci ikisi arasında nasıl böyle büyük fark oluyor, biri çok önemserken diğeri neden anlamsız buluyor.

Winebir benim daha özelden mesaj atma hakkım yokmuş galiba.Ben testlerin isinlerinin hepsini bilmiyorum, ama doktoruma bütün testleri isteyin dedim(yani rahim filminden tutunda genetik, kan birsürü daha vardı)zaten test istek formunda 2 sayfa dolusu test vardı.Yani senin anlıcağın ben doktoruma açık açık negatif gördükten sonra keşke şu testi yapsaydık, keşke bu testi yapsaydık diye bişey duymak istemiyorum dedim.Eğer olmayacaksada allah vermemiş olsun dedim.o yüzden ne var neyok hepsini istedi.Eğer sen bu testleri yapmak istiyorsan onların yönlendirdiği yere git.Çünkü ben araştırdım her yar yapamıyor bu testleri yarısına bile 3500 tl isteyen oldu.inşallah 2012 yılında inşallah hepimiz bebeklerimze kavuşuruz

Bu CD 56 ile ilgili pek bişey bulamadım türkçe sayfalarda.İşte bu cd56 nın etkileri;
İmmün sistemi (bağışıklık sistemini) 30 değişik tip lenfosit meydana getirir. Kişinin sağlıklı olabilmesi için değişik tipteki beyaz kan hücrelerinin denge içinde çalışması gerekir. Lenfositlerden 2 tipi infertilite, implantasyon başarısızlığı ve düşüklere neden olur. Bütün kadınlarda bulunan bu 2 lenfosit tipi bazı kadınlarda fazla sayıda bulunur ve üreme sağlığını olumsuz etkiler.
CD56+ Naturel Killer Hücrelerin (Katil Hücrelerin) Yol Açtığı Problemler
• Naturel Killer Hücreler olarak adlandırılan katil hücrelerin sayısı arttığında infertilite ve gebelik kayıpları görülür.
• Naturel killer testlerinde sitotoksisite (hücreye verilen zarar) artar, sitotoksisitenin artması embryoya zarar verir.
Bu hücreler normalde sadece kanda bulunurken kadınların %2’sinde rahimde de bulunur. Bu hücreler adet siklusunun 26. gününde alınan endometrial biyopsi ile belirlenir.
Katil hücreler sitokin adı verilen maddeleri üretir. Sitokinlerden en önemlisi Tümör Nekroz Faktör Alfa ’dır.
CD56+ Naturel Killer (Katil) Hücreler Yol Açtığı Problemlerin Sonuçları
. İmplantasyonu (embronun rahme tutunmasını) önler
. Plasental hücrelere zarar vererek desidua tabakasında harabiyete ve düşüğe yol açar
. Gebeliğin ilerleyen dönemlerinde bebeğin kalp atışlarının yavaşlamasına, gebelik kesesinin normalden küçük olmasına ve amniyotik sıvının (bebeğin içinde yüzdüğü sıvının) normalden az olmasına neden olur.
. Plasenta çevresinde kanamalara neden olarak anne adayında lekelenme ve vajinal kanamaya yol açar.
. Bazı kadınlarda gelişmekte olan yumurtaları etkileyerek yumurtaların DNA’sına zarar verir, embryoda fragmantasyon, hücre bölünmesinde yavaşlama ve embryo kalitesinde bozulmaya neden olur.
Tedavi:
. Paternal Lenfosit İmmünizasyonu; Tedaviye gebelik öncesinde başlanır.
. İntravenöz İmmünglobulin G (IVIG) tedavisi; Gebelik planlanan adet siklusunun 6. günü IVIG verilir, IVF uygulamalarında transferden 2 gün önce, gebelik tespit edildiğinde ve sonrasında gebeliğin 10. haftasına dek 3 haftada bir uygulanır.

büyük bir ihtimalle evet nisanda başlarız.ben dr istemedi ama bu ay genetik testleri yaptırdım onun sonucunu bekliyorum.bu arada akapunktur desteği aldım.hasan ali bey çok iyi bir dr.iğnelere gerek kalmadan bile konuşmalarıylada büyük bir rahatlama sağlıyor. stres anlamında çok faydası oldu. kötü dönemleri daha rahat atlattım.diğer tedavimdede almayı düşünüyorum.

EVİMİCİN cd56 tedavisi için neler yapıldı sana, tedavinin hangi aşamasındasın anlatırsan sevinirim çünkü sana verdikleri gibi banada her hafta serum vereceklermiş ve eğer işe yaramazsa başka tedaviler uygulayacaklarmış

Bana ozellikle cd56 icin bir tedaviyaptiklarini dusunmuyorum. Cunku bana 4 defa omega ve intralipid diye iki serumun karisimini verdi murat bey. Ama ben 2 kere yaptirdim. Omega 3 kapsulleri verdi gunde 400 mg . Bunlar cd56 tedavisi degil bence. Cd56 tedavisi kortizonla falan oluyormus sanirim. Sana soyledigi baska tedaviler bu olabilir. Hic et olmayan bir diyet verdi. Esime de folibol ve omega 3 verdi ayni dozda. İki ay falan bu sekilde gecti. İki ay hic et yemedim ama sonra sacma oldugunu dusundum ve et yemeye basladim. Laparoskopi yapildi ve enfeksiyon gozlendi. 20 gun antibiyotigin en babasini kullandim. Cd56 yi bu enfeksiyon da yukseltiyor olabilir dedi doktorum. Bir daha da olculmedi cd56 degerim. İki ayin sonunda asilamayla hamile kaldim.

EVİMİNCİN cevabın için teşekkür ederim ve bebeğin hayırlı olsun senin adına sevindim ve darısı isteyen herkese olsun.Benim doktorum benim bu cd56 değerim için -ki benim baya yüksek murat beye yönlendirdi.Banada aynen etsiz bir diyet listesi verdi.İşte verecekleri serumla bu değerim düşmezse 3 ay kortizon tedavisi falan dedi.Murat bey beni baya korkuttu bu konuda gebelik olsa bile seruma devam etmeliyiz yoksa düşük olur falan dedi.Zaten Diğer bütün testlerim normal çıkmasına rağmen halit bey bu ay tüp bebek denemesine başlamıcaz dedi bu cd56 değerini önemsediğini ve onu düşürmeleri gerektiğini söyledi.Çok korkuyorum açıkçası.Murat bey bana bisürü ilaç, balık yağı ve vitamin verdi.

Cok yuksek olmasinin bir sebebi olmali. Nedeni cok basit de olabilir. Bagisiklikla ilgili sonucta. Eger yaptigin bir diyet varsa yakin zamanda bu da etkilemis olabilir. Bence bunu ortaya cikaracak yada uzerinde ugrasacak doktor tup bebek doktoru degil. Onlar sorunsuz hasta gelsin , protokole baslasin, toplasin yumurtayi , dolleyip koysun istiyorlar. Sorunlarla ugrasmaya zamanlari yok zaten. Bence bu yuzden murat beye yonlendiriyorlar. Belki bende bu omegalar falan ise yaradi, enfeksiyon temizlendi vs vs ancak seni oyalayan doktoru iyi ayirt etmek gerekiyor bence.
İnsallah kisa zamanda mujdeli haberini aliriz.

fulya bahçecide tedavi gören arkadaşlar bana fiyatlar hakkında yardımcı olurmusunuz ben oraya başlamak istiyorum ama fiyatı da önemli epey bi harcamam oldu şimdiye kadar elimde kalansa artık kısıtlı onun için sizden öğrenmek istiyorum tüp bebek ne kadar tüp bebeği mustafa bahçeci yaparsa bi fiyat farkı var mı bilgi verin lütfen

Bir de arkadaslar bu test icin ozel bir zaman var mi acaba? Yani ne zaman yapiliyor negatif aldiktan hemen sonra mi yaptirdiniz yoksa aradan biraz zaman gecip vucut kendini toparlayinca mi. Yani bu degerin oynak olabileceini dusunuyorum

Merhaba arkadaşlar,
Bende Mustafa beyin hastasıydım. ilk görüşmemde sorunumuzu tespit etti.hemen tedaviye başladık. 37 yumurta topladı. ve 5.gün embriyosu olarak 11 tane kaliteli embriyo elde ettik. 35 yaş üstü olduğum için 2 transfer edildi. Pozitif sonuç aldım. ancak kalp atışları alınamadığı için aynı merkezde kürtaj oldum 9 haftalıkken. Tüm kontrollerde transferlerde hep Mustafa bey vardı . çok çok babacan biridir ve çok profesyonel. klinik zaten aşmış. özellikle labaratuvar ( tüp bebeklerin embriyoların oluştuğu birim) çok ileri teknoloji. ben2010 yılında tedavi gördüm o zamanlar herkes 3,gün embriyoları transfer ederken Mustafa bey çoooktan 5,gün embriyoları elde ediyordu bile. embriyoların rahim dışında 5 gün canlı kalabilmeleri teknolojilerinin ne kadar ileri olduğunun göstergelerinden hemen hemen biri. şimdi neler gelişmişdir bilmiyorum.ben çok çok memnun kaldım. bu arada kürtajdan 45 gün sonra ise doğal yollardan hamile kalıp bebek sahibi oldum :))) Hepinize bol şans diliyorum bu yolda Allah hepinizi mutlu etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…