Tüp Bebek Merkezleri Fulya (Bahçeci) Tüp Bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

arkadaşlar fulya bahçeci kliniği ile umut tüp bebek arasında fiyat farkı varmı? varsa bu fark nerden kaynaklanıyor.bakıyorumda umut tüp bebekden daha fazla bahsediliyor, fulyadan pek bahseden yok.ben bu sayfayı çok aradım tesadüfen buldum.fulyanın, umuttan daha geri planda kalması gibi bişey hissettiriyor insana.içinizde ikisinide test eden varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Zusacım ben umuta gitmedim ama sana Fulya'dan bahsedebilirim. Bir kere klinik gerçekten çok büyük ve daha girişten başlayarak elemanları çok ilgili. Klinikte çalışan herkes birşey sorduğunuzda yardımcı oluyor..Bunun dışında bir sürü çok iyi doktor var Mustafa Bahçeci başta olmak üzere Halit Fırat ERden ,Güvenç Karlıkaya ve hamile kaldığım için yeni doktorum Bora Cengiz gibi başarılı isimler var. Bende daha önce dışarda denedim ama Bahçeci gerçekten dışarıdaki birçok yerden daha temiz ve düzenli çalışıyor. Bana her süreçte ne yapacağımı açıkladıklar..Gerçi açıklamasalar da artık bizler biliyoruz o kadar tedaviden sonra..

Eğer klinik değiştireceksen bence isabetli bir seçim olur Bahçeci...

yorumun için teşekkür ederim denniiz.İnşallah 3. denememi bahçecide yaptıracam ama hiç çocuğum olmayacakmış gibi korku ve endişe duyuyorum.(eminimki sizlerde yaşamışsınızdır) şubat ayı hem hemen gelsin istiyorum biran önce hamile kalmak istiyorum hemde gelmesin istiyorum tekrar negatif görürsem diye.Ben 29 yaşındayım sorunumuzda eşimin yeterli sperme sahip olamaması, ilk tüp bebek için gittiğimizde doktor bizden çok emindi ve en sağlıklı çiftlerimizdensiniz dedi.çok umutlandık ama ilki tutmadı kısmet değilmiş dedik, 2. de denerken 2 tane embriyo transfer ettiler ve yine çok emin konuştular bizde yine umutlandık çok fazla ve onuda negatif görünce anladım ki aslıda en sağlıklı çift diye bişey yok,bu biraz şans ama en çokda allahın izniyle olacak bişeymiş.Allah 2012 de hepimizin kucağını doldursun.amin

Benim eşimde de aynı sorun var o nedenle seni anlayabiliyorum..Bende en son rahim filmi çektirdim yarın doktora göstereceğiz ama galiba bir sorun var çünkü raporda bir sürü şey yazıyor.... Çok korkuyorum..Allah hepimize yardımcı olsun..

keddi ne yaptın rahim filmnde umarın sorun çıkmamıştır.Bende doktor istemeden rahim filmi çektirip mi gitsem diye düşünüyorum.rahim filmi heryerde aynı mı çekiliyor yani aynı yöntemlemi çekiliyor?bide sen nerde kaç liraya çektirdin.

Kızlaaarrr!!!! Bugün test yaptırdım 438.20 çıktı!!!
Ben de hamilelerin arasına katıldım... Çok mutluyuz eşimle beraber haberi alınca ağladık...8 Aralık'ta transferim olmuştu. Ama girip yazamadım buraya...
Allah isteyen herkese nasip etsin, hepinize dua ediyorum.

İki gün sonra testi tekrarlamamızı istedi doktor. İnşallah onda da her şey normal gider. Dua edin...

Son düzenleme:

Çok sevindim canım senin adına yüce allah hepimize nasip eder inş.Hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız inş.

Ben dün gittim Mustafa Bey'e ama yazamadım buraya maalesef hidrosalpnks varmış ve bu bebeğin tutunmasını engellermiş.Bu nedenle maalesef ameliyat olmam gerekecek göbekten üç delikle yapacaklarını söyledi Mustafa Bey..Korkuyorum ama Mustafa Bahçeciye çok güveniyorum o nedenle içim biraz daha rahat.Ameliyatla ilgili bütün detayları anlattı..Sabah operasyonu yapacak akşama kontrol edecek..Haftaya Salı gunu operasyonum var sizlerin gücünü yanımda hissetmek istiyorum.

Bu arada diğer hamile arkadaşlar nasıl geçiyor hamileliğiniz? Birde daha önce kaç denemeniz olmuştu??Kaçıncı denemede tuttu bunları da yazar mısınız..

Çok teşekkür ederim keddi

Hiç merak etme emin ellerdesin. Benim doktorum Güvenç Bey ama Bahçeci'deki tüm doktorların ve çalışanların iyi olduğuna eminim.

Allahim ne güzel bi haber, tebrikler.. Darisi basımiza

Kizlar benimde dün yumurtalarim toplandi, 30 tane duyunca şok oldum, 28 tanesi olgunmuş. Cok sayida yumurta toplandigi için dün çok zor ve agrili bi gün gecirdim, şu andada ohss olmaktan korkuyorum. Cuma günü kontrolum olucak ve o gün karar verilecek transferin olup olmayacagina, hepiniz için dua ediyorum, sizde benim için edin, hamile haberlerini okudukca inancim kat ve kat artiyor 

Canım kutluyorum seni,aramıza hoşgeldin :))

Angie canım hayırlısı olsun,bence hiçbişi olmaz korkma gerçekten emin ellerdesin.. Geçmiş olsun canım

Angie canım hayırlısı olsun,bence hiçbişi olmaz korkma gerçekten emin ellerdesin.. Geçmiş olsun canım

Denizcim sagolasin, Öyle çok agrim vardiki ama sanki bugün daha iyiyim yarin karar verilecek transferin olup olmayacagina,.. Bende diyorumki neden daha once iyice arastirip buraya gelmemisim,yeditepede ziyan ettiler beni. Belki burdada pozitif sonuc alamicam ama biliyorumki hersey olmasi gerektigi gibi icimde bi ukte kalmiyor,ekip gercekten cok iyi

denniiz'cim çok sağol canım, iki gün sonraki bhcg 774 çıktı . tam iki katı değil senin kaç çıkmıştı?

Angie çok teşekkür ettim. İnşallah sen de iyi sonuç alacaksın. Pozitif düşün..

Aynen dusundugum gibi tedavim iptal edildi.zaten bu agrilarla nasil olacak diye dusunuyodum.Şu an çok agrim var ve dunden beri mide bulantisi yasiyorum hiç bi sey yiyemiyorum, canim su bile icmek istemiyor. Ne çok aci ne çok emek, kendimi çok yorgun hissediyorum

canım ben kliniğe gidip gelirken tedavim için, orada bir bayanla tanışmıştım 31 tane yumurta toplanmıştı ondan oda senin dediğin gibi şikayetleri olmuştu 2 kere karşılaştık o bayanla 2. karşılaştığımızda şikayetleri bitmişti. Bol bol su içmiş ve yumurta ve ton balığı filan yiyin demişler ona ..Sana ne dediler??

Yesilgemi benimde 2'ye katlamamıştı ama su anda hic bir sıkıntımız yok gayet iyiyiz bebişimle
Korkma bence,zaten ilk ultrasondan sonra için rahatlar :))

Aynen denizz banada öyle söylediler, haslanmis yumurta, köfte, ton baligi, bol su ve bol protein düne kadar hepsini yaptim. Ama mide bulantisi basladi ve bi sey yiyemez oldum bugün tartildim kiloda almisim.Dunde kontrolum vardi oraya gitmek ve geri donmek bile beni cok yordu. Mustafa bey 2 ay sonra transfer dedi, allah korusun böyle hamile kalirsan allah korusun diyorum dedi şişersin ve banada zehir olur sanada dedi. Dondurucaz dedi. Yalniz embriyolarin durumu cok iyi hala 28 tane embriyo var ve mucize dedi. Bu agrilar ne zmn gecicek acaba.bu arada dondurulmus olmasi sansimi etkilermi sence

Sağol denniiz'cim inşallah ben de bebişimin kesesini görürüm, kalp atışını duyarım
Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Canım umarım agrıların geçmiştir. Dondurulmuşlar konusunda hiç endişen olmasın...Benimkiler de dondurulmuştu ve sonradan transfer yapmıştık ve tuttu şu anda hamileyim :)
Bence sen sadece iyileşmeye bak gerisini bahçeci halleder DD

Canim Karnimdan su aldilar nefes alamiyordum simdi agrilarim gecti sükür 2 ay beklicem sadece önümde zaman var artik. İnsallah senin gibi pozitif sonucu gormek nasip olur denizz

Kızlar bakıyorum bana katılan bır suru hamıle arkadas olmus..Cok sevındım sızler adına da

Benımde bugun Aytun hanımda kontrolum vardı eglencelı bır kontrol daha gecırdık,bebegım hareketlerını ekrandan gormek cok guzeldı. Kontrollerıme gıttıkce sızlerı haberdar edecegım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…