Tüp Bebek Merkezleri Fulya (Bahçeci) Tüp Bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

lütfen deneyimi olan bana yardımcı olsun. 3 yıllık evliyim ve bana normal yollarla hamile kalamayacağımı tüp bebek yapmam gerektiği söylendi. medicana da. çok araştırma yaptım ve forumları okuyarak ve tavsiye üzerine bahçeci fulya da karar kıldım. öünümüzdeki hafta salı günü mustafa beyden randevu aldım eşimle gidicem. açıkçası öyle çok geliri olan bi ailem yok belkide 1 kez yaptırabileceğim. bu hastane ile ilgili olumlu yada olumsuz yorumlarınız bekliyorum. benim için çok önemli görüşleriniz.

merhaba ben yeni üye oldum ve bende laparoskopi olacağım,bende acıbadem fulyada olacağım ama halit bey yapacak ameliyatımı.
yazını şimdi okudum ve zor bir ameliyatmı sormak isiyorum.Eğer müsait olursan bana ayrıntılı anlatırsan ameliyatını memnun olurum.
sanırım halit beye ameliyat olan kimse yok burada.ben çooook korkuyorum bu ameliyattan ve rahatlamaya ihtiyacım var,yardımcı olursanız memnun olurum.Benimde sol tüpüm alınacak ve sanırım endometrious ta var bende.offf offf sürekli erteliyorum ameliyatımı ama hamilede kalamıyorum
bu arada buradaki herkes ile tanıştığıma memnu oldum şimdiden.

Merhaba arkadaslar,bende bahçeci fulya'da tedavi oluyorum. Sorunum rezervlerimin azlığı.3 tane dondurulmus embriyom var ve Nisan ayında transferim yapılacak. Doktorum Aytun Aktan. Espirili, sorumluluk sahibi birisi.mail ve mesaj ile sorduğum sorulara hemen dönüş yapıyor. mustafa beyin bulunmadığı zamanlarda onun hastalarını takïp ediyor. bu bir ekip calışması ve Bahçeci kliniğinden memnunum. Burada tedaviye başlamadan önce memorial ve Brüksel tüp bebek merkezlerinde muayene olmuştum. Memorial ve Bahçeci arasında karar vermekte baştan çok zorlandım.Çevremden duyduğum tavsiyeler ve aldığım pozitif enerji sonucunda Bahçeciye karar verdim. Umarım mutlu sona ulaşanlardan oluruz.....

merhaba bende bahçecide tedaviye başladım.benimde rezerv azlığı var fsh yüksek çıkıyor. ne gibi bir tedavi uygulandı.merak ediyorum. beni rezerv azlığından ve yumurta kalitesizliğinden dolayı murat berksoy.a yönlendirdiler bir süredir orda tedavi görüyorum. hangi ilaçları kullandırdı çok merak ediyorum.

Tedaviden 2 ay önce omega 3 balık yağı, dhea ve folic asit iceren vitamin ilaçları kullandım.Murat bey ile görüşmem olmadı.muayene oldun mu? antral folikül sayın nasıl?

yeni başlayan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.. Ben bu klinikte gebe kaldım ve hala buradan çok memnunum. Hepinizin gebe kalması için dualar ediyorum..

Tedaviden 2 ay önce omega 3 balık yağı, dhea ve folic asit iceren vitamin ilaçları kullandım.Murat bey ile görüşmem olmadı.muayene oldun mu? antral folikül sayın nasıl?

hayır maalesef diyetimin bitmesini bekliyorum daha önümüzdeki hafta diyet bitiyor.ondan sonra tekrar bir yol belirlencek.ama erbil bey bana haziran gibi anca tüp bebeğe başlarız demişti. ancak beklemek çok sıkıcı geliyor artık bir an önce tedaviye başlayıp sonucumu almak istiyorum. canım ilaçlarla da aynı bir sürü ilaç kullansamda benim 3 yada 4 tane yumurta anca oluşuyor. ama kaliteli olsun da ben yumurta sayısına pek takılmıyorum.çünkü daha önceki denemelerim yumurta kalitesizliğinden hep yarım kaldı.döllenme oluşmadı transfer işlemine geçemedim

merhaba msj ı yazalı bıraz zaman geçmiş amaa okuyunca cvp yazmak istedım bende halıt beyın hastasıyım 2 tüp bebek denemem var biri taze diğeri donmuş tedavı. iki tedavımde olumsuz oldu 2. kere hıst oldum halıt beyden olumsuz olmasına rağmen memnun kaldım büyük ihtimalle yine orda tedavıye başlayacağım
arkadaşımda halit beyde laparoskopı oldu ve çok memnun kaldı ağrızı fılan olmamılş opersyondan 1 2 ay sonsa donmuş tedavıye başladı ve şuna hamlıle ama tüp bebek tedavısı başka merkzde oldu donmuş olduğu için bahçeci fulyaya taşıyamadı embriyolar taşınsaydı halıt bey yapacaktı transferını çok memnun kaldı arkadaşımda yazmak istedım inş senınde önmelı bışeyın yoktr allah hepmızın yüzümü güldürsün

merhaba wish, ben de halit beyde lap. ve hist. oldum. rahimde perde vardı o alındı, sen neden 2 kez hist. oldun?

canım benım 1. tüp tutmadıktan sonra herşey çok güzldı nedn tutmadı araşıralım dedı ve rahımın iç tabakasını kalın bır şekılde polıp kaplamış herkeız işlem çok kolay olurken benım çok kanamalı geçtı1 hatfa kendıme gelemdım kanama yuzunden opersyona son verıldı yazıyo sanırım hepsı temızlenmemıştı 1 ay sonra dondurulmuş tedavıme başlanacakken yıne rahımde polıplr gözüküyor dendı 2.kere hıst oldum ve sonuç patalojıye gonderıldı ama çok şükür sonuç temız dendi 2.ye donmuş tedavım uygulandı oda tutmadı şimdi gebetık tahlılerım var hala yaptıramadım sen ne aşamadasın halıt beyden memnun kaldınmı

canım ben daha tüp bebek yaptırmadım,benim rahim filminde rahimde perde olduğu ortaya çıkmıştı,bu gebeliğe engel olmaz ama düşüğe sebep olabilir, önce rahmi düzeltmek gerekli dedi halit bey, lap. ve hist yapalım, ondan sonra duruma göre tüp bebeğe karar verilir dedi. tüplerde ve yumurtalıklarda çok şükür bir sorun çıkmadı, ama rahim içinde yoğun enfeksiyon varmış meğer. bir sürü ilaç kullandık, 5-6 ay bekleyin, kendiliğinden olmazsa gelin demişti en son. şuan bekleme dönemindeyiz. ama gidişat bu yaz tüp yaptırcaz gibi duruyor...bu arada prolaktin sorunum vardı benim. yükselmiş yine, ilaca başladım tekrar.

halit beyden memnun muyum?.... bir çok doktor dolaştım şimdiye kadar, halit bey daha bilgili ve tecrübeli önceki gittiklerimden, ama ne zamanki bebeğimi kucağıma alırım, işte o zaman "çok çok memnunum" diyebilirim sanırım.

Son düzenleme:
kızlar ben bu ayda olamadım laparoskopi,yani yine kaçtım napıcam bilmiyorum.bir kaç defa daha aşılama denicem sonra bir kez tüp bebek ve olmazsa lap. olayım diyorum.Yani kaçabildiğim kadar kaçıyorum.Aslında korkmasamda oluversem ama yok bitürlü o cesareti bulamıyorum kendimde sanki uyucam ve uyanmayacağım ameliyattan.Lparoskopi olanlar bana dontor isimlerini verirseniz çok sevinirim.Aslında Halit beyin hastasıyım ve kendisi için iyi şeyler hissediyorum v memnunum ama sizleride ameliyat eden doktorlar veyahut halit beye ameliyat olanlar yazarsa sevinirim.Birde hidrosalpenksi olupta lap. olmadan hamile kalan varmı aranızda?
şimdiden teşekkürler,öpüyorum hepinizi :)

KUZUU bende haziran yada temmuzda tüp bebek için orada olucam Murat berksoy la tedaviye ne zaman başladın.yumurtaların kalitesiz olduğu dönemlerde diyet uygulanmadı dimi?diyet sonrası yumurta kalitenden yada sayından haberdar olmak isitiyorum ben 1 haftadır diyetteyim bana özelden ulaşabilirsin dilersen konuşuruz.. AEO RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN

merhametli merhaba canım,
özelden yazamıyorum mesaj sayım yetmiyor. ben 5 mart.tan beri diyetteyim 6 kilo verdim.aslında çok kilolu biri değilim ama yumurta kalitesi için beslenme şekli çok önemliymiş ve göbekteki yağ oranı. bende o yüzden dikkat ediyorum artık. Hayvansal gıdalardan kesinlikle uzak durmamı istiyor.Hala diyete devam ediyorum ne zaman bitti diyecek bilmiyorum.daha önceki tüp bebek denemelerimde hiç diyet yapmadım önemli olduğunuda düşünmemiştim.ama şimdi biraz daha farklı yaklaşıyorum. Erbil bey haziran gibi tedaviye başlayacağımızı söylemişti.Fakat önce murat bey.in beni hazır hissetmesi gerekiyormuş.artık hayırlısı diyorum. beklicez mecburen......

Merhabalar kuzu , bende 14 nisanda diyete başladım 63 kiloyla başladım boyum 170 kilom çok değil ama senin dediğin gibi sadece yağ yakabilmek adına diyetteyim ..9 günde göbeğim eridi bile:))etrafımdakiler kilo verdin diyr hayatım boyunca 58 geçmemiştim son 2 yıldır 68 e kadar çıkmıştım ..açıkçası diyet işe yaradıkça ben mest:))ilk günler çok mutsuz ve gergindim ama alıştım..bende senin gibi hayvansal gıdalardan uzağım dilerim işe yarar SABIRLA 4 haftanın geçmesini bekliyorum çünkü tahlillerimin tekrarında ki sonuçları merak ediyorumgüzel haberler umuyorum..DİLEYEN HERKESE RABBİM YARDIM ETSİN İNŞALLAH.HAYIRLISI OLSUN HAYIRSIZI UZAK DURSUN CANIM

merhaba,Halit bey nerede yaptı lap.? bende olacağım,yani inşallah.Korkudan kaçıyorum kaçabildiğim kadar
hangi hastanede yaptı? birde bana ameliyatını aşama aşama anlatırmısın,çok merak ediyorum.Herkes kolay diyor ama ne bileyim ben çok büyütüyorum gözümde.Narkoz verecekler,karnımdan girecekler falan ... :)

teşekkürler.

merhaba canım. bahçecinin "umut tüp bebek merkezinde" oldum. öncelikle tam anestezili bir ameliyat olduğu için normal ameliyat hazırlıkları yapılıyor. yani ameliyat elbisesi falan giydim. ameliyat masasına yattıktan sonra ilaç verip uyutuyorlar. sonrasını hatırlamıyosun zaten. uyandığımda normal odaya almışlardı beni. bu yüzden ameliyat anına dair hiç bişey hatırlamıyorum.göbekte ve sol kasıkta dikiş vardı. dikişlerde ağrı, acı olmadı.

zor bişey değil hakikaten. zaten hatırlamıyosun. normal jinekolojik muayene stres ve sıkıntısını aşıp muayene olabiliyorsan, lap. da olursun kolaylıkla.

abdestli olarak girdim ameliyata, uyuyana kadar da ayetel kürsi ve bildiğim diğer dualardan okudum, Rabbim kolaylık ve şifa ver, hayırlı sonuç nasib et diye dua ettim.

sen de korkma, Allah'a sığın, yardım iste, inşallah hakkında hayırlısı olur. eğer olursan sonucunu mesaj at, merak ederim.

şimdiden geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…