Tüp Bebek Merkezleri Fulya (Bahçeci) Tüp Bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Merhaba Arkadaşlar,

Ben de Fulya Bahçeci de tedaviye başlayacağım. Bana Dr. Erbil YAĞMUR bey tavsiye edildi. Ben bu forumda bu doktorla ilgili pek birşey göremedim.

Aranızda Dr.Erbil Bey'in hastası varsa kendisi ile ilgili olumlu ya da olumsuz bilgi verirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler

bu klınık kadar ıyı araştırma yapıp hazırlıyan yer yoktur burdakı deneyımleri okumak insana umut verıyor benım cd56 16 sorun olurmu

Merhabalar, yaklaşık 15 gündür bahçeciye gidiyorum. Doktorum Erbil bey hemşiresi hicran hn. ikisindende çok memnunum. 16 mayısta aşılamam yapılacak.
bence doğru referans almışsın. ilgi ve alakalarından çok hoşnutum. umarım herşey yolunda gider.
sevgiler...

merhaba bende onun hastasıyım ama öncelikle murat berksoyla diyet programına başladım kolaylıklar diliyorum ..

Mrb ben de bahçeci fulyada tedavi oldum doktorum Güvenç Karlıkaya şimdi de gebelik takibimi yapıyor kendisinden çok memnunum sadece ben değil eşim de aynı şekilde biliyorsunuz bu süreçte eşler de yanımızda oluyor ve doktorumuzun yaklaşımı eşimin de hoşuna gitti Güvenç Beyi şiddetle tavsiye ederim Herkesin mutlu sona ulaşması dileğimle...

merhaba arkadaslar bende yarın guvenc beyle 2. tup bebek tedavıme baslıyorum hayırlısıyla :) ınsallah allah hepımızın gonlune gore verır...

merhaba bende onun hastasıyım ama öncelikle murat berksoyla diyet programına başladım kolaylıklar diliyorum ..

merhaba bende muat berksoyla dıyete başladım ama zor oluyor 3 ay falan oldu benım ışleme kadar devam dıyor bana
sen ne zamana kadar yaptın diyeti

merhaba bende muat berksoyla dıyete başladım ama zor oluyor 3 ay falan oldu benım ışleme kadar devam dıyor bana
sen ne zamana kadar yaptın diyeti

cnm ben 14 nisanda diyete başladım..Erbil bey temmuz ayında tüp için çağırdı ama bayram sonrasına erteledik..hayırlısı neyse o olsun İNŞALLAH sanada kolaylıklar diliyorum..belki orada karşılaşırız..:) kib

Merhaba arkadaslar bende bahceci de tedavi ye basliycam insallah doktorum Halit bey deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim.... Sorunum amh dusuk (0.68) ve yumurtalar kalitesiz

Canım ben de Erbil Beyin hastasıyım..
Dua edin lütfen c.tesi/pazar veya p.tesi günü dondurulmuşlarla transferim olacak,tabii benim duam 5.güne gitmesi ve p.tesi transferim olması ve de tabii ki pozitifi görmem canlarım....

Halit beyin hastalari deneyimlerinizi paylasirmisiniz. Probleminiz neydi ve nasil bir tedavi uygulandi. Bende eylul gibi basliycam insallah. Ne olur cevap yazin. Iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…