Merhaba Arkadaşlar,
Ben de Fulya Bahçeci de tedaviye başlayacağım. Bana Dr. Erbil YAĞMUR bey tavsiye edildi. Ben bu forumda bu doktorla ilgili pek birşey göremedim.
Aranızda Dr.Erbil Bey'in hastası varsa kendisi ile ilgili olumlu ya da olumsuz bilgi verirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar,
ben de fulya bahçeci de tedaviye başlayacağım. Bana dr. Erbil yağmur bey tavsiye edildi. Ben bu forumda bu doktorla ilgili pek birşey göremedim.
Aranızda dr.erbil bey'in hastası varsa kendisi ile ilgili olumlu ya da olumsuz bilgi verirseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler
ilaçları merkezden almak daha mı hesaplı?bilgisi olan var mı???:18:
merhaba bende onun hastasıyım ama öncelikle murat berksoyla diyet programına başladım kolaylıklar diliyorum ..
ilaçları merkezden almak daha mı hesaplı?bilgisi olan var mı???:18:
merhaba bende muat berksoyla dıyete başladım ama zor oluyor 3 ay falan oldu benım ışleme kadar devam dıyor bana
sen ne zamana kadar yaptın diyeti
mübessil yada eczane deposu bulmaya çalış ucuz oluyor
cnm ben 14 nisanda diyete başladım..Erbil bey temmuz ayında tüp için çağırdı ama bayram sonrasına erteledik..hayırlısı neyse o olsun İNŞALLAH sanada kolaylıklar diliyorum..belki orada karşılaşırız..:) kib
canım ben de erbil beyin hastasıyım..
Dua edin lütfen c.tesi/pazar veya p.tesi günü dondurulmuşlarla transferim olacak,tabii benim duam 5.güne gitmesi ve p.tesi transferim olması ve de tabii ki pozitifi görmem canlarım....
Merhaba arkadaslar bende bahceci de tedavi ye basliycam insallah doktorum Halit bey deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim.... Sorunum amh dusuk (0.68) ve yumurtalar kalitesiz[/QUOTE
BENİMDE DÜŞÜK
Merhaba arkadaslar bende bahceci de tedavi ye basliycam insallah doktorum Halit bey deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim.... Sorunum amh dusuk (0.68) ve yumurtalar kalitesiz[/QUOTE
BENİMDE DÜŞÜK
Peki canim sende son durum ne bir de senin doktorun kim?
Peki canim sende son durum ne bir de senin doktorun kim?
cnm son durum o.18 olan amh 0.88 oldu fsh 25 lerde doktorum erbil yağmur...kısmetse eylülde oradayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?