Tüp Bebek Merkezleri Fulya (Bahçeci) Tüp Bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Tşk ederim...
Arkadaşlar şöle sölüyeyim benim hamilelik öyküm baya bi karışık...
Ben 32 yaşındayım ilk evliliğimden 15 ve 13 yaşlarında 2 tane oğlum var ilki normal doğumla pramatüre oldu 2. oğlum 35 haftalık plesenta previye oldu sezeryanla şimdi bu 2. evliliğim önceden bebek istemediğimiz için ve bağzı durumlardan dolayı 2 kez kendi isteğimle kürtaj oldum (( biliyorum şu anda çok kzııyosunuz ama bende çok pişmanım öle gerekiyodu sonra çocuk istemeye başladık temmuz 2010 da 5.kez hamile kaldım kimyasal gebelik olmuş ilk kez ozaman öğrendim kimyasal gebeliği çok üzüldük 2 ay sonra tekrar hamile kaldım bu sefer normal bi hamilelikti ama çok şey yaşadım bebek eski sezeryan dikişimin üzerine yerleşmiş yani olmamsı gereken bir yere 6. haftamda kanamalarım başladı bebeğin kesesinin üzerinde hematom denilen yani içi kan dolu bir kese oluşmuş rahimde çok küçük bir kanama olmuş ve bu kesenin içine birikiiyodu ve git gide büyüdü bebeğin gelişimi gayet sağlıklıydı takiii bi gün sabah kalktığımda bir bardak dolusu kanama oluncaya kadar gerçi çok sıkıntılı geçiriyodum ama bi ümit işte her günüm hastanede geçiyodu o dr senin bu dr benim kanamalarım hep oluyodu ama o gün çok aşırı olmuştu dr. gittiğimde bebeğin kalbi 150 atıyoken 80 düşmüştü tabii ben kalbi durmadan aldırma taraftarı olmadım ve bir hafta müddet istedim o bir hafta hayatımın en zor günleriydi diyebilirim sonra dr gittik ve kalbi durmuştu ama bebek istenilmeyen yerde olduğu için ameliyathanede kürtaj oldum normal kürtaj değildi hayati tehlike taşıyomuş 1 saat sürmüş bebek 10 haftalıktı neyse allahıma şükür kurtuldum dr. bebeğin kesesini kürtajda kazımadığını yani almadığını söledi rahime zarar vermemek içinmiş kendiliğinden küçüklür dedi ben 15 gün sonra adet gördüm ve anlamadan tekrar hamile kalmışım tekrar kimyasal gebelik dendi embiriyo eski bebeğin olduğu yere yerleşmek istemiş tutunamamış neyse dedik ama kötü günler yine yakamı bırakmadı 2 ay her gün hiç bitmeyen bir kanama oldu sölemesi ayıp ilişkide çok ağrılı oluyodu ve bir gün saat gece 2 de acillik oldum aşırı kanamadan dolayı nöbetci dr. kendi dr. la paslaştı sabah tekrar gittim 5 tane dr başıma toplanmıştı biri acıbadem tüp bebek uzmanı kendisi prof. 2 tane normal jinekolog birisi kendi dr. diğeri kimdi bilmiyorum ve başımda ne olduğunu anlamadıkları birşey vardı rahmimde bana durumu anlattılar hemen laparaskopi ameliyatı dendi girdim ameliyata en fazla 45 dk sürücek ama hayati tehliken var ya rahmi alabilriz ya iç organların kanamadan gidebilir dendi o stres ve korkuyla girdim ameliyata ameliyat 5.30 saat sürmüş 45. dak denilmişti en fazla eşim deliye dönmüş dışarda tabii çıkan yok bişey sölüyen yok neyse onuda atlattım çok şükür ameliyat uzun sürmüş çünki rahim ağzı duvarımın yapısı bozulmuş rahimle neredeyse aynı boya belmiş sol tarafımda bebeğin eski yerinde damarsallaşmış 4X4 cm bir kitle oluşmuş
bunları düzeltmişler tabii histereskopide olmuş çok zorlu günler geçirdim ameliyattan sonra kan değerlerim hemoglamlarım yerle bir toparlanamadım aylarca ilaçlar tedaviler çok kan kaybetmişim ve ciddi bi operasyon geçirmişim pisikolojim yerle bir neyse atlattım ama bu seferde hamile kalmaktan korkmaya başladım ya yine aynı şeyleri yaşarsam falan die bu seferde hamile kalmadım
koryotip testinden tutun segmen analizine kadar ne var ne yok bütün testleri yaptırdık hatta her ay adetin 21. günü LH testi yaptırdım yumurtlayıp yumurtlamadığımla ilgili hsg filmi vs herşey çok çok iii ama olmuyo bi türlü en son dedim tüp bebek istiyorum eşim araştırmış benim düşükle ilgili uzman aynı zamanda Bora Cengizi bulmuş internetten tüp bebek uzmanı çok ii biri gittik sana tüp bebek yapmam dedi bu kadar doğurgansın testler normal sen kendin hamile kalabilirsin dedi neyse onuda dinledim 2 ay daha sabrettim olmadı yine gittim tekrar olmuyo beni artık yıpratmayın ben çok kötüyüm yıprandım normal yollar istemiyorum tüp bebek istiyorum die 4 ayda zor ikna ettim eşimi ve dr. ne hayet bu ay başlıyabildik işte
Yarın yani ayın 2 si oluyo 6. günüm puregon iğne oluyorum kontrolüm var bakalım ne olucak hamile kalmış veya tedavi gören arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz paylaşımlarınızı bekliyorum
Herkese öncelikle hayırlı evlatlar versin rabbim....

canım cok yorulmusun evet ama ben en sonunda basaracagına ınanıyorum...

Bunun dısında ben bu klınıkte gebe kaldım ve klınık hakkında sana dıyebılecegım cok temız ve duzenlı calısıyorlar.Ve en onemlısı cok ılgılenıyorlar ben herseyımı doktoruma sorabılıyorum.Gebe kaldıktan sonra ılk ultrasonuma gıttım sımdı bayramdan sonra bır daha gıdecegım bırsey daha olcucez dedı ama unuttum :)Acemıyım...Yanı herseye cok dıkkat edıyorlar ve ben guvenıyorum.

Kızlarrr hepinizin bayranı şimdiden kutlu olsun.Umarım hepimiz bundan sonra bebekli bayramlar geçiririz.

Ben haftaya perşembe dondurulmuş transferi için kontrole gidicem Mustafa Bahçeci'ye.Tekrardan heycan kapladı bu sefer inşallah transferimi yapacagız..

Arkadaşlar dün transferim oldu çok şükür sorunsuz geçti.yalnız arife günü diye yollar çok kalabaydı yol baya sarstı inşallah olumsuz birşey olmamıştır ,bana 2 gün istirahat sonra günlük hayatına dönebilirsin dediler 17 kasım test günüm nasıl zaman geçecek bilmiyorum,bu dönemde tavsiye edebileceğiniz birşeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim ufak tefek işlerimi yapıyorum ama zararı olur diyede korkuyorumben tedavi sürecinden korkuyordum başlamadan asıl bekleme dönemi zormuş Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.hayırlı bayramlar hepinize

Bence onların dedıklerı gıbı bır ıkı gun dınlen sonra normal hayatına devam et yoksa dusunmeden duramıyorsun hep ne olacak dıyorsun..Yanı kafanı bu ısten uzak tutacak herseyı yap..Ve katılıyorum en zoru beklemek bencede ama napalım sonunda umarım bıze mutlu haberı verırsın..Hayırlısı olsun canım..

Arkadaşlar dün yani bayramın 1. günü son kontrol vardı çok şükür herşey yolunda az önce çatlatma iğnemi yaptım kısmetse çarşamba opu var sanırım haftasonuda transfer olucak kızlar sizin tedavinin kaçıncı gününde opu olmuştu ???

İnşlh bebişin sana sıkı sıkı tutunur cnm sıra geldi beklemeye :) ama oda hayırlısıyla geçicek müjdeli haberini dört gözle bekliyoruz....

canım benım 22sinde toplandı 27sinde transferim oldu.Zaten neredeyse hergün arayıp soyluyorlar nasıl gıttıgını hemsıre hanımlar..
Kac yumurta cıktı nasıl gectı haber verırsın heyecanla senı takıp edıyoruz... Hayırlısı olsun..

ayy buradasın ne hayet ve karşılaştıkkkk yupiii :)
bu gün aradılar akşam üzeri tatlı bi heycan sardı bizi :)) benim şu anda 10 yumurta görünüyo ama sanırım 7 tanesi toplancak 7 tanesi aynı boydalar falan denildi ya ben sana msn adresimi yazmıştım özel msj la baktınmı ??

canım gordum ama msnem yok bırde ozelden cevap veremıyormusum yeterlı sayıda yazım yokmus gıbı bırsey dıyor ama herseyı bana burdan sorabılırsın bakabıldıgım zamanlarda bakıp cevap verıyorum...Masallah ınsallah hepsı toplanır ve guzel gelısırler senın ıcın dua edıyorum

anladım cnm çok sağol ya anesteziden sonra ağrı oluyomu ilaç falan veriyolarmı bide senin kaç yumurta toplanmıştı ve kaçı döllenmişti bide duyduğuma göre 5. gün embrosu daha sağlıklı tutunuyomuş diolar 3. gün koyuluyomuş genelde ve baktım seninkide 5. gün embrosu bana dr.da 3. gün embrosu koyulur demişti sana bişey söledilermi ?

agrım olmadı benım ama hanı o bıraz da kısıden kısıye degısır.Ilacları zaten hemsıre hanımlar anlatıyorlar hıc korkma.benim 8 tane toplandı 7 sı guzel dedıler,5.gun 2 tane transfer oldu.Ama 3 gun transfer olup gebe olan arkadaslarım var ama gunu doktorun bebeklerın gıdısatına gore kendı karar verıyor.Hanı bılgılendırıyorlar dedım ya o zaman hazır olunca cagırıyorlar.Baska sorusu olan varsa cevaplayabılırım bıldıgım kadarıyla :)

benimde hiç ağrım olmadı ama yumurta sayım fazla olduğu için toplama işleminden sonra oldu dayanılmayacak ağrılar değil korkma herşey yolunda olur inşllh seninde hayırlı haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…