ne guzel haberler verıyorsun :))
Nasıl buldun Bora bey'i ??Umdugun gıbı mı tedavın ne zaman baslıyor??[/QUO
Cnm ben cuma günü başladım tedavime test yapıldı ve günde 150 lik puregon iğne vurmaya başladım çarşamba kontrol var ortalama hesap yaptık bayramın 1. günü toplama bayram sonuda transfer denildi ama kısmet inşlh herşey ii gidicek çok umutluyum dr. dan menunum Bora Bey ii bir dr.öle heycanlıyımki sen hangi ilaçlarla başladın ve neler yaptın ne olur bana aşama aşama anlatırmısın ????
Hadi senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah brnyns :)
Ne testi yaptılar acaba iğneden önce?
Hadi senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah brnyns :)
Ne testi yaptılar acaba iğneden önce?
inşlhhh arkadaşım inşlhhhh yarın benimde kontrol var puregon 6. sını yapcam dr. sölemesine göre bayramın 1. günü toplama yapılır dedi hayırlısı bakalım sizler hangi aşamalardasınız ??? ben fazla kafama takmamaya gayret ediyorum evet hiç aklımdan çıkmıyo ama zorluyorum kendimi bundan önce her ay hamile kladımmı acaba gözgüslerim ondanmı hassas bilmem ne kendimi dinlerdim hep hüsran bu sefer tedavim için böle yapmak istemiyorum gerçi yarıya yaklaştım daha var ama öffff gerçekten maddi manevi çok zormuş
inşlhhh arkadaşım inşlhhhh yarın benimde kontrol var puregon 6. sını yapcam dr. sölemesine göre bayramın 1. günü toplama yapılır dedi hayırlısı bakalım sizler hangi aşamalardasınız ??? ben fazla kafama takmamaya gayret ediyorum evet hiç aklımdan çıkmıyo ama zorluyorum kendimi bundan önce her ay hamile kladımmı acaba gözgüslerim ondanmı hassas bilmem ne kendimi dinlerdim hep hüsran bu sefer tedavim için böle yapmak istemiyorum gerçi yarıya yaklaştım daha var ama öffff gerçekten maddi manevi çok zormuş
Canım hoageldin aramıza,hayırlı olsun sana da
Benim doktorum Mustafa Bahçeci, benimde yumurtalarım toplandı ve bebişlerimi dondurdukŞimdi dondurulmuş transfer programını uyguluyorum ve kontrole gideceğim ona göre karar verilecek
aysen sende hosgeldin aramıza senin ne zaman yapılıyor transfer ?
Arkadaşlar dün transferim oldu çok şükür sorunsuz geçti.yalnız arife günü diye yollar çok kalabaydı yol baya sarstı inşallah olumsuz birşey olmamıştır ,bana 2 gün istirahat sonra günlük hayatına dönebilirsin dediler 17 kasım test günüm nasıl zaman geçecek bilmiyorum,bu dönemde tavsiye edebileceğiniz birşeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim ufak tefek işlerimi yapıyorum ama zararı olur diyede korkuyorumben tedavi sürecinden korkuyordum başlamadan asıl bekleme dönemi zormuş Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.hayırlı bayramlar hepinize
Bence onların dedıklerı gıbı bır ıkı gun dınlen sonra normal hayatına devam et yoksa dusunmeden duramıyorsun hep ne olacak dıyorsun..Yanı kafanı bu ısten uzak tutacak herseyı yap..Ve katılıyorum en zoru beklemek bencede ama napalım sonunda umarım bıze mutlu haberı verırsın..Hayırlısı olsun canım..[/QUOT
amin cnm cümlemize hayırlısını nasip etsin rabbim bugün 3. günüm şükür ağrım sızım yok ufak tefek işlerimi yapıyorum mecburen.
Bence onların dedıklerı gıbı bır ıkı gun dınlen sonra normal hayatına devam et yoksa dusunmeden duramıyorsun hep ne olacak dıyorsun..Yanı kafanı bu ısten uzak tutacak herseyı yap..Ve katılıyorum en zoru beklemek bencede ama napalım sonunda umarım bıze mutlu haberı verırsın..Hayırlısı olsun canım..[/QUOT
amin cnm cümlemize hayırlısını nasip etsin rabbim bugün 3. günüm şükür ağrım sızım yok ufak tefek işlerimi yapıyorum mecburen.
Bende katılıyorum bu söylediklerinize ben daha önceki tedavilerimde sürekli yatmayı da denedim hiç bir işe yaramadı.Daha çok canım sıkıldı ve bunaldım.Mustafa Bahçeci'ye sorduğumda bunun yatmakla alakalı olmadığını söyledi zaten sürekli yatınca kan dolaşımı azalıyormuş rahme kan gitmiyormuş.Sürekli yatmak çok iyi değilmiş zaten.Umarım faydalı olur bu bilgiler..Merakla bekliyoruz sonucunu.Doktorun kimdi canım?
Arkadaşlar dün transferim oldu çok şükür sorunsuz geçti.yalnız arife günü diye yollar çok kalabaydı yol baya sarstı inşallah olumsuz birşey olmamıştır ,bana 2 gün istirahat sonra günlük hayatına dönebilirsin dediler 17 kasım test günüm nasıl zaman geçecek bilmiyorum,bu dönemde tavsiye edebileceğiniz birşeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim ufak tefek işlerimi yapıyorum ama zararı olur diyede korkuyorumben tedavi sürecinden korkuyordum başlamadan asıl bekleme dönemi zormuş Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.hayırlı bayramlar hepinize
Arkadaşlar dün yani bayramın 1. günü son kontrol vardı çok şükür herşey yolunda az önce çatlatma iğnemi yaptım kısmetse çarşamba opu var sanırım haftasonuda transfer olucak kızlar sizin tedavinin kaçıncı gününde opu olmuştu ???
canım benım 22sinde toplandı 27sinde transferim oldu.Zaten neredeyse hergün arayıp soyluyorlar nasıl gıttıgını hemsıre hanımlar..
Kac yumurta cıktı nasıl gectı haber verırsın heyecanla senı takıp edıyoruz... Hayırlısı olsun..
ayy buradasın ne hayet ve karşılaştıkkkk yupiii :)
bu gün aradılar akşam üzeri tatlı bi heycan sardı bizi :)) benim şu anda 10 yumurta görünüyo ama sanırım 7 tanesi toplancak 7 tanesi aynı boydalar falan denildi ya ben sana msn adresimi yazmıştım özel msj la baktınmı ??
canım gordum ama msnem yok bırde ozelden cevap veremıyormusumyeterlı sayıda yazım yokmus gıbı bırsey dıyor ama herseyı bana burdan sorabılırsın bakabıldıgım zamanlarda bakıp cevap verıyorum...Masallah ınsallah hepsı toplanır ve guzel gelısırler senın ıcın dua edıyorum
anladım cnm çok sağol ya anesteziden sonra ağrı oluyomu ilaç falan veriyolarmı bide senin kaç yumurta toplanmıştı ve kaçı döllenmişti bide duyduğuma göre 5. gün embrosu daha sağlıklı tutunuyomuş diolar 3. gün koyuluyomuş genelde ve baktım seninkide 5. gün embrosu bana dr.da 3. gün embrosu koyulur demişti sana bişey söledilermi ?
Bende katılıyorum bu söylediklerinize ben daha önceki tedavilerimde sürekli yatmayı da denedim hiç bir işe yaramadı.Daha çok canım sıkıldı ve bunaldım.Mustafa Bahçeci'ye sorduğumda bunun yatmakla alakalı olmadığını söyledi zaten sürekli yatınca kan dolaşımı azalıyormuş rahme kan gitmiyormuş.Sürekli yatmak çok iyi değilmiş zaten.Umarım faydalı olur bu bilgiler..Merakla bekliyoruz sonucunu.Doktorun kimdi canım?[
çok sğlun olmazmı içim ferahladı benim drum Aytun hanım
İnşlh bebişin sana sıkı sıkı tutunur cnm sıra geldi beklemeye :) ama oda hayırlısıyla geçicek müjdeli haberini dört gözle bekliyoruz....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm inşallah tutunur içim kıpır kıpır korkuyorumda kendimi olumsuza da alıştırmaya çalıştırıyorum
anladım cnm çok sağol ya anesteziden sonra ağrı oluyomu ilaç falan veriyolarmı bide senin kaç yumurta toplanmıştı ve kaçı döllenmişti bide duyduğuma göre 5. gün embrosu daha sağlıklı tutunuyomuş diolar 3. gün koyuluyomuş genelde ve baktım seninkide 5. gün embrosu bana dr.da 3. gün embrosu koyulur demişti sana bişey söledilermi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?