Arkadaşlar ben geldim opum bitti sabah 9.30 da girdim 13.30 da çıktık hastaneden tansiyonum baya bi düşük olduğu için 3 şişe serum yedim o yüzden geç çıktık
neyse herşey yolunda gitti yarın arıycaklar bakalım ne olcak biticek sabırsızlanıyorum.
geçmiş olsun canım hayırlı haberler alırsın inşallh.
Kızlar ben de haftaya pzt. ya da salı başlıyorum tedaviye adet günüme bağlı olarak
Kızlar ben de haftaya pzt. ya da salı başlıyorum tedaviye adet günüme bağlı olarak[/QU
hayrlı olsun canım
Tatlım hayırılısı olsun.. bende yarın gideceğim kontrole dondurulmuşlar için bakalım Mustafa Bey ne diyecek umarım bir problem çıkmaz çok heyecanlıyım yine uyku tutmayacak!!
inşallah Hayırlı haberlerle dönersin.
kızlar bu gün aradılar buraya yazamadım diğer topikte bi arkadaşımız hiç ummadığı bi zamanda hamile kalmış ona sevinçten unutmuşum :)))
5 yumurtam döllenmi cumartesi transfer yapılacak çok şükür herşey yolunda....[/Q
kaçtanesi transfer olacak canım inşalla sonuna kadar herşey yolunda gider
Kızlar ben de haftaya pzt. ya da salı başlıyorum tedaviye adet günüme bağlı olarak[/QU
hayrlı olsun canım
inşallah Hayırlı haberlerle dönersin.
kızlar bu gün aradılar buraya yazamadım diğer topikte bi arkadaşımız hiç ummadığı bi zamanda hamile kalmış ona sevinçten unutmuşum :)))
5 yumurtam döllenmi cumartesi transfer yapılacak çok şükür herşey yolunda....[/Q
kaçtanesi transfer olacak canım inşalla sonuna kadar herşey yolunda gider
ya bu gün arattım kaça bölündüğü veya herhangi bişey sölemediler bu gün okuma yapmıyolarmış yarın bildirceklermiş cumartesi diolardı pazarteside olabilirmiş şaşırdım kaldım ilk günde kendim aradım öğlen öle sölediler 5 tanesi döllendi die
ya bu gün arattım kaça bölündüğü veya herhangi bişey sölemediler bu gün okuma yapmıyolarmış yarın bildirceklermiş cumartesi diolardı pazarteside olabilirmiş şaşırdım kaldım ilk günde kendim aradım öğlen öle sölediler 5 tanesi döllendi die
Hayırlısı olsun bende dun gittim enometrium 10mm dediler ve testlerimde de bir problem yokmuş transferim pazartesi olacak belki karsılaşırız gözlerim seni arayacak ikimiz için de çok heyecanlıyım.Off bundan sonra birde test günümü beklemek var!!
sağol cnm beni bu gün sabah aradılar 5 embriom döllenmiş bir tane transfer edicez dediler ve 12.de hazır olmamızı istediler 12. oradaydık heycan stres hepsi bir arada ve klinik o kadar yoğunduki anlatamam neyse önce ışıl hnmla görüştük sonra odaya alındım başıma gelenleri sonra anlatırım :)) komik şeyler yaşadım işlem odasında embriolok seninle konuşuyo şu kadar embrionuz var vs. dr. geliyo ve o an zaten heycandan kalp atışlaımı duyabiliyodum çok şükür herşey yolunda gitti ve bir tane transfer edildi diğerleri donduruldu transfer anını zaten ekrandan izliyosun .odaya aldılar yarım saat yattım tabii benim mesane patlıyodu o başka :)) sonra dr. geldi konuştuk ilaçlarım anlatıldı falan eve geldik ve 2 kişi gitmiştik 3 kişi döndük aşkım miniğim herşeyimde benimle artık ve anneciğini inşlh hiç bırakmıycak :26::26::26::26: darısı senin başına inşlh pazartesi dua edicem senin için ben pazartesiye biraz daha rahat olurum ve daha detaylı yazarım sende haberdar et olurmu
arkadaşlar bende bugün idrar testi yaptım hafif silik ama çift çizgi gördüm artık hayırlısı
ayyyy valla mııı seni umutlandırmak istemem ama bende ne zaman silik çıktıysa hep hamile kalmıştım o yüzden yabana atma hemen git bi kan testi yap hemen sonucu yazzzzzzzzz
Hayırlısı olsun bende dun gittim enometrium 10mm dediler ve testlerimde de bir problem yokmuş transferim pazartesi olacak belki karsılaşırız gözlerim seni arayacak ikimiz için de çok heyecanlıyım.Off bundan sonra birde test günümü beklemek var!!
sağol cnm beni bu gün sabah aradılar 5 embriom döllenmiş bir tane transfer edicez dediler ve 12.de hazır olmamızı istediler 12. oradaydık heycan stres hepsi bir arada ve klinik o kadar yoğunduki anlatamam neyse önce ışıl hnmla görüştük sonra odaya alındım başıma gelenleri sonra anlatırım :)) komik şeyler yaşadım işlem odasında embriolok seninle konuşuyo şu kadar embrionuz var vs. dr. geliyo ve o an zaten heycandan kalp atışlaımı duyabiliyodum çok şükür herşey yolunda gitti ve bir tane transfer edildi diğerleri donduruldu transfer anını zaten ekrandan izliyosun .odaya aldılar yarım saat yattım tabii benim mesane patlıyodu o başka :)) sonra dr. geldi konuştuk ilaçlarım anlatıldı falan eve geldik ve 2 kişi gitmiştik 3 kişi döndük aşkım miniğim herşeyimde benimle artık ve anneciğini inşlh hiç bırakmıycak :26::26::26::26: darısı senin başına inşlh pazartesi dua edicem senin için ben pazartesiye biraz daha rahat olurum ve daha detaylı yazarım sende haberdar et olurmu
yeşilgemi sağol cnm amin sen hangi aşamadasın dr. kim
denizzz cnm dualarımız seninle inşlh başarılı geçer bu gün transferin geldiğinde yaz....
Canım çok guzel geçti transferim senin dediğin gibi önce Işıl hanım Psikolog önce onunla görüştüm ve çok beğendiğim bir uygulama oldu.Keşke her klinik yapsa...Sonra odamıza aldılar,odada herşeyi anlattılar sonra iyice sıkışınca transfer için operasyon odasına aldılar ve Mustafa Bahçeci geldi.Transferim çok rahat geçti 15 gün sonra Bhcg testi için gün verdiler...Heyecanlı bekleyiş başladı,saatler bile geçmiyor...Senin test gunun ne zaman??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?