Tüp Bebek Merkezleri Fulya (Bahçeci) Tüp Bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Arkadaşlar ben geldim opum bitti sabah 9.30 da girdim 13.30 da çıktık hastaneden tansiyonum baya bi düşük olduğu için 3 şişe serum yedim o yüzden geç çıktık
neyse herşey yolunda gitti yarın arıycaklar bakalım ne olcak biticek sabırsızlanıyorum....

Kızlar ben de haftaya pzt. ya da salı başlıyorum tedaviye adet günüme bağlı olarak

Tatlım hayırılısı olsun.. bende yarın gideceğim kontrole dondurulmuşlar için bakalım Mustafa Bey ne diyecek umarım bir problem çıkmaz çok heyecanlıyım yine uyku tutmayacak!!

kızlar bu gün aradılar buraya yazamadım diğer topikte bi arkadaşımız hiç ummadığı bi zamanda hamile kalmış ona sevinçten unutmuşum :)))
5 yumurtam döllenmi cumartesi transfer yapılacak çok şükür herşey yolunda....

sevgickmk canım senin hamilelik nasıl gidiyor,herşey yolundadır inşallh canım sen testi drun dediği tarihtemi yapmıştın erken yapsak belli olurmu

Hayırlısı olsun bende dun gittim enometrium 10mm dediler ve testlerimde de bir problem yokmuş transferim pazartesi olacak belki karsılaşırız gözlerim seni arayacak ikimiz için de çok heyecanlıyım.Off bundan sonra birde test günümü beklemek var!!

sağol cnm beni bu gün sabah aradılar 5 embriom döllenmiş bir tane transfer edicez dediler ve 12.de hazır olmamızı istediler 12. oradaydık heycan stres hepsi bir arada ve klinik o kadar yoğunduki anlatamam neyse önce ışıl hnmla görüştük sonra odaya alındım başıma gelenleri sonra anlatırım :)) komik şeyler yaşadım işlem odasında embriolok seninle konuşuyo şu kadar embrionuz var vs. dr. geliyo ve o an zaten heycandan kalp atışlaımı duyabiliyodum çok şükür herşey yolunda gitti ve bir tane transfer edildi diğerleri donduruldu transfer anını zaten ekrandan izliyosun .odaya aldılar yarım saat yattım tabii benim mesane patlıyodu o başka :)) sonra dr. geldi konuştuk ilaçlarım anlatıldı falan eve geldik ve 2 kişi gitmiştik 3 kişi döndük aşkım miniğim herşeyimde benimle artık ve anneciğini inşlh hiç bırakmıycak :26::26::26::26: darısı senin başına inşlh pazartesi dua edicem senin için ben pazartesiye biraz daha rahat olurum ve daha detaylı yazarım sende haberdar et olurmu

hayrlı olsun canım şimdi işin zor kısmı beklemek allah kolaylık versin

arkadaşlar bende bugün idrar testi yaptım hafif silik ama çift çizgi gördüm artık hayırlısı

arkadaşlar bende bugün idrar testi yaptım hafif silik ama çift çizgi gördüm artık hayırlısı

ayyyy valla mııı seni umutlandırmak istemem ama bende ne zaman silik çıktıysa hep hamile kalmıştım o yüzden yabana atma hemen git bi kan testi yap hemen sonucu yazzzzzzzzz

ayyyy valla mııı seni umutlandırmak istemem ama bende ne zaman silik çıktıysa hep hamile kalmıştım o yüzden yabana atma hemen git bi kan testi yap hemen sonucu yazzzzzzzzz

çok sğl canım olduğum yerde kan testi yaptıramıyorum yani yok oyüzden ayın 17 sini bekliyorum kanda baktırmak için yarın birdaha bakacam idrar testine

Hadi her şey yolunda gitsin inşallah :)

iyi haberler bekliyorum canım

Dualarımız seninle, allah eline almayı nasip etsin canım

yeşilgemi sağol cnm amin sen hangi aşamadasın dr. kim
denizzz cnm dualarımız seninle inşlh başarılı geçer bu gün transferin geldiğinde yaz....

yeşilgemi sağol cnm amin sen hangi aşamadasın dr. kim
denizzz cnm dualarımız seninle inşlh başarılı geçer bu gün transferin geldiğinde yaz....

Canım çok guzel geçti transferim senin dediğin gibi önce Işıl hanım Psikolog önce onunla görüştüm ve çok beğendiğim bir uygulama oldu.Keşke her klinik yapsa...Sonra odamıza aldılar,odada herşeyi anlattılar sonra iyice sıkışınca transfer için operasyon odasına aldılar ve Mustafa Bahçeci geldi.Transferim çok rahat geçti 15 gün sonra Bhcg testi için gün verdiler...Heyecanlı bekleyiş başladı,saatler bile geçmiyor...Senin test gunun ne zaman??

cnm çokkkkkkkkk sevindim senin adına inan benim test günüme bu günü saymazsak 9 gün kaldı :) inşlhhh pozitif olur sonuda hepimizin...
sanada 2 gün dinlen sonrada normal hayata döndedilermi gerçi ben hiç yatamıyorum yat demediler gerçi ama şimdi diğer topikte yazdığım transfere gitme öykümü buraya yazcam neler yaşadığımı gör :))

Kızlar geçmişi okudum çok sağolun dularınızda sayesinde herşey yolunda gitti şükürler olsun...
Bu gün sabah aradılar zaten uyudummu uyumadımmı anlamadım bütün gece uyandım durdum stresten....
Tuvalete kalktım saate baktım 7.20 yattım dalmışım bi baktım tel. sesi gözümü açtım eşim aynen bu şekilde birbirimize bakıyorum açsana dedi açtım ama inanın o heycanla sadece 4 embriodolduruldu dediğini anladım bide 12.de burada olun dedi bende tmm diyip kapamışım heycandan teli tekrar aradılar hemşire gülüyo ADIMI SÖLEYİP ŞU ANDA SAAT 8.00 şimdi hazırlanmnıza gerek yok dedi 12 de bekliyoruzz dedi tmm dedim kalkkkkkk dedim ne oluyo dio benimki halimizi bi görseniz panik panikkk eşim çorap derdine düşmüş ben hazırlanma derdine sanki basılmışız gibi halimiz var odada 7 kez boş yere dönmekten heycandan çarpışmışız benimkide cüsseli kolundan tuttum dur dedim ya sen bi otur ayy sakinleşelim
saat dedim 8 ne yapıyoruz biz neyse oturduk kahvaltıya sonra toparlandık ve ben ne yaptım bilimn girdim banyoya gayri ihtiyari bi güzel lavabo ihtiyacımı gördüm birden aklıma geldi veeeeeee başladım bardak bardak su içmeye tabii sonra pişman oldu ama neyse çıktık yola ALLAHIM NE HEYCAN NE HEYCAN kliniğe şöle bi uzaktan baktım ayy dedim bebeklerim buradalar ve bi tanesi beni bekliyo ve benimle olucak birazdan kızlar yaa hepiniz yaşadınız veya yaşıycaksınız çok güzel bi duygu ve heycanlı çay aldım elime bankodan adımı sölediler pisikolog çağırmış çayı bi güzel elime döktüm yandım ( nazarım çıktı dedim :)) neyse sonra odaya aldılar
ALLAHIM EŞİMİ HİÇ BÖLE GÖRMEMİŞTİM
adam ölcek heycandan gidiyo geliyo sevinçten beni ıssırıyo :))) neyse bende stres heyacan beklemek derken tuvalet geldi çattı çatlıycam dedim ölüyorum ve tansiyonum düştü :)))) neyse ulturason getirdiler bakıldı 2 bardak yapın idrarınızı dediler dedim 2 bardak çıkmaz bi bardak anca
bi baktım tutamıyorum :))) ne 2 bardağı 3 bardak yaptım hala doluyum :)))
SİZ SİZ OLUN BU KADAR SU İÇMEYİN GEREK YOK
dedim beni hemen alın yoksa ben burada ya tansiyon ya mesaneden canımı teslim edicem neyse hemen aldılar işlem yapılmadan dr.embriloglara 1 tane koyulcak işareti yaptı embrilog geldi 4 tane dondurcaz 1 tane koyulcak dedi vs. dr. 2 tane koyabilirdim ama senin bünyen 2 tane taşımaz ve eski öykülerin buna müsait değil dedi zaten buda tutacak dedi bende bunu istiyorum dedim ve o an O ANNNNN YANİ BEBEĞİMİN KOYULDUĞU ANI GÖREBİLMEK DÜNYALARA BEDELDİ ağladım sonra başarıyla gerçekleşti dediler beni sedyeye aldılar ve odaya girdiğimde biz geldikkk dedim :)) bi baktım eşimin gözleri dolmuş sevinçli bi gülümsemeyle beni karşıladı yarım saat dinlendim dr. geldi hemşire yapılması gerekenleri ilaçları yapmıycaklarımı anlattılar ve eve döndük dönüş çok keyifliydi boğazdan bebeğimle ilk kez geçtim arabada oturarak geldim şu anada kadarda çok yatmadım ama oturmaktan bi taraflarım acıyo arada kalkıyorum bişeyler yapıpyorum sonra tekrar oturuyorum kendimi dediğim gibi kasmıycam ama zaman nasıl geçer bilmiyorum kendime meşkale bulmam gerek başladık geri sayıma bu arada çıkarken mustafa bahçeci gördü yanıma geldi adam baya sevimliymiş :))) dedikleri hoşuma gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…