Tüp Bebek Merkezleri Fulya (Bahçeci) Tüp Bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Son düzenleme:
yeşilgemi sağol cnm amin sen hangi aşamadasın dr. kim
denizzz cnm dualarımız seninle inşlh başarılı geçer bu gün transferin geldiğinde yaz....

benim dr.um Güvenç bey,

bu pazar regl olmayı bekliyordum pzt tedaviye başlıyacaktık ama hala olmadım ağrı geliyor hafiften ama bir şey yok...
ümitlenmek istemiyorum herhalde stresten bir şaşma oldu...

slm bende bahceci fulyada ilk denememi yaptım erbil bey cok memnunum ilkinde başarısız olduk simdi tekrar deniyorum dondurulmuş emriyonumm var 15 gün sonra tranfer olucak allahın izniyle ya siz

Yeni gelen arkadaslara selamlar

Yesilgemi sen naptın başladın mı?

Mineadem benim transfer yapılamamıştı embryoları dondurmuştuk daha yeni transfer oldu test günümü sabırsızlıkla bekliyorum :)

Aysen43 nerdesin seni bekliyoruz hadi güzel haberleri ver...

denniizcim sımdı gordum senın transferın de olmus hayırlısı olsun ınsallah gebe kalırsında bıze burdan mutlu haberlerı verırsın yakın zamanda.Bende kontrolume gıttım cok guzeldı kıpır kıpır kıprasıyordu bebısım,bırkac guzel fotograf da verdıler sımdı album yapıyorum ultrasonlardan Hepınız ıcın dua edıyorum.Ama duanın dısında hepınızın emın ellerde olduguna ınanıyorum

[

Aysen43 nerdesin seni bekliyoruz hadi güzel haberleri ver...[/QUOTE]

geldim arkadaşlar 389 sonuç çok şükür darısı herkesin başına

aysennnnnnnnnnnn

Hadi bakalım sen bize de yolu açç bizde gelelim çok mutlu oldum senin adına gelişmelerden haber et bizi :))

[

Aysen43 nerdesin seni bekliyoruz hadi güzel haberleri ver...

geldim arkadaşlar 389 sonuç çok şükür darısı herkesin başına[/QUOTE]

ayy çok güzel nasıl sevindim tbrk ediyorum Allah kucağına almayı nasip etsin inşlhhh
sen kaçıncı gün yapmıştın idrar testini silik çıkmıştı ya bende dayanamadım yaptım ve silik çıktı umutlanmıyım diorum ama elimde değil

geldim arkadaşlar 389 sonuç çok şükür darısı herkesin başına

ayy çok güzel nasıl sevindim tbrk ediyorum Allah kucağına almayı nasip etsin inşlhhh
sen kaçıncı gün yapmıştın idrar testini silik çıkmıştı ya bende dayanamadım yaptım ve silik çıktı umutlanmıyım diorum ama elimde değil [/QUOTE]

çok sğl canım ben 9.gün yaptım silik çıktı sonra 4 gün boyunca hergün yaptım ama herdefasındada ya bu defa çıkmazsa diye korka korka ,inşllah seninde benim gibi olur nekadar kaldı test gününe,eğer imkanın varsa bir kan testi yaptır, idrar testinde silikte olsa çıktıktan sonra kanda daha net sonuç alırsın bekleme bence ben mecburiyetten beklemiştim

denniizcim ben hala adet olmayı bekliyorum
ümitlendim gittim kan testi yaptırdım bugün ama negatif çıktı
bir an önce adet olsam da tedavime başlasam:44:

aysencim sana da çoook tebriklerrr umarım kucağına da sağ salim alırsın

çok sğl canım ben 9.gün yaptım silik çıktı sonra 4 gün boyunca hergün yaptım ama herdefasındada ya bu defa çıkmazsa diye korka korka ,inşllah seninde benim gibi olur nekadar kaldı test gününe,eğer imkanın varsa bir kan testi yaptır, idrar testinde silikte olsa çıktıktan sonra kanda daha net sonuç alırsın bekleme bence ben mecburiyetten beklemiştim[/QUOTE]

ya ama ben daha 24 de yaptırmam gerek hem cesaret edemiyorum kan testine
ya ilaçlar yüzünden çıktıysa die bi endişe kapladı içimi offf ne zormuş yaa

ya ama ben daha 24 de yaptırmam gerek hem cesaret edemiyorum kan testine
ya ilaçlar yüzünden çıktıysa die bi endişe kapladı içimi offf ne zormuş yaa [/QUOTE]

korkma silikte olsa çıktıktan sonra korkma pozitif olmasa çıkmazdı %90 sonucun pozitif benim daha önce yaptığım testler sillik bile çıkmamıştı dikkat et kendine zor beklemek ama az sabır yarın birdaha bak idrar testine rahat ol

cnm ben transferin 3. günü boluya gittim bu akşam yeni döndük hiç yatmadım ve çok rahat geçirdim orada kızkardeşimin kızı vardı onunla oyalandım hatta hiç dikkat edemedim kuzen benim dr. 5. gün bişey dürttü sanki kalktım idrar testi yaptım ayy bi baktım çıktı çizgi ama aynen böle

Eki Görüntüle 292055

bu günde 8. günüm içim içimi yiyo keşke yapmasaydım die

Ya sanki 2 çizgi gibi hadi hayırlısı inşallah inşallahh

bu 8. günkü ise korkma benimde byle silik çıkmıştı rahat ol daha çok küçük bukadar bile olması mucize benim 6. günü hiç yoktu 9. gün ve sonraki günler byle silik silikti sonki biraz belirgindi zaten ertesi günde kanda baktırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…