funer Burun Estetiği Ameliyatı

dur hemen bu kadar panik yapma....benim de çok sorunlu değildi burnum...ama herkesin aynı kolaylıkta olmuyo işte....daha seninki çok çok yeni...benim o günlerde çok daha kötü görünüyodu....şimdi biraz daha toparladı....bu ameliyatın riskleri de var şüphesiz...sorumluluk sahibi ve aklı başında hiç bir dr. %100 başarı garantisi vermez zaten hastalarına...çok iyi anlıyorum neler hissetiğini...fazlasıyla sabır gerekiyo...ama işte tam tersi fazlasıyla sabırsız oluveriyosun...inşallah hepimizin içine siner canım:))) bu arada sana arkadaşlık teklifi gönderdim...kabul ettiğinde görebilirsin fotolarımı....

senn burnun ne kadar güzel bir şekilde degişmiş suan cok mutlusundr eminm cok begendm ben.herkes 15 gün sonra burnum şyle güzel böyle güzel derken benimknn hali vahim.hiç sorunu olmayan burnumu biraz kücültcem diye bu hale soktum.ameliyat olmadan önce ben burnuma estetik yaptrcam dediğimde herkes yüzüme delimsn die bakıyordu neresine nie yaptırcaksn die? cünkü düzgün bir burnum vardı Allhtan daha fazlasını istedim sanrım ondan böle oldu=( suan gören aa burnuna ne oldu kocaman olmus kazamı gecirdin diyorlar.patlıcan bir burnum var haftaya birinci ayım dolcak ve belli hiçbir degişiklik olmayacak ve ben doktoruma gttgımde şiş sabret gecicek dicek nasıl şiş bu ya hic mı %10 orannda bir degışıklık olmaz ben bosunamı 10 gun sargılı gezdim morluk içinde gezdm ve bir de maddi yöni tabiki.tekrr yaptrcam ama 3 ay btmeden asla dedi doktor.30 dakikalık amelyattan sonra burnumda sadce kucuk bir bant vardı alcı vs hcbrsey koymams gerek görmems doktorum.böyle bir burna gzl br sekil veremezse ne kadar sorunlu burunlar var Allah onlara kolaylık versin dıorum.üstune birde burun kanatlrımda dikiş izi ver o kadar belliki 3 metr uzaklıktan ben burdayım dıo=(( offfffffff ne kadar zamanda iner bu şişler ??????? ve sabah uyandıgımda daha beter buyuk oluyorr=(

Funerim canııımmm :))) Bende sana mail yazcam da haber alcam diye uğraşıyorum deminden beri...:))) Bu arada bana yolladığın fotoğraflarda da çok güzel görünenler var özellikle yan profilden...Bence onlarıda eklemelisin..:) Burnun dahada güzelleşmiş..Önden özellikle farkedilir şekilde düzelme var...

canım benim....üzme bu kadar kendini.....eminim çok kişiden duymuşsundur...burnun tam olarak oturması için 6ay-1 seneden bahsediyor tüm doktorlar....23 gün en azından kendini bu kadar yıpratman için çok kısa bir süre....şişliklerin için hirudoid krem ve buz kompresini uygulayabilirsin...bir de ben hala çift yastıkla yatıyorum....ona rağmen benim de sabahları çok daha şiş oluyor hala...dikiş izleri geçer merak etme benim burun ucundaki izler daha yeni silikleşti...biraz daha sabret canım olur mu:)))

canııımmmmm:))) ben de seni merak ediyodum...tabi sen her günümü biliyosun nerdeyse:))) biraz daha iyi evet...ama bak hala farklı Mikadocum....pozitif olmata çalışıyorum ama zor oluyo:))) her zaman öyle güzel destekledin ki beni...dostluğun için sonsuz teşekkürler tatlım....koccaman öpüyorum seni:))) opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

Merakını giderecek kadar upuzun bir mail attım sana canım :)) Bilirsin çenem düşüktür sempatiksalakcinni
Destek olabildiysem gerçekten bundan keyif ve mutluluk duyarım..Her ne kadar arada tereciye tere satma durumları olduysada sempatiksalakcinni laelaelaelaelae delikafadulden Senle her konuştuğumda (yazıştığımda) iyiki KK ye girip seni tanımışım diyorum olumunekankayizsmile :lepi: Sevgiler canım....

senden gelen her iletiyi merakla...sevgiyle..heyecanla açıyorum...ve keyifle okuyorum canım:))) mailini aldım...yazıcam ben de sana:))) iyiki ben de seni tanımışım tatlım:))) sevgiyle yerimseniben

söylediğin profil fotolarımı da yükledim Mikadocum:))) teşekkür ederim canııımmm:))))

canim benim bende bi zamanlar bu forumdan COK faydalandim... bütün dostlarima tsk ederim...yani herkese bütün üyelere:) cikarcan tabikide hakkettin mucuks:)hihoyyyt

Merhaba funer,
yeni burnun hayırlı olsun. Bende arkadaşlık teklıfınde bulundum. Kabul edersen cok sevınırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…