çoook güzel olmuş canım. hatta ameliyattan 5 saat sonra hiç ameliyata girmemiş gibisin sanki ben aynada kendimi gördüğümde korkmuştum
çok teşekkür ederim:)) doktorum da senin gibi düşünmüş olacak ki...ameliyattan 4 saat sonra hastaneden çıkardı beni:))) ben de senin rfotolarını gördüm canım:)) çok inceler ve çok dikkatli bakarsan...evet hafif bir eğrilik varmış gibi görünüyor...ama bu ışık oyunu da olabilir tabi...bilemiyorum...yalnız her iki durumda da eğer solunum açısından ciddi bir sorunun yoksa kesinlikle yeniden ameliyat olmana değmez bence....yüzünle uyumlu ve çok cici burnuşun çünkü:)))
sağol canım:)) Can Kopal Gazi'de yapıyor ameliyatlarını...ücret konusunda net bir rakam vermeyi çok doğru bulmuyorum...doktoru zor duruma düşürmemek açısından...çünkü her burnun gerektirdiği müdahale ve buna bağlı olarak da ücreti değişebilir sanırım...ama ortalama 3500 TL olmalı...lokal olmanı tavsiye etmem...eğer komplike bir burnun varsa...kemiğe ciddi bir müdahalede bulunulacaksa sen istesen de çoğu dr. bunu kabul etmeyecektir diye düşünüyorum...müdahaleyi çok daha zorlaştırır çünkü...e daha da zora sokmanın çok bi anlamı yok di mi:))) benim ameliyatım tam 2 saat sürdü...ameliyattan sonraki 2 gün ağrım oldu evet...yalnız ağrı kesiciyle hemen geçecek türden bir ağrı bu....buz kompresini çok disiplinli uyguladığım için pek şişme olmadı bende...ama cilt yapım çok ince ve hassas olduğu için Can Bey'in diğer hastalarına oranla biraz fazla morardım...bu ameliyatın en zor kısmınlarından biri ameliyat sonrası.....bu sürecin çok da kolay olduğunu söyleyemem.... benim ameliyattan önce öyle ciddi bir solunum sıkıntım olmadığı için genelde ağızdan nefes alıp vermek ve bu yüzden boğazımda hissettiğim kuruluk, acı, ağrı hissi hiç hoşuma gitmemişti:))) ayrıca genelde yan hatta yüzüstü yatmaya alışkın olan ben ..uzun süre sırtüstü yatmak zorunda kaldım...bu da hiç hoşuma gitmedi:))) bir de bu ameliyata ve sonrasına çok fazla beklenti yükleyebiliyor insanlar...ben de öyle yapmışım sanırım...alçı çıksın ve herşey birden mükemmel olsun istedim...ama ödemlerin inmesi ve burun şeklinin tam olarak oturması sabretmeni gerektiriyor...bunu da belirtmek isterim:))) tabi burnunu çok uzun süre darbelerden de sakınman gerekli....yine de her şeye rağmen bu ameliyatı olduğum için kesinlikle pişman değilim....iyiki olmuşum diyorum...iyiki cesaret etmişim.....hadi bakalım cesaret sırası sende tatlım:))sengözlerimebaksanab
Açelyam çok tatlısın canım...profilden ben de seviyorum burnuşumu:))) daha bi gençleşmek de bonusu sanırım bu ameliyatın.....çok teşekkür ederim olumunekankayizsmile..senin fotolarını da gördüm...Emre Bey her zamanki gibi harika bir iş çıkarmış....çooook yakışmış....güle güle kullan canım.....
sağol canım:)) Can Kopal Gazi'de yapıyor ameliyatlarını...ücret konusunda net bir rakam vermeyi çok doğru bulmuyorum...doktoru zor duruma düşürmemek açısından...çünkü her burnun gerektirdiği müdahale ve buna bağlı olarak da ücreti değişebilir sanırım...ama ortalama 3500 TL olmalı...lokal olmanı tavsiye etmem...eğer komplike bir burnun varsa...kemiğe ciddi bir müdahalede bulunulacaksa sen istesen de çoğu dr. bunu kabul etmeyecektir diye düşünüyorum...müdahaleyi çok daha zorlaştırır çünkü...e daha da zora sokmanın çok bi anlamı yok di mi:))) benim ameliyatım tam 2 saat sürdü...ameliyattan sonraki 2 gün ağrım oldu evet...yalnız ağrı kesiciyle hemen geçecek türden bir ağrı bu....buz kompresini çok disiplinli uyguladığım için pek şişme olmadı bende...ama cilt yapım çok ince ve hassas olduğu için Can Bey'in diğer hastalarına oranla biraz fazla morardım...bu ameliyatın en zor kısmınlarından biri ameliyat sonrası.....bu sürecin çok da kolay olduğunu söyleyemem.... benim ameliyattan önce öyle ciddi bir solunum sıkıntım olmadığı için genelde ağızdan nefes alıp vermek ve bu yüzden boğazımda hissettiğim kuruluk, acı, ağrı hissi hiç hoşuma gitmemişti:))) ayrıca genelde yan hatta yüzüstü yatmaya alışkın olan ben ..uzun süre sırtüstü yatmak zorunda kaldım...bu da hiç hoşuma gitmedi:))) bir de bu ameliyata ve sonrasına çok fazla beklenti yükleyebiliyor insanlar...ben de öyle yapmışım sanırım...alçı çıksın ve herşey birden mükemmel olsun istedim...ama ödemlerin inmesi ve burun şeklinin tam olarak oturması sabretmeni gerektiriyor...bunu da belirtmek isterim:))) tabi burnunu çok uzun süre darbelerden de sakınman gerekli....yine de her şeye rağmen bu ameliyatı olduğum için kesinlikle pişman değilim....iyiki olmuşum diyorum...iyiki cesaret etmişim.....hadi bakalım cesaret sırası sende tatlım:))sengözlerimebaksanab
duymak istediğim cvplar bunlar funercimm çok sevindim senin adına ahh bide korkuyu yenebilsem benimki narkoz korkusu ameliyat acıda değil tuhaf bi korkuailemizde alerji var çünkü bide istediğim sonuç çıkmazsa diye ben alışığım ağzımdan nefes alıp vermeye burnumda çok işlem olcak içi dışı düzeltilcek yani yarın bi arayıp konuşucam can kopalla şans dileyin banada :)
yerim seni sosis:) bol bol resim cek...burnun yüzüne cok yakisdi senin afet oldun tam...ve bellide degil estetik oldugu bu cok onemli..doktorunun ellerine saglik....guzel mesajin icinde ayriyeten mucukss bonus olarakdan:):):
Can Bey'in diğer hastalarına oranla kısmına :)) kendimi örnek göstermek istedim...Bende morarma dan ziyade şişlik ilk 3 gün oldu...3. gün max. seviyeye ulaşıp çok hızlı bir şekildede indi...Morarma sadece burnumdan yanaklarıma doğru olan bandajı yapıştırırken sanırım biraz fazla bastırdıkları için okısımda 1-2 gün oldu..Ağrı ise nerdeyse hiç olmadı...
Ödem gidermesi için içtiğim ilaç(dr.umun verdiği) ağrı kesici özelliğide sahipti belki onun etkisidir bilmiyorum...
Çoğu arkadaşımızın bahsettiği narkoz sonrası yaşanan problemler bende olmadı...Ki oldukça alerjik bir bünyeye sahibim...Boğazım da yanma yada acıma olmadı...Can bey sigarayı bıraktım biliyordu ama ameliyattan 1-2 saat öncesine kadar içtiğim halde çok şükür hiç bir problem yaşamadım...Tabi bu yanlış bir örnek :))
Benim ameliyat sonrasına dair problem diyebileceğim 2-3 konu vardı....1. si ve en önemlisi açlıkkk :)))Defalarca benim narkoz sonrası midem bulanmaz dediğim halde yemek yememe izin vermediler....Ama forum sayfalarından ve konuştuğum arkadaşlardan anladığım kadarıyla ameliyattan 12 saat kadar sonra köfte ve kızartma yiyebilen nadir insanlardan biriyim..:))) 2. si kendime geldiğimde özellikle ayaklarım başta olmak üzere inanılmaz üşüyordum....Ama odaya gelince üşüme ve açlık hissi yerini aynaya bakma telaşına bırakmıştı...Hala o uzun ve sivri uçnereye kayboldu anlamış değilim
Kapı ve telefonlar durmuyor devam edeceğim azsona :)))
canııımmm:)) seni hala bir türlü bana bırakmıyorlar anlaşılan MiKaDocum:))) gelince şu komşularla da bir görüşme planım var...haberin olsun:)))) nadir ne demek tatlım...senden başka ameliyattan birkaç saat sonra köfte kızartma yiyenini henüz hiç duymadım... ben çorba...muhallebi...zor yemiştim...sen söyleyince hatırladım ...kendime geldiğimde ben de çok üşüyodum...ama bu üşüme hissi en çok 10 dk. sürmüştür herhalde....ben de şu burun ucumun sağ tarafındaki tuhaf şişlik...birden kaybolsun istiyorum... sevgiyle
:)))) Valla bu gün komşular değil akraba ağırlıklı bir yoğunluk vardı :) Allah eksik etmesin hiçbirini....
Yemek konusunda enteresandım cidden..Herkies ameliyattan sonra 1-2 kg verirken ben 3-4 kg almıştım:))))))Burnum tıkalı nefes alamaz halde ıhlıya tıslıya tıkındım durdum :)))
Üşüme hissi bende deçok çabuk geçti...Ben demin kaç madde saymıştım unuttum ama:26: Benim ameliyat sonrası problemlerimden biride güneş gözlüğüydü... 3 ay kesinlikle yasaktı..Ben 21 mayısda olmuştum...Bu yazda malum bol güneşli ve aşırı sıcak geçti...Neyseki imdadıma şapkalar yetişti biliyosun :)))
Deniz konusunda pek bi yasak yoktu..Dalmamam koşuluyla 40-45gün kadar sonraydı sanırım sormuştum Can beye izin vermişti...
Burnunun şişmesi/şiş olması normal bence...Çok yakında geçecek senin şişlikilerinde göreceksin bak
2-3 gün önce bende nasıl uyuduysam uyandığımda burnumu sola doğru bükerek yüzüstü yattığımı farkettim. .....5 ayı geçmesine rağmen burnumun sağ yanı şişti....Ama indi bile...
Funerciğim ...:Seni tanıdım tanıyalı kısır zor geçer oldu boğazımdan...Hemen aklıma sen geliyosun valla...İlk fırsatta bi kısır partisi yapalım:))
Ben gidip az atıştırayımda görüşürüz yine canım:))) Bu arada evet hala açım
Fundacım cnm kararlıyım artık:)) işte senin de dediğin gibi 2 ay öncesinden nisan gibi konuşmaya gidicem tekrar ameliyat gününü ayarlıycaz inşş:))
canııımmm:)) seni hala bir türlü bana bırakmıyorlar anlaşılan MiKaDocum:))) gelince şu komşularla da bir görüşme planım var...haberin olsun:)))) nadir ne demek tatlım...senden başka ameliyattan birkaç saat sonra köfte kızartma yiyenini henüz hiç duymadım... ben çorba...muhallebi...zor yemiştim...sen söyleyince hatırladım ...kendime geldiğimde ben de çok üşüyodum...ama bu üşüme hissi en çok 10 dk. sürmüştür herhalde....ben de şu burun ucumun sağ tarafındaki tuhaf şişlik...birden kaybolsun istiyorum... sevgiyle
çok güsel olmuş cnm maşallahSlm arkadaşlar....bir türlü fırsat bulup da resimlerimi yükleyememiştim....merak edenler için birkaç foto ekledim....hala burnum önden orantısız biçimde şiş...burnumun sağ tarafında soldan daha çok şişlik var....ben kemerli burnum aklımı fazla meşgul etmeye başladı..ve bundan rahatsızım diye ameliyat oldum...ama burnum eskisinden çok daha fazla aklımda şimdi kaydirigubbakcemile3...her gün bu gün ne kadar değişmiş acaba diye günde enaz beş kez ayna karşısında buluyorum kendimi:)))) bir an önce normalleşmeyi diliyorum:)))) mesaj sayım yeterli olmadığı için yorum yapan arkadaşlara buradan yanıt vermeye çalışıcam....soruları olanlara da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım....ameliyat sonrası hiç de kolay bir süreç değil gerçekten....Allah hepimize kolaylaştırsın inşallah:))))) sevgiyle opuyorumnanaktan
Ya bende nadir kısıma giriyorum demek.Ameliyattan 12ye doğru çıkmıştım.5gibi köfte yemiş çorba içmiştim.Hatta bana sadece çorba içiriyorlardı,dedimki çok açım bu beni tatmin etmiyo,köftede yicem:) ve yediiiim çok şükür.Öyle boğazımdada hortumdan kaynaklanan hiç bi ağrı-acı duymadım.Ayy çok şükür Rabbimeee.Kızlar sizlerede ÇOK GEÇMİŞ olsun.
Funercim nerelerdesin ?
Ya bende nadir kısıma giriyorum demek.Ameliyattan 12ye doğru çıkmıştım.5gibi köfte yemiş çorba içmiştim.Hatta bana sadece çorba içiriyorlardı,dedimki çok açım bu beni tatmin etmiyo,köftede yicem:) ve yediiiim çok şükür.Öyle boğazımdada hortumdan kaynaklanan hiç bi ağrı-acı duymadım.Ayy çok şükür Rabbimeee.Kızlar sizlerede ÇOK GEÇMİŞ olsun.
Geldim canımmm:))) çok yoğunum bu aralar MiKaDo'cum...o yüzden uğrayamadım siteye....dört gözle kurban bayramı tatilini bekliyorum:)) sen neler yapıyosun tatlım... keyfin yerindedir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?