funer Burun Estetiği Ameliyatı

çoook güzel olmuş canım. hatta ameliyattan 5 saat sonra hiç ameliyata girmemiş gibisin sanki ben aynada kendimi gördüğümde korkmuştum

çok teşekkür ederim:)) doktorum da senin gibi düşünmüş olacak ki...ameliyattan 4 saat sonra hastaneden çıkardı beni:))) ben de senin rfotolarını gördüm canım:)) çok inceler ve çok dikkatli bakarsan...evet hafif bir eğrilik varmış gibi görünüyor...ama bu ışık oyunu da olabilir tabi...bilemiyorum...yalnız her iki durumda da eğer solunum açısından ciddi bir sorunun yoksa kesinlikle yeniden ameliyat olmana değmez bence....yüzünle uyumlu ve çok cici burnuşun çünkü:)))

teşekkür ederim canım, burdaki yorumlarla da fikrim biraz daha netleşti sanırım. eğer kbb doktorum kontrolde ameliyatla düzelcek bir sorun olmadığını söylerse şu anki nefes alma problemimin, revizyon düşünmeyeceğim. ama ameliyatlık bir durum varsa, şeklen iyileştirilmesini de isterim tabi..

duymak istediğim cvplar bunlar funercimm çok sevindim senin adına ahh bide korkuyu yenebilsem benimki narkoz korkusu ameliyat acıda değil tuhaf bi korku ailemizde alerji var çünkü bide istediğim sonuç çıkmazsa diye ben alışığım ağzımdan nefes alıp vermeye burnumda çok işlem olcak içi dışı düzeltilcek yani yarın bi arayıp konuşucam can kopalla şans dileyin banada :)

yerim seni sosis:) bol bol resim cek...burnun yüzüne cok yakisdi senin afet oldun tam...ve bellide degil estetik oldugu bu cok onemli..doktorunun ellerine saglik....guzel mesajin icinde ayriyeten mucukss bonus olarakdan:):):

Can Bey'in diğer hastalarına oranla kısmına :)) kendimi örnek göstermek istedim...Bende morarma dan ziyade şişlik ilk 3 gün oldu...3. gün max. seviyeye ulaşıp çok hızlı bir şekildede indi...Morarma sadece burnumdan yanaklarıma doğru olan bandajı yapıştırırken sanırım biraz fazla bastırdıkları için okısımda 1-2 gün oldu..Ağrı ise nerdeyse hiç olmadı...
Ödem gidermesi için içtiğim ilaç(dr.umun verdiği) ağrı kesici özelliğide sahipti belki onun etkisidir bilmiyorum...
Çoğu arkadaşımızın bahsettiği narkoz sonrası yaşanan problemler bende olmadı...Ki oldukça alerjik bir bünyeye sahibim...Boğazım da yanma yada acıma olmadı...Can bey sigarayı bıraktım biliyordu ama ameliyattan 1-2 saat öncesine kadar içtiğim halde çok şükür hiç bir problem yaşamadım... Tabi bu yanlış bir örnek :))
Benim ameliyat sonrasına dair problem diyebileceğim 2-3 konu vardı....1. si ve en önemlisi açlıkkk :)))Defalarca benim narkoz sonrası midem bulanmaz dediğim halde yemek yememe izin vermediler.... Ama forum sayfalarından ve konuştuğum arkadaşlardan anladığım kadarıyla ameliyattan 12 saat kadar sonra köfte ve kızartma yiyebilen nadir insanlardan biriyim..:))) 2. si kendime geldiğimde özellikle ayaklarım başta olmak üzere inanılmaz üşüyordum....Ama odaya gelince üşüme ve açlık hissi yerini aynaya bakma telaşına bırakmıştı...Hala o uzun ve sivri uçnereye kayboldu anlamış değilim
Kapı ve telefonlar durmuyor devam edeceğim azsona :)))

narkoz öncesi anestezi dr. ve kendi dr.un seni anestezi almaya uygun olup olmadığın konusunda inceleyecekler canım....ve eğer sorun olabilecek bir durum saptarlarsa ..buna allerji de dahil...ona göre bir ameliyat planı yaparlar merak etme...ayrıca lokalde de anestezik madde veriliyor bünyeye...ve bunun da yan etkileri olabilir...hatırlatayım dedim.....bence bunları düşünme....sen nasıl bir burun istediğine odaklan...ve kendine en yakın hissetiğin...en güvendiğin dr.a teslim et malzemeyi:))) her dr.un...her ne kadar.. herkesin yüzüne göre bir burun tasarımı olsa da...belli bir tarzı olduğunu düşünüyorum...ve ben genel anlamda Can Bey'in tarzını çok seviyorum....bol şans canım....görüştükten sonra bizi haberdar etmeyi unutma olur mu...sevgiyle:)))

yerim seni sosis:) bol bol resim cek...burnun yüzüne cok yakisdi senin afet oldun tam...ve bellide degil estetik oldugu bu cok onemli..doktorunun ellerine saglik....guzel mesajin icinde ayriyeten mucukss bonus olarakdan:):):

arkadaşlarım da çok doğal göründüğünü söylüyorlar Açelyam:))) bu benim için çok önemliydi...Can Bey'e her fırsatta sıkı sıkı tembih etmiştim:)) ben doğal bir burun istiyorum diye ...şükür ki bu gerçekleşti....çok teşekkür ederim tatlım...

canııımmm:)) seni hala bir türlü bana bırakmıyorlar anlaşılan MiKaDocum:))) gelince şu komşularla da bir görüşme planım var...haberin olsun:)))) nadir ne demek tatlım...senden başka ameliyattan birkaç saat sonra köfte kızartma yiyenini henüz hiç duymadım ... ben çorba...muhallebi...zor yemiştim...sen söyleyince hatırladım ...kendime geldiğimde ben de çok üşüyodum...ama bu üşüme hissi en çok 10 dk. sürmüştür herhalde....ben de şu burun ucumun sağ tarafındaki tuhaf şişlik...birden kaybolsun istiyorum... sevgiyle

Fundacım cnm kararlıyım artık:)) işte senin de dediğin gibi 2 ay öncesinden nisan gibi konuşmaya gidicem tekrar ameliyat gününü ayarlıycaz inşş:))

:)))) Valla bu gün komşular değil akraba ağırlıklı bir yoğunluk vardı :) Allah eksik etmesin hiçbirini....
Yemek konusunda enteresandım cidden.. Herkies ameliyattan sonra 1-2 kg verirken ben 3-4 kg almıştım:))))))Burnum tıkalı nefes alamaz halde ıhlıya tıslıya tıkındım durdum :)))
Üşüme hissi bende deçok çabuk geçti...Ben demin kaç madde saymıştım unuttum ama :26: Benim ameliyat sonrası problemlerimden biride güneş gözlüğüydü... 3 ay kesinlikle yasaktı..Ben 21 mayısda olmuştum...Bu yazda malum bol güneşli ve aşırı sıcak geçti...Neyseki imdadıma şapkalar yetişti biliyosun :)))
Deniz konusunda pek bi yasak yoktu..Dalmamam koşuluyla 40-45gün kadar sonraydı sanırım sormuştum Can beye izin vermişti...

Burnunun şişmesi/şiş olması normal bence...Çok yakında geçecek senin şişlikilerinde göreceksin bak
2-3 gün önce bende nasıl uyuduysam uyandığımda burnumu sola doğru bükerek yüzüstü yattığımı farkettim...5 ayı geçmesine rağmen burnumun sağ yanı şişti....Ama indi bile...
Funerciğim ...:Seni tanıdım tanıyalı kısır zor geçer oldu boğazımdan...Hemen aklıma sen geliyosun valla... İlk fırsatta bi kısır partisi yapalım:))
Ben gidip az atıştırayımda görüşürüz yine canım:))) Bu arada evet hala açım

Çok tatlısın:)))) afiyet..şeker olsun canım....ah ben de ağzımı doğru düzgün açabilsem...hiç affetmezdim ama...yiyemedim işte:)) senden görmüş ve hemen ben de kendime bir adet şapka edinmiştim ...çok işe yaramıştı gerçekten....bi de ben tatilimi yaptıktan sonra ameliyat olmuştum...bir önceki sene hiç tatil yapamamıştım...hani ayağımı suya sokmamıştım:)) o yüzden bu seneyi de riske atmak istemedim..bi de ben Can Beyle görüştükten sonra ameliyat olmaya karar vermiştim...öncesinde öyle kesin bir kararım yoktu....bi gidip görüşiyim..bilgineyim bakalım demiştim...ama bi baktım ne zaman ameliyat olsam daha iyi olur...onu konuşmaya başlamışız:))) iyi de yapmışız di mi:)) yoksa benim cesaret edeceğim yoktu valla:))

şiştir...inecektir de...niye böyle kaplumbağa hızıyla oluyo bu iş..işte buna çok bozuluyorum:))) burun deliklerimin şeklini farklı gördükçe endişeleniyorum. :2:..inşallah bir an önce eşitlenir şu delikler canım...benim için dua et olur mu...

bu arada vicdan azabı çektiğine göre sık sık kısırlar yapılıp yeniyo sanırım:))) borcunu unutma zaten tatlım:)) kısır partisini kaçırır mıyım...şimdiden iştahlandım...yapalım tabi tatlım:))) çok öpüyorum

Fundacım cnm kararlıyım artık:)) işte senin de dediğin gibi 2 ay öncesinden nisan gibi konuşmaya gidicem tekrar ameliyat gününü ayarlıycaz inşş:))

hadi hayırlısı canımmm:)) çokkkk güzel olcak eminim...sayılı zaman çabuk geçer nasılsa...bizi habersiz bırakma olur mu....

Ya bende nadir kısıma giriyorum demek.Ameliyattan 12ye doğru çıkmıştım.5gibi köfte yemiş çorba içmiştim.Hatta bana sadece çorba içiriyorlardı,dedimki çok açım bu beni tatmin etmiyo,köftede yicem:) ve yediiiim çok şükür.Öyle boğazımdada hortumdan kaynaklanan hiç bi ağrı-acı duymadım.Ayy çok şükür Rabbimeee.Kızlar sizlerede ÇOK GEÇMİŞ olsun.

Son düzenleme:
çok güsel olmuş cnm maşallah

İyi bari tek değilmişim :))))

tebrik ediyor...saygı duyuyorum arkadaşlar ...yani çoğumuz ağzımızı zor açıyorken...siz köfteleri götürdünüz demek:)) afiyet...şeker olsun:))....hepimize geçmiş olsun tatlım:)))

Geldim canımmm:))) çok yoğunum bu aralar MiKaDo'cum...o yüzden uğrayamadım siteye....dört gözle kurban bayramı tatilini bekliyorum:)) sen neler yapıyosun tatlım... keyfin yerindedir umarım

Canım hoşgeldiinnn Bendede koşturmaca devam...Kurban bayramını bende bekliyorum merakla Hazırlıklar devam Bayramdan sonra dinlencem inşallah
Çok şükür keyfim yerinde Çünkü henüz yemek yedim
Bu arada ada ile ortak yönümüz akdenizli olmamız ...Sanırım ameliyat sonrası köfte yiyebilmemizi buna ve köfte bulmamızı sağlayan sevgili dost akraba ve arkadaşalrımıza borçluyuz :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…