funer Burun Estetiği Ameliyatı

cok tesekkr ederim=( ama elimde degil bende hc morluk sıslık olmadı ılk gunler 3 gun ıcınde gectı hepsı ama bantlar ckınca şişen burnum bı daha inmedi cok üzülüyorum. senn kac gün oldu peki canm ameliyat olalı?

benim 50 gün oldu canım....ve hala burnum üstelik orantısız biçimde şiş....ben de kendim adına buna üzülüyorum...ama bu kadar da karalar bağlamıyorum....orantısız biçimde olmasaydı...hala şiş olması hiç umrumda bile olmazdı inan....çünkü şişlik eninde sonunda inecek....bir de burun masajı ödemin dağılmasını kolaylaştırabilir...doktorun masaj vermiş miydi acaba.... burnunda ciddi sorunları olmayanların ameliyat sonrası beklentisi de çok yüksek oluyor tabi...bu mutsuzluk biraz da bu yüzden...çok zor biliyorum...ama biraz daha sabret tatlım:)))

Son düzenleme:
evet doktorum bana da önerdi masajla gecicek dedi 15 gundur masaj yapıyorum ama onunda pek bir etkisi yok gibi.burnumun üzerine bastırıp cekiyorum böyle yaptıkca da sanki burun sırtımdaki kemik genişliyor

evet doktorum bana da önerdi masajla gecicek dedi 15 gundur masaj yapıyorum ama onunda pek bir etkisi yok gibi.burnumun üzerine bastırıp cekiyorum böyle yaptıkca da sanki burun sırtımdaki kemik genişliyor

masajın mutlaka etkisi oluyor....ben özellikle akşam biraz uzun süreli yapmışsam...sabah çok daha iyi oluyor görünümü... parmak uçlarına biraz krem sür ve doktorunun tarif ettiği şekilde masajını her gün düzenli olarak yap canım....bak görürsün....bir süre sonra boşuna bu kadar üzülmüşüm diceksin :1hug:

Merhaba Funer. Bende burun ameliyatı yaptırmaya karar vermiş biriyim. resimlerini görmek isterim müsadenle ama nasıl arkadaşlık gönderiliyor bilemedim.

Merhaba Funer. Bende burun ameliyatı yaptırmaya karar vermiş biriyim. resimlerini görmek isterim müsadenle ama nasıl arkadaşlık gönderiliyor bilemedim.

ben sana arkadaşlık teklifi gönderdim canım...kabul ettiğinde görebilirsin fotolarımı....senin için de en hayırlısı olur inşallah:)))

güzel olmuş canım güle güle kullan :) minicik olmuş çok hoş

güzel olmuş canım güle güle kullan :) minicik olmuş çok hoş

çok teşekkür ederim canım:)) minik oldu gerçekten:)) hatta ameliyattan sonraki ilk günlerde dudak üstümde hafif şiştiği için...bi palabıyıklık mesafe vardı... o zamanlar korkmuştum...çok küçücük oldu bu diye kaydirigubbakcemile3

guzel olmus tatlım gule gule kullan yenı burnunu bende ınsallah ocak ta yatıyorum bıcak altına cemıl tugay doktorum umarım hersey yolunda ve sorunsuz devam eder hepımız ıcın opuyorumnanaktan

guzel olmus tatlım gule gule kullan yenı burnunu bende ınsallah ocak ta yatıyorum bıcak altına cemıl tugay doktorum umarım hersey yolunda ve sorunsuz devam eder hepımız ıcın opuyorumnanaktan

sağol canım:)) evet ameliyat olacağını biliyorum....bu ameliyatın herkes için en zor aşaması doktor kararı bence...güvenini kazandı ve içine sindiyse hiç endişelenme canım....sonuçta burada adı geçen doktorların çok büyük bir kısmı bu konuda oldukça deneyimli...çok iyi olacağına eminim ben:)))

ben sana arkadaşlık teklifi gönderdim canım...kabul ettiğinde görebilirsin fotolarımı....senin için de en hayırlısı olur inşallah:)))

Çok teşekkürler Funer. Gördüm fotoları çok da güzel olmuş. darısı benim başıma artık. Umarım sorunsuz ilerliyordur herşey. bu güzel fotoları ve memnun insanları görmek güç veriyor bana.

arkadaşlık teklifini kabul ettim canım:)) Can Kopal'ı tavsiye ederim:)) senin için de en iyisi...en hayırlısı olur inşallah....

funer çok beğendim kavisi falan tam istediğim gibi sanırım çokta şişmedi yüzün? can kopala hangi hastannede oldun? sanırım gazi hastanesinde yapıyo o? bid ne kadara mal oldu? kaç saat sürdü ağrın sızın çok oldumu çok fazla sordum galiba =)) ama çok kararsızım korku bambaşka bişey bide ben lokalle olmak istiyorum :S

teşekkür ederim :))) darısı olmak isteyen herkesin başına inşallah....umarım kolayca atlatırsın canım:)))

sağol canım:)) Can Kopal Gazi'de yapıyor ameliyatlarını...ücret konusunda net bir rakam vermeyi çok doğru bulmuyorum...doktoru zor duruma düşürmemek açısından...çünkü her burnun gerektirdiği müdahale ve buna bağlı olarak da ücreti değişebilir sanırım...ama ortalama 3500 TL olmalı...lokal olmanı tavsiye etmem...eğer komplike bir burnun varsa...kemiğe ciddi bir müdahalede bulunulacaksa sen istesen de çoğu dr. bunu kabul etmeyecektir diye düşünüyorum...müdahaleyi çok daha zorlaştırır çünkü...e daha da zora sokmanın çok bi anlamı yok di mi:))) benim ameliyatım tam 2 saat sürdü...ameliyattan sonraki 2 gün ağrım oldu evet...yalnız ağrı kesiciyle hemen geçecek türden bir ağrı bu....buz kompresini çok disiplinli uyguladığım için pek şişme olmadı bende...ama cilt yapım çok ince ve hassas olduğu için Can Bey'in diğer hastalarına oranla biraz fazla morardım...bu ameliyatın en zor kısmınlarından biri ameliyat sonrası.....bu sürecin çok da kolay olduğunu söyleyemem.... benim ameliyattan önce öyle ciddi bir solunum sıkıntım olmadığı için genelde ağızdan nefes alıp vermek ve bu yüzden boğazımda hissettiğim kuruluk, acı, ağrı hissi hiç hoşuma gitmemişti:))) ayrıca genelde yan hatta yüzüstü yatmaya alışkın olan ben ..uzun süre sırtüstü yatmak zorunda kaldım...bu da hiç hoşuma gitmedi:))) bir de bu ameliyata ve sonrasına çok fazla beklenti yükleyebiliyor insanlar...ben de öyle yapmışım sanırım...alçı çıksın ve herşey birden mükemmel olsun istedim...ama ödemlerin inmesi ve burun şeklinin tam olarak oturması sabretmeni gerektiriyor...bunu da belirtmek isterim:))) tabi burnunu çok uzun süre darbelerden de sakınman gerekli....yine de her şeye rağmen bu ameliyatı olduğum için kesinlikle pişman değilim....iyiki olmuşum diyorum...iyiki cesaret etmişim.....hadi bakalım cesaret sırası sende tatlım:))sengözlerimebaksanab

çoook güzel olmuş canım. hatta ameliyattan 5 saat sonra hiç ameliyata girmemiş gibisin sanki ben aynada kendimi gördüğümde korkmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…