çok güzel olmuş gule gule kullan yeni burnunu :)
canım benim....üzme bu kadar kendini.....eminim çok kişiden duymuşsundur...burnun tam olarak oturması için 6ay-1 seneden bahsediyor tüm doktorlar....23 gün en azından kendini bu kadar yıpratman için çok kısa bir süre....şişliklerin için hirudoid krem ve buz kompresini uygulayabilirsin...bir de ben hala çift yastıkla yatıyorum....ona rağmen benim de sabahları çok daha şiş oluyor hala...dikiş izleri geçer merak etme benim burun ucundaki izler daha yeni silikleşti...biraz daha sabret canım olur mu:)))
cok tesekkr ederim=( ama elimde degil bende hc morluk sıslık olmadı ılk gunler 3 gun ıcınde gectı hepsı ama bantlar ckınca şişen burnum bı daha inmedi cok üzülüyorum. senn kac gün oldu peki canm ameliyat olalı?
evet doktorum bana da önerdi masajla gecicek dedi 15 gundur masaj yapıyorum ama onunda pek bir etkisi yok gibi.burnumun üzerine bastırıp cekiyorum böyle yaptıkca da sanki burun sırtımdaki kemik genişliyor
cnm süpersin süper görünüyosunn:))
Merhaba Funer. Bende burun ameliyatı yaptırmaya karar vermiş biriyim. resimlerini görmek isterim müsadenle ama nasıl arkadaşlık gönderiliyor bilemedim.
güzel olmuş canım güle güle kullan :) minicik olmuş çok hoş
bende görmek istiyorumm cankopalı düşünüyorummm ekledimm seni
guzel olmus tatlımgule gule kullan yenı burnunu bende ınsallah ocak ta yatıyorum bıcak altına cemıl tugay doktorum umarım hersey yolunda ve sorunsuz devam eder hepımız ıcın opuyorumnanaktan
ben sana arkadaşlık teklifi gönderdim canım...kabul ettiğinde görebilirsin fotolarımı....senin için de en hayırlısı olur inşallah:)))
arkadaşlık teklifini kabul ettim canım:)) Can Kopal'ı tavsiye ederim:)) senin için de en iyisi...en hayırlısı olur inşallah....
Çok teşekkürler Funer. Gördüm fotoları çok da güzel olmuş. darısı benim başıma artık. Umarım sorunsuz ilerliyordur herşey. bu güzel fotoları ve memnun insanları görmek güç veriyor bana.
funer çok beğendim kavisi falan tam istediğim gibi sanırım çokta şişmedi yüzün? can kopala hangi hastannede oldun? sanırım gazi hastanesinde yapıyo o? bid ne kadara mal oldu? kaç saat sürdü ağrın sızın çok oldumu çok fazla sordum galiba =)) ama çok kararsızım korku bambaşka bişey bide ben lokalle olmak istiyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?