funer Burun Estetiği Ameliyatı

2.sargım yapıldı göremedim ve şişim ama güzel oldu hisedyorumm

ilk atelim çıkıp ikinci atelimi taktığı gün bana da göstermemişti burnumu Can Bey...ama annemle babam yanımdaydı...onlara gururla göstermişti...''bak şu burnun güzelliğine teyzecim'' diyerek..
ilk alçı sonrası burnuşunu görebilen tek şanslımız...en azimlimiz MiKaDo'cum sanırım hissetmekle kalmıcaksın gzemmmcim..az kaldı gözünle de görceksin güzel burnuşunu inşallah...sonra seni aynaların önünden alamıycaz epey bi süre

funerr içim rahattı sen daha bi rahatlattın teşekkürler yarın çıkıoo 2 sargı

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alçım sargım herşeyim çıktıııı veee züpeeerrr görünüooo yeni burnuşummmmoleyyy teşekkürler doktorum

funer ,mikado siz masajı nasıl yapıyordunuz bilgi vereirmisiniz biraz acaba yanlış mı yapıyorum ben şekl bide yanlış masajla bozulmasın:18:

funer ,mikado siz masajı nasıl yapıyordunuz bilgi vereirmisiniz biraz acaba yanlış mı yapıyorum ben şekl bide yanlış masajla bozulmasın:18:

Masajı kesinlikle Can Bey nasıl verdiyse öyle yap..:) Her burun kendine özel olabilir..:) Olmayabilirde bilmiyorum..:)) Ama ben pek masaj yapmamıştım...Sadece sıcaktan ve darbeden korumaya çok özen göster...Tekrar güle güle sağlıkla kullan..

teşekkürler hehhe maşallah maşallah uf evet yaa içimden gelmio bnmde hiç masaj yapmak ama önmliymiş herhalde can bey sana önermişymiydi de mi yapmadın önermedi mi?

teşekkürler hehhe maşallah maşallah uf evet yaa içimden gelmio bnmde hiç masaj yapmak ama önmliymiş herhalde can bey sana önermişymiydi de mi yapmadın önermedi mi?

önermişti...:))) 2-3 haftada özenle yapmıştım....:))) sonrada unuttum gitti..:))

hmmm ya aslında sana özelden sormam gereken bişiler var ama özelden yazamıyorum yakalamışken sormam lazımmmm ama napsak:S

kızlar can beye amelıyat olanlar mıkado,zamır,funer ve dıgerlerı benı eklerler mı acaba?cumartesı gunu kısmetse ınş. can beyle gorusmem var ona gore bana bır fıkır olur.

kızlar can beye amelıyat olanlar mıkado,zamır,funer ve dıgerlerı benı eklerler mı acaba?cumartesı gunu kısmetse ınş. can beyle gorusmem var ona gore bana bır fıkır olur.

can beye ameliyat olanlar benide ekleyebilirlermi birde ne kadar ameliyat ücreti acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…