funer Burun Estetiği Ameliyatı

resimlerine bende baka bilirmiyim

can kopal olucam bn hakkında hiç kötü yorum duymadımm funer bu arada fotolarını ben hala çok merakk etiyorum yaa

bende resımlerıne bakmak ıstıyorum...
bide veli aslanı duydunuz mu kızlar cok ıyı dıyolar burun amelıyatında bende olmak ıstıyorum ama bırazda korkuyorum ya guzel olmassa dıye

selam arkadaşlar:)) internet ortamında uzun süre kalmasını istemediğim ve artık rinoplasti düşünen arkadaşlara fikir vermesi açısından görevini yerine getirdiğini düşündüğüm için albümümü bir süre önce kaldırmıştım...6 aylık oldu benim burnuşum...ve memnunum şükürler olsun doktor kararı bu ameliyatın en önemli ve zor olan aşamalarından biri...ben doktorumu çok seviyor ve başarılı buluyorum...özellikle çevremdeki bu işin uzmanı doktorlar tarafından da sık sık övülür oldu burnum Can Bey'e ameliyat olup da memnun kalmayanı da ben duymadım...ama yine de en mükemmeli benim doktorum...üstüne dr. tanımıyorum gibi iddialı söylemlerde bulunmayı doğru bulmuyorum...sonuçta bu bir ameliyat...her ameliyatın kendince riskleri mevcut...ayrıca herkesin beklentisi de farklı...bu nedenle böyle bir sorumluluğu üzerime almak istemem...aklınızdaki tüm isimlerle ayrıntılı olarak görüşmenizi ve size en yakın gelen...en güven veren doktoru seçmenizi öneriyorum...
sevgiyle

ya bu arada can beye olan arkadalar bnm aklıma bişi takıldı dğer doktorların yaptıkları ameliyatlarda okduğum kadarıyla alçı 3 gün sonra yenileniyormuş falan ama ben can beyle konuştum alçı 1 hafta kalıcakmış sanırım şehr dıında olması sebebyle o kadar kalıcak can beye olan arkadalar mikado funer sizin nasıl oldu kontrolünüz 1 hafta sonra mı oldu 1 hafta çok değilmi :SSSS:18:

evet canım...çok kez söylediğim gibi ben Can Bey'e ameliyat olanlardanım....daha önce ameliyat süreci ile ilgili sana özelden ayrıntılı mesajlar gönderdiğimi hatırlıyorum gzemmmcim...her doktorun ameliyat sırasında..sonrasında...tarzları farklı olabiliyor....kimi çok kısa sürede alçıyı alıp bandaj takıyor...kimi de Can Bey gibi alçının daha uzun süre kalmasını tercih ediyor....benim de ilk alçı atelim 1 hafta kaldı...sonra ikinci bir alçı atel taktı...bu da 3 gün kaldı...hepsi bu kadardı...sonrasında bandaj yapmadı...alçı burnumda 1 hafta bekletildiği için rahatsız olmak bi yana...burnumun daha bi korunmakta olduğu hissi verdi bana...bu açıdan hiç sorun olmadı....ameliyat günü aldığına göre...sen de Can Bey'e güvenmişsin diye düşünüyorum....artık çok da fazla sorgulama bence...bi an önce güzel burnuşuna kavuşman dileğimle

funercim amelyatının üzerinden oldukça zman geçmi umarum bu yazıymı bian önce okuyup yanıtlarsınn
burnun düzeldimi memnunmusun???

teekkürler canım cevabın için pefi senn burnun nasıl uzun zaman geçmiş memnunmusun diye soracağım son kez ilikler orantısızlıklar geçtimiii(( tabiki can beye güveniyorum ama korkuyorum işte yaaa :SSS

teekkürler canım cevabın için pefi senn burnun nasıl uzun zaman geçmiş memnunmusun diye soracağım son kez ilikler orantısızlıklar geçtimiii(( tabiki can beye güveniyorum ama korkuyorum işte yaaa :SSS

şükürler olsun ki çok daha memnunum tabi gzemmmcim...benim nefes alma problemim pek yoktu ama kemer ve eğrilik vardı burnumda....Can Bey'in söylediğine göre ciddi bir eğrilikmiş...ilk günler yaşadığım orantısızlıklar bu nedenle yapılan müdahalelerden kaynaklanmış...ve o orantısızlığı ben söylemezsem hiç kimse fark etmiyodu zaten....şimdi ucunda yine yalnızca benim farkettiğim çok çok hafif bir şişlik var ...bunlar hemen herkesin yaşadığı şeyler zaten...şu anki burnumla ilk günlerdeki burnum arasında dağlar kadar fark var....bu ameliyat sonrasının en öncelikli şartı sabırlı olcaksın...çünkü burun şeklinin oturması zaman alıyo azcık:))) ama sonuç değiyor inan...burnunu emin ellere teslim ediyorsun... bu konuda için rahat olsun canım...

çok saolll canım yaaa içimi rahatlattınnn haklısınnn tabiki...bu arada özelden msj atamıyorummm yaa uff napıyım artıkın burdan yazıyorum mailimi atarsan çok sevinirim canım(( çok meraktayımmm kumsal_ondokuz@hotmail.com:18::18:

cnm beni de ekler misin? fotolara bakmak istiyorum da. buarada kaca yapiyor ameliyati can bey?

Kizlar Can Kopala ameliyat olanlar beni lutfen eklermisiniz sizlerin tecrubelerinrre ihtiyacim varrr

Canım can beye oldum bugün 1 hafta tam yarın alçım çıkıooooo çok heyecenlıyımmmmm:)))

Canım can beye oldum bugün 1 hafta tam yarın alçım çıkıooooo çok heyecenlıyımmmmm:)))

Hadi hayırlısı gzemmmcim...zor kısmını atlatmışsın....gerisi biraz zaman meselesi...iyi haberlerini almayı diliyorum...bizi habersiz bırakma olur mu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…