funer Burun Estetiği Ameliyatı

hoşbulduk canımm:))) biliyosun...ucundan..kıyısından..ben de akdenizli sayılırım...köfte de bulabilirdim....ama yok iştee...hem canım hiç bişey yemek istemiyodu...hem ağzım zor açılıyodu gerçekten...siz başkasınız yani:))) maşallah tatlım ... sizin yemek yapma konusunda da hünerli olduğunuzu...asıl nedenin de mutfak konusundaki ilgi ve beceriniz olduğunu düşünüyorum:)) yakınınızdakiler çok şanslı tabi:)) kurban bayramı tatilinin haberlerini..ben de merakla bekliyorum:))) çokkk güsel olcak eminim

Son düzenleme:

Funer, Mikado35 ve Gokce13,

Can Kopal dan sayenizde ornek gorduk cok tesekkurler, hepinize gecmis olsun, cok degismissiniz, cok guzel olmussunuz..

tebrik ediyor...saygı duyuyorum arkadaşlar ...yani çoğumuz ağzımızı zor açıyorken...siz köfteleri götürdünüz demek:)) afiyet...şeker olsun:))....hepimize geçmiş olsun tatlım:)))

Sağol Canım Benim.Ağzını zor açıyo olsanda götürdüğün her 1kaşık çorba 1tabak dolusu köfteye bedel olmuştur inşllh Canım:) Aslında yemek yememeye falanda adapte etmiştim kendimi;ama aç olunca insanın gözü hiçbişey görmüyo,denedim ve yedim,baktımki ağrı falan yok,devam etmiştim.Ah o günler.Tam 2,5ay oldu.Olan arkadaşlara ve olmayı düşünen arkadaşlara bol şans ve çok geçmiş olsun tekrardan.

:)) sonuçta ağzını açamama durumu çok uzun sürmedi...çorba da güzeldi gerçekten:)) o yüzden sorun olmadı canım:)) teşekkür ederim....zaman çok da hızlı geçmiyo sanki ...beklemek sıkıcı dii mii......

Canım sadece burun için zamanın geçmesini bekleseydim geçmezdi ama ben 15gün sonra evleniyorum ve evlilik günü gelmesin diye düşündüğüm ve bu süreçde hazırlıklardan dolayı yoğun geçtiği zaman okadar hızlı geçtiki anlayamadım:)
Beklemek gerçekten sıkıcıdır bekleyene,uzun gelir;ama sabırlı ol ve herşeyin çok daha güzel olacağını düşün.Ben seninle alakalı böyle düşünüyorum

Ben okuyana kadar 15 günden az kalmıştır gün sayısı...Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım... Çok güzel bir gelin olacağından eminim....

güzel telaşlar diil mi bunlar....neden evlilik günü gelmesin diye düşünüyosun ki :26:...eski resimlerini görmüştüm Ada'cım...ve aslında ameliyata çok da ihtiyacı yokmuş diye düşünmüştüm.....ama yeni burnunu da çok beğendim...güle güle kullan...ben de çokkk güsel bir gelin olacağına eminim...hayırlı...uğurlu olsun inşallah canım:)) .

Ben okuyana kadar 15 günden az kalmıştır gün sayısı...Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım... Çok güzel bir gelin olacağından eminim....

Eveeeet az kaldııı 20Kasım'da düğün.Son 13gün.
Amin Mikadocum.Ne kadar güzel olurum bilemem ama çok sulugöz bi gelin olacağım kesin:)

Güzel telaşlar evet;ama hani insan durup düşününce içeriği, idrakına varınca gidecek olmanın pek güzel gelmiyo.Bu hazırlıklar olmasa diyiveriyorsun,olmasada gitmek zorunda kalmasam.Ne kadar seversen sev karşındakini,gitmek ağır geliyo,bırakıp gitmek herşeyini...Ben aileme çok düşkünüm ve onları maceram dışında hiç bırakıp bi yere gitmedim.Ki macera dönüşümde semtime ayak basar basmaz,apartmanımızın önüne geldiğimde,eve girdğimde nasıl ağlıyordum.Yani uzaklara bırakıp gitmeye alışkın olmadığımdan ve ayrılığı maceramdan dolayı tadıp beğenmediğimden biliyorum zor olacağını.O bakımdan gitmek istemiyorum.1tanecik çok sevdiğim kişi için,100çoksevdiğim insanı bırakıp gidecem.Gitmeyi en başından göze alsamda hep,bi daha teklif etse yinede evet derim desemde gitmek çok ağır geliyo,TÜM SEVDİKLERİMİ BIRAKIP GİTMEK.
Adanadan istanbul'a gidicem.Hem ağlarım hem gideirm olacak benim durumum:)
Sağol Canım,teşekkürler

yazdıklarını okuyunca..neler hissetiğini yüreğimin en derinlerinde hissettim ...ve içim sızladı bir an Ada'cım...ailenden uzağa gitmek ilk başlarda zor olacaktır tabi... o kesin... ama kendi düzenini kurduktan sonra daha kolaylaşacaktır her şey...özlem hep olur...ama mesafelerin çok da önemi yok canım...Allah sağlık...olanak versin yeter ki...istediğin an aileni görebilirsin o zaman...şu aşamada en önemlisi....evleneceğin kişiyle mutlu bir yaşam süreceğine ne kadar inandığın....e inanıyor görünüyosun....gerisini de zaman çözer tatlım...gözünden akanlar sevinç gözyaşları olur hep inşallah:)))

Sağol Canım,İnşllh.
Evet alışırım,alışmayada mahkumum;ama hani şu aşamada alışmayı kabul etmek bile bi ihanet gibi geliyo sevdiklerime."Sizleri görmemeye alışırım"der gibi...Bu hakkaten ağır geliyo. Hisleirm çok garip.İnanın nişanlandıktan sonra çok sevdiğim babamdan bi adım uzaklaştım.Hani yakın,eskisi gibi çok smaimi olmak istemiyorum,alışmayı kabul etmesemde onları alıştırmaya çalışıyorum.Bari onlara bu kadar ağır gelmesin diyorm ve bu ağır duygusal yanımı hiç ama hiç belli etmiyorum.Erkek kardeşim "sen gideceksin ya,seni bu evde çok ararım be abla" diyo.içime o kadar dokunuyorki o an alaya alıyorum belli etmemek,duygularımı bastırmak için.
Evet teknoloji sayesinde onlarla devamlı konuşucam devamlı görecem belki ama hiç yanlarında olduğun gibi olmayacaksın.Yinede tabi buna şükür.
Bakalım Canım ya nasıl gelecek bu gurbetlik bana,yine yazarım sana.
Öptüm SEVGİLER.

Son düzenleme:
selam kızlar Üzüntü, stres hele hele ağlamak burnu şişiriyo ona göre :)))) Ağlatmayın bakayım beni :)))) Ada cım sen şimdi kına gecesinde de kolayca ağlarsın :))) Bak burnun şişer tombiş burunlu bir gelin olursun karışmam sona :)))
Şaka bir yana kuşun yuvadan uçma zamanı gelmişse fazla dramatik hale getirmeden uçmak lazım :))) Sonrada o uçuşun keyfini çıkar :) Anneler babalar hep bu günlerinizi görme hayaliyle büyütoyorlar....Hem ben ve benim gibi yurt dışına gelin gidenler /yaşamak zorunda kalanlar ne yapsın...? Hem artık uçak v.s eskisi kadar pahalı da değil...1 saatlik yolaltı üstü....
Bak tekrar söylüyorum burnun şişer sona :)))

:):):)
Ya ne güzel bi cevap olmuş,anaç bi cevap:)
Valla burnumun şişmesini sorun yapmıyorumda Mikadocuum,ağladığımda nasıl silerim diye düşünüyorum,malum tam 3aylık olmuş olacak ve halen silemiyorum çünkü:)
Evet 1saatlik bi yol,uçak fiyatlarıda çok makul ama işte her canın istediğinde gelemezsin yinede.
Sağol Mikadocuum beee.

''kuşun yuvadan uçma zamanı gelmişse fazla dramatik hale getirmeden uçmak lazım...Sonrada o uçuşun keyfini çıkar '' ...işte budur diyorum... bunun üstüne slogan tanımıyorum:))) harikasın MiKaDo'cum ....sık sık bunu tekrarlamalısın bence Adacım... kendini çokk daha iyi hissedeceğine eminim...ayrıca bence de burnuşlara dikkat etmek lasım:)))

Adacığıımmm bak bu dahada kötü sümüklü gelin olursun valla

Funer'ciiimmm nerelerdesin canımmm.....
ya bu kuş uçma konusu sadece evlenerek olmuyo ama değilmi :)) Ben ilk üniv. için İzmire geldiğimde uçmuştum yuvadan mesela ...:)))Hem o zamanlar sıska bir kuştum kolayca uçmuştum :)))
Bi arada eşimin görevi için bulunduğu ülkeye oğlumla gidip tam yerleşmiştimki eşimin başka bir ülkeye ataması yapıldı :))))) Ve ben gurbet ellerde oğlumla 2 hafta yapayanlız kaldım :))) Türk sanat müziği Türk halk müziği v.s. yeni yeni sevmeye başladığım zamandı tam...Ve o dönemki şarkım bilmem bilirmisin ama ''ben gurbette değilim gurbet benim içimdeeeee '' şarkısıydı :)))))

valla aklım hep buralarda canım...ama malum tatil arefesi...ve yetiştirmem gereken bi sürü iş var...çokk yoğunlaştım gerçekten....her fırsatta şöle bi göz gezdiriyorum foruma...ama çok kalamıyorum...ne yazıkki....benim de ilk yuvadan uçuşum ünv. için İzmir'eydi......ilk yıl yurtta kalmıştım....ne kadar zorlanmıştım ...hemen her gece ağlardım...ben ailemi özledim diye .....ama gezmekten de geri durmazdım bu arada...her gece yurttaki son imza vaktine zor yetişirdim :))).. sonra ailemi de peşimden sürükledim...sonra yine gurbet eller göründü bana....senin gurbetliğinle benimkisi kıyaslanamaz tabi tatlım....yurtdışında çocuğunla bi başına kalmayı düşünemiyorum bile...ben bi de vatanım...toprağım..falan diyenlerdenim...öyle çok uzun süreli ülkemden ayrı da kalamam gibi geliyor...Ada duymasın ama...evlilik zor zanaat derler...boşuna diil sanırım diii miii:)))

Bi mail atmıştım bitane daha atıyorum hemen :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…