- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
Deşifre deşifreVar var buldum ben ama konusahinini takipcisi 22 bin 30 a yuvarlamıs heralde :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deşifre deşifreVar var buldum ben ama konusahinini takipcisi 22 bin 30 a yuvarlamıs heralde :)
Tek bir kız takip eden futbolcu gerçeği.. yıl 2016?Var var buldum ben ama konusahinini takipcisi 22 bin 30 a yuvarlamıs heralde :)
Kız ben süründürürsem adam ölür haha sen az biraz beni tanıdın eheheÖnce 6 ay süründür![]()
isim alabilir myiz merak ettik bizde :)Var var buldum ben ama konusahinini takipcisi 22 bin 30 a yuvarlamıs heralde :)
Seninki naz olmaz işkence olürduKız ben süründürürsem adam ölür haha sen az biraz beni tanıdın ehehe![]()
![]()
Deşifre deşifre![]()
isim alabilir myiz merak ettik bizde :)
İnstasını kapamaya gittiKonu sahibesinin eski konularına baktımda özelini paylasmıs kızlar. Ayıp olur deşifre.
Belkide hatalıyımdır zaten ozelden sordun bu demi diye cevap yazmado kaçtı sanırım :)
Okadar araştırdım siz söyleyince ikinci kez bile baktım özelden yazın bariVar var buldum ben ama konusahinini takipcisi 22 bin 30 a yuvarlamıs heralde :)
He vallahSeninki naz olmaz işkence olürdu![]()
Nasil buldun kiz? hic usenmedin miKonu sahibesinin eski konularına baktımda özelini paylasmıs kızlar. Ayıp olur deşifre.
Belkide hatalıyımdır zaten ozelden sordun bu demi diye cevap yazmado kaçtı sanırım :)
bende özelden rica edebilir miyim futbolcuyu merak ettim :)Konu sahibesinin eski konularına baktımda özelini paylasmıs kızlar. Ayıp olur deşifre.
Bakalım belkide yanlıs bulmusumdır bilmiyorum ki :)Nasil buldun kiz? hic usenmedin misaygıyla eğiliyorum önünde
![]()
Kesinlikle 24 ziyaretcimiz var suab zaten konudaDesifre falan yapmamalı kimse. Kizlar bircok sitede paylasiliyor buradaki paylasimlar. Kimse zor duruma sokulmamali. Konu kapanmali bence
Valla denedim stalklamayi ama i ih bulamadımBakalım belkide yanlıs bulmusumdır bilmiyorum ki :)
Daha geçenlerde nişanlandı o ya. degildir ozan.Ay benin aklıma ozan tufan geldi birden nedense..