- 25 Aralık 2012
- 80
- 10
- 36
- Konu Sahibi disiua1905
-
oww süper yöntem. bende 2004de yalının ilk çıktığı yılda ona hayrandım. yapım şirketinden bir hatunu ayarlamıştım görüştürecekti ama sonra ben vazgeçtim...
internete yazınca hemen çıkıyo zaten kalcakları otel. bide ben resmi siteden ne zaman antrenman yapcaklarına filanda bakmıştım, aradığımda odada olmazsa diye ona göre aramıştım.
Beklemiyodum hiç bağlayacağını. Müzik çaldı birden alo diye ses geldi. Mert dedim, evet dedi. Heyecandan elim o kadar titremisti ki :)
ne söylüceğimide bilemedim, bide uyuyomuş, uyandırmışım :/
direk söyledim ben Fenerbahçeliyim öyle konuşmak için aramıştım diye. güldü, uyuyodum dedi. çok az konusup kapattık.
oww süper yöntem. bende 2004de yalının ilk çıktığı yılda ona hayrandım. yapım şirketinden bir hatunu ayarlamıştım görüştürecekti ama sonra ben vazgeçtim...
evet, ama çok heyecanlandım konuşamadım pek :)
aa neden
evet, ama çok heyecanlandım konuşamadım pek :)
aa neden
caponn yalınsevimli cocuk
vay arkadaş ya baya baya kalifiye bi çalışma olmuş süper tuttum bunu
hem ben 14 yaşındaydım hemde şartlar uygun değildi. 10 yıl olmuş vay bee
Galatasarayda diğer hafta sivasta.. bilmiyorum yani
Bide bunca şeyi yapıp sonra boş bişey cıkıp alay konusu olmak var. Ben şimdi yardırırım bi kez görmek için sonra adam görür beni 2 dk eve gidince bu gün kezbanın biri geldi beni görüyomuş rüyasında aç tavuk kendini buğday ambarında görüürmüş felan diye dalga geçemeleri de var
Sende mi Sivastasın ? Müsaitseniz haftaya size geleceğiz
bide ilk görüşte aşık oluyomuş
hayır sivasta değilim
Bende Tolga çevik görüyorum ne zamandırAma ben yakın değilim .. Bu konular çok zor ve gerçekten yıpratıcı ...
Bence düşme peşine rüya sonuçta .........
gelsin buraya gideceğim zatenİşte o zaman faka basarım, ben sözlümü gerçekten çok seviyorum ve başka birini düşünemiyorum bile. Reddederim hemen
"Arkadaşım Hoşgeldin " izlemeye git
Yok ya bende öyle bir huy var ki , ölesiye hayran olurum bir kere canlı görsem soğurum neden dir bilmiyorum ama böyleBol bol foto çek
Yok ya bende öyle bir huy var ki , ölesiye hayran olurum bir kere canlı görsem soğurum neden dir bilmiyorum ama böyle
Tolgada sürekli cinsel hareketler tavırları var ondan biraz sempatim var
Onlar takilmislar sana :)) yasiniz kacne bilim ben bacımisteyerek olmadı valla :18:
buna benden daha fazla inanan arkadaşlarım var diyolarki burakla görüşünce krampon iste formalarını imzalat maça bilet isteya dedim ben bi göreyim kalsın forması da bileti de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?