Futbolcu Sorunsalı ..

internete yazınca hemen çıkıyo zaten kalcakları otel. bide ben resmi siteden ne zaman antrenman yapcaklarına filanda bakmıştım, aradığımda odada olmazsa diye ona göre aramıştım.
Beklemiyodum hiç bağlayacağını. Müzik çaldı birden alo diye ses geldi. Mert dedim, evet dedi. Heyecandan elim o kadar titremisti ki :)
ne söylüceğimide bilemedim, bide uyuyomuş, uyandırmışım :/
direk söyledim ben Fenerbahçeliyim öyle konuşmak için aramıştım diye. güldü, uyuyodum dedi. çok az konusup kapattık.

oww süper yöntem. bende 2004de yalının ilk çıktığı yılda ona hayrandım. yapım şirketinden bir hatunu ayarlamıştım görüştürecekti ama sonra ben vazgeçtim...

caponn yalın sevimli cocuk

vay arkadaş ya baya baya kalifiye bi çalışma olmuş süper tuttum bunu

evet, ama çok heyecanlandım konuşamadım pek :)
aa neden

Bide bunca şeyi yapıp sonra boş bişey cıkıp alay konusu olmak var. Ben şimdi yardırırım bi kez görmek için sonra adam görür beni 2 dk eve gidince bu gün kezbanın biri geldi beni görüyomuş rüyasında aç tavuk kendini buğday ambarında görüürmüş felan diye dalga geçemeleri de var

Sende mi Sivastasın ? Müsaitseniz haftaya size geleceğiz

bide ilk görüşte aşık oluyomuş
hayır sivasta değilim

Bende Tolga çevik görüyorum ne zamandır Ama ben yakın değilim .. Bu konular çok zor ve gerçekten yıpratıcı ...

Bence düşme peşine rüya sonuçta .........

bide ilk görüşte aşık oluyomuş
hayır sivasta değilim

İşte o zaman faka basarım, ben sözlümü gerçekten çok seviyorum ve başka birini düşünemiyorum bile. Reddederim hemen

Bende Tolga çevik görüyorum ne zamandır Ama ben yakın değilim .. Bu konular çok zor ve gerçekten yıpratıcı ...

Bence düşme peşine rüya sonuçta .........

"Arkadaşım Hoşgeldin " izlemeye git

Burak yilmaz gercekten tevazu sahibi bir futbolcu, son derece sacma bisey kurgulamis bilinc altina atmis yasamissin ama sana anlayis gosterir, gercekten mutevazi adam. Ruyalar bilincaltinin izdusumudur oyle hayak etmis oyle gormussun anlam yuklemek cok sacma. Ama kafayi takmissin belli, antrenmanlara git bi sekilde ulas. Sevgilin de ne rahatmis ya ben bile rahatsiz oldum okurken adam kiskanmiyo hic, ilginc

Son düzenleme:

Sizi cok sık rüyamda gördüm burakbeymi diceksiniz
insanlar türlü türlü bahanelerle adama ulaşmaya calışıodur.
belki sizide onlardan biri sanmışlardır ondan dönmemişlerdir.

Bu işi bu kadar uzatmanız gereklimiydi yani

bunun altından bişey çıkmaz. boş yere kendini de sözlünü de huzursuz etme. bilinçaltının bir oyunu sadece bu.

Onlar takilmislar sana :)) yasiniz kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…