Gafoloji

Benimki eski olacak ama Kılıçdaroğlunun gaflarına çok gülüyorum :52:
3 tanesini hiç unutamıyorum hele :60: Başbakan gibi söz verip sözünün arkasında duranlardan değiliz biz demişti :D
Diğeri de malum matematik hesabı :D
Favorim de Mersinin Güneydoğu' nun incisi olduğu konuşması. Güneydoğuda nerde bu kadar güzel sahil var :60:

Benimki eski olacak ama Kılıçdaroğlunun gaflarına çok gülüyorum :52:
3 tanesini hiç unutamıyorum hele :60: Başbakan gibi söz verip sözünün arkasında duranlardan değiliz biz demişti :D
Diğeri de malum matematik hesabı :D
Favorim de Mersinin Güneydoğu' nun incisi olduğu konuşması. Güneydoğuda nerde bu kadar güzel sahil var :60:

Kılıçdarın arkasındayık da güzeldi ama :27:

bende kendi yaptığım gafı anlatayım..
kuzenim nişanladı baya olaylı ama aileler filan çatışmalar anlaşmazlıklar her şeyi geçti yaptı nişanı fakat uzun sürmedi atıldı nişan..
çok geçmeden başka bir kızla çok kısa zamanda evlendi çok şaşırdık o kadar savaş verdi filan benimde baya aklıma yer etmiş ilk kızla aşkı..
neyse düğünden hemen sonra bize ilk kez geliyor eşiyle.. babam tanıştırıyor benim küçük kızım.. ve bana dönüp ''ablayı tanıyor musun..'' tabi tanıyorum deyip kadına eski nişanlısının adını söylemeyi mi? valla söylemişim:17: babam abim annem ben kız hepimiz şok.. abim düzelti ismini ben yerin dibine geçtim çok ama çok utandım yok böyle bir şey... bizim evde baya dalga konusu oldum resmen boşanma sebebisin diye:))

bende kendi yaptığım gafı anlatayım..
kuzenim nişanladı baya olaylı ama aileler filan çatışmalar anlaşmazlıklar her şeyi geçti yaptı nişanı fakat uzun sürmedi atıldı nişan..
çok geçmeden başka bir kızla çok kısa zamanda evlendi çok şaşırdık o kadar savaş verdi filan benimde baya aklıma yer etmiş ilk kızla aşkı..
neyse düğünden hemen sonra bize ilk kez geliyor eşiyle.. babam tanıştırıyor benim küçük kızım.. ve bana dönüp ''ablayı tanıyor musun..'' tabi tanıyorum deyip kadına eski nişanlısının adını söylemeyi mi? valla söylemişim:17: babam abim annem ben kız hepimiz şok.. abim düzelti ismini ben yerin dibine geçtim çok ama çok utandım yok böyle bir şey... bizim evde baya dalga konusu oldum resmen boşanma sebebisin diye:))

HAhaha yazık olmuş kıza :27::27:

Suleyman demirelden hatirladikca yerlere yattigim gafi
"Ege bir Yunan gölü değildir. Ege bir Türk gölü de değildir. Binaenaleyh, Ege bir göl değildir.":60:

aa bide benim hala çok güldüğüm seda sayan'ın bi gafı var..
mustafa Sarıgül arıyor programı
seda sayan: nabr len mustafa bizi nerden arıyon?
mustafa Sarıgül: Şişli'den (şişli belediye başkanı):9:

aa bide benim hala çok güldüğüm seda sayan'ın bi gafı var..
mustafa Sarıgül arıyor programı
seda sayan: nabr len mustafa bizi nerden arıyon?
mustafa Sarıgül: Şişli'den (şişli belediye başkanı):9:

(pek anlatamadım galiba ama mutlaka denk gelirseniz izleyin çok komik)

daha yeni
Kemal Kılıçdaroğlu - Allah'tan korkarız kuldan utanmasak bile. :9:

geçen akşam ben eşime : ayyy biraz yediklerime dikkat etmem gerek yaaa karnıma bak öküz gibi şiştim
eşim bana: yok be hayatım sana öyle geliyo hani neyin varmış
ben eşime:görmüyomusun hayatım,nerdeyse senin göbeğin kadar oldu göbeğim:17::17::17:
eşim bana:saol be hayatım,öküz de yaptın yani beni
ben:ama ben öyle demek istememiştim:17:

Back
X