- 18 Haziran 2016
- 73
- 27
- 38
- 33
Daha önce bahsetmiştim bu konuda belki bilenleriniz bilir. 3 seneye yakın bi ilişki + 1 sene flört gibi bir şey, 3 senelik de arkadaşlık. Onunla büyümüştüm. Dolu dolu bir gençlik aşkıydı. Beni bırakmıştı bundan 6 ay önce artık ilişkinin heyecanı kalmadı, artık seni sevmiyorum diye. O süreçte Instagram'dan bi dünya en olmadık kızlarla takipleşmişti sonra geri geldi. bir şans daha tanıdım, ama yorulmuştum. 6 ay daha devam etti. 1 hafta önce artık seni sevmiyorum, ilişki monotonlaştı, arkadaş gibi olduk, kimle olursan ol artık, bana ait değilsin deyip bitirdi. İlk gün ağladım. Çok ağladım hem de. Sonra farkına varış süreci ve toparlanış. Ayrılırken kurduğu cümleleri düşündüm hep. Ya bu çocuk bana bunları dedi onca senelik yaşanmışlıklara, çok sevdiğimi görmeme rağmen diye düşündüm. Üstüne onu takipten çıkardım, sonra en olmadık kızlara istek attığını görünce tamamen bitti. Önceki yaptıklarını aynen tekrarladı yani. Kalitesini ortaya koydu dedim kendimce. Demek ki yanlış tanımışım bunca zaman vs. Belki onu görmemenin, ne yaptığını bilmemenin verdiği etkiyle biraz boşvermişliğim var. Ama evet galiba bitirdim içimde. Onca edilen laftan sonra bunları hak etmediğimi düşünerek bitirdim. Hissiz gibiyim ne hissettiğimi bilemiyorum çok garip. Ben sevginin değerini bilen bi insanım bunca zaman hep buna dayanarak haraket etmiştim fakat artık bende vadesi dolmuş gibi. Bunu iyi anlayacağınızı umuyorum çünkü 7 seneye yakındır bu kişi benim hayatımda. Sadece bazen onun boşluğunu nasıl dolduracağımı düşünüyorum. Çok güzel günlerdi diyorum sadece. Sevgilimi, mutlu olduğum anları, dostumu kaybetmiş gibi hissediyorum bazen. Ama anında gidiyor bu his. Gelecek planları kuruyorum. Hayatımın her anını ona göre kurmuştum hep ama artık farklı hayaller kuruyorum. Onun yer almadığı hayaller. İçten içe soğudum ondan, uzaklaştım. Bunu nasıl açıklayabilirsiniz?