Galiba artık onu sevmiyorum?

jungeunji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
73
27
38
33
Daha önce bahsetmiştim bu konuda belki bilenleriniz bilir. 3 seneye yakın bi ilişki + 1 sene flört gibi bir şey, 3 senelik de arkadaşlık. Onunla büyümüştüm. Dolu dolu bir gençlik aşkıydı. Beni bırakmıştı bundan 6 ay önce artık ilişkinin heyecanı kalmadı, artık seni sevmiyorum diye. O süreçte Instagram'dan bi dünya en olmadık kızlarla takipleşmişti sonra geri geldi. bir şans daha tanıdım, ama yorulmuştum. 6 ay daha devam etti. 1 hafta önce artık seni sevmiyorum, ilişki monotonlaştı, arkadaş gibi olduk, kimle olursan ol artık, bana ait değilsin deyip bitirdi. İlk gün ağladım. Çok ağladım hem de. Sonra farkına varış süreci ve toparlanış. Ayrılırken kurduğu cümleleri düşündüm hep. Ya bu çocuk bana bunları dedi onca senelik yaşanmışlıklara, çok sevdiğimi görmeme rağmen diye düşündüm. Üstüne onu takipten çıkardım, sonra en olmadık kızlara istek attığını görünce tamamen bitti. Önceki yaptıklarını aynen tekrarladı yani. Kalitesini ortaya koydu dedim kendimce. Demek ki yanlış tanımışım bunca zaman vs. Belki onu görmemenin, ne yaptığını bilmemenin verdiği etkiyle biraz boşvermişliğim var. Ama evet galiba bitirdim içimde. Onca edilen laftan sonra bunları hak etmediğimi düşünerek bitirdim. Hissiz gibiyim ne hissettiğimi bilemiyorum çok garip. Ben sevginin değerini bilen bi insanım bunca zaman hep buna dayanarak haraket etmiştim fakat artık bende vadesi dolmuş gibi. Bunu iyi anlayacağınızı umuyorum çünkü 7 seneye yakındır bu kişi benim hayatımda. Sadece bazen onun boşluğunu nasıl dolduracağımı düşünüyorum. Çok güzel günlerdi diyorum sadece. Sevgilimi, mutlu olduğum anları, dostumu kaybetmiş gibi hissediyorum bazen. Ama anında gidiyor bu his. Gelecek planları kuruyorum. Hayatımın her anını ona göre kurmuştum hep ama artık farklı hayaller kuruyorum. Onun yer almadığı hayaller. İçten içe soğudum ondan, uzaklaştım. Bunu nasıl açıklayabilirsiniz?

Daha önce bahsetmiştim bu konuda belki bilenleriniz bilir. 3 seneye yakın bi ilişki + 1 sene flört gibi bir şey, 3 senelik de arkadaşlık. Onunla büyümüştüm. Dolu dolu bir gençlik aşkıydı. Beni bırakmıştı bundan 6 ay önce artık ilişkinin heyecanı kalmadı, artık seni sevmiyorum diye. O süreçte Instagram'dan bi dünya en olmadık kızlarla takipleşmişti sonra geri geldi. bir şans daha tanıdım, ama yorulmuştum. 6 ay daha devam etti. 1 hafta önce artık seni sevmiyorum, ilişki monotonlaştı, arkadaş gibi olduk, kimle olursan ol artık, bana ait değilsin deyip bitirdi. İlk gün ağladım. Çok ağladım hem de. Sonra farkına varış süreci ve toparlanış. Ayrılırken kurduğu cümleleri düşündüm hep. Ya bu çocuk bana bunları dedi onca senelik yaşanmışlıklara, çok sevdiğimi görmeme rağmen diye düşündüm. Üstüne onu takipten çıkardım, sonra en olmadık kızlara istek attığını görünce tamamen bitti. Önceki yaptıklarını aynen tekrarladı yani. Kalitesini ortaya koydu dedim kendimce. Demek ki yanlış tanımışım bunca zaman vs. Belki onu görmemenin, ne yaptığını bilmemenin verdiği etkiyle biraz boşvermişliğim var. Ama evet galiba bitirdim içimde. Onca edilen laftan sonra bunları hak etmediğimi düşünerek bitirdim. Hissiz gibiyim ne hissettiğimi bilemiyorum çok garip. Ben sevginin değerini bilen bi insanım bunca zaman hep buna dayanarak haraket etmiştim fakat artık bende vadesi dolmuş gibi. Bunu iyi anlayacağınızı umuyorum çünkü 7 seneye yakındır bu kişi benim hayatımda. Sadece bazen onun boşluğunu nasıl dolduracağımı düşünüyorum. Çok güzel günlerdi diyorum sadece. Sevgilimi, mutlu olduğum anları, dostumu kaybetmiş gibi hissediyorum bazen. Ama anında gidiyor bu his. Gelecek planları kuruyorum. Hayatımın her anını ona göre kurmuştum hep ama artık farklı hayaller kuruyorum. Onun yer almadığı hayaller. İçten içe soğudum ondan, uzaklaştım. Bunu nasıl açıklayabilirsiniz?
E siz ne güzel açıklamışsınız işte. Zaten yaptıklarından sonra hâlâ sevmeniz hata olurdu. Ne güzel mutlu olun ki unutmaya başlamışsınız.

valla buraya konu açıp kocaman bir paragraf döşediğinize göre pek de unutmuşa benzemiyorsunuz
bana biraz kendinizi ikna gibi geldi koca paragraf
bir gün buraya yazmaya gerek bile görmediğiniz gün unutmuş olacaksınız bence

Açıklayacak bişey yok olması gereken olmuş. Seni sevmiyorum diyen birini zaten sevmemen daha iyi değil mi? Acı mı çekmek istiyosun anlamadım ki :işsiz:

Nasil açıklayalım ki, kırarak dökerek inciterek bitirmis iste icindeki duygulari, her sey cok net ortada..
Alışkanlıkların etkisini atmak zordur ama bitmiş bir iliskiyi oldurmaya calisarak zaman kaybetmek daha kötü..
Kesinlikle öyle, ben ilk gittiği zaman geri döndüğünde kabul etmeyecektim. Fakat dedim bi şans, onca senenin hatrı için. Ama olsun, görmüş oldum. Mutluym artık 😊

valla buraya konu açıp kocaman bir paragraf döşediğinize göre pek de unutmuşa benzemiyorsunuz
bana biraz kendinizi ikna gibi geldi koca paragraf
bir gün buraya yazmaya gerek bile görmediğiniz gün unutmuş olacaksınız bence
Ahaha bu da farklı bi bakış açısı tabii 🙈 şöyle diyim bu içimdekileri çevremde anlatacak pek kimsem yok. Bu yüzden buraya yazıyorum sadece. Birileriyle konuşmak için, umarım anlarsınız 😊

Siz o kadar güzel anlatmışsınız ki kimseye diyecek birşey kalmamış,
Fakat şu da önemli, bu yazdıklarınızı gerçekten hissediyor musunuz, yoksa öyle hissetmeye zorla mı itiyorsunuz kendinizi.
Bazen kendimizi kandırırız, kandırmak isteriz ya..
Ve bir daha gelirse asla yüzüne bakmayın, bitirir bitirmez arayışa çıkması, tam bir karaktersizlik örneği.
Gözünüzde büyütecek biri değil yani, basit bir karakter o kadar.

Artık seni sevmiyorum diyen bir adamdan soğu bencede
Bitmiş gitmiş
Sen bunu hak etmiyorsun

Siz o kadar güzel anlatmışsınız ki kimseye diyecek birşey kalmamış,
Fakat şu da önemli, bu yazdıklarınızı gerçekten hissediyor musunuz, yoksa öyle hissetmeye zorla mı itiyorsunuz kendinizi.
Bazen kendimizi kandırırız, kandırmak isteriz ya..
Ve bir daha gelirse asla yüzüne bakmayın, bitirir bitirmez arayışa çıkması, tam bir karaktersizlik örneği.
Gözünüzde büyütecek biri değil yani, basit bir karakter o kadar.
Evet bunları gerçekten hissediyorum. Ben de bu hisleri duyduğumdan şaşırdım buraya yazdım o yüzden. Ben bu çocuğu 4 senedir seviyorum. Alışık olduğum his aşktı, sevgiydi. Şu an yaşadıklarım bama öyle yabancı geliyor ki, bi an idrak edemedim

Çocukluk - gençlik aşkları alışkanlık veya bi bitirememişliktir bence. Yani 'aman tanrım ben bu adamla eskiden çok güzel vakit geçirdim şimdi tekrar denemeliyiz' düşüncesi gerçekten absürt, çünkü yeri geliyor 1 sene sonraki düşüncelerimiz geçmişle örtüşmüyor. Karakteri daha oturmamış, daha çocuksu bi insanla sonradan aynı ilişkiyi yaşayamıyorsunuz. Keşke ilk gittiğinde gitmiş olarak kalsaydı. Sanırım aklı diğer seçeneklerde kaldı onların da bi tadına bakıp geri döneyim dedi, muhtemelen yine dönecek. Kabul etmeyin. Eskisi gibi olmayacak.

Onunla zaman gecirmek alışkanlık olmuş. Ben evlenmeden önce kız arkadaşımla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Ayrılınca içim buruktu. Sevgiliniz kendi ayrılmak istemiş zaten sonra aradığını bulamayıp size geri dönmüş böyle biriyle devam edilmezdi.Hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X