galiba artık taşıyamıyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi tolin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.418
23.893
598
merhaba 24 yaşındayım 1 bucuk sene once terkedıldım ıkılı ılşkı sonucta benımde cok hatalrım oldu kabul edıyorum ama ona hıcbızaman yalan soylemedım yanlış bı davranışta bulunmadım ne bılıyım ya bu kadarını haketmedım ama o o kadar verdıgı sozlere ragmen sozunu tutmadı banada bı suru yalan soylemiş zaten cektı gıttı bu kadar zaman gecmesıne ragmen ben toparlanamadım hala ya 2 unun bırıne aglıyorum yada gecelerı kotu ruyalar goruyorum sorum şu bıgun bu acı bu sıkıntı bıtermı bende yoluma bakabılırmıyım mutlu olabılırmıyım ve en cok ıstedıgım sey de onun bensız mutlu olamadığını gorebılmek mumkun olurmu boyle bısey?offf cok dırendım buraya konu acmamak ıcın ama artk taşıyamıyorum varmı benım gıbı bunları yaşayıpta atlatıp şımdı mutlu olan?

bir buçuk senedir devam ediyormuş, bence çok fazla, yetmedi mi artık o adam için boşa geçirdiğin günler?

sana onu hatırlatacak şeylerle çok iç içe misin? sürekli duygusal şarkılar mı dinlersin?

geçiyor mu? elbette geçiyor, benim geçti.

Ilk once bensiz mutlu olurmu boyle soyle olurmu
Diye dusunceleri at kafandan..

mutlumu olmus mutsuzmu olmus seni ilgilendirmez.
Ilgilendirmemeli....

sen tek degilsin bunlari yasayan ,inan bana hepimiz
Yasadik unutamayiz sandik , sacma sapan seyleri
Kurduk kafamizda , hersey beyinde bitiyor aklinda bitirirsen
Daha kolay.olur senin icin...

evet birgun ondan daha iyisiyle.tanisacaksin
Daha cok seveceksin daha cok deger vereceksin.
Ozaman anliyacaksin ne kadar bos birseyle ugrastigini...

evet gercektende yetti artık bende bıktım bu durumdan ılk gunkı kadar olmasada canım yanıyo ve kımseyı sevemıycek kımseye guvenemıycekmısım gıbı gelıyo daha 24 yasındayım ama ınanıkı yoruldum hayattan

Adam seni terk etmiş, ne sebeple terk etti? 1 bucuk sene azda degil yanii, baska şeylerle uğraşmaya bak. Arkadaşlarınla gez eglen, birgün karsina yine biri cikar ve dersin boşu boşuna bukadar üzülmüşum diye. Ben sana benzer bi olay yaşadım cokk zordu benim içinde, birgün konu acarim saniyorum. Sana tek tavsiyem inann o boş gecen 1 buçuk yila üzülürsun değmez hic ama hicc düşünme, gerekirse pisgolga git gerçekten iyi geliyor ve farklı açıdan bakabiliyorsun olaylara. Kendi kendine bu durumu unutamazsin, pisgolga kesin gitmeye bak imkanin varsa. Bide Arkadaşlarınla cok vakit geçirmeye bak, birşeyler le uğraşki, kendini böyle yiyip bitirme. .

Son düzenleme:

ama sunu anlamıyorum bız bu kadar uzuluyoruz yokmu bunun bı cezası bızı uzen kişilere umudum yok artık ılerısı ıcın yanlnız ölmek istiyorum

gosterebıldıgı mantıklı bı sebebı bıle yok ıste evet psıkologa kısa bı sure sonra gıdıcem zaten o da fayda olmazsa.....

bıgun bırını cok sevdım felaket sevdım
yataklara dusmekse evet dustum.okuldan gelıp 3 de bı yatıodum ertesı gun sabah 7 ye okul saatıne dek uyuyodum. hastaydım hep.
halen de unutamadım
ama o ankı cektıgım acıyı sımdı cekmıorum..yenı erkek arkadaslarım oldu hepsıde asırı asırı mutlu ettıler benı onlarlada ayrıldık ben terk ettım genelde.
acım 3 yıl sürdü belkı ıkı yıl.:) hergece ruyamda görurum ama canım yanmıyor. hergun adını anarım ama kahrolmadan. GECIYOR ÖZETLE UNUTULMUOR AMA CANINDA HICCC YANMIOR

Evet geçiyor kesinlikle. Elbette bir süre üzülür ağlarsın bunlar normal. Bende herkes gibi yaşadım. Çok zordu o zamanlar benim için hatta ölmek bile istedim. O ayrılığın acısıyla çok hatalarda yaptım. Resmen sudan çıkmış balığa dönmüştüm. Çok ağladım üzüldüm bildiğin kahroluyordum.

Tabi sonra geçti yani seninde acıların geçecek. Ben başka biriyle tanıştım evlendim. Aklıma bile gelmiyor. Hatta hatıra diye fotoğrafları saklamıştım onlar bile duruyor. Bir ara annemlerdeyken fotoğraflara bakarken gördüm. Sıradan biri gibi bakıyorsun inan ki. O zaman ki acılarım şimdi bana çok uzak geliyor. Emin ol sende mutlu olacaksın.

1 buçuk yıldır devam mı ediyor.

pöf,aynı durumdayımunuturuz inşallah abla..
allah büyüktür,taşıyamayacağı yük vermez bizlere

bende aynı boyleyım sureklı uyuyorum dısarıya pek cıkmıyorum sıkıntımı kımseye bellı etmemeye calısıyorum dısarıya yuzum hep guluyo ama hala ıcım kan ağlıyo

sankı benı bı arabanın arkasına baglamıslar yuzumu asfaltın ustunde surtuyolarmışcasına canım yanıyo ya hem aglıyorum hem guluyorum halıme

gosterebıldıgı mantıklı bı sebebı bıle yok ıste evet psıkologa kısa bı sure sonra gıdıcem zaten o da fayda olmazsa.....

Inan pisgologun faydasi oluyor, sana bi mantıklı gösterdigi bi sebep olmamiş, biliyorum cok zor insan düşünüyor acaba neden böyle neden bu böyle oldu diye kafayi yiyecek oluyor ama gecen zamana yazikk. Cevrene bakk illaki karsina seni seven anlayan biri mutlaka çıkacak. Ins kendini biran önce toparlarsin..

1 buçuk yıldır devam mı ediyor.

pöf,aynı durumdayımunuturuz inşallah abla..
allah büyüktür,taşıyamayacağı yük vermez bizlere

bende bunlarla avutuyorum kendımı ama bazen gercekten ezılıyorum yukumun altında

bende aynı boyleyım sureklı uyuyorum dısarıya pek cıkmıyorum sıkıntımı kımseye bellı etmemeye calısıyorum dısarıya yuzum hep guluyo ama hala ıcım kan ağlıyo

BEN HERKESE BELLI EDIODUM:d bagırıs cagırıs aglama modu
unutmazsın bence .. :) ama acıda cekmessın.kalır o bıyerlerde. baskasını seversın :) onun kadar cok sevemessın ama seversın
acıların dınecek bırılerıyle tanıs ıstersen..
ama hataya dusme..
yakınlasmalarda bulunuolar genelde unutmak ıcın
hıcde faydası olmaz aksıne bı darrbe daha yersın
HATTA ONUN YUZUNDEN BU HATAYA GIRDIM DERSIN O UNUTAMADIGIN SEVGILININ ACISINI BI KAT DAHA ARTIRIRSIN

evet artık toparlanmak onume bakmak işimle gucumle ılgılenmek ıstıyorum zamandan once kendımızede yazık bu kadar uzuntu cok fazla

işte aynı hataya düşmemek için kımseye yakınlaşmıyorum yabanıler gıbı hepsınden kacıyorum

bizi üzen karakterizleri allah bildiği gibi yapsın
muhakkak mutlu oluruz umuyorum

valla ben anlamıyorum baska bırını bu kadar üzerek nasıl mutlu olabılecekler benım aklım almıyo ılahı adalet bırakmasın yanlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…