Bazi insanlar bu durumu uzun sure atlatamiyor. forumda o kadar cok ornegini gordum ki artik 1-2 sene eski sevgili uzerine aci cekmek bana normal gelir oldu. Sanirim uzun soluklu aci cekenlerde ki ortak ozellik vazgecmeyi bilmemek. Bu aciyla birlikte gecmisle hala aranizda bir bag varmis gibi hissediyorsunuz. Bu aci dinsin istiyor musun ilk? Once kendine onu sor. Yoksa acina muptela hale mi geldin? Ben cogu seyin oldugu gibi, bu ask acisininda beyinde bittigine inaniyorum. Eger kendinizi bu iliskiden gitmeye, onu unutmaya ikna ederseniz, ask aciniz da diner. Hala gelecekte bir kavusma arzusu icindeyken bu aci dinmez. Oncelikle kendinizi o kisiden vazgecirin. Sonrasi kolay..
merhaba 24 yaşındayım 1 bucuk sene once terkedıldım ıkılı ılşkı sonucta benımde cok hatalrım oldu kabul edıyorum ama ona hıcbızaman yalan soylemedım yanlış bı davranışta bulunmadım ne bılıyım ya bu kadarını haketmedım ama o o kadar verdıgı sozlere ragmen sozunu tutmadı banada bı suru yalan soylemiş zaten cektı gıttı bu kadar zaman gecmesıne ragmen ben toparlanamadım hala ya 2 unun bırıne aglıyorum yada gecelerı kotu ruyalar goruyorum sorum şu bıgun bu acı bu sıkıntı bıtermı bende yoluma bakabılırmıyım mutlu olabılırmıyım ve en cok ıstedıgım sey de onun bensız mutlu olamadığını gorebılmek mumkun olurmu boyle bısey?offf cok dırendım buraya konu acmamak ıcın ama artk taşıyamıyorumvarmı benım gıbı bunları yaşayıpta atlatıp şımdı mutlu olan?
offfff ben senın kuçuk halınım bılıyomusun baska sayfalardakı yazılıraınıda gormustum aıle yasantısıyla alakalı eskı ılışkılerınle alakalı yazılarını gormustum ve kendıme cok yakın hıssetım senı cok ama cok benzer seyler yasadım hala da yasıyorum ama artık yavaş yavaş cokuyorum galıba nasıl toparlanırım nasıl ayağa kalkabılırım ınankı hıc ama hıc umudum yok
abla kusura bakmasan birşey sormak istiyorum.Herzaman umut vardır canım.
Şu hayatta bir tek "ölüme" çare yok,unutma.
Acılarla yoğrulup pişiyoruz hepimiz.
Geçmiş,geçti ve bitti.
Gelecekle ilgili hayaller kurmaya başlamalısın.
Kendine acımayı bırak.
Kadın cinsi güçlüdür,düşer düşer kalkarız.
Yaşın çok genç belki yazdıklarım sana "safsata" gelecek ama inan canım benim unutuyorsun zamanla.
Eninde sonunda acin biter, ama sen kendini kapatirsan bu zaman uzar ve sana iskence olur, yani uyuyup kendini ee kapatma... Hayatini yasa, hobiler edin, yeni arkadasliklar kur, kendin icin yasa ve eglen... O kisiyide allaha havale et , eden bulur unutma, ama sen buna takili yasama... Bigün bu haline gülersin ve kurtulduguna sükredersin, allah dogru kisiyi tez zamanda cikarir insallah karsina...
abla kusura bakmasan birşey sormak istiyorum.
peki ilişkilerin bittiği zaman hiç begenilmeyeceğini hep yalnız kalacagını düşündün mü:26:özgüvenin gitti mikendini çirkin değersiz hissettin mi
bende bu özellikler vardabida kimse sevmicekmiş beni gibi hissediyorum
tolin abla kusura bakma konunu istila ettim
Zaten güven kelimesi bile saçma geliyor bu saatten sonraHayır canım hiç hissetmedim..
Ben kendini beğenen ve kendine değer veren bir kadındım herzaman.
Bu karşımda ki insanın karakteriyle ilgili,benimle değil.
Bir kere bende Tolin gibi "güven" duygumu tamamen yitirmiştim,sadece erkeklere karşı değil her iki cinse karşıda.
Birgün biri "elbet birgün birine güvenmek zorunda kalacaksın" demişti,gülüp geçtim.
Adımlarımı herzaman temkinli attım ve atıyorum(eşime karşı bile).
Kendini kötü hissetmene gerek yok Superisi..
Eğer karşında ki kişinin karakteri zayıfsa,sen dünya güzeli de olsan seni üzer.
Bu seni çirkinleştirmez onu çirkinleştirir.
Gözlerindeki perdeyi indirmen yeterli kendi güzelliğini görmen için.
Zaten güven kelimesi bile saçma geliyor bu saatten sonra
Ne kadar salakmışım ölümüne güvendim ya
Allah'ın belası,Allah'ından bulsun
Teşekkür ederim abla
1 ay geçti henüz,umarım yavaş yavaş toparlanacagım
merhaba 24 yaşındayım 1 bucuk sene once terkedıldım ıkılı ılşkı sonucta benımde cok hatalrım oldu kabul edıyorum ama ona hıcbızaman yalan soylemedım yanlış bı davranışta bulunmadım ne bılıyım ya bu kadarını haketmedım ama o o kadar verdıgı sozlere ragmen sozunu tutmadı banada bı suru yalan soylemiş zaten cektı gıttı bu kadar zaman gecmesıne ragmen ben toparlanamadım hala ya 2 unun bırıne aglıyorum yada gecelerı kotu ruyalar goruyorum sorum şu bıgun bu acı bu sıkıntı bıtermı bende yoluma bakabılırmıyım mutlu olabılırmıyım ve en cok ıstedıgım sey de onun bensız mutlu olamadığını gorebılmek mumkun olurmu boyle bısey?offf cok dırendım buraya konu acmamak ıcın ama artk taşıyamıyorumvarmı benım gıbı bunları yaşayıpta atlatıp şımdı mutlu olan?
1.Evet bir gün bu acı biter. Biter de önce senin bunu isteyip kendini onu düşünmemek için zorlaman ve dik durmaya çalışman gerek, ancak o şekilde yoluna bakıp, mutlu olabilirsin.
2.Sensiz mutlu olmadığını göremezsin, aksine genelde sen acı çekerken o hep daha mutlu olur. Hayat böyle malesef. Ha şunuda söyleyim mutsuz olduğunu görsen bile sevinemiyorsun ya. Geçmiyor yani içindeki o kırgınlık.
3.Senin gibi bunları yaşayıp, atlatıp, şimdi mutlu olan biri var; Ben.
İnan geçiyor. Ben nefes alamadığım için kaç kere gecenin bir yarısında yataktan kalktığımı, ağladığımı bilirim. Hemde nerdeyse 1 sene boyunca. Ama birgün "yeter" dedim! kendime söz verdim ve bitti. Öyle bir bitti ki değil onun için acı çekmek beni aramasına bile tahammülüm yok. Artık aklına gelmek bile istemiyorum.
Herzaman umut vardır canım.
Şu hayatta bir tek "ölüme" çare yok,unutma.
Acılarla yoğrulup pişiyoruz hepimiz.
Geçmiş,geçti ve bitti.
Gelecekle ilgili hayaller kurmaya başlamalısın.
Kendine acımayı bırak.
Kadın cinsi güçlüdür,düşer düşer kalkarız.
Yaşın çok genç belki yazdıklarım sana "safsata" gelecek ama inan canım benim unutuyorsun zamanla.
Canım senı anlıyorum emın ol ama şunu söylıyım gercekten DEĞMEZ. Sana değer vermeyen bırı ıcın ağlamanın ne yararı var ancak sen yıpranıyorsun. Oda bıyerlerde keyfıne bakıyordur agladıgından habersız. belkide ağlaman onun hosuna bıle gıdıyor. Önce kendıne deger ver ve sana deger veren bırını bul. Sıkma canını.. o Daha donunu topluyamıyodur, her erkek bırar cocuktur unutma
işte onun hıcbısey olmamıs gıbı hayatına devam etmesı benı cıleden çıkartıyo ya boyle suratının ustunde tepınmek istiyorum ama neyse otekı tarafta ben atıcam onun altına odunları inş dınımız amin
abla kusura bakmasan birşey sormak istiyorum.
peki ilişkilerin bittiği zaman hiç begenilmeyeceğini hep yalnız kalacagını düşündün mü:26:özgüvenin gitti mikendini çirkin değersiz hissettin mi
bende bu özellikler vardabida kimse sevmicekmiş beni gibi hissediyorum
tolin abla kusura bakma konunu istila ettim
Kin tutmak bıle önemsemek boşvermeye calıs anlıyorum seni ama değmez de beklentıdeymıs gıbı önemsemesını bekleme. bende onu önemsemıyorum o kim ki de bukadar ınadına gül
varya benımle cıkmadan once o bı hıctı ben kaldırdım onun totosunu bu kadar ah ah cok kızıyorum kendıme ama artk benım ıcın bıttı ne halı varsa gorsun
karşındakı değer vermıyorsa o 2 deger verıyorsa sen 1 verıceksınç erkekler bıraz savasmayı sevıyor yanı zoru. sevıyorum deyıpte salma kendınıı sen kendnı rahatlatmak ıstıyorsan ac telefon acıkca hatalarını söyle ama kısaca hıc uzatma kısa ve öz ama de artık sana önem vermıyorum mutluluklar dılerım de o ona yeter ve sasırır emın ol
bu saatten sonra kesınlıkle aramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?