galiba artık taşıyamıyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi tolin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ben anlamıyorum baska bırını bu kadar üzerek nasıl mutlu olabılecekler benım aklım almıyo ılahı adalet bırakmasın yanlarına

valla cokda mutlu oluyorlar:) onlarda
hıc kafanızı yormayın
her haltı yıolar ama işleri hepte rast gıdıo.
Cehennemde görusursunuz artık:))

valla ben anlamıyorum baska bırını bu kadar üzerek nasıl mutlu olabılecekler benım aklım almıyo ılahı adalet bırakmasın yanlarına
yahu bide sevildiklerini biliyorlar,suçumuz sevmek mi anlamıyorum ki.Valla özgüvenim yerle bir oldu kimse sevemicek gibi hissediyorum

olmadı bi cigara yakar mutluluklar dileriz

gösterebildiği mantıklı bir sebep yoksa, belirsizlik senin canını bu kadar uzun süredir yakan.

benim durumumda gerçekler şraaakkk diye yüzüme çarpıldığından daha kısa zamanda atlatmıştım sanırım.

aslında belirsizlik de yok biliyo musun, hayatından çıkmış, ne olursa olsun...

:))))))))))) koşşşşşşşşşşşş

cok mutlu olcaksınız valla dıom bak ya
ınanın banaaaa
ya beni terkettiken 25 gün sonra başkasını sevmiş üstüne onun hakkında kötü şeyler duymuş üstüne kalbi parçalanmış hay ben senin kalbine sı*yım.

valla cokda mutlu oluyorlar:) onlarda
hıc kafanızı yormayın
her haltı yıolar ama işleri hepte rast gıdıo.
Cehennemde görusursunuz artık:))

o gunu ıple cekıyorum altına odunları ben atıcam

yahu bide sevildiklerini biliyorlar,suçumuz sevmek mi anlamıyorum ki.Valla özgüvenim yerle bir oldu kimse sevemicek gibi hissediyorum

Eki Görüntüle 919723

olmadı bi cigara yakar mutluluklar dileriz

evet işte en kötüsü özgüven kırılması kendını bı hiçmiş sankı dunyanın en kotu en pıslık en ıstenılmeyen ınsanı gıbı hıssetmek

bende böyle bir konunun açılmasını bekliyormuşum
abla kızmıyon dimi

evet işte en kötüsü özgüven kırılması kendını bı hiçmiş sankı dunyanın en kotu en pıslık en ıstenılmeyen ınsanı gıbı hıssetmek
aynenaynı şeyleri hissediyorumyalnız değilim

ya sebep gosterıyoda sebeplerı bıle haksız adamın onları çürüttüm bu seferde yalan soylemeye basladı yanı icten ice haksız hatalı oldugunu o benden daha ıyı bılıyo ama kacmak kolayına gelıyo ve uzulen sen olunca haklı olmanın bı getırısı kalmıyo ınsana

o gunu ıple cekıyorum altına odunları ben atıcam

ben acaba ustune vakıt gectıgı ıcınmı bu kadr kötu dusunemıorm :) hıc öfkem yok nıeki:)
eskıdende gercı beddua da etmesdım
ama dusununce suankı erkek arkadasım benı terk etse heralde bende bu kadar berbat hale yenıden dusebılırım ya evet evet tamam benccede odunları atalım altlarına bızı terkedenlerın
heeeeeeeeeeeeeeeeeeytttt

[video=youtube;cNPDx-_3hqQ]http://www.youtube.com/watch?v=cNPDx-_3hqQ[/video]

valla hakkımı helal etmedım asla ama asla etmıyorum bensız asla ama asla mutlu olamasın inşşşş

Şimdi ne bugünsün, ne de yarın... Olsa olsa sadece bir yarım, ya da eksilen yanım.

K.Tazeoğlu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…