valla ben anlamıyorum baska bırını bu kadar üzerek nasıl mutlu olabılecekler benım aklım almıyo ılahı adalet bırakmasın yanlarına
yahu bide sevildiklerini biliyorlar,suçumuz sevmek mi anlamıyorum ki.Valla özgüvenim yerle bir oldu kimse sevemicek gibi hissediyorumvalla ben anlamıyorum baska bırını bu kadar üzerek nasıl mutlu olabılecekler benım aklım almıyo ılahı adalet bırakmasın yanlarına
:))))))))))) koşşşşşşşşşşşş
cok mutlu olcaksınız valla dıom bak ya
ınanın banaaaa
valla cokda mutlu oluyorlar:) onlarda
hıc kafanızı yormayın
her haltı yıolar ama işleri hepte rast gıdıo.
Cehennemde görusursunuz artık:))
yahu bide sevildiklerini biliyorlar,suçumuz sevmek mi anlamıyorum ki.Valla özgüvenim yerle bir oldu kimse sevemicek gibi hissediyorum
Eki Görüntüle 919723
olmadı bi cigara yakar mutluluklar dileriz
evet işte en kötüsü özgüven kırılması kendını bı hiçmiş sankı dunyanın en kotu en pıslık en ıstenılmeyen ınsanı gıbı hıssetmek
gösterebildiği mantıklı bir sebep yoksa, belirsizlik senin canını bu kadar uzun süredir yakan.
benim durumumda gerçekler şraaakkk diye yüzüme çarpıldığından daha kısa zamanda atlatmıştım sanırım.
aslında belirsizlik de yok biliyo musun, hayatından çıkmış, ne olursa olsun...
o gunu ıple cekıyorum altına odunları ben atıcam
ben acaba ustune vakıt gectıgı ıcınmı bu kadr kötu dusunemıorm :) hıc öfkem yok nıeki:)
eskıdende gercı beddua da etmesdım
ama dusununce suankı erkek arkadasım benı terk etse heralde bende bu kadar berbat hale yenıden dusebılırım ya evet evet tamam benccede odunları atalım altlarına bızı terkedenlerın
heeeeeeeeeeeeeeeeeeytttt
valla hakkımı helal etmedım asla ama asla etmıyorum bensız asla ama asla mutlu olamasın inşşşş
Ablası kac yasındasın :)(( tolinnn
çükün kurusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?