galiba artik yoruldum

muhsan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
26
22
3
32
Evde yaslı bakan var mi? 25 yasindayım ve şu 3senedir babaannem dahada hasta oldu.kendini çbuk salan biri ve cok huysuz hemd cok.agzindan kufur eksik olmaz. O kadar daraldım ki. Altini dgistirmek yikamak sorun degil en buyuk sorun cenesi ve hergun kawga çikarmasi

Sen tek mi bakıyorsun
Allah razı olsun
Canım dru vardır. Anlatın durumu versin bi antidepresn onları biraz sakinleştirir siz de rahat edersiniz.

Yaşlıların huyu değişiyor, alttan alıcaz mecbur. Duymazdan gel.

Bence hayattaki en zor şey hasta ve yaşlı birine bakmak. Her yiğidin harcı bir iş değil. Mükafatı da zorluğuyla doğru orantılıdır diye düşünüyorum.

Bu genç yaşta neden böyle bir sorumluluğun altına girdiniz? Ailenizde size destek olan başka kimse yok mu? Profesyonel yardımcı, bakıcı almaya durumunuz var mı? Babaannenizin sağlık durumunun takibini yapan bir doktor var mı? Gördüğü bir tedavi var mı?

Yaşlı bakmak zordur.
O yüzden herkes kaçar
Ve o yüzden mükafatı da çoktur.

Eskiden tonton olan insan
Hastalanıp yaşlanınca aksi birşeye dönüşebiliyor.
Babaannemden biliyorum.
O bilinçli yapıyor bir de.
Eziyet olsun diye..

Ben beyin kimyalarının değiştiğini düşünüyorum.
Regl döneminde biz nasıl oluyorsak
Onlar da öyle diye teşhis koydum kendimce..

Kolaylıklar diliyorum.
Sorumluluğu paylaşacağın kimsen yok mu?

2halam war onlarda hasta. Gerci hasta dglkende bakmadilar. 43senedir bizd. Anam bbm yardimci hamd olsum ama bitek benım yaptgm isı begeniyo.1aydir huzurlu kahwalti yapmadj.

çok gerçmiş olsun, hastayla uğraşmak zor olduğu kadar yatalak ve bakıma ihtiyacı olan biriyle uğraşmak çok daha zordur. sürekli yattığı için sinirleri çok gergindir onun.

bana sorarsanız yaşlıların büyük oyuncağı televizyon. açın sevdiği kanalları, ya esra erol ya müge anlı ya doktor programları ya trt müzik ya kabe tv ya rumeli tv ya flash tv vs vs... vardır hoşuna gidecek bi kanallar bişeyler. imkan varsa youtubedan bu tip hoşuna gidecek programların kayıtları... hipnoz olur, beyni meşgul olur, size de çok fazla rahatsızlık vermez...

Acıyoz ama susmuyo gene. Dün banyn yaptiralim dedik. Dıyo siz bendm biktıniz belli.babaannem öncdende huysuzmus.halada aynı

Tek bakmak zor geliyorsa bir bakıcı tutun. Evlatları ortaklaşa parasını versinler.
Bir kişiye yıkmak olmaz, çok zordur hasta bakımı.

Tek bakmak zor geliyorsa bir bakıcı tutun. Evlatları ortaklaşa parasını versinler.
Bir kişiye yıkmak olmaz, çok zordur hasta bakımı.
Kendı parasi war babaannemın. Ama bizım ewın icinde kaliyoken bakici ttmay bbm

Kendı parasi war babaannemın. Ama bizım ewın icinde kaliyoken bakici ttmay bbm
Canım senin okulun, işin gücün yok mu? Neden senin üzerine atmışlar. Sana maaş versinler o zaman aralarında para toplayıp.

Canım senin okulun, işin gücün yok mu? Neden senin üzerine atmışlar. Sana maaş versinler o zaman aralarında para toplayıp.
Kursum war allahtan kafam dagıliyn. Bu ara bi karar aldim zaten canım. Odamda zaman geciriym artj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…