Galiba Ayrıldık..

seni mutlu eden, aklına o geldiğinde gülümsemene sebep olacak insanlar varken böylelerine üzülerek vakit harcama. bırak gitsin, hatta o yazsa bile cevap verme. beklentiye de girme, bugün yeni hayatının ilk günü, güzel bi sayfa aç, güzel anılar biriktirmeye başla, yeni insanlarla tanış. onun için üzülerek bi saniye daha harcama.

Merhabalar...
Önceki konumu hatırlayanlar bilir, pek iyi gitmeyen bir ilişkim vardı. Vardı diyorum çünkü
cümle olarak bitti demesekte şuan konuşmuyoruz.
Hesap olayından sonra ben biraz kendimi geri çektim, soğuk konutıkça o dahada soğudu,
Hiç burnundan kıl aldırmıyor her konuda haksız olsa bile üste çıkıyor zaten.
Biz nereye gitsek haber veririz veririz birbirimize hep.

En son konuşmamız şöyle.
Ben: Amcamlara geçiyorum sen naptın?
O:Eve geldim uzanıyorum.
Ben: Ben soruncamı söylüyorsun nerde olduğunu.
O: En son ben yazmıştım, mesajın gelmemiş sen cevap vermeyince bende görmedin diye yazmadım.
Ben:Bakınca görürüm ne farkediyo, ben her koşulda sana haber veriyorum.Sanırım sen aramızdaki
gergiği uzatmak istiyorsun.
O:Ne alaka, öyleyse öyle o zaman.
Ben:Şu cevaplara bak. Tamam anladım ben.
O:Tamam.
Ondan sonra instagramda arabayla yolda giderken müzik paylamış sözleride söyle,
Şimdi Beni Beğenmez Olmuş
Bana Yüz Çevirip Gururlumusun
Bırak Bakmasın isterse Sussun
Ensem Ona Dönük Oraya Konuşsun
Dün akşam konuştuk en son, ne o yazdı ne ben..
Ben bir daha yazmayı düşünmüyorum.
Ama moralim çok bozuk bunalım modumdayım........
nie bu kadar bunaltıyosunuz ?

Sırf yalnız hissetmemek için birine katlanmaktansa onurlu bir yalnızlığı yeğlemiş sanırım erkek arkadaşınız. Siz de öyle yapın. Aranızda kuvvetli bir bağ yok gibi görünüyordu zaten.

Evet kuvvetli bir bağımız yok bunu çok iyi hissediyordum. Bugün onun hayatında olmamam büyük bir kayıp değildir onun için...
Sırf yalnız hissetmemek için birine katlanmaktansa onurlu bir yalnızlığı yeğlemiş sanırım erkek arkadaşınız. Siz de öyle yapın. Aranızda kuvvetli bir bağ yok gibi görünüyordu zaten.

Haklısınız. Dediğiniz gibi yeni bir başlangıç yapacağım.Teşekkür ederim
seni mutlu eden, aklına o geldiğinde gülümsemene sebep olacak insanlar varken böylelerine üzülerek vakit harcama. bırak gitsin, hatta o yazsa bile cevap verme. beklentiye de girme, bugün yeni hayatının ilk günü, güzel bi sayfa aç, güzel anılar biriktirmeye başla, yeni insanlarla tanış. onun için üzülerek bi saniye daha harcama.

Derya Uluğ- Canavar. Şarkının adı diyorum :D Sizi o büyütüp beslemiş siz de nankör olmuşsunuz başında bu mesajlar da var ;)

Canım biz ilişkimizde genelde nereye gidersek hep haber verirdik.
Örneğin, aşkım ben evden çıktım dershaneye gidiyorum gibi, bu alışkanlık olmuştu bizde. O yüzden öyle bir cevap verdim.
Şu tarz bi konuşmaya ne gerek vardı acaba... hep böyleyse tarzın kimse seninle uğraşmaz. adamın konuşmasında hiç garip bir şey göremedim. gerginliği uzatan hatta durduk yere gerginlik çıkaran sensin gibi geldi.

:KK70: asıl ben onu besledim :KK70: Yediği önünde yemediği arkasındaydı... Ama eminim peşimden gelecek, çünkü kimse benim gibi enayii olamaz:KK14:

Hakkında bu sözleri söylediğiniz biri peşinizden gelse barışacaksınız yani?

Hesap konunuzu biliyor ve hak veriyorum, ama insan ya ayrılır, ya bu çirkin sözleri söylemez.

Zaten ayrıldık.. Barışmak için bir adım atsam zaten barışacağız.. Ama ne gerek var üzülüyorum evet hemde çok üzüldüm.
Ama ondan bana ne köy olur ne kasaba..
Hakkında bu sözleri söylediğiniz biri peşinizden gelse barışacaksınız yani?

Hesap konunuzu biliyor ve hak veriyorum, ama insan ya ayrılır, ya bu çirkin sözleri söylemez.

bence netleştir. ayrılcaksakta adam gibi ayrılalım de sonra gerisini ona bırak konuşsun.
ama sen kendinden emin konuş. üslubundan anlarsın zaten herşeyi.
ayrılmışsanızda bu şekilde bitmesin barı. yazık o kadar hakkınız vardır brbirinzde muhakka

Haklısın. Kaç gündür konuşmuyoruz. Yazmayı düşündüm bari bitti diyelim diye ama yine ilk yazan ben olmak istemedim..
Bakalım biraz daha bekleyeceğim. Yazmazsa ben yazacağım.
bence netleştir. ayrılcaksakta adam gibi ayrılalım de sonra gerisini ona bırak konuşsun.
ama sen kendinden emin konuş. üslubundan anlarsın zaten herşeyi.
ayrılmışsanızda bu şekilde bitmesin barı. yazık o kadar hakkınız vardır brbirinzde muhakka

Haklısın. Kaç gündür konuşmuyoruz. Yazmayı düşündüm bari bitti diyelim diye ama yine ilk yazan ben olmak istemedim..
Bakalım biraz daha bekleyeceğim. Yazmazsa ben yazacağım.
bu kadar liseli gibi düşünmen bence uygunsuz olur. sonuç hayırdır. sen gücünü topla. duygusallığı at çope. profesyonel güçlü düşün en azından bil yani ne oldu ne bitti kuzum benim . sıkma canını biz burdayız. açarsın bi topik dökersin içini güç oluruz sana

Adam olaydıda öyle düşündürtmeyeydi.

Her koşulda iğrenç bı düşünce. İnsanları köprü gibi kullanmazsanız "daha iyilerine" ulaşmak için belki daha sağlıklı iletişim kurarsiniz. Arada çok şey bitmiş demek ki böyle düşündüğünüze göre

Back
X