Merhaba kızlar, belki hatırlayanlar vardır ben geçenlerde konu açmıştım. Eski flörtüme mesaj attım diye. 5 aydır konuşmuyorduk. En son bazı sorunlar yaşamıştık vs. Neyse ben geçen gün mesaj attım, mesajıma çok güzel bir şekilde cevap verdi, hatta geç yazdığı için bir kaç defa özür diledi. Buluşma teklifi etti. ( bayağı uzak şehirlerdeyiz) ama ortada buluşacaktık eğer denk getirebilirsek, en son haberleşelim demiştik ve ben tekrar mesaj attım.
Aslında onun haber vermesini bekleyecektim. Ama ben şu sıralar gitmezsem bir daha gitmem zor olacak o yüzden yazayım, belki onun işleri de belli olmuştur dedim. Ki gayet sıcak davranmış olduğu için çekinmeden yazdım bu sefer.
Senin işlern belli oldu mu gibi bir şey yazdım ve 2 gün geçti, mesajıma tıklamadı bile.
Ve ben bu duruma anlam veremiyorum, neden böyle bir şey yaptı, bu defa hiç bir suçum kabahatim yok.
Konuşmak istemiyordu madem neden önceki mesajımda çok güzel konuştu görüşmek istedi.. ayrıca biz konuşmadığımız sürede ben onu instagramdan silmiştim, ben mesaj attıktan sonra tekrar ekledi ve ( normalde aramız kötüyse fotoğraflarımı beğenmez) fotoğraflarımı beğendi yine. Hatta mesaj attığım gecenin gündüzünde fotoğraf attım onu da beğendi. Fotoğraftan anlam çıkarmak saçma ama eski halinden biliyorum, tamamen aramızdaki duruma göre davranır.
Hayır hayatına biri mi girdi diyicem iki günde mi girdi... kaldı ki whatsaba hiç girmedi bu süreçte. Ben yazdıktan sonra sadece bir kez girip çıkmış. Başına bir şey mi geldi diyeceğim, sanmıyorum çünkü instagrama da girip çıktı. Belki bu kadar detaylı düşünmem saçma ama istemsizce düşünüyorum işte..
O kadar haberleşelim dedikten sonra mesajıma tıklamaması çok saçma, buluşmak istemiyorsa bile söyleyebilir ya da bir bahane bulabilirdi. Gerçekten anlamıyorum, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. birdaha herhangi bir hamle yapmam kesinlikle, cevap verecek olsa iki gündür verirdi ama maalesef içten içe hala bir açıklama bekliyorum...