Galiba Ayrılmak istiyorum

brc1903

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
127
0
316
Merhaba Kızlar,

Ben 31 yaşındayım ve 10 yıldır evliyim. 1 tane Oğlum var 6 buçuk yaşında.
Evliligimizde çok sorunlar yaşadık ama Oğlum doğduktan sonra sorunlar çok değişik ve kötü hal almaya başladı.
Eşim önce bana hayatımda başka birinin olduğunu iddia etti, bunu 2 3 kez yaptı. (Bunu affettim mi salak diyeceksiniz biliyorum) Ben evliliği bitirmeden ama kendimce herseyi denemek, çabalamak istedim. Depresyon tedavisi oldum 2.5 sene, umursamadı. Kronik mide rahatsızlığından 13 kilo verdim, pek umursamadı. Sorunlarımda hiç yanımda olmadı aslında. Sanki sürekli telefonunda benden birşeyler gizliyor gibi, başta fazla üstünde durmadım, ama yaklaşık 2 ay önce Bi olay oldu ve telefon faturası ilk defa eve geldi, bana onu kontrol ettiğimi iddia etti, bağırdı kızdı, halbuki ben birsey yapmadım, telefon faturası biraz yüksek gelmiş, uygulama indirilmiş sonra bana oyunlarda ki ekstralar oluyor ya ondan olduğunu söyledi. Ama gel gelelim ki o davranışı içimi kemiriyor. Benden gizlediği birsey mi var? Hayatında başka biri yoktur eminim is hayati çok yoğum ama flört ettikleri mi var veya flört sayfalarında mi veya sadece sohbet ettikleri mi var diye düşünüyorum. Çünkü telefonunu sürekli yan ceviriyor kodunu gizli giriyor, wc ye bile götürüyor. Çok tuhaf değil mi?
Hem bu olay, hem bana iftira atması şimdi içimden gitmiyor. Soğutuyor beni.
Ben çok konuşmaya çalıştım ama olmuyor konuşulmuyor, hemen kavga çıkarıyor bağırıyor. fikrime ztn saygı duymuyor, herşeyi ayağına bekliyor, önceden böyle değildi. Ben bu adama 50 sene daha çekemem bunu biliyorum. Kendisine nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum, çünkü çok kötü bagirisma olacak çok korkuyorum. Psikolojim ztn iyi değil

Sende kendin ile çelişiyorsun.. Hayatında başka biri yoktur diyorsun Sonra flört diyorsun? Hemde sana iftira atan bir manyak ile birlikte yaşıyorsun?
Valla kendimi o kadar kötü ve psikolojik baskı altına hissediyorum ki ne doğru ne yanlış bilmiyorum. Küçükken annemden çok çektim psikolojik baskı şimdi bundan

Valla kendimi o kadar kötü ve psikolojik baskı altına hissediyorum ki ne doğru ne yanlış bilmiyorum. Küçükken annemden çok çektim psikolojik baskı şimdi bundan
Üzerindeki yükleri atmadık a rahata kavusamazsın

Telefonu yan çevirip şifresini gizli gizli girmesi bi sinsilikler peşinde olduğunu açıkça gösteriyor zaten . Kaldı ki daha önce size iftira atmış bu adam . Benim nezdimde affedilemez bir durum . Yinede siz bilirsiniz ..

Adam resmen evliliği bitirmek için iftira atmış ki kişi kendinden bilir işi diyorum.Gizli gizli işler çeviriyor,size değer vermiyor.Geçen zamanınıza yazık.Alın karşınıza konuşun,ben böyleyim derse eyvallah diyin

Sahte gündemler yaratıp ilgiyi başka yere çekmeye çalışıyor gibi !? Bihter Ziyagilden öğrendiğim şey bu maalesef.

Hizmet bekliyor demişsiniz. Bu beklentiyi ona vermek sizin sucunuz. İşleri yoğun aldatmaz demişsiniz işyerine kadar takip mi ettiniz nasıl eminsiniz. Telefonu niye yanında taşıyor olabilir? Size niye iftira atıyor olabilir? Günah almak olarak görmüyorum esiniz sizi aldatıyor.

Eşinin seni hayatında biri olduğunu iddaa ettiğini söylüyorsun şu an ise sen aynı şeyi yapıyorsun.

Telefonu yan çeviriyorsa oyun ihtimali yüksek.

Kanıt veya emin olmadan suçlamaya girersen sıkıntı yaşar karşındakini haklı çıkarırsın.

Aynı evin içindesiniz canım o kodu ne kadar süre gizli girebilir? Göz ucu bak ayna tut ne bilim bence bir şekilde bulabilirsin. Uykusuda ağırsa yakalanmadan bak ya kanıt bul ya da için rahat etsin.

Ben boşanmalara karşıyım ama bu kadarida çok çok fazla size zarar vermesinden korkuyorsaniz evi terk edin telefonla soyleyin yada ailenizi çağırın onlarin yaninda soyleyin ama cekmeyin bu adami

Evliliği bitirmek için değildir, konfor alanlarından çıkmadan her haltı yemek ister bu herifler genelde. İftira ve psikolojik şiddet ile suç bastırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…