Hayır tabikide sadece saklayıp saklamamasi sadece sorun değilSenden bir sey saklayıp ssklamaması mı sorunun?
Adam sana iftira atmıs. Ve faturaya baktın diyerek devam ediyor iftiralara.
Bır manyakla evlisin, bence bunu sorun etmelisin
Valla kendimi o kadar kötü ve psikolojik baskı altına hissediyorum ki ne doğru ne yanlış bilmiyorum. Küçükken annemden çok çektim psikolojik baskı şimdi bundanSende kendin ile çelişiyorsun.. Hayatında başka biri yoktur diyorsun Sonra flört diyorsun? Hemde sana iftira atan bir manyak ile birlikte yaşıyorsun?
Üzerindeki yükleri atmadık a rahata kavusamazsınValla kendimi o kadar kötü ve psikolojik baskı altına hissediyorum ki ne doğru ne yanlış bilmiyorum. Küçükken annemden çok çektim psikolojik baskı şimdi bundan
O kadar çok hasta oldum ki, artık kendime gelebilirmiyim bilmiyorumÜzerindeki yükleri atmadık a rahata kavusamazsın
Evliliği bitirmek için değildir, konfor alanlarından çıkmadan her haltı yemek ister bu herifler genelde. İftira ve psikolojik şiddet ile suç bastırıyor.Adam resmen evliliği bitirmek için iftira atmış ki kişi kendinden bilir işi diyorum.Gizli gizli işler çeviriyor,size değer vermiyor.Geçen zamanınıza yazık.Alın karşınıza konuşun,ben böyleyim derse eyvallah diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?