Erkek İnfertilitesi Galiba ben anne olamayacağım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Teşekkür ederim öneri ve tavsiyen için .özele gideceğim en azından ozellerde ki spekulumlarda plastik tek kullanımlık ve soğuk yapmısa yapmamisa göre ayrı boyutlarda devlet Hastanesi'nde metal

Devlete gittim metali görünce masadan kalktım korkudan .o da keyfin bilir dedi zaten .çok kötü bı muameleydi kendin bilir! Deyişi

Devlete gittim metali görünce masadan kalktım korkudan .o da keyfin bilir dedi zaten .çok kötü bı muameleydi kendin bilir! Deyişi
İnsanı günaha sokuyolar başka bir şey değil. En son rapor alacaz ya araştırmadan orda olduğum muayene de çok kötüydü. Bağıra çağıra çıktım odadan. Usg odası farklıydı. Artık en son bağıramazsınız diyodu. Bağırıyorum dedim git güvenlik mi çağırıyon napıyosan yap. Bırak ideal muayeneyi insan yerine koymuyolar. Allah sorsun hesabını.

O kadar haklısın ki . Bu arada 1 Eylül'de ovulasyon günümde( pkosluyum ovulasyon günümüz belirsiz gerçi ama ) eşimle korunmasız bı ilişki yaşadık( o kendimizi durduramadik ) dolayısıyla hamilede olabilirim belki diye alttan muayene ettirmeyeyim / hamilelikten emin olmadan yaptırmayayım demi? Kan ölçümleri amh FSH insülin direnci gibi şeyler adetin 2.5.gunleri mi yapiiliyordu ?

2 ya da 3. Gün sadece şu an bir şey ifade etmez zarar dokunacağını da sanmam kese oluşmadan. Regli bekle en iyisi. Ki gebelikte de vajinal muayeneler oluyor zaten kese görebilmek için.

2 ya da 3. Gün sadece şu an bir şey ifade etmez zarar dokunacağını da sanmam kese oluşmadan. Regli bekle en iyisi. Ki gebelikte de vajinal muayeneler oluyor zaten kese görebilmek için.
Aaaataktılar vajinal muayeneye .tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…