galiba bende :)

betty_Y

Hiç şaşmayan saat gibi işler durur kader...
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
475
228
123
merhaba herkese :)
forumu evlenmeden önce takip etmeye başladım oldukça fazla bilgi var çok yardımcı oldunuz bana tşkr ediyorum hepinize.evleneli 1 sene oldu bebek sahip olmaya yeni karar verdik ve sanırım hamileyim :) bu kadar çabuk olabileceğini hiç düşünmemiştim :) dün test yaptım çift çizgi çıktı yarın doktora gdeceğim çok değişik bi duygu :) benim tahminim 2 haftalık ama farklı hesaplama sistemi mi kullanılıyor orasını anlayamadm.birde kasıklarımda çok batışmalar var rahatsız ediyor beni normalmiş öle diyor herkes sizlerde oldu mu merak ediyorum

Hayırlı olsun inşallah :-)
yarın kesin sonucu yazın ;-)
sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza inşallah.

sevgiler...

💑💓

tşkr ederimm :)
evet hamileymişim ama çok küçük daha 2 haftalık bu yüzden ultrasonda gözükmedi 10 gün sonra tekrar gideceğm :) :39:

tşkr ederimm :)
evet hamileymişim ama çok küçük daha 2 haftalık bu yüzden ultrasonda gözükmedi 10 gün sonra tekrar gideceğm :) :39:

Hemen bir hamilelik takvimi yap profiline :16:

Sonra da bebeğinin doğacağı muhtemel ayın grubuna katıl gebelik bölümünde :16:

Çok keyifli oluyor :)

Tebrik ederim,

Sevgiler..

Hemen bir hamilelik takvimi yap profiline :16:

Sonra da bebeğinin doğacağı muhtemel ayın grubuna katıl gebelik bölümünde :16:

Çok keyifli oluyor :)

Tebrik ederim,

Sevgiler..

tmm hemen bakıcam :) yalnız anlamadığım bir şey var doktora gittiğimde aklımda bir sürü soru vardı bir anda unuttum hepsini çıktım.şimdi tahlile göre ve benim hesabıma göre 2 haftalık ama son adet dönemine bakarsak 4 hafta +4 oluyor.hangisi doğru kafam karıştı yani aradaki 2 haftaya ne oldu :1:

tmm hemen bakıcam :) yalnız anlamadığım bir şey var doktora gittiğimde aklımda bir sürü soru vardı bir anda unuttum hepsini çıktım.şimdi tahlile göre ve benim hesabıma göre 2 haftalık ama son adet dönemine bakarsak 4 hafta +4 oluyor.hangisi doğru kafam karıştı yani aradaki 2 haftaya ne oldu :1:

aynı şeyi hepimiz yaşıyoruz. aklımıza onlarca soru takılıyor. gidince sorarız diyoruz ve kontrolde bebeği usg de görünce her bi şeyi unutuveriyoruz. :)

ben buna şöyle bir çözüm buldum. aklıma bir şey takıldığı an telefonumun not bölümüne yazıyorum. Kontrolde doktorun söyleyecekleri bittiğinde de not aldıklarımı soruyorum ;)

tahliller öyle diyorsa geç döllenme olmuş olabilir.

doğru cevabı ise bir sonraki kontrolde sorar öğrenirsin :)

💑💓

hayırlı olsun canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım hamilelik hesaplanırken adet tarihine göre hesaplanıyo. yani bebek daha oluşmadan 2 haftada buna dahil oluyo. araçlar bölümünde hamilelik takviminede bakarsan ayrıntılı anlatıyo

evet not almak en iyisi :)
hmm anladım daha fazla düşünüp kafamı yormaya gerek yok yani çok teşekkr edrm.
Allahm sağlık güç kuvvet versin inşallah bizede bebiklerimize de :16:

düşük tehlikem varmış yatıyorm devamlı inşallah bir sorun çıkmaz

öncelikle geçmiş olsun. bende düşük tehlikesi geçirmiştim. etrafında meryem suresini okuyabilecek birileri varsa meryem suresini okuttur yada sende okuyabilirsin. kesinlikle yerinden kalkma. eşim benim karnıma elini koyup yanlış hatırlamıyosam 89 kere " Ya Mubdiu " diye okumuştu çok şükür bebeğim bizimle şimdi. Duanı hiç eksik etme. Rabbim sesimizi duyacaktır muhakkak...

tam olarak netten de araştırdımda nette şu şekilde yazıyo:

Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)

Back
X