Galiba bitiyor :(

Kendini seviyorsan bitir bu ilişkiyi..
Yok efendim o özleyecekmişde seni görüşecekmişiniz
Yani senin isteklerin önemli değil onun için
Ha ben çekerim , seviyorum diyorsan eziyet etmeye devam et kendine..

Son düzenleme:
biraz acı olacak ama seni istemediği aşikar.
para iş aile hastalık bunların hepsi hikaye...
insan gerçekten birlikte olmak istediğinde aşılmayacak sorunlar değil ki bunlar.
ikinizde bir iş bulup orta halli bi hayat kurabilirsiniz.
MS hastalığını bilirim bu hastalıkta kafa gidip gelmez.
geleceği belli olmayan bi hastalık elbetteki çok kötü allah kimseye vermesin
ama hasta olduğu için kimseyle birlikte olmayı istemiyorsada kestirip atardı.
şu anda oyalanıyo zaman geçiriyor hasta yada sıkıntıları var diye alttan alma bence
çünkü bunlar bence işin bahanesi. Senin yerinde olsam;
''Seni çok seviyorum hayat boyu seninle her koşulda hayata razıydım ama madem sen istemiyorsun zorlayamam'' der asla kendimi düşürmeden kalkar giderdim.
gerçekten seviyorsa gelecektir sevmiyorsada kurtuldum diyecektir

Hem işsiz hem ukala hem de kaprisli...
İyi özelliği var mı acaba :6:
Hani sevmek beklemek için bir sebep olmalı diye düşündüm de o bakımdan soruyorum... :31:

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşınmıştır.
Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

canım kusura bakma lütfen ama bence başka biri daha var.

başka biri olduğuna ihtimal vermiyorum..

yaa kızlar bunların hepsini düşündüm inanın..
herşeye hazırlamaya çalışıyorum kendimi..
beni istemediğini de düşündüm..
ama niye ozaman bana birlikte yaşamanın güzelliklerini, herşeyin çok güzel olacağını, çocuğumuzun cinsiyetinin hayallerini kurdurmaya başlayıp gitti 1 hafta sonra..

tamam erkekler böyle diyeceksiniz de ben inanmıyorum buna..
bu kadar yalana ne gerek vardı??? benden ne çıkarı vardı???

zaten herşeyi yaşamıştık.. ilişkimiz de herşey o kadar iyiydi ki.. yani biz duygusal ve fiziksel olarak çok mutluyduk.. ve ben bunu ilk kez onunla yaşadım.. yani benimle evlensin yada elimden gitmesin diye düşünüp bi adamla yatağa girecek biri değilim. istediğim için yaşadım.. çok sevdiğim ve sevildiğim için... ama şimdi onun olmadığı bir hayat kurma düşüncesini kaldıramıyorum..

her ilişki bitebilir, ayrılık olabilir tabii kii..
ama bu nasıl bir şey yaa?? saçmalık bu :14:

Hem işsiz hem ukala hem de kaprisli...
İyi özelliği var mı acaba :6:
Hani sevmek beklemek için bir sebep olmalı diye düşündüm de o bakımdan soruyorum... :31:

aptal aşık diyebilirsin ama onlarca iyi özellik sayabilirim kötülerin yanına..

duygusal, sevgi dolu, eğlenceli, düşünceli, dürüst, çalışkan, beni sahiplenmesi, her zaman önceliği bana vermesi, ailesine bağı, inançlı, hiç sürpriz yapmaz ama reklamlarda gördüğüm bişeyi kaşla göz arası gidip alıp gelir şaşırtır beni örneğin.. yaa acaip bi adam işte..

ama kıskançtır, sinirlidir, bazen kırıcıdır, kırsa bile gelip gönül almasını da bilir..

yani bu ms meselesini de çok araştırdım, ondan dinledim öğrenmek için..
bu hastalıktan sonra çok agresif biri olduğunu dönem dönem yaşadığı gerginlikler yüzünden sevdiği insanları kaybettiğini anlatmıştı bana..abim bile çekmedi döndü arkasını gitti bi süre.. demiştir. ki bu da onlardan biri kendisi de kabul ediyor.. ama yine de böyle işte.. :50:

işsizlik parasızlık vs seven ve sevılen için dert değil bunlar sevgılınızın sunduğu bahane parktada görüşenler var bahçede de benımde eşimle evlenmediğimiz zamanda paramız olmadığında gene geziyorduk tozuyorduk yanı herneyse sevglınızın ufak bır tartışması oldu moralı bozuldu demişsin olabılır her insan kavga eder yemeyelım demiş sen duymammışsın bu mu yanı ayrılma sebebi normal davranışlar değil bunlar guzelım çoçuk ayrılmak için bın turlu şey söylüyor yok özlemıyormuşta falan fılanda özlemıyorum demişse o kafasından çoktan çıkarmıştır senın sen mutlu ol diye zaman geçirıyor senle bence sende bu ilişkiyi bitirmelisin umarım bana kızmazsınn

eğer bu teşhis yeni konduğysa yada daha kabullenmediyse bu hareketleri normal eşin ms li tabi benimle tanıştığnda teşhis konulalı 2 sene olmuştu yani kabullenmişti hastalğnı ben o sıkıntılarını yaşamadım ama anlattı ne kadar zor gübnler gecirdiğni çevresindeki insanları kendisinde uzaklaştırdığnı zor kabullendiğni anlattı o yuzden sabrın varsa o bunu kabullenen kadar yanında dur valla benim eşim çok iyi atak gecirsem bile kortizon alıp iyileşcem diye kendini şartlandırmış umuarım seninkide kabullenir ve herşey yoluna girer

işsizlik parasızlık vs seven ve sevılen için dert değil bunlar sevgılınızın sunduğu bahane parktada görüşenler var bahçede de benımde eşimle evlenmediğimiz zamanda paramız olmadığında gene geziyorduk tozuyorduk yanı herneyse sevglınızın ufak bır tartışması oldu moralı bozuldu demişsin olabılır her insan kavga eder yemeyelım demiş sen duymammışsın bu mu yanı ayrılma sebebi normal davranışlar değil bunlar guzelım çoçuk ayrılmak için bın turlu şey söylüyor yok özlemıyormuşta falan fılanda özlemıyorum demişse o kafasından çoktan çıkarmıştır senın sen mutlu ol diye zaman geçirıyor senle bence sende bu ilişkiyi bitirmelisin umarım bana kızmazsınn

benle zaman geçirmiyor canım 5 haftadır görmedim yüzünü.. üzülüyorum anlatıyorum biliyor.. bu sürede bi sürü iş çıktı başına onlarla uğraştı. tabii bahane değil bu. 5 dk olsun gelip görebilirdi isteseydi.. ama istemiyor şu anda.. yani bu hafta görüşeceğiz bakalım.. ne değişecek bilmiyorum.. çok acı çekiyorum..canım yanıyor sanki :(((

benle zaman geçirmiyor canım 5 haftadır görmedim yüzünü.. üzülüyorum anlatıyorum biliyor.. bu sürede bi sürü iş çıktı başına onlarla uğraştı. tabii bahane değil bu. 5 dk olsun gelip görebilirdi isteseydi.. ama istemiyor şu anda.. yani bu hafta görüşeceğiz bakalım.. ne değişecek bilmiyorum.. çok acı çekiyorum..canım yanıyor sanki :(((

çok bağlanmışsın gerçekten o yuzden canın yanıyor hayatının merkezı yapmışsın sevgılını inceldiği yerden kopsun bence sevgılın pek bir ümit vaadetmıyor sanaa

eğer bu teşhis yeni konduğysa yada daha kabullenmediyse bu hareketleri normal eşin ms li tabi benimle tanıştığnda teşhis konulalı 2 sene olmuştu yani kabullenmişti hastalğnı ben o sıkıntılarını yaşamadım ama anlattı ne kadar zor gübnler gecirdiğni çevresindeki insanları kendisinde uzaklaştırdığnı zor kabullendiğni anlattı o yuzden sabrın varsa o bunu kabullenen kadar yanında dur valla benim eşim çok iyi atak gecirsem bile kortizon alıp iyileşcem diye kendini şartlandırmış umuarım seninkide kabullenir ve herşey yoluna girer

benim ki öyle değil maalesef.. en küçük şeyde panik yapıyor.. bu şekilde yaşayacağım kabullendim diyor ama sürekli sakat kalacak korkusu yaşıyor.. her geçen gün daha kötü olacak biliyorum diyor.. bir sabah uyandığımızda yataktan kalkamayabilirim biliyorsun değil mi fln demişti bana.. hep böyle bir korkusu var.. benim onu sevebileceğime bile inanamıştı uzun süre.. onu kabul etmemi beklemiyordu galiba..

yaa gerçekten bunlar mı sebep yoksa beni mi istemiyor bilemiyorum..

içinde bulunduğu durum yüzünden özellikle sana böyle davranıyor. uzaklaştırmaya çalışıyor diyenler var.

Bilmiyorum ama onu kaybetmek istemiyorum.. çok korkuyorum

benim ki öyle değil maalesef.. en küçük şeyde panik yapıyor.. bu şekilde yaşayacağım kabullendim diyor ama sürekli sakat kalacak korkusu yaşıyor.. her geçen gün daha kötü olacak biliyorum diyor.. bir sabah uyandığımızda yataktan kalkamayabilirim biliyorsun değil mi fln demişti bana.. hep böyle bir korkusu var.. benim onu sevebileceğime bile inanamıştı uzun süre.. onu kabul etmemi beklemiyordu galiba..

yaa gerçekten bunlar mı sebep yoksa beni mi istemiyor bilemiyorum..

içinde bulunduğu durum yüzünden özellikle sana böyle davranıyor. uzaklaştırmaya çalışıyor diyenler var.

Bilmiyorum ama onu kaybetmek istemiyorum.. çok korkuyorum

bence o bu durumu kabullenmemiş hep daha kötü olcağnı düşünüyor oyuzden seninde hayatını o nun yuzunden mafolcağnı düşünüyor bence onun profosyenel bi desteğ ihtiyac var bide netet bei site var eşim hep girer arkadaşları var kendi gibi birbirlerine morel verirler buluşmaları olur bende giderim bazen ms-gateeway diye oraya uye olsun belki hastalığnı kabullenemsine yardımcı olurlar.emin old hastalğnı kabullensin bununla yalşamaya alışsın seni de yanında ister

Erkek arkadaşınız zor bir dönemden geçiyor,psikolojisi de bozulmuş olması normal,düşünsenize birden ciddi bir hastalığınız olduğunu öğreniyorsunuz nasıl davranacağınızı,ne yapacağınızı bilemiyorsunuz,sakat kalma ihtimalinden korkuyorsunuz hiç kolay değil bunlar.Seviyorsanız ona destek olun,size karşı yaptığı olumsuz konuşmalara biraz daha töleranslı davranıp bu günlerin de geçeceğine inanın.

bence o bu durumu kabullenmemiş hep daha kötü olcağnı düşünüyor oyuzden seninde hayatını o nun yuzunden mafolcağnı düşünüyor bence onun profosyenel bi desteğ ihtiyac var bide netet bei site var eşim hep girer arkadaşları var kendi gibi birbirlerine morel verirler buluşmaları olur bende giderim bazen ms-gateeway diye oraya uye olsun belki hastalığnı kabullenemsine yardımcı olurlar.emin old hastalğnı kabullensin bununla yalşamaya alışsın seni de yanında ister

bencede yardım alması lazım. ilk zamanlar alıyormuş ama sonra bırakmış. şimdi gruptan ms li arkadaşları ile bile pek görüşmek istemiyor.. ben onun depresyonda olduğunun farkındaydım bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyordum ama başaramadım. beni de itti işte. biraz araştırdım. eş veya sevgiliye karşı bu tarz tutumlar olurmuş. insan hiç görüşmek istemez uzak durur. sevmiyormuş gibi davranır, kırıcı olurmuş. önemli olan bu duruma sabır göstermekmiş. bu dönemlerde ayrılıklar boşanmalar falan artarmış.. bunları o da anlatmıştı bana.. araştırdım doğruymuş.

yani herşey yolundayken birden bire böyle olması çok anormal geliyor.. sebep yaptığım bir hareket ve geçmişte de birkaç bencilce davranışımın olması.. hadi sorun vardı ben anlamadım.sordum niye söylemedi? yok dedi. öptü sarıldı falan.. 1 hafta önce sormuştum üstelik ona. sonra geldi uzak kalalım dedi..

benimle ilgili olduğuna inanmıyorum ben.. geleceğiyle ilgili endişeleri var beni ortak etmek istemiyor sanki..

erkekler ne kadar seni üzmek istemiyorum seni düşünüyorum deselerde eher zaman en çok kendilerini düşünüyolar.Arayıp sormuyosa sende arama istediği zaman değilmi ? gerçi bi erkek zaman istiyosa bence çoktan bitirmiştir.Seni üzmek istemiyorum ama aynısını yaşadım.Zaman istiyorum dedikten snra beni bırakıp başka biriyle çıktı.Sana şunu söylemek istiyorum ne olursa olsun kendini aşalatma küçük düşürme ve yalvarma.Alttan al ama yapmadığın bişey için özür dileme çünkü herşey bittikten sonra aklına sadece kendini aşalatman gelicek. Bana olanları anlatırsam benden sonra çıktığı kızın en yakın arkadaşıyla konuşuyodu bende sana onu ayarlıycak dmi dedim ve bana kızdı hafta sonu o kdr aramama mesaj atmama rağmen cvp fln vermedi kaç kez özür diledim.p.tesi oldu herşey normale döner gibi oldu çnkü çok üzülmüştüm ölmeyi bile düşündüm.Sınıfta bana sarılıp döndürdü herkesi çıkararak.Bunu yapıosa seviyodur dedim.aynı günün akşamı bana zaman istediğini söyledi.Çok geçömedende ayrıldı.Hemde o kızın yanındayken.Yani benim ona dediğim şey doğruymuş.O kız gerçekten arkadaşını ayarlamaya çalışıomuş.HAdi bunları geç ayrılmadan bi ay adar önce bi çocuk bana mesaj attı diye yanıma getirdi ve tokat attı.Gözümün önünde.VE çocuğun arkadaşları hesap sorunca sözlüm o benim demiş.söz mevzusu bile geçmemişti yani.Çok uzattım özür dilerim ama yaşanılanları ben benzettim biraz.

erkekler ne kadar seni üzmek istemiyorum seni düşünüyorum deselerde eher zaman en çok kendilerini düşünüyolar.Arayıp sormuyosa sende arama istediği zaman değilmi ? gerçi bi erkek zaman istiyosa bence çoktan bitirmiştir.Seni üzmek istemiyorum ama aynısını yaşadım.Zaman istiyorum dedikten snra beni bırakıp başka biriyle çıktı.Sana şunu söylemek istiyorum ne olursa olsun kendini aşalatma küçük düşürme ve yalvarma.Alttan al ama yapmadığın bişey için özür dileme çünkü herşey bittikten sonra aklına sadece kendini aşalatman gelicek. Bana olanları anlatırsam benden sonra çıktığı kızın en yakın arkadaşıyla konuşuyodu bende sana onu ayarlıycak dmi dedim ve bana kızdı hafta sonu o kdr aramama mesaj atmama rağmen cvp fln vermedi kaç kez özür diledim.p.tesi oldu herşey normale döner gibi oldu çnkü çok üzülmüştüm ölmeyi bile düşündüm.Sınıfta bana sarılıp döndürdü herkesi çıkararak.Bunu yapıosa seviyodur dedim.aynı günün akşamı bana zaman istediğini söyledi.Çok geçömedende ayrıldı.Hemde o kızın yanındayken.Yani benim ona dediğim şey doğruymuş.O kız gerçekten arkadaşını ayarlamaya çalışıomuş.HAdi bunları geç ayrılmadan bi ay adar önce bi çocuk bana mesaj attı diye yanıma getirdi ve tokat attı.Gözümün önünde.VE çocuğun arkadaşları hesap sorunca sözlüm o benim demiş.söz mevzusu bile geçmemişti yani.Çok uzattım özür dilerim ama yaşanılanları ben benzettim biraz.

canım teşekkür ederim düşüncelerin için.ama ben benzerlik kuramadım pek. sonucu aynı olabilir tabii haklısın ama 30 yaşına gelmiş insanlarız. ciddi problemlerimiz var.. işimiz yok paramız yok sağlık durumu malum eh bir de depresyon.. sadakatinden asla şüphe etmem ben..
bu durumun benzerlerini daha öncede yaşadık. hiçbiri bu kadar uzun sürmedi tabii..genel durum aynıydı ama :(((

benzerliği şu ynden kurdum ben hem sakallarından bahsetmiş mesela sen sevmese neden böyle bişey yapsın diyosun ardından birde zaman istiyorum demiş ee seviyosa neden zaman istiyo ? benzerlik bu olaylar tabiki farklı

Back
X