Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini senden soğutmaya çalışıyor gibi geldi bana ama bilemicem :44:
Canım biraz kırıcı olacak belki ama ben seni özleyebileceğim zamanı bekliyorum.biliyorsun ki ben özleyemiyorum.kaç zaman oldu görüşmeyeli ama seni görmesem de olur diyebiliyorum.Birşeyler eksik dedi ( o kendince bir insanı görmeden özlediğini anlamadığını, özlem duygusu hissetmediğini söyler hep)
Ben bu ilişkiyi devam ettirmek konusunda şüpheliyim. Uzak kalıp kendimi tamir etmek istedim olmadı dedi.Bende yüzyüze görüşelim dedim. Tamam dedi. Gün söyledi. Birşey değiştirecek mi bilmiyorum dedi bende bilmiyorum dedim.
bu olaydan 3 gün sonrada bana uzak kalalım görüşmeyelim demişti.yani 1 ay önce.
nasıl yani benden vazgeçmeye mi çalışıyor? yoksa ben soğuyayım diye mi uğraşıyor? ya da ikiside mi?? :18:
Bana bu cümleleri sarfetse sevgilim ben ondan soğurdum öyle diyim. Sizin ilişkinizin boyutunu bilemicem ama bana soğutucu geldi bu durum, anlattığınız kadarıyla bu diyalog.
hımm anladım.. haklısın soğutmaya çalışıyor ama dayanıyorum.. içinde bulunduğu durumu düşünüp söylediklerini dikkate almamaya çalışıyorum.
bunlar son konuşmalarımız işte. sonra saçma bir sakal muhabbeti yaptı.
o son cümleyi yani uzak kalalım lafını 1 ay önce söylemişti işte. bir aydır gel gitlerle yaşıyoruz. son sözleri de bunlar. bugün yada perşembe günü için görüşelim demiştik. bugün aramadı..
birde şöyle söyleyenler var, şuan karar veremiyor, ruhsal sağlıklı olmadığının farkında. aramaması buluşmaması iyi birşey.üstüne gitme buluşmayın daha iyi. çünkü karşılaşsanız bu ilişki nereye gidecek bilemiyor. vazgeçmek istemiyor. onun için zamana bırakmaya çalışıyor. kendini iyi hissedene kadar böyle gitsin ama sende kendini harap etme. yarın seni yanında istese sen ona nasıl destek olacaksın.onun hayatındaki kadının güçlü olması lazım. onu ayağa kaldırması lazım.
bugün bir arkadaşın önerisi üzerine bir ms sitesine üye oldum. konuştuğum ms li insanlar bunların normal olduğunu söylediler. hepimiz dönem dönem bunları yaşıyoruz. işte ms böyle birşey dediler.sakin ol, onu bırakma, sabret, sana ihtiyacı var ama uzak durmaya çalışıyor. senin iyiliğin için. ms in sizi yenmesine izin vermeyin lütfen dediler.
![]()
Benim ilişkimdeki sorunlara benziyor.O da ne kalıyor ne gidyordu.İsterseniz benim ilk konuma bakın.O da biraz psikolojik açıdan yıpratıcı biri..
İnsan sevincesevdiği depresyonda da olsa sabrediyor(ben de dahil)..Herkes sabreder mi bilmem.Ama sorun depresyonsa zorluklarda beraber olmak lazım.Siz ona destejk oluyorsanız kıymetinizi bilmeli;böyle nane mollalık yapmamalı.Siz birşey yapmayın bence;kendisine bırakın.Eğer size haksızlık ettiğini düşünüyorsanız onu da söyleyin sakince..
yanlız kalmaktan korkuyor olabilir. seni yavaş yavaş kaybetmeye başladığını düşünmüştür. yanında olduğunu bilmek onunla ilgilendiğini bilmek onu rahatlatıyordur belki.
Canım yine de sen artık çok ümitlenmemeye çalış ve kendini üzüp yıpratma artık. Gelecekse kendi gelsin hiç birşey yapma. Gitmek isterse de sadece yol ver. Hayatı şu an ne kadar kötü olursa olsun kayıtsız şartsız onu seven, yanında olmak isteyen, insana böyle davranmamalı. Seni böyle yıpratıp üzmeye hakkı yok.
yine değişik bir gün!
bana attığı o mesajlardan sonra hiç görüşmedik. bende aramadım hiç.
salı ya da perşembe görüşebiliriz demişti ben çok isteyince.ama görüşmedik dün.. aramadı da.
3 gündür iletişim kurmuyorduk yani.
bugün öğleden sonra bana mesajlar attı ne yaptığımı merak etti, kendisi ne yaptığını anlattı vs vs.
akşamda facebook ta yazdığım bir iletiyi beğendi..
bir buçuk aydır benimle iletişim kurmaktan kaçan, yüzümü görmeyen, özlemedim diyen, ilişkimizle ilgili şüpheleri olan adam bugün kendi kendine benimle iletişim kuruyor..
amacını anlamadım ve ümitlenmek istemiyorum.. hatta ben ayrılmak için görüşmek isteyecek falan diye düşündüm. öyle birşeyde demedi hiç.. dün görüşemedikte demedi..
o an yanımda olan arkadaşım çok olumsuz düşünüyorsun,bence seni özlemiyorum demesi yalan yoksa niye msj atsın ki dedi.
başka bir arkadaşımda bence pişman oldu, hata yaptığını düşündü ondan böyle yapıyor dedi. ortamı yumuşatmaya, seni rahatlatmaya çalışıyor. sonra da karşına çıkacak dedi.
ama bilemiyorum tabii amacı nedir..
sizce nedir bu kızlar??
bi akıl verin nolur!!! :18:
Bu nedir biliyor musun?
Bunun adı dengesizliktir yapana da dengesiz derler.
Ben sevgili diye her daim yanımda olana derim ciiii deyip gelen ciiiii deyip kaybolana da hayalet derim.
Hayaletlere yer verme hayatında...![]()
kesinlikle haklısınız.. ilginize çok teşekkür ederim..
lakin şöyle bir durumda var..
buna sığındığım için kızabilirsiniz ama içinde bulunduğu durum pek sağlıklı değil.. hastalığı ve psikolojisi hakkında biraz daha araştırma yaptım ve danıştım. bu hareketler majör depresyon olarak adlandırılıyormuş ve onun hastalığını yaşayan insanlarda sık görülüyormuş. özellikle mevsim geçişleri yani bu dönem olumsuz etkiliyormuş.ve hastalık kaynaklı oluşan bu durum normal sıkıntılarıyla birleşince dengesini bozuyormuş.depresyonun dibine vurmuş dediler. ve ilişki sorunları çok sık yaşanıyormuş. bu hastalığı yaşayan insanlarda aynı şeyleri yaşadıklarını, zor olduğunu bildiklerini ama dayanmamı söylüyorlar. yani bana yaptığı ilk savunma doğruymuş öğrendim.. sebep gerçekten buysa ki kesinlikle bu diyorlar, ozaman ben beklerim dayanırım...
yine de bende insanım bazen acaba sadece ben miyim sorun diyorum!!! :26:
aklım almıyor artık. sağlıklı düşünemiyorum..