Galiba boşanıyoruz..

Konu sahibi cidden seni suçladığımı mı çıkardın Allah aşkına.. Yapma yahu..... Ben ne diyorum sen ne anladın.... Bak diyorumki sen ona çok fazla kendinden vermişsin saygısızlık yapmasına izin vermişsin... Bana bunu yapamazsın bende insanım senin eşinim bende bir ananın bir kere doğurduğu bir insanım... Ben ilahiye kulluk ederim sana köle değilim.... Bu evlilik yanyana sorumlusu beraber alalak yürüyelim hep bana hep bana olmaz dememişsin.... Bırak demeyi önce bunu sen anlamamışsın..... Bu kadar susulurmu bu kadar insan kendini yok sayarmı.....sen kimbilir ne güzel ne iyi insansın sen kimbilir nasıl iyi şeyleri hak ediyorsun..... O seni hak ediyormu..... Sus sus sus çatla sabır taşı mısın ermiş misin derviş misin.... Konuşur insan insanla üslubuyla güzelce konuşur.... Dövmez sövmez sus lan demez...... Seninle güzelce konuştuda senmi anlamadın.... Konu sahibi ben diyorumki niye kendine değer vermiyorsun niye çok güzel yaratıldığını kabul etmiyorsun niye ben şu an bunları yaşadım hak ettimmi bu evlilik gerçekten evlilik mi ben onunla kaç gün mutlu oldum benden neler gitti neler bitti.... Ben nereye kadar dayanacağım demiyorsun.... Ben sana ayrıl demiyorum ben sana değişmez sen istersen 40 takla at diyorum 🙏
Yok ben beni suçladığınızı söylemedim tabiki. Ben kendimi suçluyorum sağlığım bozuldu sinir hastası oldum şeker hastası oldum. En önemlisi artık susamıyorum çıldırdığımda bende yıkıyorum küfür ediyorum. Eskiden bilmezdim küfür nedir.

Seviyor demişsiniz şimdi okudum.... Sevgi sözle... Bende sevdim lakin sövmedim sövmedim kovmadım..... Herhalde o başka türlü sevgi.... İhtiyaçlarımı gör kapa çeneni aldım seni daha ne sevgisi.... Eh madem öyle gidip özür dileyip araya birini koyun Bi daha tek kelime etmiycem sen ne dersen o diyin...... Dönecektir.... Hoşçakalın.....
Öyle bişey tabiki diyemem en azından o kadar da düşürmem kendimi. Özür dilemem suçlu ben değilim

Öyle bişey tabiki diyemem en azından o kadar da düşürmem kendimi. Özür dilemem suçlu ben değilim
Hanımefendi yorumlarımı yok sayın tabiki en doğrusunu siz bilirsiniz... Saygılarımla sevgilerimle.... Herkes gittiği yönün kaptanıdır muhakkak lütfen yazdıklarıma takılmayın.... Yolunuz rast gelsin.... Bu kadar 🖐️🖐️🖐️🖐️

Cok üzüldüm bence eşinide sevdiğin için öncelikle bir aile terapistıne gitmeye ikna etmelisin neden bu kadar alkol alıyor neden şiddete başvuruyor bunun altındaki nedeni çözerseniz sende oda bu evliliği daha sağlıklı yürütürsünüz
Hiç bi şekilde konuşmuyoruz şuan. Pazartewi davayı açıcam evi boşalt ev sahibiyle konuştum dedi. Kendi eşyalarımı alacağım dedi. Nasıl diyeyim gel terapiye gidelim diye.. :( olmaz yapamam

Öncelikle merhaba herkese yeni üye oldum ve hiç bi yere sığamıyorum.. eşimle 2 senelik bi sevgililik dönemi ve 1 senedirde evliyiz. Çok seviyordum onu evlenmek için çok çaba sarfettim hep kendimden ödün verdim. Ailem başlarda çok karşı çıkmıştı bu ilişkiye ama en sonunda kabullendiler. O benim kadar hiç bi zaman sevemedi birazda zorlamıştım sanki evliliğe onu. Düğün gecemde başladı aslında kopukluklar ufak bi şiddet olayı oldu balayına o şekilde çıktım. İşi nedeniyle eve çok geç saatlerde geliyordu bu yüzden aramız bozuluyordu. Çok küfür eden birisi sürekli ağzı bozuk evin içinde sürekli hakaret ediyor aşağılıyor kendini üstün görüyor eve bakıyor diye. Ben ise çalışmıyorum ve çok stres altındayım. Aslında karantina döneminde çok iyiydik hiç kavga etmiyorduk. Ama iş açılmaya başladı eve girmemeye başladı sürekli bahane ediyordu. Çalıştığı yer alkollü eve çoğu zaman öyle gelir. Nerdesin diye soramam bana kızar iş yapıyorum diye hep susmamı ister. Yalana katlanamayan bi insanım. Bi kere takip ettim yalan söyleyecekmi diye ve söyledi barlara gidiyor. Bana iş konuşuyoruz Doğruyu söyleseydim kavga çıkacaktı diyor. Yalanın üstüne küfür ediyor. Bende sinirle evden git boşanıyoruz dedim. 4 gündür eve gelmiyor Pazartesi dava açıyorum dedi. Yıldönümümüzde bile parası gitmesin diye çalıştığı yere gittik. Beni farklı yerlere götürmez aileme saygısı yok. Ama kendisi sürekli başka yerlere gidiyor haberim yok. Sorduğumda iş diyor küfür ediyor .bende çok ağır konuşunca dayanamadım bende küfürler ettim. Boşanma kararı aldık bugün kendisi hala geziyor içiyor evden eşyalarını aldı gizlice. Ama ben çok seviyorum nasıl olacak bilmiyorum.
Bu tarz durumlarda verilen emeklerin hiç gözünüze gelmemesi gerekiyor. Önünüzde uzun bir yaşam var, asla bu kişiye harcayacak kadar değersiz değil hayatınız. Boşverin emeklerinizi, sevgi bu değil bu kendinden ödün vermek, bu kendini feda etmek. Daha güzel bir hayat sizi bekliyor boşandıktan sonra, böyle düşünün ve bir an önce boşanın. Allah yardımcınız olsun.

Üzgünüm düzelir diyemiycem şimdi üzülün ilerde üzülmekten iyidir çocuğun yok buda bı şans ömür boyu çekilecek dert değil 2 sene sonra hala sevebilecek misin bu sorunlar biriktikçe nefret edeceksin zaten onunda minneti yokmuş sana alkol sorunu olan bı adam sizin bilmediginiz daha bı çok şey olabilir
İnşallah bundan sonra çok ama çok mutlu olursunuz
Evet hep çocuk istemişimdir. Ama hiç bi şekilde düşünemiyorum eşimden dolayı böyle ağzı bozuk eve girdiği çıktığı saat belli değil. Sen nasıl baba olacaksın ?

Lütfen yazdıklarınızı tekrar tekrar okuyun.Hala nasıl seviyorum diyebiliyorsunuz ki?? Bu kadar mı kendinize saygınız yok.. Bu kadar mı ailenizin size verdiği emeğe saygınız yok..Düğün günü dayak yiyip balayına gitmişsiniz.Sonraki yaşadıklarınız şaşırtıcı değil ki..Daha orda bu işi bitirmeliydiniz.Ama hala eşiniz sizi boşayacak die üzülüyorsunuz.Siz blöf yapmışsınız ama inşallah eşiniz blöf yapmıodur da sizi boşar.Bari o kurtarsın sizi.Gidin girin bir işe çalışın.İnsan kuru ekmek yemeyi tercih eder böyle adama eş olup evde oturacağına.Biraz kendinize saygınız olsun.

Yeter ki evleneyim nasıl olsa seviyorum diye her şeyi sineye çekerseniz böyle olur işte sonu. Adamın işini de karakterini de bilerek evlenmişsiniz. Bence de boşanmanız sizin için doğru karar, evlilik tek tarafın çabasıyla yürümez.

Öncelikle merhaba herkese yeni üye oldum ve hiç bi yere sığamıyorum.. eşimle 2 senelik bi sevgililik dönemi ve 1 senedirde evliyiz. Çok seviyordum onu evlenmek için çok çaba sarfettim hep kendimden ödün verdim. Ailem başlarda çok karşı çıkmıştı bu ilişkiye ama en sonunda kabullendiler. O benim kadar hiç bi zaman sevemedi birazda zorlamıştım sanki evliliğe onu. Düğün gecemde başladı aslında kopukluklar ufak bi şiddet olayı oldu balayına o şekilde çıktım. İşi nedeniyle eve çok geç saatlerde geliyordu bu yüzden aramız bozuluyordu. Çok küfür eden birisi sürekli ağzı bozuk evin içinde sürekli hakaret ediyor aşağılıyor kendini üstün görüyor eve bakıyor diye. Ben ise çalışmıyorum ve çok stres altındayım. Aslında karantina döneminde çok iyiydik hiç kavga etmiyorduk. Ama iş açılmaya başladı eve girmemeye başladı sürekli bahane ediyordu. Çalıştığı yer alkollü eve çoğu zaman öyle gelir. Nerdesin diye soramam bana kızar iş yapıyorum diye hep susmamı ister. Yalana katlanamayan bi insanım. Bi kere takip ettim yalan söyleyecekmi diye ve söyledi barlara gidiyor. Bana iş konuşuyoruz Doğruyu söyleseydim kavga çıkacaktı diyor. Yalanın üstüne küfür ediyor. Bende sinirle evden git boşanıyoruz dedim. 4 gündür eve gelmiyor Pazartesi dava açıyorum dedi. Yıldönümümüzde bile parası gitmesin diye çalıştığı yere gittik. Beni farklı yerlere götürmez aileme saygısı yok. Ama kendisi sürekli başka yerlere gidiyor haberim yok. Sorduğumda iş diyor küfür ediyor .bende çok ağır konuşunca dayanamadım bende küfürler ettim. Boşanma kararı aldık bugün kendisi hala geziyor içiyor evden eşyalarını aldı gizlice. Ama ben çok seviyorum nasıl olacak bilmiyorum.
Pardon da canım benim bunu sevsen ne olacak? O sevgi seni çukura götürür devamlı ayağın bi derde takılır görmüyor musun davranışlarını. Ne zamana kadar kalacak sanıyorsun sevgin.. yol yakınlen böylesi daha iyi bence

Bu tarz durumlarda verilen emeklerin hiç gözünüze gelmemesi gerekiyor. Önünüzde uzun bir yaşam var, asla bu kişiye harcayacak kadar değersiz değil hayatınız. Boşverin emeklerinizi, sevgi bu değil bu kendinden ödün vermek, bu kendini feda etmek. Daha güzel bir hayat sizi bekliyor boşandıktan sonra, böyle düşünün ve bir an önce boşanın. Allah yardımcınız olsun.
Evet önümde bi hayat var ama bana hiç öyle gelmiyor sanki hayatın sonu gibi parçalanıyorum

Verilmis sadakan varmis, ilerde aglamaktan iyidir simdi bikac gun uzulursun ama sonunda ayaga kalkarsin. Boyle bi adamdan hayir gelmez ve degismez. Degistirmeye calismayin bu misyon size ait degil.

Lütfen yazdıklarınızı tekrar tekrar okuyun.Hala nasıl seviyorum diyebiliyorsunuz ki?? Bu kadar mı kendinize saygınız yok.. Bu kadar mı ailenizin size verdiği emeğe saygınız yok..Düğün günü dayak yiyip balayına gitmişsiniz.Sonraki yaşadıklarınız şaşırtıcı değil ki..Daha orda bu işi bitirmeliydiniz.Ama hala eşiniz sizi boşayacak die üzülüyorsunuz.Siz blöf yapmışsınız ama inşallah eşiniz blöf yapmıodur da sizi boşar.Bari o kurtarsın sizi.Gidin girin bir işe çalışın.İnsan kuru ekmek yemeyi tercih eder böyle adama eş olup evde oturacağına.Biraz kendinize saygınız olsun.
İşe girmeyi evliliğim boyunca hep istedim zaten. Eşim iş bulmuştu sürekli bekledik bi türlü olmadı. En sonunda olmadı iş dedi. Sonra karantina girdi devreye şuanda iş bulamıyorum

Pardon da canım benim bunu sevsen ne olacak? O sevgi seni çukura götürür devamlı ayağın bi derde takılır görmüyor musun davranışlarını. Ne zamana kadar kalacak sanıyorsun sevgin.. yol yakınlen böylesi daha iyi bence
Evet biliyorum aslında doğrusunun bu olduğunu ama . Böyle sığamıyorum hiç bi yere canım çok yanıyor anlatamıyorum kimselere .

Yeter ki evleneyim nasıl olsa seviyorum diye her şeyi sineye çekerseniz böyle olur işte sonu. Adamın işini de karakterini de bilerek evlenmişsiniz. Bence de boşanmanız sizin için doğru karar, evlilik tek tarafın çabasıyla yürümez.
Evet bile bile lades benimki

Evet biliyorum aslında doğrusunun bu olduğunu ama . Böyle sığamıyorum hiç bi yere canım çok yanıyor anlatamıyorum kimselere .
Canım benim anlayamayız seni yaşamayanlar olarak. Kimsede yaşamasın. Şimdi canın yanacak,sonra belki daha çok yanacak ama bitecek güzel teni bir hayat başlayacak. Ama bu adamın yanında devamlı üzülürsün belli şiddete de başlar. Düğün gecesi belli etmiş kendini bu. Bırak kendi pisliğinde boğulshn. Böyle adamlar sevilmez,yüzüne tükürülür

Canım benim anlayamayız seni yaşamayanlar olarak. Kimsede yaşamasın. Şimdi canın yanacak,sonra belki daha çok yanacak ama bitecek güzel teni bir hayat başlayacak. Ama bu adamın yanında devamlı üzülürsün belli şiddete de başlar. Düğün gecesi belli etmiş kendini bu. Bırak kendi pisliğinde boğulshn. Böyle adamlar sevilmez,yüzüne tükürülür
Allah kimseye yaşatmasın herkes mutlu olsun evlendiği kişiyle. Bi an önce ne olacaksa olsun durumundayım hemen sönsün istiyorum içimdeki ateş

Back
X