Yok ben beni suçladığınızı söylemedim tabiki. Ben kendimi suçluyorum sağlığım bozuldu sinir hastası oldum şeker hastası oldum. En önemlisi artık susamıyorum çıldırdığımda bende yıkıyorum küfür ediyorum. Eskiden bilmezdim küfür nedir.Konu sahibi cidden seni suçladığımı mı çıkardın Allah aşkına.. Yapma yahu..... Ben ne diyorum sen ne anladın.... Bak diyorumki sen ona çok fazla kendinden vermişsin saygısızlık yapmasına izin vermişsin... Bana bunu yapamazsın bende insanım senin eşinim bende bir ananın bir kere doğurduğu bir insanım... Ben ilahiye kulluk ederim sana köle değilim.... Bu evlilik yanyana sorumlusu beraber alalak yürüyelim hep bana hep bana olmaz dememişsin.... Bırak demeyi önce bunu sen anlamamışsın..... Bu kadar susulurmu bu kadar insan kendini yok sayarmı.....sen kimbilir ne güzel ne iyi insansın sen kimbilir nasıl iyi şeyleri hak ediyorsun..... O seni hak ediyormu..... Sus sus sus çatla sabır taşı mısın ermiş misin derviş misin.... Konuşur insan insanla üslubuyla güzelce konuşur.... Dövmez sövmez sus lan demez...... Seninle güzelce konuştuda senmi anlamadın.... Konu sahibi ben diyorumki niye kendine değer vermiyorsun niye çok güzel yaratıldığını kabul etmiyorsun niye ben şu an bunları yaşadım hak ettimmi bu evlilik gerçekten evlilik mi ben onunla kaç gün mutlu oldum benden neler gitti neler bitti.... Ben nereye kadar dayanacağım demiyorsun.... Ben sana ayrıl demiyorum ben sana değişmez sen istersen 40 takla at diyorum![]()