Galiba bosaniyoruz.

Anlaşamama sebebini biraz açarsan yardımcı olabiliriz
Nedir asıl konu?

Birdenbire mi ilgisiz birine döndü??

Sakin ol canim noldu.hemen ayrilmayi dusunme esin ne diyor bu duruma

Çok tuhaf 1.sayfada konu sahibi uçmuş daha konuyu bile anlatmamış

Sebebini anlamadm ama cezaliydim yazamadım. Esime cok asigim ama o degil. Benim en zor gunumde ailesiyle olmayi tercih etti. Tabi bu bosanma sebebi olamaz tek basina. Bardagi tasiran son damla bu. Simdi barismak istiyo ama ben yeniden kavgalarin icine dusmekten cok korkuyorum

Kavgalarinizin sebebi nedir? Sizin tek tarafli askiniz mi? Konuyu cok ustunkoru yazmissiniz. Pek bisey anlayamadik.

Sebep esimin biturlu benim de ailesi oldugumu kabul edememesi
. Artik dayanamiyorm bitsin istiyorum
Canim bak. Sen derdini, kendini ifade edemiyorsun. Burda bile cok genel cerceveler icerisinde, ozet gecer gibi anlatiyorsun sorununu. Esine de boyle kendine ifade edemiyorsan, onun da seni anlamamasina sasirma. Simdi senin bize verdigin bilgilerle biz sana yardimci olamayiz. Cunku cevaplarin cok yuzeysel. Orneklerle anlatirsan, derdini daha iyi anlatirsin. Mesela bir kavganizin sebebini yaz buraya. Soyle soyle bir konu vardi, ben soyle yapalim dedim, o gitti baska bisi yapti, bizde tartistik gibisinden. Ama once sunu da bir dusun. Esine de kendini boyle cok yuzeysel mi ifade etmeye calisiyorsun? Eger oyleyse, oncelikle bunu cozmen lazim.

Ailesiyle ne probleminiz var ? Anlatirsaniz daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz. Evliliğiniz daha oturmamış anladığım kadariyla. Bazı çiftlerde oluyor. Ama aileleri karıştırmak niye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…