- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
seni mazur görmem düzgünce anlatmıyorsan yorumda bekleme..üstte yazdığın tek durumla boşanmak istiyorsan buyur boşan ,bir konuyla insanlar sana nasıl yorum yapsın..Kusura bakmayin agir ilaclar kullanıyorum aklımı tam toplayip yazamıyorum.
Bi kavgamizin nedeni ailenin yanina gittigimizde kendimi cok yalniz hissediyorum dedimm. Sonuç olarak telefonumu kırdı. Suratima tükürdu.karsilikli şiddetli uyguladık.bana olan butun nefretini kustu.
Dertlerimi kimseye anlatmaya pek alışık degilim. Hor görülmekten korkuyorum.. beni mazur gorun nolur
Kusura bakmayin agir ilaclar kullanıyorum aklımı tam toplayip yazamıyorum.
Bi kavgamizin nedeni ailenin yanina gittigimizde kendimi cok yalniz hissediyorum dedimm. Sonuç olarak telefonumu kırdı. Suratima tükürdu.karsilikli şiddetli uyguladık.bana olan butun nefretini kustu.
Dertlerimi kimseye anlatmaya pek alışık degilim. Hor görülmekten korkuyorum.. beni mazur gorun nolur
Bana bi ornek ver dediler verdimm. Hepsi bu.tabiki tek konuyla boaanmiyorum.karsimda sadece anne babasini dusunen bi adam var. Kendini etrafa mukemmmel gösteren ama soz konusu ben olunca umrunda bile olmadigim bi adam.seni mazur görmem düzgünce anlatmıyorsan yorumda bekleme..üstte yazdığın tek durumla boşanmak istiyorsan buyur boşan ,bir konuyla insanlar sana nasıl yorum yapsın..
Cok seviyorum deliler gibi. Ama ayni sevgiyi karşıdan göremiyorum. Cok yoruldum artık. Üstelik bi de yaranamiyorn. Bi de aileler işin icine girince hersey berbat oldu. Evlilik yildonumumuz galiba bosanma yildonumumuz olucak. Nolur teselliye ihtiyacim var(((((
Ya biraz sakin karlisasaniz derdimi anlatamiyorum diyor bazi insanlar oyledir daha cok ustune gitme yerine daha ılımlı davransaniz ne olur ölür musunuzseni mazur görmem düzgünce anlatmıyorsan yorumda bekleme..üstte yazdığın tek durumla boşanmak istiyorsan buyur boşan ,bir konuyla insanlar sana nasıl yorum yapsın..
Burda bazilarin yorumlari sert olsada cogu kimse seni anlayacaktir hor niye gorulsun kimse kimseyi tanımıyor burda ne oldu cokmu sinirli esiniz neden oyle yapti siz ailesi hakkinda birsey mi dedinizKusura bakmayin agir ilaclar kullanıyorum aklımı tam toplayip yazamıyorum.
samireciğim bir kaç gündür fazla mı ılımlısın sen şaşırtıyorsun beni :)Ya biraz sakin karlisasaniz derdimi anlatamiyorum diyor bazi insanlar oyledir daha cok ustune gitme yerine daha ılımlı davransaniz ne olur ölür musunuz
Bana bi ornek ver dediler verdimm. Hepsi bu.tabiki tek konuyla boaanmiyorum.karsimda sadece anne babasini dusunen bi adam var. Kendini etrafa mukemmmel gösteren ama soz konusu ben olunca umrunda bile olmadigim bi adam.
Ya burda herkes birbirinin uzerine gidiyor bende anlatamam derdimi cok zor anlatirim ya ne bileyim yardimci olmak yerine burda herkes birbirini elestiriyorsamireciğim bir kaç gündür fazla mı ılımlısın sen şaşırtıyorsun beni :)
Anlayisin icin cok tesekkur ediyorum arkadasimYa biraz sakin karlisasaniz derdimi anlatamiyorum diyor bazi insanlar oyledir daha cok ustune gitme yerine daha ılımlı davransaniz ne olur ölür musunuz
Asla ailesine kötü soZ etmem saygisizlik etmem ama esim aşırı sinirli ben de asiri hassasBurda bazilarin yorumlari sert olsada cogu kimse seni anlayacaktir hor niye gorulsun kimse kimseyi tanımıyor burda ne oldu cokmu sinirli esiniz neden oyle yapti siz ailesi hakkinda birsey mi dediniz
Bilmiyorum ben de haksız olabilirim ayirdedicek gucum kalmadi kiCanim cok degisik duygular icindesin anladigim kadariyla.
Fakat sen kendi acindan kocani yargiladigin cumleleri soyluyorsun. Belki sende de hata vardir. Belki sen hakikaten kufreder gibi demissindir burada rahat olamiyorum diye.onun oncesinde gerilmissinizdir telefon kirilmasi icin..
Ama hatalar karsiliklidir. Ben iyiyim o kötü demek dogru değil.
Sebep esimin biturlu benim de ailesi oldugumu kabul edememesi
. Artik dayanamiyorm bitsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?