Ne kadar ayıp yaptığınız yorum sen kendi bamyanı pohpohlayamayabilirsin başkasının bamyasina karışma fikrin yoksa zikrinden olmasın"Taklit yaptığımı anladı mı" mı???
Sanırım padişahla evlisiniz. Egosu tatmin olmayınca kellenizi mi alıyor?
Hanımefendi herif beceriksizse onun kabahati! Hala neden pohpohluyorsunuz şu bamyaları!
Canim kendini sıkıntıya sokma olabilir bende bi kac defa numara yapmıştım heleki gebelik düşündüğüm aylardaEşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Beyefendi üzülecek diye kendinizi dar ağacında sallandırmaya gerek yok..Eşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?